.
_🌹_ #هرصبح
نگاهم پر می کشد به سوی تو
و کلماتی که از سر عشق
برایم صف کشیده اند.
حالم خوش می شود و
صبح ها برایم خیر ...
#شامی_ماهی 🍘 😋
▫️ماهی تن 300 گرم
▫️سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد
▫️ تخم مرغ 1 عدد
▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی
▫️ ارد 1 ق غ
▫️گشنیزتازه 300گرم
▫️شنبلیله تازه 50 گرم
▫️ فلفل سبز 2 عدد
▫️ سیر 2 عدد
▫️ پیاز 1 عدد
🔸ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم
#ساندویچ
۳تا پیاز بزرگ رو خلالی کردم و ریختم تو تابه تقت دادم.پیازا ک سبک شد ۵تا سوسیس خرد شده اضافا کردم و سرخشون کردم بعد سوسیس نوبت قارچه ک اختیاریه میتونین حذف کنزد ولی اگ بریزین عالی میشه😍حالا قارچای خرد شده رو اضافه میکنیم و همرو باهم تفت میدیم.کامل ک مواد سرخ شد زردچوبه فلفل فراوون آویشن و نمک زدم زکم تفت دادم بعد یک ق رب و ۲ ق سس کچاپ زدم.سیب زمینیارم من خرد میکنم میذارم با آب و نمک بپزه و اخرین مرحله ب مواد اضافه میکنم و همرو مخلوط میکنم میذارم یکم رو شعله بمونه تا کامل تفت بخورن و بعد نوش جان😋😋😋
#رولت_سیب_زمینی
چهار تا سیب زمینی خام رو رنده کنید آبش رو بگیرید با ۴ تا تخم مرغ و یک لیوان پنیر پارمزان و ۲ ق غ جعفری خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کنید مایه رو داخل تابه ای که توس روغن ریختید بریزید و بذارید داخل فر از گرم شده به مدت نیم ساعت بپزه
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده رو با به پیاز رندت شده مخلوط کنید و جدا بپزید بهش یدونه فلفل دلمه ای و هویج نگینی آبپز با نمک و فلفل و زردچوبه و یه ق غ رب کامل بپزید وقتی مایه سیب زمینی پخت از مایه گوشتی روش بدید و رل کنید بذارید داخل فر یه ربع زمان بدید بعد روش پنیر موزارلا بریزید این دفعه گریل رو روشن کنید تا پنیرتون آب شه
🌷#دونات_مرغ🌷
می تونید بعد از سوخاری کردن فریز کنید و هر وقت نیاز داشتید ، سرخ کنید.
میشه حتی سرخش نکرد و روش کمی روغن اسپری کرد و توی فر گذاشت.
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
سیب زمینی آب پز شده یک عدد(حداکثر دویست و پنجاه گرم)
فلفل دلمه نصف یک عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیر سه تا چهار حبه
نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه مخلوط
پنیر پیتزا دو سوم پیمانه
سس خردل یا کچاپ یک ق غ
پودر نان یا پودر سوخاری یک ق غ.
امیدورام درست کنیدو لذتشو ببرید 🤤🤤🤤
🌷#بامیه پلو با مرغ😋
ابتدا برای چهار نفر ۲۵۰ گرم بامیه تمیز بشویید و قسمت ساقه بالای کلاه بامیه رو با چاقو جدا کنید یک عدد پیاز درشت رو ریز خلال کنید و با مقداری روغن تفت بدید دو حبه سیر له شده رو به همراه بامیه ها ، دوق رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه و دو ق آبلیمو به پیازها اضافه کنید و باز تفت بدید یک استکان آب جوش رو روی بامیه ها ریخته در ماهی تابه رو ببندید و اجازه بدید تا ۲۰ دقیقه ای با شعله ی ملایم بامیه ها پخته و آبشون کامل کشیده بشه.در حین آماده شده بامیه ها در ماهیتابه ای دیگر مقداری روغن بریزید سپس دو طرف تکه های فیله مرغ رو به همراه چند قاشق زعفران دم شده ، نمک ، فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو با روغن تفت بدید و نیم ساعتی اجازه بدید تا فیله های مرغ سرخ و مغز پخت بشن.سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید ته دیگ نان قرار بدید یک لایه برنج و لایه بعد دوباره برنج بریزید و بذارید دم بکشه و اواخر پخت پلو فیله های مرغ رو به همراه سه قاشق زعفران دم شده اضافه
🌷#دسر توت فرنگی و نوتلا🌷
.
