eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#پیده_چانتیک 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
مواد لازم: 💜1 لیوان شیر ولرم 💜1 لیوان آب ولرم 💜1 استکان روغن مایع(80 گرم یا نصف پیمانه) 💜1 قاشق غذاخوری شکر 💜1 قاشق مرباخوری نمک 💜1 پاکت خمیرمایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) 💜آرد(چهار و نیم لیوان،کم کم اضافه کنید) مواد داخل آن: 💜300-400 گرم گوشت چرخ کرده 💜3-4 عدد فلفل سبز 💜2 عدد پیاز 💜3 عدد گوجه فرنگی 💜1 قاشق رب گوجه فرنگی(رب فلفل هم میشه) 💜نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و ادویه های دلخواهتان طرز تهیه: برای آماده کردن خمیر ابتدا مواد مایع(آب،شیر و روغن مایع)را داخل کاسه گودی بریزید 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری و شکر را اضافه کنید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بود نیاز به استراحت ندارد. اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید یک قاشق شکر را داخل یک لیوان آب ولرم بریزید و هم بزنید خمیر مایه را روی آب بریزید روی ظرف را بپوشانید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد مایع را بریزید و ادامه دستور)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. 🌟🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
آشپزی ایرانی🍔
#خوراک_بادمجان_و_گوشت طرز تهیه پست بعدی کانال👇 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿
‌بادمجان به مقدار دلخواه مواد لازم برای کوفته: 300 گرم گوشت چرخ کرده گوساله مخصوص کوفته(کم چرب باشد) 1 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه برای سس: 1.5 لیوان آب ولرم 1 ق غ رب گوجه فرنگی 1 ق م نمک 1 استکان روغن زیتون(یا روغن مایع) پوست بادمجان را به صورت یک در میان بکنید و بادمجان را به شکل حلقه ای و به ضخامت یک انگشت خرد کنید.داخل روغن فراوان سرخ کنید. (میتوانید قبل از سرخ کردن داخل آب نمک نگه دارید سپس آبکش کرده خشک کنید و سرخ کنید) مثل عکس بادمجان ها را داخل ظرف های مقاوم در برابر حرارت بذارید. پیاز رنده شده، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و ورز بدید و به شکل کوفته های کوچک آماده کنید و در قسمت وسط ظرف بذارید. سپس گوجه فرنگی و فلفل را روی کوفته ها بچینید. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، یک و نیم لیوان آب ولرم نمک و روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس 3, 4 قاشق داخل هر ظرف بریزید. در فر 200 درجه از قبل گرم شده 25_20 دقیقه بپزید. سپس روی مواد کمی پنیر پیتزا بریزید و 5 دقیقه دیگر داخل فر نگه دارید سپس بیرون آورید و گرم سرو کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
مرغ نصف سینه، جو پوست کنده خیس خورده یک پیمانه پلوپز، هویج ریز خورد شده یک لیوان دسته دار فرانسوی،پیاز یک عدد،جعفری و گشنیز خورد شده یک پیمانه،رب 2 قاشق غذاخوری ،آبلیمو 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم یک پیاز کوچک را نگینی ریز خرد کنید و با نصف سینه ی مرغ، کمی نمک و ادویه ی کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک‌ سرخ کنید تا طلایی شود.پیاز داغ، جوی خیس شده، مرغ ریش ریش شده، هویج خورد شده، سبزی خورد شده را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا تمامی مواد سوپ جو جا بیفتد در مرحله آخر رب، نمک، فلفل و آبلیموی سوپ را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما بدست اید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
