eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 1.ژله قرمز رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید. توی قالب قلب بریزید یخچال بذارید که ببندن. 2. برای رنگ سفید از ژله آلورا و شیر یا بستنی استفاده کنید. هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید.3.برای رنگ سبز می تونید از ژله رنگی دلخواه تون با شیر یا بستنی استفاده کنید یا به ژله آلورا و شیر رنگ خوراکی بزنید4..مقداری از رنگ سبز رو کف قالب بریزید وقتی نیم بند شد . روش ژله رنگ سفید بریزید و بذارید نیم بند بشه. سپس قلبها رو روش بچنید و با قاشق مجدد ژله سفید بریزید و بذارید فیکس بشن ✔️هر لایه رو که ریختید اجازه بدید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه، بعد لایه بعد رو بریزید.مراحل کامل در عکس ها مشخصه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۴ مرداد ۱۳۹۸
۳ عدد تخم مرغ و ۲۰۰ گرم شکر و یک قاشق مربا خوری پودر هل یا اسانس هل رو با همزن زدم تا حجمش زیادتر بشه و کرم رنگ وسبک بشه ( دقت کنید این مرحله هم زدنش مهمه باید عین اونیکه تو فیلم نشون دادم بشه) نصف لیوان گلاب ونصف لیوان آب و ۱۷۵ گرم ماست و۱۵۰ گرم روغن مایع و یک قاشق مربا خوری عسل رو اضافه کردم و با همزن مخلوط کردم  ۳۰۰ گرم ارد قنادی و یک غذاخوری سر صاف پکینگ پودر و نوک قاشق جوش شیرین رو با ارد مخلوط کردم والک کردم و به مواد کیک اضافه کردم و چند دور با دور کند همزن مخلوط کردم تا مایه صاف و یکدست بشه داخل قالبهای کوچیک که با روغن جامد چرب کردم ریختم(داخل قالب مافین هم میتونید بریزید البته بدون کاغذ ) ودر فر از قبل گرم شده ۱۹۰ درجه ۲۰ دقیقه گذاشتم تا زیر و روی کیکها طلایی بشه، بعد از خنک شدن کیکها شربت داغ رو کیکها ریختم و چند ساعت گذاشتم بمونه و شهد رو جذب کنه و بعد چند ساعت هم داخل یخچال گذاشتم تا کاملا خنک بشه  🌀برا شربت کیک هم  یک لیوان آب و دو لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم وقتی چند جوش زد نصف استکان گلاب و زعفران دم کرده و کمی هل و یک قاشق غذاخوری گلوکز (میتونید عسل بزنید)و کمی ابلیمواضافه کردم و از روی حرارت برداشتم  من چون از زعفران استفاده کردم داخل کیکهام دو رنگ شده شما میتونید زعفران رو حذفش کنید @ashpazy_irani
۲۴ مرداد ۱۳۹۸
خنك براى غروب يه روز خيلى خسته و داغ گزينه ى خوبيه . براى درست كردنش بخشى از طالبى رو ميذارم تو فريزر يه كوچولو(نه خيلى) يخ بزنه و با مخلوط كن ميكسش مى كنم و توش كمى گلاب و عرق نسترن مى ريزم اگرم طالبيه شيرين نبود تو همين مرحله كمى شكر ميشه ريخت..بخشيش رو هم كه با قاشق مخصوص گردالى مى كنم.... از پودر گل سرخ هم روى فالوده طالبى مطلقا غافل نشين، اصن يه حالى عاليه! @ashpazy_irani
۲۴ مرداد ۱۳۹۸
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
گاهی که صبح از رختخواب بیرون می آیی با خود می اندیشی که دیگر طاقتش را نداری اما از درون خنده ات میگیرد زیرا تمام دفعات دیگری که این حس را داشته ای به یاد می آوری سلام صبحتون بخیر❤️ 💋💋💋💋💋💋
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
