eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥐 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم ♦️حتمآ از پودر سوخاری ریز استفاده کنین
🍃 اول اینکه ماشین ظرفشویی نیازبه تمیزی داره.. چون داره با آب کار میکنه فکر نکنیم که کثیف نیست وجرم نمیگیره من ماهی یکبار فیلترهای پایینش رو درمیارم ومیشورم باسیف قرمزعالیه 👌بعداینکه ازنمک مخصوص ماشین بایداستفاده کنید اگر ماشینتون داره لکه های آب روی ظرفهاتون باقی میذاره: 1_یا اینکه نمکش تموم شده 2_لوله هارسوب گرفتن 3_فیلترکثیفه بریم سراغ اینکه قرص بهتره یاژل به نظرمن ژل بهتره چون کاملتره خودش هم نمک داره هم لکه زداییش بهتره من قبل ازپریل ازقرص فینیش استفاده میکردم ولی یکبارامتحانی پریل گرفتم دیدم خیلی بهتره و اینکه من قرصهارو از وسط نصف میکنم برای ظرفهای کم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ متفاوت😍😋 مواد لازم: سینه مرغ🍗 ۳ عدد سیر 🧄۷،۸ حبه سویا سس 🥣۲ قاشق غذاخوری عسل🍯(۹۰ گرم)میتونین حذفش کنین سرکه سیب🍏 ۱ قاشق سوپخوری کره 🧈۴ قاشق غذاخوری آرد گندم برای غلتاندن🥡 ۱ لیوان نمک و فلفل🌶🧂
🍟 😋 ▫️3 عدد سیبزمینی متوسط ▫️نشاسته ذرت 100 گرم ▫️2 ق غ خ روغن مایع ▫️نمک 1 ق غ خ ▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ 🔸سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن. حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم
🐟🐡 😋 ▫️ماهی تن 300 گرم ▫️سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد ▫️ تخم مرغ 1 عدد ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی ▫️ ارد 1 ق غ ▫️گشنیزتازه 300گرم ▫️شنبلیله تازه 50 گرم ▫️ فلفل سبز 2 عدد ▫️ سیر 2 عدد ▫️ پیاز 1 عدد 🔸ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چقدرصبح رادوست دارم 💗نفس عمیق می ڪشم 🌸وبایڪ"بسم الله" 💗روزم را آغاز میڪنم 🌸و بہ یاد خدایی که همین نزدیکی ست 💗شادمانم ومهرباني میڪنم 🌸ڪہ خدا مهربانے را دوست دارد ╭┈────── 🌿
🥐 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم ♦️حتمآ از پودر سوخاری ریز استفاده کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ متفاوت😍😋 مواد لازم: سینه مرغ🍗 ۳ عدد سیر 🧄۷،۸ حبه سویا سس 🥣۲ قاشق غذاخوری عسل🍯(۹۰ گرم)میتونین حذفش کنین سرکه سیب🍏 ۱ قاشق سوپخوری کره 🧈۴ قاشق غذاخوری آرد گندم برای غلتاندن🥡 ۱ لیوان نمک و فلفل🌶🧂
🍃 اول اینکه ماشین ظرفشویی نیازبه تمیزی داره.. چون داره با آب کار میکنه فکر نکنیم که کثیف نیست وجرم نمیگیره من ماهی یکبار فیلترهای پایینش رو درمیارم ومیشورم باسیف قرمزعالیه 👌بعداینکه ازنمک مخصوص ماشین بایداستفاده کنید اگر ماشینتون داره لکه های آب روی ظرفهاتون باقی میذاره: 1_یا اینکه نمکش تموم شده 2_لوله هارسوب گرفتن 3_فیلترکثیفه بریم سراغ اینکه قرص بهتره یاژل به نظرمن ژل بهتره چون کاملتره خودش هم نمک داره هم لکه زداییش بهتره من قبل ازپریل ازقرص فینیش استفاده میکردم ولی یکبارامتحانی پریل گرفتم دیدم خیلی بهتره و اینکه من قرصهارو از وسط نصف میکنم برای ظرفهای کم.
