eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه دو تا لیوانه و مقدار پنیر و خامه بستگی داره به سلیقه خودتون، اگر طعم پنیرو دوست دارید میزانشو نسبت به خامه بیشتر کنید.
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_مرغ زرشك 2 ق غ تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ زعفران آبکرده به میزان لازم نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم روغن مایع یک سوم پیمانه ماست چکیده ۴ ق غ مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم برنج ۲ پیمانه خلال پسته ب میزان لازم گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید. برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه. تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد. بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.) روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 مواد لازم خمیر : شیر پرچرب ۱ لیوان شکر ۱ ق نمک ۱ ق چ تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم آرد ۳ لیوان مواد لازم وسط نان: گوشت چرخکرده درصد بالا ۵۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۳ عدد پیاز متوسط ۱ عدد نمک به مقدار لازم فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد پنیر موزارلا به مقدار دلخواه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 آرد ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چ تخم مرغ ۱ عدد روغن ۳ قاشق چ نمک و فلفل سیاه آب کمی بیشتر از ۱/۴ پیمانه جعفری خرد شده ۱ قاشق غ فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غ پیازچه ۲ عدد ذرت ۱ پیمانه
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت مرغ😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی متوسط 2 عدد پیاز متوسط دوعدد سیر دو حبه سینه مرغ یا مخلوط ران و سینه 300گرم زردچوبه فلفل نمک ادویه کتلت زعفران جعفری تازه یا خشک به دلخواه طرز تهیه🔻 همونطور که دیدید ابتدا سیب زمینی و پیاز رو رنده کردم و ابش رو گرفتم دو حبه سیر هم رنده کردم با هم مخلوط کردم به همراه سینه مرغ چرخکرده جعفری خشک و ادویه ها ادویه ها به دلخواه خودتونن ارد و تخم مرغ لازم نیست خوب ورز دادم و یک ساعت گذاشتم یخچال و بعد در روغن داغ سرخشون کردم با شعله کم و با حوصله که مغز پخت بشن در کنارش گوجه هم سرخ کردم عالی بود.
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی خیار شکم پر ترکیه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 مواد لازم کیک آرد ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد پوره کدو حلوایی ۱ لیوان وانیل یا هل ۱/۴ ق چ دارچین ۱ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ شکر ۱ و ۱/۴ لیوان(میزان شکر بستگی به شیرین بودن کدو داره میتونید تا یک و نیم لیوان هم بریزید) ماست ۱/۳ لیوان روغن ۲/۳ لیوان گردو نگینی به میزان لازم مواد لازم کرم رویه کیک نشاسته ذرت ۱ ق غ شیر ۱ لیوان پوره کدو حلوایی ۱/۲ لیوان شکر ۱/۴ لیوان (اگه کدوتون شیرین نیست تا ۱/۳ لیوان هم میتونید شکر بریزید) خامه ۲ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ
😋 من براى اين قالب از ٥ ليوان ماست پرچرب، ٢ ق غ پودر ژلاتين ( كه توى نصف ليوان آب بن مارى كردم) دوتا خيار كوچك رنده شده كه آبش رو گرفتم كمى نعنا و كمى سير رنده شده و كمى هم گردوى خرد شده استفاده كردم همه رو با هم قاطى كنيد نمكش رو اندازه كنيد و بريزيد توى قالب به همين راحتى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست سفت یک قاشق شیر باز یک لیتر خامه یک قاشق شیر رو بذارید روی شعله متوسط گاز و مدام هم بزنید تا جوش بیاد بذارید پانزده دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش کنید و بذارید ولرم بشه. انگشتتونو داخل شیر بزنید باید دماش به گونه ای باشه که دستتونو نسوزونه و در عین حال گرمم باشه . ماستتونو با خامه و کمی شیر مخلوط کنید و داخل شیرتون بریزید و هم بزنید. دورش پارچه بپیچید و روی ظرف رو هم بپوشونید و بذارید چهار ساعت بمونه. بعد بذارید یخچال و دوازده الی بیست و چهار ساعت بعد مصرف کنید. ⛰اگه تابستون باشه و ماستتون بیشتر از چهار ساعت بیرون بمونه ترش میشه. ⛰اگه تا جوش اومدن شیر مدام هم بزنید دیگه بعد از اون نیازی به هم زدن نداره و قند و نشاسته کف ظرف ته نشین نمیشه. ⛰اگر شیرتون داغ یا سرد باشه و مایه تونو اضافه کنید ممکنه ماست خوبی بهتون نده. ⛰بهتره مایه ماستتون از ماستی باشه که خودتون قبلا زدین که سفت و خوب بشه. ⛰ حتما از شیر باز استفاده کنید اگر دسترسی نداشتید شیر اورگانیک پرچرب رو میتونید جایگزین کنید. ⛰اگر مایه ماستتون رو زیادتر کنید باعث میشه ماستتون آب بندازه و ترش بشه.
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی موزاییکی(بدون فر)☺️ 🍩 🍩