eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی فوق العاده 🍘🍘🍘🍘 مواد لازم ( ٤ نفر): سبزي كوكو نيم كيلو( تره ،جعفري ،شويد ،گشنيز) ، تخم مرغ ٤ عدد، سير تازه٢ حبه، آرد ١/٢ قاشق غ خ، نمك ١ قاشق چ خ، فلفل سياه نصف قاشق چ خ، زرد چوبه نصف قاشق چ خ، زرشك ٢ قاشق غ خ، مغز گردو ٢ قاشق غ خ، كره، روغن. مواد سس: مايونز ٢ قاشق غ خ، پيازچه ٤ عدد، فلفل سياه، آب ليمو تازه @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_موزی 🍌🍌🍰🍌🍌 #بدون_فر کانال🍌🍌آشپزی ایرانی🍌🍌 @ashpazy_irani
#بروشتای_سیب_زمینی_تنوری_با_سبزیجات_رنگی کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani طرز تهیه 👇👇👇👇
#بروشتای_سیب_زمینی_تنوری_با_سبزیجات_رنگی کانال آشپزی ایرانی @ashpazy_irani
#دسر_‌مخصوص 😋 این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید . برای لایه های بین ژله ها میتونید از پاناکوتا، ژله بستنی یا پودینگ استفاده کنید. 👈برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید. یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ، به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ، به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#رول_ژامبون_سوخاری خمیر پیراشکی رو باریک برش بزنید،داخلش ژامبون و پنیر بذارید و رول کنی.روش تخم مرغ زده شده بزنید و تو پودر سوخاری بغلظونید و سرخ کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_رز_سیب امروز ژله رز سیب واسه بچه ها درست کردم، میوه های دیزاین شده و خوشگل بیشتر باب دل بچه هاست سیبهارو داخل شهدی که کمی گلاب و رنگ مجار خوراکی داره بزارید و درشو ببندید تا یک ربع، که هم سیبها نرم و قابل انعطاف بشه و هم شهد طعم سیب بگیره، سیبهارو از شهد جدا کنید و بهش فرم بدید تا شکل رز بگیره ، زیر شهد رو دوباره روشن کنید و پوست دوتا لیمو ترش رو بعد از شستن توش بندازید تا عطر و طعم لیمو بگیره، وقتی حجم شهد نصف شد و کمی غلیظ، شعله رو خاموش کنید و بزارید تا خنک بشه، از این شهد خوشرنگ و خوشمزه با اضافه کردن آب و یخ شربتی گوارا درست کرده و نوش جان کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#اسموتى_ملون يك نوشيدنى خنك و عالى😉🍹 🔹ملون رو قاچ کنید و بزارید یک ساعتی تو فریز بمونه بعد با بستنی سنتی میکس کنید ب همین راحتی این نوشیدنی هم فوق العاده خوشمزس ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
شامی_گیلانی . . مواد لازم 👇 گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد نخود 300گرم لپه: 250 گرم مغز گردو: در صورت تمایل سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. . . ┅═###🍧🍷🍽###═┅ 👩🍳 @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد. ‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_ba_bano#ترفند_آشپزی بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد. ‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#_ژله ✍ابتدا ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آبجوش درست کنید و به جای آب سرد یک بستنی وانیلی بریزید یه مقدار از ژله رو توی قالب بریزید و بزارید توی یخچال تا نیم بند بشه طوری که انگشت بهش بچسبه . حالا همون رنگ ژله رو درست کنید برای هر بسته یک لیوان آبجوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد . مقداری از ژله رو روی ژله قبل بریزید و بزارید یخچال تا ببنده . این کار رو تا پر شدن قالب انجام دهید . اینکه قسمت شفاف اول باشه یا کدر بستگی به سلیقه خودتون داره . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani