7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_عدس😍😍
این سالاد خیلی خوش خوراکه به خصوص برای بچه ها بسیار عالیه وقتی نمیتونیم حبوبات مثل عدس که خیلی فایده داره به کودکان بدیم به این طریق خیلی دوست دارن و استقبال می کنن
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#شیرینی_لیمویی_یا_پرتقالی
برای 30 عدد
250 گرم آرد
125 گرم کره
125 گرم شکر
1 تخم مرغ
پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش)
-
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
1 سفیده تخم مرغ
220 گرم پودر قند
10 میلی لیتر آب لیمو
کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین.
برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین.
آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خوراک_قارچ
دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#ویفر_موزی
آرد یک و نیم پیمانه
پودر قند یک ونیم پیمانه
روغن یک و نیم پیمانه یا یک پیمانه روغن مایع و نیم پیمانه کره
نان میکادو ۴ ورق
اسانس موز چند قطره
آرد را مقداری تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود،روغن و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم.در آخر چند قطره اسانس ریخته، ومواد را روی نان ها میریزیم و با لیسک پهن میکنم و ی لایه نان میذاریم و دوباره مواد میریزیم تا نان ها تمام شود. در این مرحله سرعت عمل مهم است چون اگر سرد شود بهم نمیچسبد.
بعد از یه ساعت برش میزنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#مرغ_وحشی
طرزتهیه
اول یک پیاز چاق و چله خرد کنیم کف قابلمه بچینیم بعد مرغ به دلخواه قطعه قطعه کنیم وروی پیازها بچینیم بعد زنجبیل تازه راروش رنده کرده اگرتازه نبودهمون پودرزنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو بخارا کمی شکر (درحدنصف قاشق)روش بپاشیم ویک قاشق غذا خوری روغن بریزیم یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزاریم شعله روخیلی کم کنیم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که قبلش در آب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزیم (هرچقد ک دوس دارید)و درشو میزاریم تا ب روغن بیفته بعد
مرغهارابرمیگردونیم ده دقیقه دیگه میزاریم اونطرفشونم کمی سرخ بشه بعد شعله خاموش کنید
نهایت زمان ۲ ساعت
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#سر_گنجشکی
#کله_گنجشکی
اول یه پیاز کوچیک رو تفت دادم و فلفل و زردچوبه هم اضافه کردم بعد رب گوجه زدم صبر کردم تا رنگش رو پس بده بعد دو تا لیوان اب اضافه کردم
وقتی جوش اومد یه سیب زمینی بزرگ رو خورد کردم و بهش اضافه کردم درش رو گذاشتم و تو این فاصله گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط ریز رنده شده نمک و فلفل یه کمی مرزه و ترخون خشک خوب ورز دادم و بعد قلقلی کردم (اندازه سر گنجشک) قلقلی ها رو هم آروم داخل قابلمه ریختم و صبر کردم تا حسابی با شعله ملایم بپزه و جا بیفته شاید نیم ساعتم نشه در آخر نمک اضافه کنید
این خوراک رو میتونید با نون و سالاد شیرازی نوش جان کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سوپ_اسفناج 🍀
این سوپه که میبینین سوپ اسفناجه هم خیییلی خوشمزه اس و هم خیلی فوری درست میشه، اینم دستورش خدمت شما:👇
دو سه قاشق پیازداغو نصف پیمونه جو پرکو با دو پیمونه آب مرغ یا گوشت یا سبزیجات بذارین رو گاز یه ده دقیقه بمونه تا جو پرکا لعاب بدن حالا صد تا صدوپنجاه گرم اسفناج خام بریزین توشو و بعد دو سه دقیقه سوپو پوره کنین بعدش یک تا دو پیمونه دیگه آب هر چی دوست دارین، بسته به غلظتی که میخواین به سوپتون اضافه کنیندو بذارین یه ده دقیقه ای جا بیوفته، اگه دوست داشتین آخر کار یکم شیرم میتونین توش بریزین بعدشم با آبلیمو و یکم روغن زیتون سرو کنین و حالشو ببرین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani