eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
9 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بررسی: ♦️۱) با تخم مرغ : روش خوبیه ولی به شرطی که صبح سرخ کنید و بقیه تخم مرغ رو بریزید تو صبحانه تون و نوش جان کنید 😁 یا اینکه تعداد بادمجوناتون زیاد باشه که سفیده تموم شه و حیف و میل نشه. خوبیش اینه که بوی تخم مرغ نمیگیره بادمجون ، نرم و خوشمزه میشه👌 ♦️۲) ماست : این روش رو خیلیاتون گفته بودید ، ولی بنظر من یکم سفت شد و نپخت🤪🤔 دفعه بعد درش رو میذارم اواخر کار .🤫🤭 ♦️۳) با آب و نمک : این روش هم خوب بود و بادمجون نرم شد اما دفعه بعد حتما یکم ماست هم داخل آب میریزم. و نمک هم بیشتر میریزم😉 بدیش اینه که وقت گیره یکم. ۴) ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش دوم: استفاده از سفیده تخم مرغه کمی سفیده هارو با چنگال بزنید بعد با برس دو طرف بادمجونا بزنید و سرخ کنید. روش سوم: ماست دو طرف بادمجون ها ماست بزنید و با همون ماست سرخ کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انگور☂ 💢پارت اول💢 مواد لازم: نصف لیوان شکر ۱/۳ لیوان آرد سفید ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت ۲ پیمانه آب ا لیوان شیره انگور مغز گردو
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝🎥 طرز تهیه مرغ شکم پر