16.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ پخته و‌ ریش شده.....۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای رنگی.....۱عدد پیاز.....۲عدد قارچ.... ۲۵۰ گرم سس مایونز.....۲تا ۳ قاشق خیار شور.....۱پیمانه نمک،فلفل،پودر سیر،اویشن پیاز خلالی خرد کنید.با کمی روغن تفت دهید تا سبک بشه.قارچ اضافه کنید.اجازه بدید تا اب قارچ کشیده بشه.و سرخ بشه.فلفل دلمه خلال برش بزنید و اضافه کنید ادویه برنید بعد مرغ پخته را بریزد.بزارید تا کمی مواد نرم بشه.زیر گاز خاموش کنید تا مواد سرد بشه.خیار شور و سس مایونز اضافه کنید(پنیر خامه ای هم می تونید بریزد)بعد داخل نون سرو کنید 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 💗آرد ۲لیوان سرخالی (یعنی هر لیوان ا سانت خالی باشه) 💗آب یا شیر ۲/۳ لیوان 💗تخم مرغ ۲ تا 💗روغن ۶ قاشق 💗شکر یک لیوان 💗بکینک پودر ۱ قاشق چایخوری 💗وانیل نصف قاشق چایخوری 💗پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم قارچ ۱۰۰تا۲۰۰گرم‌ سوسیس و‌کالباس مکعبی خورد شده ۱پیمانه فلفل دلمه ای خورد شده ۲ ق س زرد چوبه ۱ق چ فلفل سیاه یک دوم ق چ فلفل قرمز یک چهارم ق چ پودر فلفل دلمه ای یک دوم ق چ نمک یک ق چ پنیر پیتزا مقداری پودر سیر یک ... 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم:برای 2_3 نفر 200 گرم پاستا 10-12 عدد گوجه گیلاسی 1 پیاز قرمز کوچک 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 200 میلی لیتر شیر یا خامه (و یا مخلوط شیر و خامه) 400 میلی لیتر آب 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز مقداری جعفری تازه خرد شده نمک، فلفل سیاه و اویشن طبق ذائقه 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: توت فرنگی پوره شده ۲۰۰ گرم(بعد از جوشیدن ۷۵ گرم باقی میماند) شکر ۱۴۰ گرم(سه چهارم لیوان) آب ۵۰ میلی لیتر(یک چهارم لیوان) پودر ژلاتین(یا آگار آگار) ۵ گرم(یک قاشق غذاخوری) رنگ صورتی دلخواه برای مرنگ: سفیده تخم مرغ ۳۵ گرم(یک عدد درشت) شکر ۳۵ گرم (دو قاشق غذاخوری) جوهر لیمو یک پنس 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: دو کیلو هلو یک کیلو و نیم شکر یک قاشق‌جوهر لیمو یک قاشق کره 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
این با عالی میشه 🔻مواد مورد نیاز👇 4 عدد ران مرغ 2 فنجان شیر 🌸 برای سس👇 4 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق غذاخوری ابلیمو یک قاشق غذاخوری عسل 4 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک مرغ ها را در کاسه ای عمیق بریزید و شیر را روی آن ها بریزید و هر از چند گاهی به مدت 30 دقیقه آنها را برگردانید و درب ظرف را بگذارید. سپس مواد سس را خوب مخلوط کرده و مرغ ها را سسی کرده و در سینی بچینید. در صورت تمایل می توانید در کنار آن سیب زمینی قرار دهید. روی آن ها را با کاغذ روغنی خیس بپوشانید و وقتی با دمای 200 درجه نیم پز شدند کاغذ را بردارید و بپزید تا روی آن طلایی شود. نوش جان... 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️فرانسوی 2 ق م ▫️شیر خشک 3 ق م ▫️پودرکاکائو 1 ق م ▫️شکر 3 ق م(به دلخواه) ▫️آب جوش 1 لیوان ▫️وانیل کمی ▫️دارچین کمی ابتدا شکر و کاکائو و وانیل و دارچین و شیر و را با آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. مواد بدست آمده را در جوش ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم و هم می زنیم تا اینکه جوش بیاید. سپس را از روی آتش برداشته و در لیوان می ریزیم. روی آن را می توانیم با کمی شکلات تخته ای تزئین کنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم : دو پاکت کرم کارامل (لوازم قنادیا دارن) یک و نیم ق.غ قهوه فوری (نسکافه) قابل حذف سه لیوان شیر مقداری بیسکویت (اختیاریه و قابل حذف 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🟡 مواد لازم 😉 🔸شکرنصف پیمانه🍦 🔸نشاسته ذرت ۲ق،غ🧄 🔸شیر خشک شیرین نصف پیمانه🍋 🔸شیر ۲ لیوان 🥕 🔸پودر کاکائو ۳ ق،غ🫒 🔸وانیل نوک ق،چ🍞 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسفناج: ۵۰۰ گرم مغزگردو: ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم پیاز متوسط: ۳ عدد ترشی انار: ۲ ق غ شکر: ۱ ق غ زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم. مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم. پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم. یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم. پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم. اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم. بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم