#نون_باگت
برای ۴ عدد متوسط:
آرد ٢پیمانه
مخمر ۴ ق چ
شکر ۵ ق چ
نمک ٢ ق چ
آب ١پیمانه
کره ٢٠ گرم
همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا چسبندگی خمیر از بین بره و بعد کره که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و مجدد کمی ورز میدهیم و به حالت دلخواه شکل میدهیم و روی سینی فر به مدت ٣٠ دقیقه استراحت میدهیم .
حتما روی نون رو برش بدهید و در صورت دلخواه کنجد اضافه کنیددر فر ١٩٠ درجه به مدت ٢٠ دقیقه
🦋 🦋
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_انار_و_شکلات
آرد ۲و ۱/۴پ
شکر ۲/۳پ
انار ۱/۲پ
جوش شیرین ۱ق چ
نمک ۱ق چ
وانیل ۱ق چ
آب انار ۲ق غ
تخم مرغ ۲ع
شکلات چیبسی ۱/۲پ
کره ذوب شده ۱۵۰ گرم
بچه ها آب انار قابل حذفه و اینکه حتما کوکی هاتون رو بیشتر از من فاصله بدین چون سینی اول من بهم چسبیدن نمیدونم چرا انقدر جفت جفت مواد ریختم
🦋 🦋
#چیپس_خوشمزه
سیب زمینی متوسط 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق غذاخوری
زیره 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها رو به صورت ورقهای نازک رنده کنید یا برش بدید. سپس با روغن زیتون و چاشنی ها گفته شده مخلوط کنید به مدت 20 دقیقه در دمای 180 روی توری درون فر بگذارید.اگر از سینی فر استفاده میکنید کاغذ روغنی پهن کنید. میتوان در روغن شناور داغ نیز سرخ کرد.
🦋 🦋
❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
#ساندويچ_مرغ 🥪
اینستاگرام فن آشپزی👇🍒🍓🍕
نان تست
سينه مرغ ١ عدد
خيارشور ٤عدد
گوجه فرنگي١ عدد
كاهو ريز شده ١پيمانه
جعفري ريز شده ١/٤ پيمانه
پيازچه ريز شده ١عدد
سس مايونز٣ق غ
🔸همه مواد را با هم مخلوط كنيد و لای نون بذارید و میل کنید.
🦋 🦋
#کوفته_قلقلی_با_کته
👈گوشت چرخ کرده را نمک وفلفل وزعفرون وپیاز رنده شده بزنید خوب مخلوط کنید نیم ساعت در یخچال بزارید تا منسجم بشه اندازه گردو قلقلی کنید وبا کمی روغن کره سرخ کنید ویه سس تند وتیز هم باسلیقه خودتون درست کنید وبا کته نوش جان کنید (من برای سس پیاز رنده کرده تفت دادم رب وپاپریکا وفلفل سیاه وپودر سیر وگوجه رنده شده هم افزوده تفت دادم کمی اب جوش اضافه کردم چند جوش زد وکمی غلیظ شد حرارت را خاموش کردم)
🦋 🦋
#بورک_گوشت
خمیر یوفکای آماده رو دونه دونه جدا میکنیم،با آبپاش کمی مرطوب میکنیم و دو طرفش رو با کره ی آب شده خوب چرب میکنیم.مواد گوشت(مواد ماکارانی)و پنیر پیتزا از یک گوشه، روی خمیرها میریزیم و رول میکنیم.ظرفمون رو چرب میکنیم و از گوشه ی ظرفمون شروع میکنیم به چیدن.و به صورت دورانی میچینیم تا به وسط ظرف برسیم.روی خمیر هارو زرده تخم مرغ میزنیم و کنجدو سیاهدانه روی خمیر میریزیم .و در دمای ۱۸۰ درجه فر به مدت سی دقیقه میذاریم بپزه و 5دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم.
