فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_لیوانی
مواد لازم برای تهیه دو تا لیوانه و مقدار پنیر و خامه بستگی داره به سلیقه خودتون، اگر طعم پنیرو دوست دارید میزانشو نسبت به خامه بیشتر کنید.
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین _مرغ
زرشك 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ
زعفران آبکرده به میزان لازم
نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم
روغن مایع یک سوم پیمانه
ماست چکیده ۴ ق غ
مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
خلال پسته ب میزان لازم
گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید.
برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه.
تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد.
بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.)
روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#غذای_شکم_پرخوشمزه🧑🍳
مواد لازم خمیر :
شیر پرچرب ۱ لیوان
شکر ۱ ق
نمک ۱ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد ۳ لیوان
مواد لازم وسط نان:
گوشت چرخکرده درصد بالا ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر موزارلا به مقدار دلخواه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کوکوذرت👩🍳
آرد ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چ
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۳ قاشق چ
نمک و فلفل سیاه
آب کمی بیشتر از ۱/۴ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ قاشق غ
فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غ
پیازچه ۲ عدد
ذرت ۱ پیمانه
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ😋
مواد لازم🔻
سیب زمینی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط دوعدد
سیر دو حبه
سینه مرغ یا مخلوط ران و سینه 300گرم
زردچوبه فلفل نمک ادویه کتلت زعفران
جعفری تازه یا خشک به دلخواه
طرز تهیه🔻
همونطور که دیدید ابتدا سیب زمینی و پیاز رو رنده کردم و ابش رو گرفتم دو حبه سیر هم رنده کردم با هم مخلوط کردم به همراه سینه مرغ چرخکرده جعفری خشک و ادویه ها ادویه ها به دلخواه خودتونن ارد و تخم مرغ لازم نیست خوب ورز دادم و یک ساعت گذاشتم یخچال و بعد در روغن داغ سرخشون کردم با شعله کم و با حوصله که مغز پخت بشن در کنارش گوجه هم سرخ کردم عالی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_کدو_حلوایی🧑🍳
مواد لازم کیک
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پوره کدو حلوایی ۱ لیوان
وانیل یا هل ۱/۴ ق چ
دارچین ۱ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق چ
شکر ۱ و ۱/۴ لیوان(میزان شکر بستگی به شیرین بودن کدو داره میتونید تا یک و نیم لیوان هم بریزید)
ماست ۱/۳ لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
گردو نگینی به میزان لازم
مواد لازم کرم رویه کیک
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
پوره کدو حلوایی ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان (اگه کدوتون شیرین نیست تا ۱/۳ لیوان هم میتونید شکر بریزید)
خامه ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
#ماست_خيار_قالبى 😋
من براى اين قالب از ٥ ليوان ماست پرچرب، ٢ ق غ پودر ژلاتين ( كه توى نصف ليوان آب بن مارى كردم) دوتا خيار كوچك رنده شده كه آبش رو گرفتم كمى نعنا و كمى سير رنده شده و كمى هم گردوى خرد شده استفاده كردم همه رو با هم قاطى كنيد نمكش رو اندازه كنيد و بريزيد توى قالب به همين راحتى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خامه_ای_خونگی
ماست سفت یک قاشق
شیر باز یک لیتر
خامه یک قاشق
شیر رو بذارید روی شعله متوسط گاز و مدام هم بزنید تا جوش بیاد
بذارید پانزده دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش کنید و بذارید ولرم بشه.
انگشتتونو داخل شیر بزنید باید دماش به گونه ای باشه که دستتونو نسوزونه و در عین حال گرمم باشه .
ماستتونو با خامه و کمی شیر مخلوط کنید و داخل شیرتون بریزید و هم بزنید.
دورش پارچه بپیچید و روی ظرف رو هم بپوشونید و بذارید چهار ساعت بمونه.
بعد بذارید یخچال و دوازده الی بیست و چهار ساعت بعد مصرف کنید.
⛰اگه تابستون باشه و ماستتون بیشتر از چهار ساعت بیرون بمونه ترش میشه.
⛰اگه تا جوش اومدن شیر مدام هم بزنید دیگه بعد از اون نیازی به هم زدن نداره و قند و نشاسته کف ظرف ته نشین نمیشه.
⛰اگر شیرتون داغ یا سرد باشه و مایه تونو اضافه کنید ممکنه ماست خوبی بهتون نده.
⛰بهتره مایه ماستتون از ماستی باشه که خودتون قبلا زدین که سفت و خوب بشه.
⛰ حتما از شیر باز استفاده کنید اگر دسترسی نداشتید شیر اورگانیک پرچرب رو میتونید جایگزین کنید.
⛰اگر مایه ماستتون رو زیادتر کنید باعث میشه ماستتون آب بندازه و ترش بشه.