خمیر : 200 گرم کره نرم شده 1 استکان روغن مایع(حدود80گرم) 1 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1/2 استکان شکر ریز 1 بسته وانیل ترک 5 گرمی( یا 1/8قاشق چایخوری وانیل ایرانی ) 4تا4/5لیوان آرد طرز تهیه: در یک ظرف همه مواد بجز آرد بریزید ومخلوط کنید (لازم به همزن برقی نیست) وبعد آرد را کم کم اضافه کنید و با دست ورز بدین وتا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را ما بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنیدو قالب دلخواه یا گل ) بزنید وبا نی روی نصف خمیرها رو سوراخ کنید وبرای لایه زیر قرابیه لازم نیست با نی سوراخ کنید. در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها را با فاصله گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تاقرابیه ها کمی تغییر رنگ بدن (حدود 10 تا 20 دقیقه) .بعد پخت روی قرابیه هایی که سوراخ کردین پودر قند یا شکر بپاشید و بزارید روی قسمت ساده قرابیه که شکلات صبحانه یا مارمالاد گذاشته اید. به همین راحتی 🤗 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
گوشت چرخ کرده 300 گرم سینه مرغ چرخ کرده 300 گرم پیاز رنده شده آب گرفته 2 عدد خامه 2 ق س زعفران دم کرده 2 ق س نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ کردن 1/3 پیمانه گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و 1 ق س خامه مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند. به مدت 1 ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را بصورت یک در میان به سیخ می کشیم و سیخ های آماده را در روغن ذکر شده سرخ می کنیم در حدی که رنگ بگیرند سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد 10 دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب می شود. _
🍛 😋 🔸برای این پلوی خیلی خوشمزه و رنگا رنگ من 300گرم میگو را با فلفل سیاه و رنده پوست لیمو و کمی زردچوبه مخلوط کردم وتوی روغن زیتون بمدت پنج دقیقه تفت دادم وبر داشتم . حدود چهار تا پیاز را خلالی کردم وتوی تابه مقداری روغن ریختم و پیازها را درحد پیاز داغ شدن سرخ کردم و کنار گذاشتم . فلفل دلمه زرد و قرمز و سبز از هر کدوم یه دونه متوسط را خلالی کردم . توی تابه روغن زیتون ریختم و حدو د سه تا حبه سیر را خلالی و تفت دادم کمی که طلایی شد فلفل دلمه ها را اضافه وتفت دادم در حدی که نرم بشه بعد زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط که عطاریها دارن و نمک اضافه کردم و مخلوط کردم بعد حدود یک ق غ شوید خشک و رنده پوست یه لیموی بزرگ وابش را اضافه ومخلوط کنید در اخر پیاز داغ ومیگو رد اضافه و کمی زعفران و دوسه دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و برنج را ابکش کردم ومواد را لای برنج گذاشتم ودم کردم ودر موقع سرو کمی از برنج را زعفرانی کردم 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🫔 😋 ▫️نصف سینه مرغ ▫️پیاز یک عدد ▫️آرد نخودچی ۵ق غ ▫️آرد سفید ۲ق غ ▫️آب نصف لیوان ▫️شوید وجعفری ۳ ق غ ▫️پاپریکا زردچوبه وآویشن نمک بمیزان لازم ▫️فلفل سبز تندخوردشده ۲عدد(من نزدم) 🔸مرغ رو به اندازه های دلخواه برش بزنین و داخل پیاز ادویه ها،آردها شوید و جعفری و درآخرآب بغلتونین(کلیه موادبالا) تا تمامی مواد به مرغ بچسبه و برای یک الی دوساعت مرغ رو بذارین یخچال تا مزه دار بشه.بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم مرغهارو با موادی که بهش چسبیده سرخ کنین 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🍲 😋 🔸اگه يه روز عين من ساعت ١١صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره ،گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم😊ما اين مدلي دوست ميداريم😉برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🧆 😋 🔸برای درست کردن این غذا ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس زردچوبه رو اضافه میکنیم و سه عدد گوجه رو رنده میکنیم و میریزیم داخل قابلمه تا آبش جمع بشه و از خامی دربیاد من کمی رب هم میزنم برنج خوشرنگتر