eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ باسس ترییاکی نمک فلفل سس ترییاکی به مرغ میزنیم سه ساعت میزاریم یخچال مزه داربشه بعددرفر180درجه حدودا یک ساعت میزاریم تابپزه اخرسرفربالاراروشن میکنیم درحدی که روی مرغ برشته شه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#باقالی_پلو_با_ماهیچه یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ژله فالوده #✍🏼طرز تهیه: ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده که از بیرون تهیه کردید بریزین تو آبکش آبش بره بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال تا نیم بند بشه. بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله که نیم بند شد بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید. بعد یک بسته ژله بلوبری به یک‌و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین. مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥣 دو قاشق غذا خوری سر پر آرد برنج و چهار قاشق غذاخوری شکر رو در دو لیوان شیر خوب مخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز و شکر حل شه.روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا فرنی مون یکدست بشه.کمی که غلیظ شد چهار قاشق غذاخوری گلاب میریزیم و باز هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه.شعله رو خاموش و یک قاشق پر خامه میریزیم و باز مدام هم می زنیم تا یکدست شه. نصف مواد رو با کمی زعفران دمکرده غلیظ مخلوط کردم و نصفش ساده! 🔸توی دو تا سس خوری ریختم و همزمان با هم از دوطرف توی ظرف ریختم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
طرز تهیه #خورشت_ناردون #شمالی کانال🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 @ashpazy_irani
🔷مواد لازم 🔹ران مرغ 3 تکه-حدوداً 600 گرم 🔹پیاز 1 عدد بزرگ 🔹سیر تازه 2 حبه 🔹آب انار یک و نیم پیمانه 🔹رب انار 2 قاشق غذاخوری 🔹انار دانه شده نصف پیمانه 🔹 نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم 🔆طرزتهیه 🔅ابتدا بعد از شستن مرغ ها اونها رو مزه دار یا به اصطلاح مرینیت می کنیم، به این ترتیب که تکه های مرغ رو داخل یک ظرف مناسب در دار قرار می دیم و به اندازه دلخواه از نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه های مورد علاقتون همراه با یکی دو قاشق روغن زیتون، به همه جای مرغ مالیده و بعد از گذاشتن درب ظرف اون رو به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار می دیم. من اینجا از پودر پاپریکا و کمی پودر تخم گشنیز هم استفاده کردم. بعد از گذشتن زمان کافی، مرغ ها همراه مقدار کمی روغن سرخ کردم تا کاور بشه و هنگام پختن متلاشی نشه. مرغ ها رو از تابه خارج کردم و در همون روغن پیازی رو که به صورت خلالی ریز خرد کرده بودم سرخ کردم و اجازه دادم تا به مرحله کاراملایز برسه. بعد سیر رو اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن و بلند شدن عطر بی نظیرش رب انار اضافه کردم. بهتره بگم که مزه انتهایی غذا رو رب انار٬ اگر شیرین، ملس یا رو به ترش باشه تعیین می کنه. رب انار من طعم میانه ای داشت. بلافاصله هم میزنیم چون به سرعت میسوزه و آب انار رو اضافه می کنیم. حالا در تابه یا قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم تا مخلوط جوش بیاد و بعد تکه های مرغ رو اضافه می کنیم حرارت رو کم میکنیم تا مرغ ها کاملاً بپزه و خوراک به روغن بیفته. حدوداً یک ربع آخر پخت، دانه های انار رو اضافه می کنیم. در این مرحله درب ظرف رو نمی بندیم چون باعث میشه رنگ دونه های انار سفید بشه. در پایان باید سس غلیظی داشته باشیم. همچنین می تونیم از چاشنی های متفاوتی برای این غذا استفاده کنیم تا به ذائقمون نزدیک تر بشه. برای مثال اگر غذای ترش دوست دارین از آبغوره یا آب نارنج و اگر شیرین تر می پسندین از شکر یا آلو بخارا استفاده کنین. نوش جان.
لیموناد هندونه 🍉🍷 ✍️ مواد لازم: هندونه سه پیمانه آب سه پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه لیمو ترش تازه۳ عدد 🍉 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید😋 کانال 🍧🍦آشپزی ایرانی 🍟🍕 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @ashpazy_irani
#_دسر_شکری🍡 🌀فقط کافیه ژله ای که درست می کنید رو یکم غلیظتر کنید یعنی مقدار آب کمتری بریزید و توی قالب های کوچکتر بگذارید و زمان بیشتری توی یخچال نگه دارید و در آخر توی شکر بغلتانید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چای_به این پست رو به درخواست خیلی از دوستان آماده کردم که نحوه دم کردن رو هم بصورت نوشتاری هم دیداری ببینید فیلم رو ببینید بعد کپشن رو بخونین به ازای هر فنجان چای یک قاشق غذاخوری از به خشک رو بریزید تو تابه و بو بدین در حدی بو بخوره که تغییر رنگ بده بعد بریزیم تو قوری و آب جوش بریزین و یک ربع اجازه بدین دم بکشه و با نبات سرو کنین من همیشه در حدی به رو تفت میدم که رنگش قهوه ای تیره بشه هر جی تیره تر بشه خوشرنگ تر میشه ولی چون همه میان زیر پست و میگن سوخته ناچارا این بار کم تفت دادم برا این کلیپ. ↩ میشه همه بِه خشکا رو یه جا بو داد و نگه داشت واسه روز مبادا ، اما هر سری همون مقدار رو که دم میکنین بو بدین در حد یک دقیقه عطر و خوشمزگی چای تون دو برابره. این روش منه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ #تخم_مرغ_داخل_فنجان ✅مواد لازم 5 تخم مرغ نمک به مقدار دلخواه 💢برای سس : 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری پونه کوهی نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری پودر فلفل دلمه دوستان تخم مرغ ها رو تو فنجان بشکنید و مقداری نمک بریزید و بزارید تو قابلمه... قابلمه رو هم مثل کلیپ مقداری آب بریزید و بزارید رو شعله گاز تا سفت بشن تخم مرغ ها. بعد برعکس کنید تو بشقاب و سس مخصوص رو بریزید روش و حالشو ببرید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
# تزیین _نون سفره ی عقد @ashpazy_irani
#دیزاین_غذا @ashpazy_irani