eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
یه دسر مقوی و لذیذ و البته سریع 😉 🥣شیر یک و نیم پیمانه، ارد سمولینا یا همون ایرمیک یک چهارم پیمانه، شکر سه قاشق غذاخوری، خامه قنادی یک دوم پیمانه ( نیاز نیست فرم بدین) موز یک عدد پوره شده بادام یا گردو در صورت تمایل برای داخل دسر کمی، اسانس وانیل کمی شیر، شکر داخل قابلمه ریخته روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه پوره موز بریزید و بعد سمولینا اضافه کنید حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا شیر جمع بشه اصطلاحا و مواد غلیظ بشه آجیل مورد نظر و خامه قنادی رو بریزید نیاز نیست قبلش خامه رو فرم بدین مواد که خوب مخلوط شد و یکدست و البته شبیه فرنی کمی غلیظ از حرارت بردارید وانیل کمی اضافه کنید یا هل و داخل ظرف بریزید بعد از خنک شدن میتونید سرو کنید نوش جان 😋 🍥اگر خواستید خامه قنادی نزنید همون مقدار خامه صبحانه با یه قاشق غذاخوری کره هم دمای محیط رو اضافه کنید و البته چون خامه صبحانه شیرین نیست مقدار شکر هم اضافه کنید البته مزه کنید چون نمیتونم مقدار دقیق بگم.
، گوجه و پنير موزارلا! مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد شیر: 1/4 ليوان گوجه فرنگی (رنگ های مختلف): 2 ليوان پنیر موزارلا: 125 گرم ریحان: 50 گرم آب لیمو: 2 قاشق غذاخورى فلفل قرمز: 1 روغن زیتون نمک فلفل سياه ❤️ دستور العمل: اول تخم مرغ، شير و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد! گوجه، فلفل قرمز، پنير موزارلا را با توجه به ويديو ببريد و كنار بگذاريد! گوجه ها را در يك بشقاب بچينيد و كمى روغن زيتون و آب ليمو با كمى فلفل و نمك روى گوجه ها بريزيد! حالا جداگانه در مخلوط كن ريحان را به همراه دو قاشق روغن زيتون و كمى نمك و فلفل با هم مخلوط كنيد تا يك پيست غليظ ريحان درست كنيد! كمى روغن زيتون در كف ماهيتابه بريزيد و بعد تخم مرغ را به ماهيتابه اضافه كنيد! كمى هم بزنيد تا زمانى كه تخم مرغ شروع به سفت شدن شد، پنير موزارلا و پيست ريحان را وسط تخم مرغ بريزيد و گوشه هاى املت را مانند ويديو روى هم تا بزنيد و انتقال بديد به ظرفى كه گوجه هاى خوشمزه ى طعم دار شده را توى آن چيديد!! نوش جان! مطمعنم كه عاشقش ميشيد!!
🍕 😍😍 🍕 از اين قراره: ١ق م خمير مايه رو تو يك فنجان شير ولرم و ٢ ق چ شكر ، درپوش گذاشته ميگذاريم ١٠ دقيقه بمونه عمل بياد، ٣ پيمانه آرد ، يك عدد تخم مرغ ، نصف پيمانه روغن ،نمك و نيم پيمانه شير ، رو در كاسه اي ريخته و خمير مايه را بهش اضافه ميكنيم و ورز ميديم آرد را آرام آرام بهش اضافه مي كنيم تا زيادي سفت نشود ، اگر زيادي خشك بود دو ق غ روغن اضافه كنيد، بعد از اينكه حسابي كشدار و نرم شد روشو روغن مالي كرده و با دستمال مرطوب بپوشونيد و در جاي گرمي قرار دهيد حدودا ٤٥ دقيقه تا يك ساعت، بعد كه حسابي عمل اومد كمي ورز مي دهيم و به هر شكلي كه خواستيم پهنش مي كنيم .من لبه هاش رو كلفت تر برداشتم . حالا وسط خمير رو سس كچاپ مي ماليم روش پودر سير يا سير تازه خرد شده مي ريزيم چند پر ريحان تازه يا خشك و بعد پنير پيتزا يا موزارلا .گوجه را مي تونيم هم زير پنير بريزيم و هم روش .به همين سادگي به همين خوشمزگي
🍮🍮🍮 🥣برای ژله هم ۲بسته پودر ژله رو‌داخل کاسه ای میریزیم و دو لیوان دسته دار فرانسوی رو آب جوش میریزیم و‌با چنگال هم میزنیم تا همه ذرات ژله حل بشه و میزاریم رو بخار کتری تا ژله شفاف بشه حالا بهش دو لیوان آب سرد یا بسته به دلخواه از بستنی یا شیر استفاده میکنید میریزم و به قالب مورد نظر انتقال میدیم و یکی دوساعت میزاریم یخچال خودشو بگیره بعد به کمک سشوار ژله رو از قالب جدا میکنیم و به ظرف سر‌و انتقال میدیم و من از قالب پلاستیکی توخالی استفاده کردم و بعد اینکه ژله رو برگردوندم روش رو با میوه های تازه پاییزی پر کردم که شامل کمپوت آناناس و انار و موز و نارنگی و انگور قرمز تزیین کردم.
