eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
9 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥰 دستور پخت: یه پیاز متوسط رو نگینی خرد کردم کمی تفت دادم و گوشت چرخی رو بهش اضافه کردم تا خوب سرخ شد بعد کمی زرد چوبه و پودر برگ شنبلیله اضافه کردم و گوجه های پوست کنده ی نگینی خرد شده رو اضافه کردم و در قابلمه رو بستم تا خوب باهم تفت بخورن،بعد که گوجه ها به روغن نشستن،به مقدار لازم نمک ریختم و برنجی رو که خیس کرده بودم بهش اضافه کردم و به مقدار کافی آب ریختم و کمی که پخت و آبش گرفته شد،گذاشتم دم بیاد. کته گوجه با گوشت چرخی خیلی خوشمزه س مخصوصا با سالاد و سبزی👌
سلام به خدا سلام به صبح سلام به خورشید سلام به شما دوستان امروزمنتظراتفاقای خوب باشید منتظرخبرهای خوش منتظردلخوشی های بی پایان 💕✨💕
مواد لازم: بادام 1 لیوان نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری آرد برنج 4 قاشق غذاخوری شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان پودر پسته 2 قاشق غذاخوری . طرز تهیه: بادام ها را از قبل خیس کنید پوست آن ها را جدا و خرد کنید. یک لیوان شیر درون قابلمه بریزید، آرد برنج و نشاسته را اضافه کرده و با هم زدن آن ها را کامل حل کنید. سپس بادام و شکر را اضافه کرده و بقیه شیر را به قابلمه اضافه کنید. مدام هم بزنید تا به غلظت برسه از روی حرارت بردارید و پودر پسته را اضافه کنید. درون ظرف مورد نظر سرو کنید و دلخواه تزئین کنید. نوش جان
خب اول اینکه کدوتون شیرین و نارنجی باشه که بهتره. کدو رو بشورید. پوستشو لازم نیست جدا کنید تیکه کنید. کف تابه بچینید. طوری بچینید که پوستشون بالا قرار بگیره و گوشت کف باشه. سعی کنید روی هم نباشند و همشون کف تابه قرار بگیرند. اب بریزید تا روی کدوها . دوتا تیکه نبات روش بریزید. کمی هم شکر بپاشید. کمی هم شیره انگور درشو بذارید تا یکساعت کامل بپزه . نیم ساعت که گذشت برای نیم ساعت آخر در تابه رو بردارید با در باز نم نم بجوشه تا آبش کامل تبخیر بشه . اگه بعد از یکساعت هنوز اب داشت بیشتر بهش زمان بدین..... بخاطر شکر و نبات سس کارامل مانندی کف تابه درست میشه و کدوها کاراملی و چسبناک میشند و سس رو بخودشون جذب میکنند . خوشمزه و عالی. میزان شیره و نبات و شکر رو خودتون کم و زیاد کنید.
اول مواد ماکارونی پیاز داغ فراون درست میکنم سرخ که شد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنم و تفت میدم بعد فلفل دلمه رو اضافه میکنم و زرچوبه و پاپریکا و اویشن و کمی فلفل سیاه و رب فراون کمی تفت میدم بعد نصف استکان اب اضافه میکنم و اجازه میدم جا بیفته بعد ماکارونی رو میجوشونم و لابلای ماکارونی مواد میدم و دم میکنم نیم ساعت بعد هم اماده سرو میشه نوش جان
برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت ۲۰ ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید. بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا می‌شود.
این دیپ با انواع سبزیجات(خام،بخارپز یا گریل شده) و چیپس عالی میشه.👈مواد لازم:پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم، ماست خامه ای یک و نیم لیوان،شوید تازه یک چهارم لیوان، خیارشور خرد شده نصف لیوان،پودر سیر یک ق چایخوری،پودر پیاز نصف ق چ،نمک و فلفل سیاه طرز تهیه:اول ماست و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط کنید،بعد بقیه مواد رو اضافه و مخلوط کنید.اگر شوید تازه در دسترستون نبود از یک و نیم تا دو ق غ شوید خشک استفاده کنید.بهتره یکی دو ساعت این دیپ رو در یخچال بذارید تا مزه دار بشه.
👇 برای لاغر شدن "ته دیگ" بخورید! منظور از ته ديگ، ته ديگ بدون چربي و برشته (نسوخته) است. خوردن ته دیگ به حدی مفید است که توصیه می‌شود افرادی که دندان خوردن آن را ندارند حتما بگذارند ته‌دیگ نرم شده و سپس استفاده کنند.ته‌ دیگ سالم ته‌ دیگی است که رنگ آن طلایی و یا قهوه‌ای روشن باشد.
شیر 3 لیوان خامه 200gr وانیل 1/2 ق چ شکر 13 ق غ پودر ژلاتین ۴ ق غ پودر ژلاتين رو با كمى آب سرد مخلوط كنين و روى بخار آبجوش بگذارين تا حل بشه شير و خامه و شکر رو حرارت بدين تا جايى كه اطراف ظرف حباب بزنه، نبايد بجوشه تو اين مرحله وانيل و ژلاتين حل شده رو كه هنوز داغه،اضافه كنين و خوب مخلوط كنين و سپس از صافی رد کنید پاناكوتاى شما آماده است برای قسمت زعفرونی هم یمقدار از موادمو نگه داشتم و بهش زعفرون زدم
کره ۱۰۰ گرم پودر قند٤٠ گرم کاسترد ۵۰ گرم آرد ۱۰۰ گرم وانیل کمی طرز تهیه : کره و پودر قند را پنج دقيقه ميزنيم وانیل را اضافه کردم آرد و پودر کاسترد را الک کردم و به پودر قند اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا خمیر یکدست بشد کمی بزرگتر از فندق گلوله اش کردم شیرینی بعد پخت کمی بزرگتر میشد (من چون اولین بارم بود با کمک ترازو گلوله های ١٨گرمی گرفتم تا هم اندازه و مجلسه ای باشد بعد پخت )گلوله را کف دستم پهنی کردم و حدوداََ تا نصفه بالاترش را با چنگال فشار دادم تا مدل بگیرد و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ و حدود ١٠الي١٢دقیقه گذاشتم و بعد از سرد شدن با کاکائو ی بن ماری شده و پودر پسته یا پودر نارگیل تزینش کنید (به غیر از تزیین چون شکر شیرینی کم هست کاکائو باعث میشد خوشمزه تر بشد )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘🍗 ⭕️👈اول از همه پیاز رو داخل ظرف ریختم تا کمی سبک شده بعد بهش روغن رو اضافه کردم و تکه های مرغ اجازه دادم باهم دیگه سرخ شدن بهش زردچوبه ام اضافه کردم و بعد رب ریختم تفت دادم که رنگش باز شه بعد روی تکه های مرغ زعفرون دم شده ریختم و دو لیوان آب داغ ،گذاشتم روی شعله ملایم تا بپزه بامیه ها رو از قبل با روغن تفت دادم وقتی مرغ تقریبا پخت بامیه و غوره رو بهش اضافه میکنم و مقدار دلخواه اب غوره، و روی حرارت ملایم میذارم بپزه و جا بیافته نمک یادتون نره