🔷#خورشت_بامیه با مرغ و رب انار
مرغ رو بزارید با پیاز و کمی زردچوبه نیم پز بشه بعد یک پیاز بزرگ و هویج روبا هم سرخ کنید و بهش نمک/فلفل/زردچوبه (من برای همه غذاهام حتما از ادویه کاری هم استفاده میکنم) اضافه کنید و بعداز تفت خوردن با توجه به ذایقه و میزان ترشی رب انارتون رب انار رو اضافه کنید و خوب تفت بدینش من یه کوچولو هم رب گوجه اضافه کردم که میشه که اضافه نشه حالا اینو با مرغ نیم پز شده قاطی میکنیم و بامیه ها رو که درسته هستن بهش اضافه میکنیمو میزاریم تا خوب بپزن و نوش جون کنید
یادتون باشه که اول که مرغ رو میزارید نیم پز شه به اندازه ایی توش اب بریزید که موقع اضافه کردن مایع رب انار به اندازه ی پختن خورشت آب داشته باشه که مجبود نشید آب اضافه کنید چون با آب خود مرغ خورشتتون خوشمزه تر میشه و این برای همه خورشتها صدق میکنه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#كيك _شكلاتي_ساكرتورت
.
شكلات تلخ مرغوب ١٥٠گرم،كره ١٥٠گرم،شكر ١١٠گرم،تخم مرغ ٣عدد،آرد ١٥٠گرم،شكر اضافي ٢قاشق سوپخوري،مارمالاد زردآلو نصف پيمانه،نمك ١/٨ق چ، ١ق چ وانيل مايع
.
شكلات را در ظرفي روي بخار آب يا داخل مايكروويو ذوب مي كنيم و ميزاريم خنك بشه .
كره و شكر را با همزن برقي مي زنيم تا كرمي رنگ بشه ، زرده و سفيده هاي تخم مرغ رو از هم جدا مي كنيم ، زرده ها رو دونه دونه به مواد كره اي اضافه مي كنيم به همراه وانيل و مخلوط مي كنيم بعد شكلات ذوب شده رو اضافه و مي زنيم ، آرد و نمك را الك مي كنيم و به مواد قبل اضافه مي كنيم و مخلوط ،سفيده ها رو در ظرف جداگانه مي زنيم تا فرم بگيره و ٢ق غ شكر رو به سفيده اضافه ميكنيم و ميزنيم ،سفيده رو به مواد آردي اضافه و دوراني هم مي زنيم ، قالب ٢٠سانتيمتري رو كاغذ ميندازيم و مواد رو ميريزيم و ميزاريم فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠درجه براي حدود ٢٥دقيقه.
بعد از خنك شدن كيك رو از وسط برش مي ديم و لايه زيرين رو با مارمالاد زردآلو پوشش ميديم و رويه بالايي كيك رو با گليز شكلاتي پوشش ميديم و ميزاريم يخچال خنك شه و سرو ميكنيم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#سیب_پلو
رون مرغ رو من واسه این غذا اناخاب کردم، رونها رو با یدونه پیاز خلالی و زردچوبه نمک وفلفل یه تفت کوچیک دادم و بهش مقداری اب اضافه کردم سه ق غ زعفرون دم شده به اب مرغ اضافه کردم و نوک ق چ هم پودر دارچین گذاشتم تا خوب بپزه و جا بیفته.
سه تا پیمانه برنج رو با نمک و زردچوبه یا اب زعفرون دم شده میزاریم خیس بخوره، دوتا سیب زمینی متوسط رو پوست گرفتم و یکیش رو مربعی خرد کردم و یکیش رو با کاتر گل شکل گل در آوردم و تو روغن داغ سیب زمینی ها رو دو تا سه دقیقه نیم سرخش کردم و کنار گذاشتم، برنج رو آبکش کردم کف دیگ غذا تهدیگ مورد نظر رو میزاریم لایه لایه برنج و سیب زمینی و شوید(شوید یا خشک یا تر فرقی نمیکنه) و یک ق غ پیاز داغ میریزیم و مخلوط میکنیم و چند ق غ زعفرون روی برنج میریزیم و میزاریم دم بکشه.
