eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لیمونات آموزش یه شربت خوشمزه و خوش عطر و سرشار از ویتامین ث براتون میزارم حتما حتما امتحان کنید مطمعنم خوشتون میاد دوعدد پرتقال رو چند تکه برش زدم و دوعدد لیمو ترش بزرگ رو هم برش زدم هردو با پوست برش میزنیم اصلا تلخ نمیشه یک تا یک و نیم لیوان شکر بستگی به ذائقتون داره من یک لیوان زدم دوس داشتید شیرینتر باشه یک و نیم لیوان شکر بزنید همه رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم لازم نیست پوره بشه مخلوط رو داخل ظرف بزرگ ریختم و ۱۰ لیوان آب اضافه کردم و چند دقیقه با قاشق هم زدم و مخلوط کردم تا شکر کاملا حل بشه بعد از صافی رد کردم میتونید از یه پارچه تمیز هم رد کنید شربت ما امادس👌🤞 اکه دوس داشتید میتونید چند برگ نعنا هم تو مخلوط کن با مواد میکس کنید ولی من نریختم این شربت اصلا تلخ نمیشه خیلی خوشمزس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد .
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله😍😋 • فقط با یک بسته ژله این ژله لیوانی سه رنگ رو درست کنید یک بسته ژله رو با یک و نیم آب جوش ترکیب کنید خوب حل بشه بزارید کنار کامل خنک بشه ژله رو سه قسمت کنید یک قسمت شفاف باشه به یک قسمت دو ق غ بستنی به یک قسمت چهار ق غ بستنی بزنید لیوان رو چرب کنید هر لایه رو ریختین بزارید داخل فریزر چند دقیقه بمونه بسته بشه و لایه بعدی رو بریزید وقتی هم بست به راحتی از لیوان بیرون میاد . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربا و مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و لذیذ 😋 😋 😋 ‌ میتونین زردآلوهاتونو درسته مربا کنین و نصفشون نکنین حتما از زردآلوی قیسی یا نصیری استفاده کنید چون بافتشون سفته و برای مربا عالیه😍🙈 ‌ بعد از اینکه زردآلوها رو شستیم هسته هاشونو درمیاریم و بعد به ازای هر یک کاسه زردآلو یک کاسه شکر لا به لا میریزیم(سعی کنید بیش از دو لایه نشه چون زردآلوها له میشن)بعد درب ظرف رو میذاریم و یک شب توی محیط آشپزخونه یا یخچال میذاریم بمونه تا شکر با آب زردآلوها خیس بشه حالا میذاریم روی حرارت کم تا زردآلوها آب بندازن و شکر حل بشه وقتی به جوش اومد حدود 10 الی 20 دقیقه بسته به نوع زردآلو میذاریم با حرارت ملایم بجوشه و کف روشو مرتب جمع میکنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم زردآلوها رو جدا کرده و مقداری از شهدشو برمیداریم و بقیه رو میذاریم روی حرارت و نصف ق چ جوهر لیمو اضافه کرده و میذاریم کاملا قوام بیاد(چون زردآلو آب میندازه و شهدش شل میشه و زود کپک میزنه)حالا از روی حرارت بر میداریم و وقتی خنک شد روی زردآلوها میریزیم،توی شیشه پر میکنیم و اگه خواستیم مدت طولانی بمونه توی فریزر میذاریم و گرنه توی یخچال میذاریم
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چون جنس زردآلوهای من سفت و آبدار نبود و با دو سه دقیقه جوش زود وا رفت من زردآلوهای له شده رو توی آبکش ریختم و کاملا له کردم و از آبکش رد کردم و کمی از شهد غلیظ مربا بهش اضاف کردم و یک ق غ پودر ژلاتین رو توی نصف لیوان آب ریختم تا اسفنجی بشه و نوک ق چ جوهر لیمو رو با یک ق غ آب حل کردم و بهش اضافه کردم و وقتی یکی دو تا جوش خورد از روی حرارت برداشتم و بعد خنک شدن توی شیشه پر کردم و گذاشتم یخچال ‌ مارمالاد هم برای شیرینی و تارت خیلی عالیه و هم میتونین با نون و کره برای صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید ‌ من شهد اضافی زردآلو رو که قبل از قوام اومدن جدا کرده بودم برای شربت آبلیمو یا خاکشیر و تخم شربتی استفاده میکنم چون طعمش واقعا عالیه😍😋
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 مواد لازم: یک عدد فلفل دلمه درشت ماده (دارای چهار برآمدگی). دو عدد کنسرو ماهی تن (انواع دیگه کنسرو ماهی رو نمیپسندم). نکته: مصرف انواع کنسرو خیلی به لحاظ سلامتی توصیه نمیشه بدلیل وجود نگهدارنده ها ولی اگه فقط گاهی باشه مشکلی نیست. سه عدد لیمو ترش. سه قاشق غذاخوری مایونز. هفت عدد خیار شور (معمولی-سایز درشت). یک عدد کنسرو ذرت شیرین. چیپ... 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🍗🍗 ۲ عدد سینه مرغ ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۵۰ گرم پنیر پارمسان ۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید روش ۲ قاشق غذاخوری فقط با ۲ قاشق روغن
🍃 ‌ مواد لازم برای ۱۲عدد:👇‌ ‌کلم بروکلی یک دسته بزرگ(یک کیلو) تخم مرغ بزرگ دو عدد آرد ¼ پیمانه روغن زیتون دو یا سه ق غ ‌نمک دریا و فلفل هرکدام ¼ ق چ سیر له شده یک حبه ‌ پیاز چهار عدد ‌ طرز تهیه:👇‌ ‌داخل قابلمه آب جوش روی گاز،کلم بروکلی هارو بریزید و بذارید به مدت پنج دقیقه در آب درحال جوش به صورت نیم پز بشن.(اجازه ندید کامل بپزن).‌بعد داخل یک ظرف بزرگ همه مواد رو بریزید،پیازها رو رنده کنید.کلم بروکلی ها که خنک شدن رنده کنید یا ریز خرد کنید.مواد رو مخلوط کنید و به اندازه دلخواه دربیارید و در ماهیتابه سرخ کنید.
بروکلی طرز تهیه پست بعدی کانال👇