eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ #ته_چین_ماهی واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم ( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.) و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه . درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کشک_کدو كدو سرخ شده با پيازداغ و زردچوبه و كمى نعناع داغ و كشك درست مثل كشك بادمجون  براى تزيين روش هم دوعدد كدو رو حلقه هاى نازك برش زدم و سرخ كردم و بصورت گل پيچيدم و وسط ظرفم قرار دادم  وبا كشك زعفرونى و پيازداغ و سيرداغ و گردوى نگينى تفت داده شده تزیین کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کاسه_گوشتی گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ). میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید. توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد. برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم. بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#لقمه_مرغ_پنيري سينه مرغ رو با نمك فلفل زردچوبه بزاريد بپزه بعد ريش ريشش كنيد .١٠٠گرم پنير پيتزا ،يك قاشق رزماري خشك ،يك عدد پيازچه ،١٥گرم ارد ،يك عدد زرده تخم مرغ ،نمك ،فلفل و پودرسير بزنيد كاملا مخلوط كنيد . توپك هايي ازش درست كنيد كاملا منسجم كنيد .تو يك ظرف پودر سوخاري بريزيد توپكها رو بغلطونيد توش و تو روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#بورانی_اسفناج_با_گردو می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود. فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. 🥙جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و  نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#پيتزا_نان_تست هر موادى كه دوست داشتيد رو مثل مرغ پخته و خرد شده با قارچ، گوشت چرخ كرده يا سوسيس و كالباس فلفل دلمه و قارچ و يا هر چيز ديگه اى كه دوست داشتيد روخرد مى كنيد و يه تفت كوچيك هم بديد و بعد روى نون تستها رو سس قرمز)بزنيد و كمى پنير پيتزا بريزيدو بعد مواد روش بريزيدو كمى اويشن روش بپاشيددوباره پنير و بعد بذاريد توى فر تا پنير اب بشه درجه ى ١٨٠ به مدت ١٠دقيقه تا يه ربع،همين كه پنير آب شد كافيه به همین راحتی به همین خوشمزگی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#خورشت_بامیه با مرغ و رب انار مرغ رو بزارید با پیاز و کمی زردچوبه نیم پز بشه بعد یک پیاز بزرگ و هویج روبا هم سرخ کنید و بهش نمک/فلفل/زردچوبه (من برای همه غذاهام حتما از ادویه کاری هم استفاده میکنم) اضافه کنید و بعداز تفت خوردن با توجه به ذایقه و میزان ترشی رب انارتون رب انار رو اضافه کنید و خوب تفت بدینش من یه کوچولو هم رب گوجه اضافه کردم که میشه که اضافه نشه حالا اینو با مرغ نیم پز شده قاطی میکنیم و بامیه ها رو که درسته هستن بهش اضافه میکنیمو میزاریم تا خوب بپزن و نوش جون کنید یادتون باشه که اول که مرغ رو میزارید نیم پز شه به اندازه ایی توش اب بریزید که موقع اضافه کردن مایع رب انار به اندازه ی پختن خورشت آب داشته باشه که مجبود نشید آب اضافه کنید چون با آب خود مرغ خورشتتون خوشمزه تر میشه و این برای همه خورشتها صدق میکنه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#كيك _شكلاتي_ساكرتورت . شكلات تلخ مرغوب ١٥٠گرم،كره ١٥٠گرم،شكر ١١٠گرم،تخم مرغ ٣عدد،آرد ١٥٠گرم،شكر اضافي ٢قاشق سوپخوري،مارمالاد زردآلو نصف پيمانه،نمك ١/٨ق چ، ١ق چ وانيل مايع . شكلات را در ظرفي روي بخار آب يا داخل مايكروويو ذوب مي كنيم و ميزاريم خنك بشه . كره و شكر را با همزن برقي مي زنيم تا كرمي رنگ بشه ، زرده و سفيده هاي تخم مرغ رو از هم جدا مي كنيم ، زرده ها رو دونه دونه به مواد كره اي