فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش بادمجون ورقه ای😀😍😍
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر خوشمزه با توت فرنگی😍😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
اینم لیمو شکری من😍😍🍋🍋🍋
برای هر نیمکیلو لیمو۲۵۰گرم شکر نیاز داریم
ودر صورت تمایل چند برگنعنا میتونید به جای شکر از عسل در این مخلوط استفاده کنید در حد امکان از لیموهای زرد استفاده کنید.چون سبز تلخ میشه لیموها رو بشورید وخوب خشکشون کنید بعد برشهای نازک نازک بزنید وحتمااا حتماا هسته هاش رو جدا کنید وگرنه تلخ میشه بعد از اینکه برش زدید داخل شیشه بچینید وهر یه لایه که لیمو چیدید شکر اضافه کنید تاسطح روی لیمو رو کاملا بپوشونه وبعد لایه بعد لیمو ومجدد شکر وچند برگنعنا همینطور تا آخر بعد درب شیشه رو کاملا محکم کنید وبه مدت ده روز بزارید پشت پنجره ولی به شرطی که آفتاب مستقیم بهش نخوره چونخواصش رو از دست میده.
↙️
پودینگ شکلاتی🌰🍫
4لیوان شیر
1لیوان شکر
3قاشق غذاحوری نشاسته ذرت یا گندم
2قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
200 میلی لیتر یا 1 پاکت خامه صبحانه
در یک قابلمه شیر شکر آرد نشاسته و پودر کاکائو را اضافه کرده و خوب با همزن به هم بزنید.سپس روی گاز بگذارید و با مراقبت کامل (که ته نگیرد) مداوم هم بزنید تا قوام پیدا کند و غلیظ شود .وقتی قوام پیدا کند(مانند فرنی) خامه و وانیل را اضافه کنید و به خوبی به هم ترکیب کنید.سپس در جامهای پذبرایی بریزید و تقسیم کنید و بزارید سرد شود و روی آنها را بدلخواه تزیین کنید
↙️
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ترشی_کلم👩🍳
🛍مواد لازم:
1 کلم متوسط (800-850 گرم)
1 قاشق غذاخوری نمک
1 قاشق چایخوری جوهر لیمو
1 لیوان آب
1 لیوان سرکه انگور یا سیب
آب نصف لیموترش
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_باگت
۵۰۰گرم یا سه و یک سوم لیوان آرد
۲۰۰گرم یا یک لیوان سر پر آب ولرم
۱۰۰گرم یا نصف لیوان شیر ولرم
یک ق غ شکر
یک ق غ پودر خمیر مایه
یک ق م نمک
نصف لیوان روغن مایه
برای پخت نان باگت بهتره که از آرد نون فانتزی استفاده کنید اما اگه در دسترس نداشتید مثل من میتونید از آرد قنادی استفاده کنید.
خمیر رو به ۷ قسمت ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید نون باگت های سایز متوسط رو به شما میده اما اگه دوست دارید سایز نون ها بزرگ تر باشه میتونید خمیر رو به ۴یا ۵ قسمت تقسیم کنید.
حتما قبل از گذاشتن توی فر روی نون ها آب اسپری کنید تا روی نون ها ترک نخوره.
بعد از اینکه از فر بیرون آوردید روش پارچه بکشید تا خنک شن و در غیر این صورت نونها خشک میشن
#کیک_کشمشی_بازاری
مواد لازم:
تخم مرغ:۵ عدد
آرد نول:یک و یک دوم پیمانه
شکر:یک پیمانه سرخالی
ماست غلیظ:یک دوم پیمانه
روغن مایع:یک دوم پیمانه
بکینگ پودر:دو قاشق مرباخوری
اب گرم:یک قاشق غذا خوری
کشمش نصف پیمانه که با یک قاشق آرد مخلوط کنید
وانیل :یک دوم چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو جداکنیدسفیده با نیمی از شکر هم بزنید تا فرم بگیره زرده ها و نصف دیگر شکر با وانیل و اب گرم مخلوط کنید و همزنید که کرم رنگ شود بعد چند دقیقه ابتداماست و سپس روغن رو اضافه کنید و چند ثانیه مخلوط کنید بعد اردو بکینک پودر را الک کنید و با سفیده تخم مرغ هم زمان با لیسک یک در میان با مواد زرده مخلوط کنید طوری که پف مواد نخوابد در انتها کشمشی که با یک قاشق ارد الک کردید رو اضافه کنید و در قالب کاپ کیک مستطیل در فر ۱۸۰به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید
#بستنی_پاستیلی 🍭 😋
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
دو ق غ شکر
پاستیل حدود 100 تا 150 گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ
دو ق غ آب جوش
🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_خوشمزه
3 بادمجان
2 عدد تخم مرغ
نمک
فلفل
پودرهای سوخاری
روغن
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
#پاپس_کاراملی
خامه صبحانه یک پاکت
شکر یک لیوان سرخالی
بیسکویت ساقه طلایی یک بسته
گردو صد گرم
شکلات تلخ(من نصف تلخ و نصف شیری استفاده کردم) حدود صدوپنجاه گرم
بیسکویت رو خوب پودرش کنید و با گردو که دندون گیر خرد شده مخلوط کنید.شکر رو بزارید رو حرارت ملایم ,ذوب که شد, خامه که گرمش کردید رو اضافه کنید. تو این مرحله شکر سفت میشه که با همزدن دوباره ذوبش کنید,حالا با گردو و بیسکویت مخلوط کنید(من بیسکویت رو کم کم اضافه میکنم).از موادتون گلوله هایی درست کنید و توی شکلات بنماری بغلطونید .
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[