#ترشی_لیمو 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 لیمو رو شسته و بعد از خشک کردن برش بدید و برش لیمو ها رو بزنید تو یه ظرف مخلوط نمک و فلفل و توی شیشه بچینید بعد با اب لیموی تازه ظرف رو پر کنید انقد که ابلیمو کاملا رو لیمو ها رو بپوشونه. این ترشی با افتاب داغ اماده میشه. این ترشی سرکه نداره و اینکه حتما هسته های لیمو رو در بیارید موقع چیدن تو شیشه. کانال🍋آشپزی ایرانی🍋 @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی فوق العاده 🍘🍘🍘🍘 مواد لازم ( ٤ نفر): سبزي كوكو نيم كيلو( تره ،جعفري ،شويد ،گشنيز) ، تخم مرغ ٤ عدد، سير تازه٢ حبه، آرد ١/٢ قاشق غ خ، نمك ١ قاشق چ خ، فلفل سياه نصف قاشق چ خ، زرد چوبه نصف قاشق چ خ، زرشك ٢ قاشق غ خ، مغز گردو ٢ قاشق غ خ، كره، روغن. مواد سس: مايونز ٢ قاشق غ خ، پيازچه ٤ عدد، فلفل سياه، آب ليمو تازه @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_موزی 🍌🍌🍰🍌🍌 #بدون_فر کانال🍌🍌آشپزی ایرانی🍌🍌 @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
#بروشتای_سیب_زمینی_تنوری_با_سبزیجات_رنگی کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani طرز تهیه 👇👇👇👇
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
#بروشتای_سیب_زمینی_تنوری_با_سبزیجات_رنگی کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
#دسر_‌مخصوص 😋 این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید . برای لایه های بین ژله ها میتونید از پاناکوتا، ژله بستنی یا پودینگ استفاده کنید. 👈برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید. یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ، به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ، به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
#رول_ژامبون_سوخاری خمیر پیراشکی رو باریک برش بزنید،داخلش ژامبون و پنیر بذارید و رول کنی.روش تخم مرغ زده شده بزنید و تو پودر سوخاری بغلظونید و سرخ کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
#ژله_رز_سیب امروز ژله رز سیب واسه بچه ها درست کردم، میوه های دیزاین شده و خوشگل بیشتر باب دل بچه هاست سیبهارو داخل شهدی که کمی گلاب و رنگ مجار خوراکی داره بزارید و درشو ببندید تا یک ربع، که هم سیبها نرم و قابل انعطاف بشه و هم شهد طعم سیب بگیره، سیبهارو از شهد جدا کنید و بهش فرم بدید تا شکل رز بگیره ، زیر شهد رو دوباره روشن کنید و پوست دوتا لیمو ترش رو بعد از شستن توش بندازید تا عطر و طعم لیمو بگیره، وقتی حجم شهد نصف شد و کمی غلیظ، شعله رو خاموش کنید و بزارید تا خنک بشه، از این شهد خوشرنگ و خوشمزه با اضافه کردن آب و یخ شربتی گوارا درست کرده و نوش جان کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
🔷#اسموتى_ملون يك نوشيدنى خنك و عالى😉🍹 🔹ملون رو قاچ کنید و بزارید یک ساعتی تو فریز بمونه بعد با بستنی سنتی میکس کنید ب همین راحتی این نوشیدنی هم فوق العاده خوشمزس ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
شامی_گیلانی . . مواد لازم 👇 گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد نخود 300گرم لپه: 250 گرم مغز گردو: در صورت تمایل سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. . . ┅═###🍧🍷🍽###═┅ 👩🍳 @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
#ترفند_آشپزی بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد. ‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_ba_bano#ترفند_آشپزی بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد. ‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۵ مرداد ۱۳۹۸
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
🔷#_ژله ✍ابتدا ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آبجوش درست کنید و به جای آب سرد یک بستنی وانیلی بریزید یه مقدار از ژله رو توی قالب بریزید و بزارید توی یخچال تا نیم بند بشه طوری که انگشت بهش بچسبه . حالا همون رنگ ژله رو درست کنید برای هر بسته یک لیوان آبجوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد . مقداری از ژله رو روی ژله قبل بریزید و بزارید یخچال تا ببنده . این کار رو تا پر شدن قالب انجام دهید . اینکه قسمت شفاف اول باشه یا کدر بستگی به سلیقه خودتون داره . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
#خورش_سیب_آلبالو موادلازم: گوشت خورشی. ۴۰۰گرم آلبالو ۵۰۰ گرم سیب سبز یا زرد ۲عدد پیاز ۱عدد زعفران ۳ق غ نمک و. فلفل به میزان لازم روغن ۴ق غ زرد چوبه ۱/۳ ق چ طرز تهیه: .۱) ابتدا گوشت را شسته و خورشی خرد کنید. ۲)قابلمه مناسبی انتخاب و روی حرارت بگذارید،پیاز را رنده کرده و با ۲ق غ روغن خوب سرخ کنید،زردچوبه و گوشت را اضافه تفت دهید،مقداری آب جوش اضافه درقابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد. ۳) سیب ها را شسته دو نیم کرده قسمت هسته ها را جدا کرده و به صورت پره ایی درشت خرد کنید. ۴)آلبالو ها شسته و هسته ها را جدا کنید به طوریکه آلبالو له نشود. ۵) حالا سیب و آلبالو را در ۲ق غ روغن تفت بدهید و به گوشت پخته شده اضافه کنید. ۶)نمک،فلفل و زعفران را به خورش اضافه و آب خورش راندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافتد و سپس با پلو سرو کنید. 🍎🍎🍒🍎🍒🍎🍒🍏🍎🍒🍏 @ashpazy_irani
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
#نون_روغنی_سنتی آرد ۵ کیلو کره نیم کیلو زعفران دم کرده به مقدار لازم شکر نیم کیلو خمیرمایه فوری ۲ قاشق غ خ گلاب ۱ لیوان شیر ۲ کیلو زردچوبه ۲ قاشق شیر گلاب زعفران زردچوبه کره و خمیرمایه وشکر و یه قاشق مربا خوری نمک رو باهم مخلوط میکنیم بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا اونجایی که خمیر نرمی بدست بیاد خمیر را ب مدت نیم ساعت میزاریم تا کامل عمل بیاد بعد خمیر رو به اندازه متوسط چونه میکنیم و با دست باز میکنیم روش زرده تخم مرغ و زعفران و ماست با هم مخلوط میکنیم رومالش میکنیم و در تنور میچسپونم در تنور درست ۳چهار دقیقه طول میکشه تا بپزه تو فر مدتش فکر میکنه وقتی زیر نون روغنی ها طلایی شد گریل روشن میکنیم روش هم طلایی شه ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
😍😍 من آناناس، کیوی، پرتقال، نارنگی، موز، توت فرنگی و چندتا دونه انار باهم مخلوط کردم بهش ۱ لیوان بستنی موزی که با ۵.۶ ق خامه فرمی قاطی کرده بودم اضافه کردم و روش مغز تخمه و گردو و پسته زدم 🌀سس سالاد میوه را به چند مدل میشه درست کرد مدل اول؛ بنا به ترکیب میوها از یک یا چند نوع ترکیب آبمیوه استفاده کنید مدل دوم؛ بنا به ترکیب میوه ها از ماست و آبلیمو استفاده کنید مدل سوم؛ از آبمیوه، خامه و بستنی یا هرکدوم تک استفاده کنید تعداد مدل میوها میتونه کمتر یا بیشتر باشه دستتون بازه بجای خامه فرمی میتونید از خامه صبحانه یا دنت استفاده کنید ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
😍😍 115 گرم شکلات 50 درصد یک و نیم پیمانه شیر کامل دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید.  ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
لوبیا پلو با گوشت سالاد الویه دلمه برگ مو روکر موز سالادفصل ماست خیار دسر تکنفر وانواع ترشی ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
دلمه برگ خوراک بادمجان سوپ جوجه و کباب کوبیده زرشک پلو با مرغ سالاد سبزیجات انواع ترشی و سبزی بقیه مخلفات ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
☘😍 نون ها رو مربع بریدم بعد مثل قیف درست کردم داخلش سبزی گذاشتم بعد پنیر قالب زدم در آخر دستهای تره رو به عنوان دسته ی گل و نون ها رو مثل دسته گل چیدم و روبان زدم😍😍😍 ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
۲۶ مرداد ۱۳۹۸