🍰🍰 ✅مواد لازم:🥣 آرد:١ليوان و٣/٤ لیوان شکر:1ليوان🍚 هویج خام رنده شده:2لیوان🥕 تخم مرغ4عدد🥚 روغن:3/4لیوان🍾 وانیل ونمک هرکدوم نوک ق چ دارچین:۱-۲ق غ بکینگ پودر1ق غ🧂 گردوی خرد شده:2/3لیوان 🥣ابتدا تخم مرغها و شکرو وانیل رو با همزن میزنیم تا کرمی وکشدار شود سپس روغن رو اضافه میکنیم وبعد آرد ونمک و دارچین وبکینگ پودر روکه قبلا سه بار باهم الک کردیم رو کم کم به مخلوطمون اضافه می کنیم ودر آخر هویچ و گردو رو اضافه کرده وبا لیسک هم میزنیم ودر قالب چرب شده وآرد پاشی شده میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت40_45دقیقه قرار میدهیم نكته:من چون گردو نريختم بجاش دو ليوان آردو كامل ريختم.🍰🍰
🍡پودر ژله انار 2 بسته 🍡انار دان شده 1 پیمانه 🍡خامه یا بستنی برای تزیین 🍭1 بسته پودر ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایع ژله یکدست و شفاف شود سپس داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد سپس قالب را از یخچال خارج کنید و دانه های انار را روی ژله بریزید.در مرحله بعدی بسته دوم ژله را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا مایه ژله یکدست و شفاف شود سپس روی مخلوط ژله و انار بریزید ، قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ژله کامل بسته شود ، برای جدا کردن ژله قالب را چند دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید تا ژله خودش رار ها کند سپس در ظرف برگردانید و با دانه های انار ، خامه یا بستنی تزیین و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دیزاین روش هم درست کنید که دردسرای فرم دادن خامه قنادی رو نداره.🤩 برای داخل و ای و... هم خیلی مناسبه و خیلی خوشمزس‌‌...اصلا هم مزه و یا بوی تخم مرغ نمیده.🤩 ⁦✳️⁩چیا میخواد: زرده تخم مرغ:دوعدد شکر:نصف پیمانه(100گرم) وانیل:نصف ق چ نشاسته ذرت:3 ق غ(30گرم) شیر:یک پیمانه کره:1ق غ برای شکلاتی: پودر کاکائو:1 ق غ شکلات تخته ای:50 گرم
دختری که بلد نباشه  ۱۰۰مدل ببنده که دختر نیست🙊😅😝 آموزش 50 مدل  😍 ترفند سرکردن 😱 تکنیکهای اینجااس👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوق العاده خوشمزه خرما 400 گرم آرد شیرینی ۱ لیوان آرد نخودچی نصف لیوان کره 200 گرم روغن جامد ۲۰ گرم پودرقند نصف لیوان گردو برای داخل خرما بمیزان لازم دارچین و پودر هل بمیزان لازم خرماهارو پوست بکنین داخلش رو گردو بذارین.ارد رو حدود ۲۰ دقیقه تفت بدین تا نسکافه ای رنگ بشه کره و روغن رو بریزین اب ک شد از روی حرارت بردارین. بعد از اینک یکم خنک شد پودر قند ،هل و دارچین رو اضافه کنین و یکدست کنین. کف ظرف مورد نظر رو سلفون یا کاغذروغنی بندازین سپس ی لایه حلوا بریزین بعد خرماهارو روش قرار بدین و دوباره حلوا.باقاشق صاف کنین و بذارین یخچال برای دوساعت بعد از قالب در اوردم وبرش زدم ونوش جان
🍘 📝مواد لازم: موز رسیده 2 عدد جو پرک 1 پیمانه🥣 کشمش یا گردو (یا هر دو) 1/4 پیمانه🥣 دارچین (دلخواه) 1/2 قاشق چایخوری🥄 🍭طرز تهیه: 1- اول از همه فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر رو هم چرب کنید یا کاغذ روغنی بکشید. 2- موزها رو پوست بکنید و داخل کاسه ای بریزید. خوب موز ها رو بکوبید و له کنید. بعد جو پرک، کشمش و گردو و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید. 3- هر دو قاشق از خمیر رو به شکل دایره ای داخل سینی بریزید و با پشت قاشق پهن کنید. 4- دوازده دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
📝مواد لازم: 🍭شكر 1/3 پيمانه 🍬بيسكوييت پتي بور 2 و 1/2 بسته 🍭شير 1 پيمانه سرخالي 🍬كره 150 گرم 🍭پودركاكائو 3 قاشق غذاخوری 🍬گردو خردشده يا خلال پسته يا 🍭خلال بادام 1/2 پيمانه(اختياري) 🍰طرز تهیه🍰 1- پودر كاكائو و شكر را با هم مخلوط كنيد تا گلوله اي از پودر كاكائو باقي نماند. كره و شير را به آن اضافه كنيد. روی حرارت ملایم بگذارید تا كره ذوب شود. 2- بعد شعله را خاموش كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود. سپس مغزيجات را اضافه كنيد. 3- بيسكوييتها را خرد و به چهار قسمت تقسيم كنيد. مواد که خنك شد بیسکویت را به آن اضافه كنيد. 4- يک كيسه فريزر را باز كنيد،مواد را وسط آن بريزيد و رول كنيد. دو سر نايلون را ببنديد تا فشرده شود. میتوانید یک لايه سلفون هم دورش بپيچيد و با دست آن را شبيه مثلث كنيد. 5- سه ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود سپس با چاقوي اره اي برش بزنيد و نوش جان کنید 🎈نکته: برای ایجاد شکل مثلثی میتوانید از قالب ژله ناودانی هم استفاده کنید.