فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات داگ گوشتی 😍😍
یه غذای فوق العاده آسون و از اونور فوق العاده گرون😣😣
.دستورش همراه فیلم نوشته شده
@ashpazy_irani 👩🍳
#کوفته_کشک_اصفهان
طرز تهیه:👩🏻🍳👇🏾
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها.در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه.
برای روش هم از پیاز داغ استفاده کردم که بینظیرش میکنه حتما امتحان کنید با پیاز عالیه😍
@ashpazy_irani
#کوفته_ترکی 🥙 😋
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید.
👩🍳 @ashpazy_irani
#کدو_بره
دلیل نامگذاری این غذا به این اسم رو نفهمیدم😉 ولی میدونم که یه غذای محلی مازندرانیه😋
و برای گیاهخواران هم مناسبه.
انداره ها چشمی؛
کدو سبز
گوجه فرنگی
سیب زمینی
تخم مرغ
پیاز
سیر
پیاز و تفت بدید, سبک که شد سیب زمینی نگینی و سیر ریز شده رو بریزید, سیب زمینیها نیم پز که شدن, کدوی نگینی رو بریزید و در تابه رو بزارید تا بپزن, بعد گوجه فرنگی نگینی اضافه کنید,نرم که شدن, نمک فلفل زردچوبه بزنید و تخم مرغها رو که توی یه ظرف دیگه زدید تا از لختگی درومده , همه جای مواد پخش کنید و اجازه بدید ببنده. من دو سه دونه فلفل سبز قلمی رو حلقه کردم و وقتی تخم مرغ نیم بند شد, چیدم روش. به همین راحتی😊
👩🍳 @ashpazy_irani
#گندم_باقالی 🍜 😋
🔸برا درست کردنش سه لیوان گندم رو بزارید شب تا صبح تو آب تا خوب خیس بخوره،
گندم ،لوبیا چیتی یه پیاز کوچیک خام خورد شده و کمی زردچوبه و نمک و اب ویابهتر اب قلم بزارید تاسه چهار ساعت با شعله کم حسابی گندم بپزه و نرم بشه،یه ساعت اخر یه پیازو سرخ کنین و بهش اصافه کنین و نمک و فلفل و انداره کنین و سرو کنین،
*فرق این خوشمزه جان بت اش دندونی اینه که توش نخود نداره.
*حتمن توش اب قلم یا گوشت ابگوشتی گوسفندی که استخوان داره بریزید.
*از گندم پوست کنده یا پرک استفاده نکنین،من گندم تازه و ارگانیک استفاده کردم
👩🍳 @ashpazy_irani
#بیسکویت_کاستارد
مواد برای بیست و هفت عدد بیسکویت پونزده گرمی:
کره صد گرم
تخم مرغ یک عدد
پودرقند سه چهارم پیمانه
ارد سفید یک و یک دوم پیمانه
پودر کاستارد چهار ق غ سرخالی
بکینگ پودر یک دوم قاشق مرباخوری
وانیل کمی
کره و پودر قند رو تا حد سفید شدن بزنید. تخم مرغ و وانیل رو بریزید و باز هم بزنید. مخلوط ارد و ب پ و کاستارد رو بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید, ظرف حاوی خمیرو به مدت نیم ساعت بزارید داخل یخچال. بعد گلوله کنید و توی سینی کاغذ انداخته با فاصله بچینید و تو فر صدوشصت درجه,پونزده دقیقه بپزید.
👩🍳 @ashpazy_irani
#کنتاکی_مرغ 🍗 😋
🔸ابتدا دورن قابلمه مرغا( ۵ عدد گرد رون ) رو میریزیم، بعد ۴ تا ۵ حبه سیر پوست شده+ دو تا پیاز متوسط+ کمی نمک ، فلفل سیاه ، کمی زعفرون و آب میریزیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت و نیم بپزه ( زیاد له نشه)
بعد بزارید خنک بشه حالا داخل ظرفی کمی آرد سفید بریزید بعد داخل یه ظرف دیگه یه دونه تخم مرغ بشکنید و هم بزنید . سپس مرغا رو داخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد داخل پودر سوخاری ( من از پودر سوخاری پانکو که نارنجی رنگه استفاده کردم) بزنید و داخل روغن سرخ کنید و نوش جان کنید.