اضافه مي كنيم به همراه وانيل و مخلوط مي كنيم بعد شكلات ذوب شده رو اضافه و مي زنيم ، آرد و نمك را الك مي كنيم و به مواد قبل اضافه مي كنيم و مخلوط ،سفيده ها رو در ظرف جداگانه مي زنيم تا فرم بگيره و ٢ق غ شكر رو به سفيده اضافه ميكنيم و ميزنيم ،سفيده رو به مواد آردي اضافه و دوراني هم مي زنيم ، قالب ٢٠سانتيمتري رو كاغذ ميندازيم و مواد رو ميريزيم و ميزاريم فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠درجه براي حدود ٢٥دقيقه. بعد از خنك شدن كيك رو از وسط برش مي ديم و لايه زيرين رو با مارمالاد زردآلو پوشش ميديم و رويه بالايي كيك رو با گليز شكلاتي پوشش ميديم و ميزاريم يخچال خنك شه و سرو ميكنيم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷#سیب_پلو رون مرغ رو من واسه این غذا اناخاب کردم، رونها رو با یدونه پیاز خلالی و زردچوبه نمک وفلفل یه تفت کوچیک دادم و بهش مقداری اب اضافه کردم سه ق غ زعفرون دم شده به اب مرغ اضافه کردم و نوک ق چ هم پودر دارچین گذاشتم تا خوب بپزه و جا بیفته. سه تا پیمانه برنج رو با نمک و زردچوبه یا اب زعفرون دم شده میزاریم خیس بخوره، دوتا سیب زمینی متوسط رو پوست گرفتم و یکیش رو مربعی خرد کردم و یکیش رو با کاتر گل شکل گل در آوردم و تو روغن داغ سیب زمینی ها رو دو تا سه دقیقه نیم سرخش کردم و کنار گذاشتم، برنج رو آبکش کردم کف دیگ غذا تهدیگ مورد نظر رو میزاریم لایه لایه برنج و سیب زمینی و شوید(شوید یا خشک یا تر فرقی نمیکنه) و یک ق غ پیاز داغ میریزیم و مخلوط میکنیم و چند ق غ زعفرون روی برنج میریزیم و میزاریم دم بکشه. با این غذا کشمش و خرما هم سرو میکنن که من فقط سه ق غ کشمش رویه تفت کوچولو دادم و روی برنج ریختم، موقع سرو غذا مرغهارو از سسش جدا کردم استخوانش رو دراوردم و واسه شیک تر شدنش سرخشون کردم و کنار سیب پلو چیدم، سسش رو از صافی رد کردم و سرو کردم‌. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#سوپ_سفید موادلازم: 1-آب گوشت 5 پیمانه 2-سس سفید غلیظ 2 پیمانه 3-هویج رنده شده 2 تا 3 عدد 4-کرفس یا جعفری خرد کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری 5-نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه سوپ سفید: سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیمو می گذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم ، سوپ را در سوپخوری می ریزیم و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم. ( طرز تهیه سس سفید : مقدار کمی کره را روی حرارت متوسط آب کنید . به اندازه مناسب آرد, نمک و فلفل را اضافه کنید . کمی از شیر را هم اضافه کنید تا مواد مورد نظر حبابی شود . ) @ashpazy_irani
🔷#گراتن_پاستا سس ی پیاز بزرگ خرد کردم تفت دادم سبک ک شد گوشت چرخکرده اضافه میکنم.گوشتم ک تفت خورد زردچوبه ادویه فلفل آویشن پاپریکا میزنم نصف فلفل دلمه و قارچ خرد شده هم اضافه میکنم.اخر سر ۲ ق رب و ۲ ق سس کچاپ هم اصافه کردم و درتابه رو گذاشتم تا سسم جا بیوفته.تو این فاصله ی بسته ماکارونی فرمی رو ریختم تو آب جوش نمک و روغن هم ریختم یکم بیشتر از همیشه بذارید بجوشه.آبکش کردم و بعد با سسم قاطیش کردم. .کف ی پیرکس رو یکم چرب کردم چن ق سس بشامل ریختم ماکارونی ریختم روش ی لایه پنیر چن ق سس بشامل و دوباره ماکارونی و روشو با پنیر پوشوندم و روش و دورتادور ظرف رو بشامل ریختم روش فلفل و اویشن ریختم و رف تو فر واس نیم ساعت با دمای ۱۹۰ تهیه سس سفید یا بشامل ک از واجبات هس.یک لیوان شیر رو با ۲ ق آرد و نمک فلفل آویشن و ی ق چ خوری کره مخلوط میکنم میذارم رو شعله همش میزنم تا یکم غلیظ بشه.میتونین بذارین سس غلیظ تر بشه ولی من معمولا با این غلظت استفاده میکنم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani