7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چای_به
این پست رو به درخواست خیلی از دوستان آماده کردم که نحوه دم کردن رو هم بصورت نوشتاری هم دیداری ببینید فیلم رو ببینید بعد کپشن رو بخونین به ازای هر فنجان چای یک قاشق غذاخوری از به خشک رو بریزید تو تابه و بو بدین در حدی بو بخوره که تغییر رنگ بده بعد بریزیم تو قوری و آب جوش بریزین و یک ربع اجازه بدین دم بکشه و با نبات سرو کنین من همیشه در حدی به رو تفت میدم که رنگش قهوه ای تیره بشه هر جی تیره تر بشه خوشرنگ تر میشه ولی چون همه میان زیر پست و میگن سوخته ناچارا این بار کم تفت دادم برا این کلیپ. ↩ میشه همه بِه خشکا رو یه جا بو داد و نگه داشت واسه روز مبادا ، اما هر سری همون مقدار رو که دم میکنین بو بدین در حد یک دقیقه عطر و خوشمزگی چای تون دو برابره. این روش منه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تخم_مرغ_داخل_فنجان
✅مواد لازم
5 تخم مرغ
نمک به مقدار دلخواه
💢برای سس :
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل دلمه
دوستان تخم مرغ ها رو تو فنجان بشکنید و مقداری نمک بریزید و بزارید تو قابلمه... قابلمه رو هم مثل کلیپ مقداری آب بریزید و بزارید رو شعله گاز تا سفت بشن تخم مرغ ها. بعد برعکس کنید تو بشقاب و سس مخصوص رو بریزید روش و حالشو ببرید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
آش انار .
اين #آش طعم خيلي خوبي داره،البته ذائقه ها متفاوته ولي من تا حالا نديدم كسي دوست نداشته باشه.
دستورات متنوعي براش هست ولي اين روش ساده و خوشمزس.برای ب یلدا هم انتخاب خوبیه.
.
طرز تهيه: نصف ليوان لپه رو بذاريد نيمه پز بشه بعد يك ليوان برنج و سه ليوان سبزي آش بهش اضافه كنيد و اجازه بديد خوب بپزه.
در اين زمان مقداري گوشت قلقلي درست كنيد ،اينجوري: دويست گرم گوشت چرخكرده+يك پياز رنده شده+نمك و فلفل و زردچوبه رو ورز بديد و گوشت قلقلي درست كنيد و سرخشون كنيد.
وقتي مواد قبلي پخت،گوشت قلقلي،يك ليوان آب انار و دو ق رب انار و سه ق پياز داغ به آش اضافه كنيد و بذاريد آش خوب جا بيفته (ميتونيد گوشت رو حذف كنيد يا چند تا دونه آلو بخارا به آش اضافه كنيد،سليقه ايه).
موقع سرو روي آش رو با نعناع داغ و دونه هاي انار تزيين كنيد.بعضيها موقع سرو كمي گلپر روي آش ميريزن كه بستگي به سليقتون داره.
نوش جان❤️
.
@ashpazy_irani
#ساندویچ_مرغ_قارچ
💢پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه،نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،رب گوجه ،سس کچاب و سس خردل اضافه کردم و تفت دادم و مرغ هاروکه از قبل ابپز کرده بودم رو تکه تکه کردم و بهش اضافه کردم در آخر آویشن توش ریختم و با حرارت بالا تفت دادم دو در آخر پنیر پیتزا اضافه کردم و گذاشتم تا آب بشه
@ashpazi_irani
#سالاد_كلم_بنفش_و_شويد
.
💢طرز تهيه:پنج ليوان كلم باريك خرد شده(ميتونيد از پوستكن استفاده كنيد)+ سه چهارم ليوان شويد خرد شده(بيش از حد ريز نباشه)+ سه تا خيارشور ريز خرد شده(خيارشورها خيلي كوچك نباشن اگر كوچك بود تعداد بيشتري استفاده كنيد)+ پياز ريز خرد شده يك تا دو قاشق غ ،گردو خرد شده سه تا چهار ق غذاخوری(اختیاری)
براي #سس اين #سالاد دو روش داريم، اول: سه ق مايونز+سه ق ماست سفت+ يك ق مرباخوري شكر+سه تا چهار ق آبليموي تازه+ نمك و فلفل
دوم: سه ق غ روغن زيتون+سه ق آبليموي تازه+يك ق غ سركه سيب+يك ق سر خالي عسل+كمي نمك و فلفل
نوش جان🌹
@ashpazy_irani