6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بررسی:
♦️۱) با تخم مرغ :
روش خوبیه ولی به شرطی که صبح سرخ کنید و بقیه تخم مرغ رو بریزید تو صبحانه تون و نوش جان کنید 😁 یا اینکه تعداد بادمجوناتون زیاد باشه که سفیده تموم شه و حیف و میل نشه.
خوبیش اینه که بوی تخم مرغ نمیگیره بادمجون ، نرم و خوشمزه میشه👌
♦️۲) ماست :
این روش رو خیلیاتون گفته بودید ، ولی بنظر من یکم سفت شد و نپخت🤪🤔 دفعه بعد درش رو میذارم اواخر کار .🤫🤭
♦️۳) با آب و نمک : این روش هم خوب بود و بادمجون نرم شد اما دفعه بعد حتما یکم ماست هم داخل آب میریزم. و نمک هم بیشتر میریزم😉
بدیش اینه که وقت گیره یکم.
۴) #پخت_بادمجان_با_سولاردوم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش دوم: استفاده از سفیده تخم مرغه
کمی سفیده هارو با چنگال بزنید بعد با برس دو طرف بادمجونا بزنید و سرخ کنید.
روش سوم: ماست
دو طرف بادمجون ها ماست بزنید و با همون ماست سرخ کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂#دسرباشیره انگور☂
💢پارت اول💢
مواد لازم:
نصف لیوان شکر
۱/۳ لیوان آرد سفید
۱/۳ لیوان نشاسته ذرت
۲ پیمانه آب
ا لیوان شیره انگور
مغز گردو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاربردی وعالی حتما باید ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚❤️💚 میوه آرایی فانتزی👈😍👉