با این غذا کشمش و خرما هم سرو میکنن که من فقط سه ق غ کشمش رویه تفت کوچولو دادم و روی برنج ریختم، موقع سرو غذا مرغهارو از سسش جدا کردم استخوانش رو دراوردم و واسه شیک تر شدنش سرخشون کردم و کنار سیب پلو چیدم، سسش رو از صافی رد کردم و سرو کردم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#سوپ_سفید
موادلازم:
1-آب گوشت 5 پیمانه
2-سس سفید غلیظ 2 پیمانه
3-هویج رنده شده 2 تا 3 عدد
4-کرفس یا جعفری خرد کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
5-نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ سفید:
سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیمو می گذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم ، سوپ را در سوپخوری می ریزیم و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم. ( طرز تهیه سس سفید : مقدار کمی کره را روی حرارت متوسط آب کنید . به اندازه مناسب آرد, نمک و فلفل را اضافه کنید . کمی از شیر را هم اضافه کنید تا مواد مورد نظر حبابی شود . )
@ashpazy_irani
🔷#گراتن_پاستا
سس ی پیاز بزرگ خرد کردم تفت دادم سبک ک شد گوشت چرخکرده اضافه میکنم.گوشتم ک تفت خورد زردچوبه ادویه فلفل آویشن پاپریکا میزنم نصف فلفل دلمه و قارچ خرد شده هم اضافه میکنم.اخر سر ۲ ق رب و ۲ ق سس کچاپ هم اصافه کردم و درتابه رو گذاشتم تا سسم جا بیوفته.تو این فاصله ی بسته ماکارونی فرمی رو ریختم تو آب جوش نمک و روغن هم ریختم یکم بیشتر از همیشه بذارید بجوشه.آبکش کردم و بعد با سسم قاطیش کردم.
.کف ی پیرکس رو یکم چرب کردم چن ق سس بشامل ریختم ماکارونی ریختم روش ی لایه پنیر چن ق سس بشامل و دوباره ماکارونی و روشو با پنیر پوشوندم و روش و دورتادور ظرف رو بشامل ریختم روش فلفل و اویشن ریختم و رف تو فر واس نیم ساعت با دمای ۱۹۰
تهیه سس سفید یا بشامل ک از واجبات هس.یک لیوان شیر رو با ۲ ق آرد و نمک فلفل آویشن و ی ق چ خوری کره مخلوط میکنم میذارم رو شعله همش میزنم تا یکم غلیظ بشه.میتونین بذارین سس غلیظ تر بشه ولی من معمولا با این غلظت استفاده میکنم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سوپ_شیر 😋
🔸برای درست کردن سوپ شیر ابتدا جوی پوست کنده رو از شب قبل خیس کردم چند بار آبش رو عوض کردم با یک عدد پیاز بزرگ نگینی شده و نصف سینه ی مرغ گذاشتم بپزه دو قاشق کره اضافه کردم که سر ریز نشه و گازو کثیف نکنه در قابلمه رو نیمه باز بگذاریدبعد دوساعت دو عدد هویج نگینی خورد شده اضافه کردم.سینه ی مرغ رو از سوپ خارج کردم ریش ریش کردم و دوباره با سوپ مخلوط کردم یه لیوان جو پرک رو هم شستم و به سوپ اضافه کردم برای لعاب و کرمی شدن سوپ لازمه.وقتی جو خوب باز شد و آب سوپ کم شد یه لیتر شیر رو گرم کردم و به سوپم اضافه کردم.شیر سرد باعث میشه سوپتون ببره.تواین مرحله قارچ اسلایس شده رو که کمی با کره تفت داده بودم اضافه میکنم.دو قاشق ذرت اب پز شده اضافه کردم. یک عدد خامه کوچیک رو با کمی از سوپ مخلوط کردم و به سوپم اضافه کردم نمک و فلفل سوپ رو میزون میکنم بعداز اینکه چند تا قل زد زیر سوپ رو خاموش میکنم و موقع سرو با گشنیز و جعفری ساتوری شده تزیین کردم
@ashpazy_irani
#کیک_ماست_شکلاتی 🥮 😋
🔸 سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید
@ashpazy_irani 👩🍳
آشپزی ایرانی🍔
سلام عزیزانم😍😍
#کیک_سه_لایه
مواد لازم
من توی ظرف پیرکس سایز متوسط درست کردم
4عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2لیوان و نیم آرد
1پاکت وانیل یا نوک ق.چای خوری
1پاکت بگینک پودر 10گرمی یا یک ق.مرباخوری سرپر
برای وسط کیک
2تا3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای روی کیک
100گرم خامه صبحانه
100گرم شکلات تخته ای رنده شده
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغها و شکر و وانیل را در ظرفی با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.سپس روغن و شیر را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید .و در آخر آرد و بگینک پودر الک شده را اضافه کرده و با همزن با دور کند هم بزنید تا با هم ترکیب شوند(یا با لیسک به صورت دورانی هم بزنید)
مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و در سه کاسه بریزید .قالب یا ظرف پیرکس را با کره چرب کنید و آرد پاشی کنید .مایه کیک یکی از کاسه ها را در ظرف پیرکس بریزید و کف ظرف پخش کنید و با لیسک صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بدون اینکه روی آن سرخ شود(بمدت ده دقیقه) بپزید در این مدت درب فر را اصلا باز نکنید.بعد از اینکه کیک پخت کیک را از فر درآورید(تست پخت کیک را با خلال دندان انجام دهید اگر کیک پخته باشد خلال تمیز بیرون میاید)و با الک یا صافی کوچک روی کیک پودر کاکائو بپاشید به طوری که پودر کاکائو روی کیک را بپوشاند و جایی سفید نماند.سپس روی کاکائو کاسه دوم مایه کیک را بریزید و دوباره با لیسک آن را صاف کنید و دوباره در فر به مدت 10دقیقه بدون باز کردن درب فر و بدون اینکه روی آن سرخ شود بپزید تست پخت را با خلال دندان انجام دهید و دوباره روی لایه دوم پخته شده پودر کاکائو بپاشید به طوری که جای سفید نماند و همین کارها را برای لایه سوم نیز انجام دهید بعد از اینکه لایه سوم پخت از فر در آورید و بزارید تا ولرم شود و در این بین گاناش را آماده کنید.
خامه را در یک ظرف کوچک بریزید و روی حرارت گرمکنید(نجوشد) و از روی گاز بردارید شکلاتهای رنده شده و در خامه گرم بریزید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و گاناش صاف و یکدست شود .در آخر گاناش را روی کیک سرد بریزید و بعد از سرد شدن گاناش به صورت مربع برش بزنید و تزیین کنید من با توت فرنگی و نوتلا شکوفه زدم.
@ashpazy_irani 👩🍳
#دسر سنتی #ماقوت_زعفرانی
طعمش خیلی عالیه و خیلی هم سریع آماده میشه .کلا چهل و پنج دقیقه بیشتر وقت نبرد
جای همتون سبز🍃❤🍃
برای درست کردن ماقوت زعفرانی نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود یک لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک و نیم لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه.بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید..دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید . . .
@ashpazy_irani 👩🍳
#پان_کدوحلوایی
ابتدا یک ق س پودر ژلاتین
رو داخل نصف لیوان آب سرد ریختم،،،، گذاشتم روی بخار کتری تا کامل حل بشه ،،،،دو پیمانه کدو حلوایی پوست کنده وخرد شده رو با نصف پیمانه شکر مخلوط کردم،،،(البته میزان شکر بستگی ب شیرینی کدو هم داره میشه متغییر باشه) گذاشتم روی حرارت ملایم (در قابلمه روهم بزارید) تا شکر حل بشه و کدو پخته بشه،،، بعد که پخت کدو رو با غذاساز یا گوشتکوب برقی، پوره کردم و ژلاتین ،نصف ق چ وانیل اضافه وبا همزن مخلوط کردم ،،
یک پیمانه خامه صبحانه رو باهمزن زدم تا یکدست بشه،،، پوره رو به دو قسمت تقسیم کردم و خامه رو به یکی از قسمت ها اضافه و پوره بدون خامه رو ریختم داخل قالب که کمی چرب کردم،،، درون فریزر قراردادم تا سریعتر ببنده کمی که بست ،،، پوره ای که خامه داره ریختم روش،، تا قالب پر بشه بعد ۵تا۶ساعت داخل یخچال قرارداده، ،،
بعد با کمی حرارت سشوار براحتی از قالب جداش کردم، و روی برشی از کیک کدوحلوایی(با کاتر گرد) قرارداده با شکلات چیپسی وبرگ پونه تزیین کردم،،،
@ashpazy_irani 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پیتزا_سه_لایه_خانگی 🍕 😋👆
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردو سنتی و خوشمزه
طرز تهيه :
یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید
@ashpazy_irani 👩🍳
مربای هویج 😍😍
من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب .
هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته .
من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم.
بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات داگ گوشتی 😍😍
یه غذای فوق العاده آسون و از اونور فوق العاده گرون😣😣
.دستورش همراه فیلم نوشته شده
@ashpazy_irani 👩🍳
#کوفته_کشک_اصفهان
طرز تهیه:👩🏻🍳👇🏾
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها.در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه.
برای روش هم از پیاز داغ استفاده کردم که بینظیرش میکنه حتما امتحان کنید با پیاز عالیه😍
@ashpazy_irani
#کوفته_ترکی 🥙 😋
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید.
👩🍳 @ashpazy_irani
#کدو_بره
دلیل نامگذاری این غذا به این اسم رو نفهمیدم😉 ولی میدونم که یه غذای محلی مازندرانیه😋
و برای گیاهخواران هم مناسبه.
انداره ها چشمی؛
کدو سبز
گوجه فرنگی
سیب زمینی
تخم مرغ
پیاز
سیر
پیاز و تفت بدید, سبک که شد سیب زمینی نگینی و سیر ریز شده رو بریزید, سیب زمینیها نیم پز که شدن, کدوی نگینی رو بریزید و در تابه رو بزارید تا بپزن, بعد گوجه فرنگی نگینی اضافه کنید,نرم که شدن, نمک فلفل زردچوبه بزنید و تخم مرغها رو که توی یه ظرف دیگه زدید تا از لختگی درومده , همه جای مواد پخش کنید و اجازه بدید ببنده. من دو سه دونه فلفل سبز قلمی رو حلقه کردم و وقتی تخم مرغ نیم بند شد, چیدم روش. به همین راحتی😊
👩🍳 @ashpazy_irani
#گندم_باقالی 🍜 😋
🔸برا درست کردنش سه لیوان گندم رو بزارید شب تا صبح تو آب تا خوب خیس بخوره،
گندم ،لوبیا چیتی یه پیاز کوچیک خام خورد شده و کمی زردچوبه و نمک و اب ویابهتر اب قلم بزارید تاسه چهار ساعت با شعله کم حسابی گندم بپزه و نرم بشه،یه ساعت اخر یه پیازو سرخ کنین و بهش اصافه کنین و نمک و فلفل و انداره کنین و سرو کنین،
*فرق این خوشمزه جان بت اش دندونی اینه که توش نخود نداره.
*حتمن توش اب قلم یا گوشت ابگوشتی گوسفندی که استخوان داره بریزید.
*از گندم پوست کنده یا پرک استفاده نکنین،من گندم تازه و ارگانیک استفاده کردم
👩🍳 @ashpazy_irani