بشه بعد که خوب تفت خورد یک عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خورد میکنبم و داخل قابلمه تفت میدیم بعد دو پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک میزنیم و آب میریزیم تا برنج و سیب زمینی بپزه من دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز متوسط و نمک مخلوط میکنیم و قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم وقتی برنج بی آب شد قاطی برنج میکنیم و دم میکنیم 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ کوکو‌ سیب‌زمینی😍😋 یکی از پر طرفدارترین کوکو‌ها! کوکوی سیب‌زمینی هست. هم ساده هم خوشمزه. کامل کننده سفره. هم میتونید با نون به صورت ساندویچ و هم با برنج میل کنید مایه کوکو: ۲ عدد سیب‌زمینی خام رو رنده کنید ۳ حبه سیر خُرد شده فلفل‌سیاه نمک گردو(اختیاری): ۵-۶ عدد شوید تازه (نصف لیوان) ۳ عدد تخم مرغ موارد رو خوب مخلوط کنید. و توی ماهیتابه با حرارت متوسط خوب اونهارو سرخ کنید. (هر طرف ۲-۳ دقیقه) اونهارو خارج کنید. گوجه گیلاسی بریزید، روغن زیتون، نمک، فلفل‌سیاه و لیمو تازه بزنید. حرارت رو کم کنید و خوب بکوبید. کوکوهارو بچینید، اگه دوست داشتید پنیر چدار بذارید و با همراه نون ساندویچ درست کنید و میل کنید. نوش جونتون 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🫔 😋 ▫️٢٥٠ گرم نخود فرنگي (تازه) ك اول يه ظرف ابجوشو جوش بيارين ،نخود فرنگيارو بريزيد داخلش و بزارين ٢دقيقه جوش بخوره تو اين فاصله تو يه ظرف ديگه ابه سررد بريزين و نخود فرنگيارو درجا ابكش كنيدو بريزيد تو اب سرد با اين روش نخوداي خوش رنگي داريد و هم ميتونين فريزش كنيد براي سالاد الويه ▫️ سيب زميني متوسط و ابپز شده ١ عدد ▫️سير ٢حبه ▫️تخم مرغ ٣ تا ٤ عدد ▫️شويد خشك ١.٥ قاشق(ميتونيد تازه هم جايگزين كنيد) ▫️پياز ١عدد ▫️نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 🔸خب نخودارو همراه با سيب زميني بريزيد داخل ميكسر و لهش كنيد پيازوسيرو رنده كنيدو اضافه كنيد تخم مرغ ،ادويه،شويد رو هم اضافه كنيدو خوب مخلوطش كنيدو روغن داغ كنيد و سرخش كنيد 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
37.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🍲 😋 🔸ابتدا قسمت ساقه کرفس رو از برگش جدا کردم و قسمت برگش رو کاملا ریز کردم و ساقه ها رو هم اندازه بند انگشت خرد کردم و نوارهای باریک روی ساقه رو ازش جدا کردم. بعد داخل روغن سرخش کردم و بعد برگهای ریز شده کرفس رو هم بهش اضافه کردم و خوب سرخ کردم. سپس یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم وکمی زردچوبه زدم و بعد گوشت خورشتی اضافه کردم و خوب تفت دادم و کمی فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کردم بعد سبزی سرخ شده کرفس رو با کمی سبزی قورمه اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفتشون دادم و بعد کمی اب داخلش ریختم و گذاشتم جا بیفته .نیم ساعت آخر یه قاشق نعنا خشک رو تو روغن تفت داده و بهش اضافه کردم ,عطر خیلی خوبی به خورشتمون میده ,بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کردم.برای چاشنیش هم از ابغوره استفاده کردم. 💥خورشت کرفس هر چقدر تند و ترش باشه خوشمزه تره. 💥بجای سبزی قورمه میتونید از مقداری نعنا و جعفری خرد شده و تفت داده شده هم استفاده کنید .ولی من سبزی قورمه رو ترجیح دادم خیلی خوش طعم تر میشه. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
(سنتي گيلان) 🧆 😋 ▫️٥٠٠ گرم گوشت با چربي ▫️يك عدد پياز ▫️تخم مرغ ٢ عدد ▫️جعفري ١ ليوان خرد شده ▫️گوجه حلقه شده يا گيلاسي به مقدار لازم ▫️ابغوره ١.٤ ليوان ▫️نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 🔸گوشتو با حوصله ساطوريش كنيد و بعد به ترتيب پياز رنده شده جعفري خرد شده تخم مرغ و ادويه را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم سپس به اندازه ي دلخواه سرخ كرده و بعد گوجه هارو روي كتلت ميچينيم و كمي اب اضافه ميكنيم تا بپزن در اخر ابغوره اضافه كرده و يكي دو جوش خوره و خاموش ميكنيم 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