7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ این خوشمزه
بهترین روش برای پخت سینه مرغ
عناصر
3 سینه مرغ
5-7 سیب زمینی
1 قاشق چایخوری نمک
3/4 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی یا اویشن
2/1 قاشق چایخوری کاری
روغن زیتون
روش
سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید ، نمک و ادویه جاترو بزنید. سیب زمینی را برش دهید ، مواد و روغن را به آن اضافه کنید و به یک قالب پخت منتقل کنید. با هم در دمای 170 درجه سانتیگراد (338 درجه فارنهایت) به مدت 35 دقیقه بپزید.
نوووش جاااان 😍
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیتزا👩🍳
اینارو میخوایم 😍👇🏻
سیب زمینی ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه پولبیبر پاپریکا به مقدار دلخواه
اویشن کمی
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
سوسیس یک عدد
ژامبون ۳ ورق
فلفل دلمه ای نصف
قارچ ۳ عدد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رولت_میوه_ای👩🍳
برای رولت
3 عدد تخم مرغ
100 گرم شکر
۱/۴ق چ وانیل یا وانیل مایع
100 گرم آرد
.
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_زرشك.
. از اين سس ميتونيد براي روي بعضي از غذاها مثل مرغ ، بلدرچين و .. يا حتي كيك و دسر و ....استفاده كنيد.. طعمش بي نظيره يعني محشره از رنگشم نگم براتووون😍😍
. من از زرشك تازه استفاده كردم شما اگه نداشتيد نصف ل زرشك خشك چند آب بشوريد و چند ساعت خيس كنيد، بعد آبكش كنيد ولي آبشو دور نريزيد... زرشكو بريزيد داخل غذا ساز تا پوره يا له بشه .. آبي ك نگه داشته بودينو بريزيد روش ( تقريبا ١ ل باشه خوبه )و بزاريد روي حرارت تا ١٠ دقيقه بجوشه...
و بعد از صافي رد كنيد و با پشت قاشق خوب له كنيد
... دوباره بزاريد روي حرارت و يك قاشق مربا خوري بهش نشاسته ذرت بزنيد... كمي ك جوشيد ٢٥ گرم كره ، دو سه قاشق شكر( براي اينكه ملس بشه .. دوست نداشتيد ميتونيد شكر حذف كنيد) و مقداري فلفل هم اضافه كنيد
غليظ ك شد از روي حرارت برداريد😁 ب همين راحتي ب همين خوشمزگي...
. . نكته: اگه براي روي كيك و دسر خواستيد استفاده كنيد يادتون باشه فلفل حذف كنيد😀....
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#رولت_شکلاتی👩🍳
مواد لازم
یک و نیم بسته بیسکوئیت پتی بور
۵ ق غ پودر قند
۲ ق غ پودر کاکائو
۱ ق غ کره
۱ لیوان شیر
یک بسته وانیل
.
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_خوشمزه👩🍳
👈🏻برای کرم
1 عدد تخم مرغ
شکر 50 گرم یا یک چهارم پیمانه
نصف ق غ آرد
کمی وانیل
شیر 125 میلی لیتر یا نصف پیمانه
25 گرم کره
👈🏻برای مایه کیک
2 عدد تخم مرغ
120 گرم شکر یا سه پنجم پیمانه
شیر 40 میلی لیتر یا یک ششم پیمانه
خامه ترش یا خامه صبحانه 80 گرم یا کمی کمتر از نصف پاکت
80 گرم کره یا 90 میلی لیتر یا یک سوم پیمانه روغن مایع
آرد 220 گرم
بکینگ پودر 8 گرم یا یک ق غ سرصاف
کمی وانیل
#حلوای_پاستیلی_بدون شکر🔵
#حلوا_دسر_ایرانی
🔴مواد لازم🔵
آجیل خرد شده اختیاری به مقدار لازم
شیره ۱ لیوان
روغن ۳ قاشق سوپ خوری
آرد ۴ قاشق غذا خوری
آب 2.5 لیوان
دارچین به مقدار لازم
گلاب به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔵
۱- ابتدا در یک ظرف بزرگ شیره ، آب و آرد را با همزن دستی خوب هم می زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشه و یک مایع شل داشته باشید بعد یک مقدار گلاب ،زعفران و دارچین بهش اضافه کنید.
۲- قابلمه تفلون رو گاز بذارید حتما روی شعله متوسط باشه مایع را داخل قابلمه بریزید و مرتب هم بزنید.
۳- وسط پخت که نصف آبش رفت روغن را اضافه کنید بعد مجدد هم بزنید تا ببنده البته نه اینکه خیلی سفت بشه که حالت جامد بگیره حالت نیمه مایع داشته باشه بعد یک دیس رو چرب کنی
۴- مواد رو به ظرف منتقل کنید یک کفگیر داخل آب بزنید و رو حلوا بکشید که کاملا تو ظرف صاف و یکدست پخش بشه بعد بذاریدش 3 ساعت تو یخچال بمونه
۵- بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدید یا با قالب بهش شکل مورد نظر بدین.میتونید با پودر گردو یا پسته واسه تزیین روش استفاده کنید.
🔴سایر نکات🔵
1-میشه اصلا زعفران اضافه نکنیم چون رنگ حلوا خیلی تیره میشه و رنگ زعفران اصلا پیدا نیست.
2-از هر نوع شیره ای میشه استفاده کرد.
3-اگر شیره خرما دارید که خیلی غلیظ بهتره مقداری از آب لازم رو بجوشونید و با شیره مخلوط کنید تا شیره نرم بشه.
میتونید مقداری پودر آجیل مثل گردو یا بادام یا پسته هم بهش اضافه کنید.