#رشته_پلو_با_مرغ
برنج ۴۰۰ گرم
رشته پلویی ۱۰۰گرم
مرغ ۱ کیلو
پیاز داغ ۲ عدد
خرما چند عدد
زرشک ۴ قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه پلویی( زیره و دارچین و گلسرخ)
زعفرون به میزان لازم
برنج را خیس کرده و در آب نمک ۸-۶ دقیقه بستگی به نوع برنج میجوشانیم ، ۳-۴ دقیقه قبل از اتمام جوشیدن رشته های خرد شده را اضافه میکنیم
استخوان های مرغ را جدا کرده و با نمک و فلفل و زعفرون میزنیم کنار گذاشته تا طعم دار شود.
پیاز ها رو سرخ کرده و خرما و زرشک را اضافه کرده و کنار میگذاریم
سپس مرغ ها را کف قابلمه چیده و بقیه مواد را لابلای قرار میدهیم، در آخر زعفران ریخته و رویرحرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه قرار داده تا دم بکشد
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_خوشمزه
مخصوص😋
۱ کیلوگرم سیبزمینی،،۱ ق غ کره
۱ لیوان شیر،،۱ ق چ نمک
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ ق غ آرد سوخاری،،۱ عدد پیاز
۱ دسته جعفری،،۱ ق غ روغن
۱ ق چ نمک و فلفل و زیره
برای سس:
۱ عدد گوجه فرنگی،،۱ حبه سیر
۱ دسته جعفری،،۱ فنجان چایخوری آب
نمک
برای روش:
پنیر چدار،،جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_اینجوری_پز🍗🍗🍗
۲ عدد سینه مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
۱ لیوان شیر
۱۰۰ گرم آرد سوخاری
۵۰ گرم پنیر پارمسان
۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل
بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید
روش ۲ قاشق غذاخوری
فقط با ۲ قاشق روغن
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_و_بامیه
یکم از کلاهک بامیه رو گرفتم و شستم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد تو همون تابه دوتا پیاز متوسط را ک بصورت حلقه حلقه برش داده بودم سرخ کردم و بعد فیله های مرغ را بهش اضافه کردم و مجدد با هم تفت دادم یکم ک حجمش سبک شد زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی ریختم هم زدم بعد بهش یک ق غ رب گوجه اضافه کردم یعنی گذاشتم روی مواد اما هم نزدم. یه استکان آب ریختم روشون و در تابه رو گذاشتم با حرارت کم اجازه دادم نیم ساعت همه با هم پخته شن بعد از نیم ساعت همه مواد رو هم زدم بعد بهش چنتا گوجه گیلاسی و بامیه سرخ شده و دوباره یک استکان آب و یکم پودر سیر اضافه کردم و دوباره در تابه رو گذاشتم به مدت 20 دقیقه تا همه ی مواد با هم پخته شن و تمام
خوراک بامیه امادست میتونید به همراه برنج و با نون میل کنید.
برای فریز کردن بامیه کافیه یکم از کلاهک بامیه را بگیرید و بامیه ها را بشویید بعد که ابش رفت بسته بندی و فریز کنید.
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاستا_ تالیاتله
#پارت_اول
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# پاستا _تالیاتله
#پارت_دوم
نوش جان 💞
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه:
نصف شیر رو گرم کنین و چای رو بهش اضافه کنین و چند دقیقه بجوشونین و بعد زیرشو خاموش کنید و درشو بزارین و یک ربع بزارین بمونه.
.
تو این فاصله تخم مرغ و شکر رو خوب هم بزنین تا کرمی بشه و نشاسته، آرد، پودر هل، و بقیه شیر رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین. مخلوط شیر و چای رو هم به کمک صافی روش بریزین وخوب هم بزنین.
.
بعداز هم زدن روی حرارت کم بزارین و مدام هم بزنین تا به غلظت برسه و بعد کره و وانیل رو اضافه کنین و میکس کنین و بعد از روی گاز برش دارین.
.
توی ظرف سروتون بریزید و به مدت ۲ ساعت توی یخچال بزارین تا خنک شه. بعد با پودر پسته یا نارگیل تزئین کنین و نوش جان کنین 🥰
.
💜
#کوکی شکلاتی
برای 18 عدد کوکی
شکلات تلخ 100 گرم
کره 60 گرم
آرد 65 گرم
کاکائو 10 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
کمی نمک
تخم مرغ 1 عدد
شکر قهوه ای 100 گرم
1. شکلات و کره را در ذوب کنید ، تا دردمای اتاق خنک شود.
2. آرد الک شده ، کاکائو ، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
3. تخم مرغ و شکر را جداگانه بزنید. مخلوطی از شکلات ذوب شده و کره را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
4.روی ظرف خمیر با سلفون محکم کرده و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
5. خمیر را به شکل گلوله های 20 گرمی درآورید ، روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید ، با فاصله از یکدیگر ، کمی روی کوکیها رو فشار دهید.
6. به مدت 12-14 دقیقه در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید ، کوکی ها پس از پخت نرم هستند ، پس از سرد شدن ، پوسته آن کمی سفت می شود ، وسط آن نرم می ماند. اگر مرکز نرمتری می خواهید ، 10-12 دقیقه آن را بپزید ،اگر یک مرکز متراکم تر خواستید 14دقیقه بپزید.
نوش جان
💜