فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام مجلسی فوری 😍
فیله مرغ 1 کیلوگرم
- پیاز 2 عدد
- فلفل دلمه 2 برش
- گوجه فرنگی 2-3 عدد
- لواش 4 ورق
- نمک ، فلفل ، ادویه جات مورد علاقه
- پنیر موزارلا 250 گرم
🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آبنباتی
🍬🍭🍡🍬🍭🍡🍢
#ترفند_آشپزی
راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی 👌🏻
🥚 تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
🍯 عسل
برای تشخیص عسل واقعی، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
☕️ چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است
🐟 ماهی
آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند
🍚 برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد
♨️ زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .
🍑 میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند
🥪 کَره
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند
نوش جان ❤️
#دسر_کرم_بستنی_انار
مواد لازم
پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری
آب جوش 1.5 لیوان
ژله انار ۱ بسته
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی ۱ لیتر
طرز تهیه
ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید. بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.
ژله از حرارت افتاده را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در دسر استفاده کنید
کرم را در قالب مورد نظر ریخته و3 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد،سپس دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده( البته حدود 3 ثانیه داخل آب گرم گذاشته) و با خامه فرم گرفته، با دانه های انار تزیین نمایید.
نوش جان ❤️
🌸🍣🌸🍣🌸🍣🌸
#ایده_آشپزی
خيار هاى مونده توى يخچال رو كه خورده نميشه ...!!
حلقه کردم و با چند حبه سیر و دو لیوان سرکه قرمز و یک لیوان آب و دو قاشق غذا خوری نمک و یه کم نعنا خشک و چند پر ترخون خشک گذاشتم ترشی بشه.
بعد از چند روز اماده خوردن هستن
نوش جان 💖
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_بادمجان_کبابی
مواد لازم
بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد
سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
پیاز یک عدد
پیازچه دو عدد
سیر یک حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع
آرد دو قاشق غذاخوری
برای سرخ کردن:
روغن مایع
آرد سوخاری
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیس_سبزیجات_سرخ_شده_بانخود_پلوگوشت
سبزیجات لازم:
فلفل دلمه قرمز
فلفل دلمه سبز
کدو
بادمجان
سیبزمینی
برای برنج:
۲ پیمانه برنج ترکی
۱ قاشق غذا خوری کره
۲ پیمانه نخود پخته
۱ عدد پیاز
۲۵۰-۳۵۰ گرم گوشت قیمه پخته
ماست سوزمه که در واقع همون ماست چکیده خودمونه فقط کمی شلتره به سفتی ماستهای خودمون نیست
نوش جان 💖
#آشپز_بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😨آموزش شیرینی پفکی یا مرنگ فقط با دو تا سفیده تخم مرغ!!! خیلییی آسونه سریع و راحت درست میشه.
👨🏼🍳مواد لازم:
سفیده تخم مرغ دو عدد
شکر سه ق.غ
پودر وانیل نصف ق.چ
آبلیمو یک ق.چ
👨🏼🍳طرز تهیه:
ابتدا سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن میزنیم.
یه مقدار که پف کرد شکر رو بهش اضافه میکنیم و بعد آبلیمو و وانیل رو بهش اضافه میکنیم.
برای چند دقیقه به زدن تخم مرغ با دور تند ادامه میدیم تا به اندازه ایی پف کنه و فرم بگیره که وقتی ظرف رو برعکس میکنیم ازش نریزه.
حالا مواد رو با ماسوره روی کاغذ روغنی به شکل و اندازه دلخواه شکل میدیم. (سعی کنید اندازه شیرینیهاتون یکی باشه).
فر رو روی دمای صد درجه میزاریم، برای حدود سی لی چهل دقیقه شیرینیها رو میپزیم.
بعد از سی دقیقه میتونید شیرینیهاتونو چک کنید اگه به کاغذ روغنی نچسبیده بود و توش پفکی شده بود نشون میده که شیرینیها آمادس.
.🍹❁┈••
#گاناژ_روي_كيك
۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو بخار کتری میذاریم کمی گرم شود بهش ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده اضافه کرده وهم میزنیم تا شکلات در خامه آب شود وسس شکلاتی یه دست بشه وبعد روی کیک میریزیم .
شيك پذيرايي كن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_یزدی🧑🍳
۳۰۰گرم آرد نول
۱۸۰گرم ماست
۳عدد تخم مرغ
۱۷۰گرم روغن مایع
۱۹۰-۲۰۰گرم شکر
گلاب۱/۴پیمانه
زعفرون به دلخواه
۱ق چ عسل
۱/۳ق چ نمک
۱ق چ وانیل
۱ق م بکینگ پودر
پودرهل نصف ق چ
🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پنجرهای
نشاسته گل.... ½ پیمانه
آرد شیرینی.. ۱ پیمانه
گلاب... ¼ پیمانه
تخم مرغ...۳ عدد
وانیل... ½ ق چ
شیر... ⅔ پیمانه
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_شوشتری
لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانه
برنج: ۳ پیمانه
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد درشت
شوید: ¾ پیمانه
نمک فلفل زردچوبه روغن: به میزان لازم
طرز تهیه در ویدیو
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی با سس سویا
.
مواد لازم:
3 عدد سینه مرغ
1 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
3 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری سرکه سیب
3/4 حبه سیر رنده شده
نمک.
