8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پاناكوتامغزدار🧑🍳
دو بسته ژله انار
دوليوان شير و يك ليوان شكر و نوك ق چ وانيل
٢٠٠گرم خامه صبحانه
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_خارجی
#غذای_ملل
سوسیس سه عدد، گوجه فرنگی دو عدد، پیازچه و جعفری به میزان لازم، پنیر پیتزا، خامه ترش یه قاشق غذاخوری پر، نمک و فلفل قرمز و سیاه، تخم مرغ دو عدد، نان لواش یک تا دو عدد
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و روی نان لواش پهن کنید نان رو رول کنید و توی تخم مرغ زده شده غلط میدیم و توی کره سرخ کنید .
#لذت_آشپزی
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#فرنی_موز🍨🍌
دو پیمانه شیر
یک عدد موز
دو قاشق آرد برنج
دوقاشق آرد گندم
دو قاشق غذاخوری شکر
وانیل نوک قاشق مرباخوری
یه کم پودر دارچین
گلاب یک چهارم پیمانه
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# ژله_ برلیو
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
#استیک_راسته_کبابی 🥩 😋
▫️گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم
▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️روغن گیاهی به مقدار لازم
۱- راستهها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر میبریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته میکنیم و آنها را با نمک و فلفل مزهدار مینماییم
۲- منقل گازی یا زغالی را آماده میکنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغالها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود.
۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغالها میگذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری میکنیم
۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیکها را روی آن یا روی صفحه گریل میگذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت میگذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب میکنیم. پس از آن، استیکها را از روی حرارت بر میداریم و 2 دقیقه میگذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو میکنیم
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# ذرت مکزیکی_ خیابانی
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
هر روزصبح 🌼
چشمها را پر از هوای ناب
گوشها را پر از جواب
و تنفس را پر از آفتاب کنیم
و متفاوت باشیم از دیروز
لبریز باشیم از امروز
و خالی باشیم از فردا
#صبحتون_بخیروشادی💙💛
𝒋𝒐𝒊𝒏🔻
♥️
♥️💚
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#حلوازردکاسه_ای👩🍳
پارت اول
آرد برنج ١ لیوان
آب ٣ لیوان
گلاب ١لیوان
روغن مایع نصف لیوان (من از مخلوط روغن حیوانی و کره استفاده کردم)
شکر ١لیوان(اگه شیرین تر خواستین تا١/۵لیوان)
نشاسته گل ٢قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ١قاشق غذاخوری
هل مقداری
🍀🍀🍀🍀
#آش_حلبه 🍲 😋
▫️برنج یک پیمانه
▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ
▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ
▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم
برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ میکنیم و زرد چوبه را در آن تفت میدهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر میرود) میگذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم میشود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه میکنیم و غذا حاضر است.
نکته: می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه میشود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید
🍀🍀🍀🍀