.
طرز تهیه دسر:
.
شیر 1 لیتر
خامه صبحانه 200 گرم
شکر نصف پیمانه
نوتلا 5 قاشق غذاخوری
ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
پودر ژله توت فرنگی 1 بسته
اسانس وانیل یک قاشق مرباخوری
رنگ خوراکی صورتی به دلخواه
.
شیر رو روی حرارت ملایم قرار داده
ژلاتین رو با یک سوم لیوان اب حل و بنماری کنید
خامه و نوتلا رو گرم کنید تا یکدست شود ولی نباید بجوشد
مخلوط خامه و نوتلا رو به شیر اضافه کنید و با همزن دستی مدام هم بزنید
شکر و پودر ژله توت فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و پودر ژله حل بشن
حرارت رو خاموش کنید
ژلاتین بنماری شده، اسانس و رنگ خوراکی رو اضافه کنید
داخل قالب بریزید و بعد از 8 ساعت اطراف دسر رو به سمت داخل قالب بکشید و دسر رو توی ظرف مورد نظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨
🍁در لحظه ناامیدی
امیدت به خدا باشد😇
🍂دائما یکسان نباشد
حال دوران غم مخور🍁
🌼بسم الله الرحمن الرحیم🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#مربای_پرتقال🌷
مواد لازم:
۱ کیلو پرتقال
۲ کیلوگرم شکر
#سالاد_سیب_زمینی
موادلازم
4عدد سیب زمینی
4 عدد فلفل قرمز تفت داده شده
3قاشق غذاخوری ذرت
1 عدد هویج
10 عدد خیارشور
10 شاخه جعفری
5 شاخه نعناع تازه( برای تزئین)
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
6 قاشق غذاخوری ماست
2 حبه سیر رنده شده
نمک به میزان لازم
آماده سازی:
ابتدا سیب زمینی ها را بجوشانید. در همین حال فلفل قرمز را در فر با دمای 200 درجه به مدت 25 دقیقه گریل کنید . پوست آنها را جدا کرده و خرد کنید. سیب زمینی پخته را درشت خرد کنید. خیارشور ، جعفری ، نعناع را خرد کنید. هویج را رنده کنید. برای تهیه سس مایونز ، ماست ، نمک و سیر رنده شده را در یک کاسه مخلوط کنید. مواد دیگر را که خرد کرده اید سس را که آماده کردید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به بشقاب سرو منتقل کرده و با برگ نعناع تزئین کنید. لذت ببرید نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_پاپریکا
✍ کامل با تمام نکات
#پیتزا_بدون_خمیر
نان باگت ۱ عدد
سینه مرغ پخته و ریش شده ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
سس کچاپ ۳ ق غ
فلفل دلمه ۵۰ گرم
آویشن ۱ ق غ
فلفل سیاه ۱ ق چ
نان باگت رو مثل تصویر برش بزنید و با وردنه پهن کنید ، حالا سس کچاپ بریزید و پخش کنید
یک لایه پنیر پیتزا ، یک لایه گوشت و یک لایه قارچ از قبل پخته شده اضافه کنید و دوباره یک لایه پنیر پیتزا بریزید حالا آویشن و فلفل بزنید و روی مواد رو با فلفل دلمه خرد شده تزین کنید
بره توفر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه ، نوش جان 🌱