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
آویشن، پول بیبر
پیازچه
طرز تهیه:
روی فیله های مرغ را مانند ویدیو برش دهید،سپس به مرغ ها نمک و فلفل بزنید و با آرد کاور کنید، تابه مناسب را روی حرارت گرم کنید، روغن و کره را ذوب کنید سپس مرغ ها را اضافه کرده و می گذاریم ابتدا با حرارت زیاد و سپس روی حرارت کم بپزد ،وقتی مرغ طلایی شدند سیر و در صورت تمایل می توانید کمی چاشنی بیشتر اضافه کنید،سپس عسل، سس سویا و سرکه سیب را اضافه کنیدّوقتی فیله ها پخته و کاراملی شدن اماده سرو هستن،
نوش جان🧡
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوسبزی با سس خودش
تقدیم به همه شما
.
مواد کوکو:
مقدار مساوی از سبزیهای:
تره
پیازچه
ریحون
جعفری
.
زردچوبه: ۱ قاشق جایخوری
نمک
فلفل سیاه
سیر: ۱ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
.
روش ساندویچ درست کردن هم داخل ماهیتابه ببینید. اگه ساندویچساز دارید که چه بهتر.
سس:
ماست: ۵ قاشق غذاخوری
مایونز: ۱ قاشق چایخوری
یکم سس تند
خیارشور
پیاز
ریحون
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــــلام🌿🌺
صبحتون زیبا
خانه دلتون گرم🌿🌸
دستاتون پر روزی
نگاهتون قشنگ
روزتون سرشـار از 🌿🌼
عشق و مهر وشادمانی
سه شنبه تون بخیرو عـــــالی
آش دوغ
#آش_دوغ
دوغ 4تا4/5کیلو
سبزی آش (گشنیز ،اسفناج،سیرتازه ،شوید(چندتاشاخه)تره،)حدوداخردشده300گرم
نخود پخته شده1پیمانه
برنج شسته شده 1پیمانه
تخم مرغ1عدد
آرد1قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
گوشت قلقلی(100گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد یه قاشق کوچیک)باهم مخلوط میکنید وبا دست به اندازه فندق درست میکنید
دوغ رو داخل قابلمه میریزیم ویه کاسه برمیدارید برنج وآرد وتخم مرغ رو باهم میزنیم تایکدست بشه وبه دوغ اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد ودیگه هم زدن نمیخواد اول ساقه های خردشده سیر رو میریزیم بعد چند دقیقه سبزی آش رو بهش اضافه میکنم وشعله رو کم میکنم تا هم سبزی بپزه وهم جابیفته نخود پخته شده رو هم اضافه میکنیم ودرآخر کوفته های که آمادکردید رو اضافه کنید وبزارید چنددقیقه بمونه تا بپزه وقتی سیر تازه میریزید نیاز به سیر خشک نداره ولی اگه دوست دارید له کتید یا آسیاب کنید ونوشجان کنید.
دوستان بدون تخم مرغ هم پختم هیچ مشکلی پیش نیومده.
شوید برای خوش طعم شدن آش ریختم خیلی کم دوقاشق غذاخوری حتما تازه باشه.
دوغ محلی استفاده میکنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوبادکوبه😍😋
۱۱ تا تخم مرغ
۶۰۰ گرم مرغ پخته شده
پیاز و سیبزمینی
۱۲۰ گرم مغز گردو آسیاب شده،
فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین هر کدام ۱ ق چ، و نمک ۳ ق غ زعفران دم کرده
51.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان گوشتی (نان دولایه روغنی با سینه مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_مرغ😍😋
300 گرم فیله مرغ(چرخ شده یا میکس شده)
2 حبه سیر
1 هویج رنده شده
یک مشت پیازچه
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک،1/2 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایخوری شکر(اختیاری)
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز یا پودر پاپریکا و یا هر ادویه دلخواه دیگه
3 قاشق غذا خوری آرد(اگه مواد خیلی شل شد مقدار آرد را 1_2 قاشق را بیشتر کنید)
مواد سوخاری کردن
آرد سوخاری به میزان لازم
2 تخم مرغ زده ش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آماده_سازی_قالب_کیک 🎂
#نکات_مهم
قبل اینکه بخواین کیک درست کنید
اولین کار آماده کردن قالب کیک هستش
و برای پخت کیک و رولت
حتما باید از کاغذ کاهی
(کاغذ گراف هم میگن)استفاده کنید.
دلیلش اینه کاغذ کاهی باعث جلوگیری از جذب
چربی کیک میشه ولی کاغذ روغنی چربی و رطوبت
کیک رو میگیره و باعث خشکی میشه
و حتما برای چرب کردن قالب از کره یا روغنجامد
استفاده کنید چونروغن مایع تبخیر میشه
و باعث میشه کناره های کیکتون نسبتا خشک شه
👨🍳همیشه قبل از درست کردن کیک تمام مراحل رو در ذهنت یک بار مرور کن از شروع کار تا نتیجه کار
مثلا اول قالبتو آماده کن بعد مواد اولیه رو وزن کن و روی میزت بچین کاسه همزنت حتما خشک باشه و چرب نباشه چون چرب باشه و خیس سفیده بالا نمیاد
و فر یا توسترت رو روشن کن
وقتی در ذهنت قبل از شروع هرکاری یبار مرور کنی موقع شروع نه استرس داری نه هول میشی پس استرس ممنوع🚫
در ذهنت مرور کن تا کم کم ذهنت عادت کنه و این باعث رشد ذهنتون میشه و زنجیروار پیش میره و تایم کمتری هدر میشه و در نتیجه کارت هم عالی میشه
همیشه سعی کنید از ذهنتون کار بکشید