🦋 🦋
#کمپوت_گلابی
گلابی 1 کیلو . شکر 1 و 1/2 لیوان . آب 4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق چایخوری.زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه : گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها و زعفران را درون شربت بریزید. پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید
🦋 🦋
#کیک_آلبالو
نکات؛
دوستان این کیک رو میتونید با انواع میوه ها مثل گیلاس ، زرد آلو، شلیل و .. هم درست کنید.
اگه بخواین از قالب گرد استفاده کنید، قالب گرد ۲۳ تا ۲۵ سانت مناسب هست . توجه کنید هر چی قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک و زمان پخت کیک بیشتره .( برای قالب گرد کف کار کاغذ روغنی بندازید تا بعد از پخت کیک رو راحت برگردونید)
اگه بخواین البالوها رو با مواد کیک مخلوط کنید حتما کمی آرد بزنید به آلبالو ها و بعد داخل مواد کیک مخلوط کنید که بعد از پخت ته نشین نشه .
ماست رو با شیر جایگزین نکنید چون باعث میشه مواد کیکتون شل بشه و میوه ها ته نشین بشه .
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه سرخالی
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
آلبالو هسته گرفته تقریبا دو لیوان( دلخواه )
خلال یا پرک بادام به مقدار دلخواه ( قابل حذف )
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه بزنید تا کاملا حجم بگیره و رنگش روشن بشه . بعد روغن و ماست رو اضافه و در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنید . آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و همزن رو کنار بزارید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا ویسک به آرومی مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه .
کف قالب ۲۰ در ۳۰ رو با کمی روغن مایع یا کره چرب کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید و آلبالو هسته گرفته و بادام پرک روی مواد کیک بچینید .
قالب رو بزارید توی فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه و در نهایت بعد از پخت گریل رو روشن کنید تا رویه کیک طلایی و خوشرنگ بشه.
در صورت دلخواه بعد از خنک شدن میتونید روی کیک پودر قند الک کننید
ازاستاد زحمتی
🍃🌷 🍃🌷
🍰 🍰
🎈فوروارد یادتون نره😉
16.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_آلبالو
🍃🌷 🍃🌷
🍰 🍰
🎈فوروارد یادتون نره😉
5.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام مجلسی خوشمزه و فوری
🥳❤️🔥🥳❤️🔥❤️🔥🥳❤️🔥
مواد لازم🔻
4 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره
2 حبه سیر
1 پیاز
300 گرم سینه مرغ چرخ شده
5 قارچ
2 گوجه فرنگی
1 قاشق دسر رب گوجه فرنگی
2 عدد فلفل تند
1 قاشق دسر فلفل قرمز
1 قاشق فلفل سیاه
1 قاشق زیره سبز
1 قاشق دسر آویشن
1 قاشق چایخوری نمک
7 عدد سیب زمینی
50 گرم پنیر چدار برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 لیوان آب
طرز تهیه🔻
سیبزمینی هامونو وسطشو برشبزنید و خالی کنید
مواد گوشتیو همه مخلفاتی کهدر کپشنگفتیم رو مخلوط میگنیم و
نمک و فلفل سیاه و قرمز و کمیاب و رو باهاممخلوط میکنیمو به سیبزمینیهامون میزنیم و مواد گوشتیمون کهمخلوط کردیمداخل سیبزمینی هامون میزاریم
میزاریم فر ۱۸۰درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
#فیلم_آشپزی
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت
🍃🌷 🍃🌷
🍰 🍰
🎈فوروارد یادتون نره😉
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فست_فود
#ساندویچ_اسفناج_و_ژامبون
۶ عدد نان همبرگر کوچک، ۶ تکه ژامبون، ۴ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه اسفناج خرد شده، نمک و فلفل، ۱۲ عدد گوجه گیلاسی، ۱ پیمانه پنیر پیتزا، کمی جعفری
🔴قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم داخل نانها میریزیم.
گوجه و پنیر پیتزا ریخته تکه های بریده شده را روی نانها قرار میدهیم. نانها را داخل فر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد ميپزيم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