👩🍳 @ashpazy_irani
#ایده #عصرونه
سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده
پیازچه خرد شدت ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم
گردوخرد شده۲۰۰ گرم
نان تست یک بسته
خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم
سس مایونز نصف پیمانه
ماست خامه ای یک پیمانه
نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم
مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین،
پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه،
اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و تزئین کنین😍
👩🍳 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کوفته_برنجی 🥘 😋👆
👩🍳 @ashpazy_irani
#سالاد_لوبیا_سبز_و_قارچ 🥗 😋
🔸 در یک قابلمه آب و مقداری نمک رو به جوش بیارید،وقتی شروع به جوشیدن کرد،چهار لیوان لوبیا سبز تازه که درشت خرد کردید رو اضافه کنید.دو دقیقه که جوشید آبکش کنید.نمیخوایم خیلی نرم بشن. در یک تابه،یک ق روغن زیتون+دو لیوان قارچ خرد شده+یدونه پیاز بنفش کوچیک که خلالی خرد کردید رو با حرارت نسبتا زیاد تفت بدید تا آب قارچ جمع بشه،بهش نمک و فلفل و یکم پودر سیر بزنید. لوبیا رو در ظرف سرو بریزید و روش از مواد قارچی و مقداری گوجه گیلاسی خرد شده بریزید،با کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده و لیموی تازه سرو کنید.
👩🍳 @ashpazy_irani
#كيك_توت_فرنگي البته شما باميوه هايي مثل تمشك،شاهتوت،بلوبري،آلبالو،گيلاس،هم مي تونيد درستش كنيد من خيلي اين كيك رودرست كردم.
شماهم براي عصرونه درستش كنيد ودركنار عزيزانتون نوش جان كنيد😋🤗
واما رسپی 👇👇👇 اول 150 گرم کره نرم شده رو با 100 گرم پودر قند باهمزن بزنید تا یکدست وروشن بشه وبعد در ظرف دیگری دو عدد تخم مرغ بزرگ رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه حدودا پنج دقیقه وبعد بریزید داخل مخلوط کره وپودر قند وکمی مخلوط کنید وبعد یک استکان توت فرنگی خرد شده اضافه کنید وبعد هم 200 گرم آرد که با یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر ویه قاشق مربا خوری وانیل الک کنید وبه موادتون کم کم اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن خیلی هم نزنید وبعد قالب رو با کره چرب کنید از قالب تارت استفاده کنید وبعد اینکه صاف کردید، توت فرنگی ها رو روی کیک به هر شکلی که خواستیدبچینید وبقيه جاهای مانده رو می تونید گردو بریزید وبزارید داخل فر با دمای 180 به مدت 20 تا 30 دقیقه اگه روش طلایی نشد گریل رو روشن کنید... جااااتون خاااالی خیلی خوشمزه
👩🍳 @ashpazy_irani
#سالاد_ماکارونی_قالبی 🍲 😋
ماکارونی فرمدار 1 بسته
کالباس و یا ژامبون مرغ خرد شده 250 گرم
خیار شورخرد شده 300 گرم
ذرت پخته (کنسرو ذرت) 300 گرم
سس سفیدبه مقدار لازم
زیتون خرد شده 300 گرم
هویج رنده شده 100 گرم
نخود فرنگی پخته شده 200 گرم
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
🔸ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی های شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.
تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد مخلوط کرده و در انتها سس، نمک، فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.
👩🍳 @ashpazy_irani
#کرپ_پنیر 🥞 😋
🔸مواد لازم🔻
یک و نیم پیمانه شیر
یک و نیم پیمانه آرد
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق غذا خوری روغن
یک قاشق چایخوری نمک
🔸مواد پرکردنی :
پنیر(نوعش سلیقه ایه)
🔸طرز تهیه🔻
🔸تخم مرغ ها رو با شیر و روغن و نمک خوب مخلوط می کنیم و سپس آرد رو اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
سپس تابه رو روی حرارت قرار میدیم و اون رو با روغن چرب می کنیم سپس مخلوط رو داخلش می ریزیم و میذاریم تا از دو طرف بپزه و سپس با پنیر داخلشون رو پر می کنیم و داخل ماهیتابه اونها رو سرخ می کنیم و نوش جان می کنیم
👩🍳 @ashpazy_irani
#سوپ_گشنیز 🍜 😋
🔸در ابتدا ۱ عدد پیاز نگینی کرده و با روغن زیتون تفت داده و جو پرک از قبل خیس شده رو اضافه می کنیم و با مقداری آب مرغ میزاریم تا حسابی بپزه بعد پخت ، جو ۱ عدد هویج رنده کرده و داخل سود میریزیم و میزاریم تا بپزه ، ۲ پیاله ماست خوری ماست ( داخل ماست ۱ زرده تخم مرغ میریزیم و مخلوط می کنیم ) و با ۳ حبه سیر رنده شده وسوپ رو آروم آروم به مخلوط ماست اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا نبره بعد روس شعله می گذاریم و وقتی به جوش آمد ۱۰۰ گرم گشنیز تازه ی ساطوری شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل میریزیم تا ۱۰ دقیقه حسابی جا بیوفتد
♦️نکته: ماست ترش باشد خوشمزه تر می شود
👩🍳 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کیک_موزائیکی_ترکی 😋👆
👩🍳 @ashpazy_irani