🍟 😋 ▫️3 عدد سیبزمینی متوسط ▫️نشاسته ذرت 100 گرم ▫️2 ق غ خ روغن مایع ▫️نمک 1 ق غ خ ▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ 🔸سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن. حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم
🍕 😋 🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای جدید با سیب زمینی😋😍 مواد لازم : سیب زمینی 🍟 تخم مرغ 🥚 شیر🥛 آرد🥡 نمک🧂 فلفل دلمه ای قرمز و سبز🫑 جعفری🍀 پنیر پیتزا 🧀
🍝 😋 🔸دوتا پیاز رو نگینی خرد میکنیم توی روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زردچوبه رو اضافه کرده و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب داخل ماهیتابه باز میکنیم و تفت میدهیم نمک و فلفل و زعفرون و کمی پودر دارچین اضافه میکنیم و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم،میزاریم سرخ بشه.دوست داشتین میتونید مقداری فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید خوشمزه تر میشه. ماکارونی که توی آبجوش میریزیم و بعد آبکش میکنیم، یه لایه ماکارونی یه لایه سس میریزیم، میگذاریم دم بکشد برای ته دیگ ته قابلمه رو چرب کردم و کمی داغ کردم و کنجد پاشیدم و سیب زمینی های حلقه شده رو روش گذاشتم و کمی نمک پاشیدم و روی آن را ماکارونی و مایه ی ماکارونی ریختم
😋 🔸من اندازه ها رو چشمی می ریزم. تقریبا شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا نشاسته درونش کاملا حل بشه.بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و مقداری زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم و خوب هم میزنیم تا خامیه نشاسته از بین بره و موادمون غلیظ بشه.سپس توی ظرف سرو میکنیم.واسه لایه روش از یک بسته پودر ژله موزی استفاده کردم که ابتدا با یک لیوان ابجوش و بعد با یک لیوان اب سرد حلش کردم روش ریختم.مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم
🍡 😋 ▫️نشاسته: نصف لیوان ▫️آب سرد:یک لیوان و نیم ▫️شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ▫️روغن یا کره: نصف ق غ ▫️ژله : یک بسته ▫️گلاب : 3 ق غ 🔸نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله (من ژله آناناس زدم)و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد کره رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.مواد رو داخل ظرفی که پلاستیک فریزر انداختیم میریزیم و به مدت پنج ساعت توی یخچال قرار میدیم،سپس برش های مثلثی یا مربعی میدیم و توی نشاسته ذرت یا پودر نارگیل میغلتونیم ♦️اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید
😋 🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين
🍮 😋 🔸دو لیوان ارد سبوسدار(آرد سفید هم میتونین استفاده کنین) و یک لیوان روغن جامدو توی یه پیرکس بریزید و توی ماکروویو بزارید به مدت ده دقیقه,تو این مابین سه بار هم بزنید. اب,شکر و گلاب و زعفرون (اب و گلاب روی هم دو و نیم لیوان،شکر دو لیوان)مخلوط و روی حرارت بزارید تا کمی بجوشه,مخلوط ارد و روغنو از ماکروویو دربیارید و شیره رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید. اگر مواد تو پیرکس خوب مخلوط نمیشن,به قابلمه منتقل کنید و بدون اینکه روی گاز بزارید اونقدر هم بزنید تا از قابلمه جداشه
😋 🔸براي كباب سيخي از گوشت گوساله استفاده ميكنم و يه كمي چربي هم داشته باشه تا كباب خشك نشه 500گرم گوشت چرخ كرده رو با دوعدد پياز كه رنده ريز شده مخلوط كردم نمك فلفل قرمز ( يا فلفل سياه) و و زيره و يك حبه سير ( درصورت تمايل) زدم وكاملا ورز دادم گوشت رو به سيخ ميزنم بعد توي تابه كمي روغن ريختم وكبابها رو توي تابه چيدم و روي حرارت متوسط گذاشتم سيخ هاي كباب را بر گردوندم تا روي ديگر آن هم سرخ شود
😋 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
🥯 😋 🔸ابتدا 125 گرم پودر قند و 1/2ق چ هل و 125 گرم روغن كاملا جامد و 1/4ق چ زنجبيل و 1عدد زرده را به مدت 5دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي 125گرم و آرد 125گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود 2 الي 3بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت 1ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي 160 درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه 12گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت 20 دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم
😍 ♨️ سه تا دونه سیب زمینی متوسط رو پختم و یه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفتم با یه دونه تخم مرغ و مقداری گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی زعفرون حسابی مخلوط و ورز دادمش. اگه دوس داشتین می تونین از ادویه کتلت الیت استفاده کنین و یه قاشق آردنخودچی هم بزنین بهش. 🔴 نکتش فقط اینه وقتی سیب زمینی رو پختین بزارین تو یخچال کاملا خنک شه و بعد برین سراغ ادامه کار چون اگه گرم باشه وا میره. 🌹من بهش کمی سبزیجات معطر فریز شده هم اضافه کردم البته از همونایی که برای شکم پر استفاده می کنم‌. ❁
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم. موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید. 🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کته برنج ۱ لیوان آب ۱/۵ لیوان نمک ۱ ق چ . سبزیجات: روغن زیتون(یا معمولی) ۲ الی ۳ ق غ پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه ۱ عدد (رنگش مهم نیست) کدو سبز ۱ عدد کلم بروکلی اندازه فیلم گوجه گیلاسی ۸ الی ۱۰ عدد سویا سس ۱ ق غ (یا بالزامیک) پودر سیر ۱ ق چ فلفل سیاه یک‌سوم ق چ نمک ۱ ق چ آب نصف لیمو . برنج و آب و نمک رو بپزید و هر وقت آبش رفت درش رو ببندید، حرارت رو کم کنید تا دم بکشه، پخت سبزیجات رو به‌ترتیب از پیاز با فاصله زمانی هر ۲ دقیقه شروع کنید، و بعد از گوجه گیلاسی چاشنی و ادویه رو بزنید. در نهایت برنج دم کشیده رو با سبزیجات مخلوط کنید و حالش رو ببرید. 🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول یه پیاز درشت رو خلالی کنید کمی تفت بدید برگ بو چوب دارچین و یک حبه سیر اضافه کنید. گوشت هارو روش بذارید و فلفل قرمز زردچوبه و ادویه کاری بزنید.کمی تفت بدید آب یک تا دو لیوان بریزید و بذارید بپزه و کم آب بشه.نیم ساعت آخر بهش نمک بزنید و بذارید خوب کم آب بشه. برنج رو در آب جوش بریزید پنج دقیقه آخر باقالی اضافه کنید و بعد آبکش کنید.در قابلمه یک لایه برنج و یک لایه شوید تازه یا خشک بریزید .