eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۳تا ۴ عدد بادمجان، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، 1ق غ رب گوجه، 1کاسه آب، 1عدد پیاز، جعفری، فلفل دلمه ای1 عدد، نمک و فلفل 🔴بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم. مخلوط گوشت را روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد. برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود. میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم
خامه : ۳ ق غ نشاسته : ۳ ق غ شکر : ۴ ق غ وانیل : ۱/۲ چ آب : ۲ لیوان بیسکویت پتی بور و انار درست کردن این دسر خوشمزه و خوشگل خیییلی راحته . اول کِرِمشو درست میکنیم . نشاسته رو تو آب ولرم حل کرده روی گاز با حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه وانیل و شکر و خامه رو اضافه کرده وقتی خوب حل شد از روی گاز برمیداریم و میذاریم یه کم خنک بشه . یه بیسکوییت برداشته یه لایه از کِرِم روش زده بیسکوییت بعدی رو گذاشته و همینطور ادامه میدیم تا ۶ تا بعد بغلاشو ب کرم میچسبونیم میذاریم تو یخچال تا سفت بشن بعد روشو با انار پر میکنیم.
آشپزی ایرانی🍔
🔷مواد لازم : 🔹 فیله مرغ6 عدد بزرگ 🔹 نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده به مقدار لازم 🔹کره90 گرم 🔹ژامبون مرغ3 برش ریز ریز شده 🔹سیر2 حبه پوره شده 🔹پودر خردل یک دوم ق چ 🔹ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیزیک ق چ 🔹سس ورستر شایر یک و یک دوم ق غ 🔹نان تست تازه یک پیمانه ریز خرد شده 🔹پنیر پارمزان یک سوم پیمانه رنده شده 🔹جعفری خرد شده یک و یک دوم قاشق غ ♨️طرز تهیه : فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید ( حواستون باشه تست نکنید) . دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید. سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ورستر شایر،نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید. اگه سس ورستر شایر گیرتون نیومد که احتمالا همینه میتونید از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده. یادمه وقتی میخواستم میتلف درست کنم همه جا رو زیرو کردم و این سس گیرم نیومد منم جاش سس سالسا ریختم فکر میکردم طعمش تند ولی تویه مجله آشپزی خوندم که میشه جایگزین از سرکه ترشی استفاده کرد. شاید جاش نباشه اینجا بگم ولی سس ماهی هم مثله این سس گیر نمیاد فقط سوپر مارکتهایی که جنس خارجی میارند شاید از قبل هنوز داشته باشند. سس ماهی "Sous Mahi " اگه زمانی توی دستور غذایی دیدید همچین سسی هست بدونید اسم سس؛ ماهی هست نه اینکه سس مخصوص ماهی باشه. یه سس خیلی خیلی تند تایلندیه که برای درست کردن " کیمچی " هم استفاده میشه.اگه یه روزی دیدید حتما این دو تا سس را بخرید، اینها به همراه سس سویا طعم جدیدی به غذاها میدند که تا حالا ممکنه امتحان نکرده باشید. حالا فیله های مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید برای تزئین ظرفتون میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقه های گوجه گیلاسی و بروکسل البته اگه گیر بیاد تزئین کنید. 🌟
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍜🍛 مواد لازم پیاز ۲ عدد درشت کوشت کوسفندی به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۲۰گرم با استخوان در نظر بگیرید تخم مرغ ۴ عدد خلال بادام ۳۰ گرم زرشک‌ ۳۰ گرم رب ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری گلاب یک کاسه برای خیس کردن بادام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج یک کیلو گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد) پیاز یک عدد عصاره گوشت نصف قرص نمک و فلفل به میزان لازم روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم. ۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) ۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید. ۵_سپس آب را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها* ۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایی ۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه
🙋 سلام 😍 دمپخت میگوبوشهری 😋 اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید 🤣 و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان 😊
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سیب زمینی😍😋 ۳۰۰ گرم (۲ عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید ۵ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شکر ۲ عدد تخم مرغ کمی نمک ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری ۱ لیوان شیر ولرم مخلوط کنید ۵ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید ۶۰ گرم کره ورز بدید و روشو بپوشونید، ۴۰ دقیقه استراحت بدید با دست چرب پف خمیر رو بگیرید مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید ( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید ) درآخر داخل شکر بغلتونید
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید) فلفل سبز کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. ❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی رو سرخ نکن! اینطوری درست کن،برای یه عصرونه ی عالی😍😋 مواد لازم: سیب زمینی🥔 روغن مایع نمک🧂 چاشنی استیک پاپریکا ______________________ مواد لازم برای ساخت چاشنی استیک: نمک دریایی🧂 شکر قهوه ای فلفل قرمز (پاپریکا) دودی🌶 فلفل آنکو تند🌶 آویشن خشک🌱 فلفل سیاه پودر سیر🧄 پودر پیاز🧅 خردل زیره این مواد شگفت انگیز و مسحور کننده را با هم مخلوط کنید و بهترین ادویه ای که تابحال نداشته اید را امتحان کنید!