eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 سینه مرغ ۱ عدد کامل سیب زمینی ۵ عدد متوسط جعفری ساطوری شده ۱/۲ پیمانه پیازچه صد گرم گردو خرد شده در صورت تمایل خیارشور خرد شده ۱/۲ لیوان نان تست یک بسته ماست پر چرب ۱/۲ لیوان سس مایونز ۱ لیوان سر پر نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 قارچ👩‍🍳 موادی که نیاز داری تا این غذارو برای ۴ نفر آماده کنی به ازای هر نفر ۴ تا فیله مرغ و ۴ عدد قارچ متوسط سیر ۳ حبه زعفران دم شده یک قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم نمک فلفل سیاه آب لیمو ترش
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ ۲ عدد، شکر ۶ ق غ، روغن ۶ ق غ، شیر 1 و 1/3 لیوان، آرد 2 لیوان، بکینگ پودر 2 ق چ، وانیل مقداری، گلاب در صورت دلخواه، شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای مقداری ✅ تخم مرغ، شکر و وانیل رو مخلوط و با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم روغن و در صورت تمایل گلاب رو اضافه و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر چند بار الک شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنین مقدار کمی از مواد رو داخل ماهیتابه بریزین کمی که خودشو گرفت شکلات صبحانه روش بریزین. دوباره روش مایه پنکیک بریزین که کل سطح شکلات رو بپوشونه برای اینکه مواد بهتر پخته بشه در قابلمه روش بزارین. روی مواد کمی خودشو گرفت و حباب ایجاد شد برگردونید که اون طرفش هم بپزه .
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کنجد یک ونیم لیوان بادام زمینی یاگردو نگینی نصف لیوان پودر نارگیل یک سوم لیوان شیره انگور سه قاشق غذاخوری عسل دو قاشق غذاخوری ارده دو قاشق غذاخوری پودر پسته و خلال بادام برای تزیین طرز تهیه👇 ابتدا داخل تابه کنجد را میریزیم و با شعله کم ۵ دقیقه تفت میدهیم، لازم نیست کنجد تغییر رنگ بده، بعدبادام و پودر نارگیل را اضافه میکنیم چنددقیقه همه روباهم بومیدیم شعله را خاموش میکنیم، بعد ارده عسل و شیره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه داخل ظرف موردنظر نایلون پهن میکنیم و مواد را میریزیم و صاف میکنیم و با ته لیوان یابادست فشرده میکنیم و روی آن را با خلال بادام وپسته تزیین میکنیم میزاریم یخچال تایکمی خودشوبگیره من یک ساعت گزاشتم بعد از نایلون جدا کرده داخل ظرف گذاشته و با چاقو به اندازه دلخواه برش میدهیم. .
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: شکر یک پیمانه ارده نصف پیمانه عسل یک الی دو قاشق غذاخوری زعفران دم شده غلیظ دو قاشق‌غذاخوری هل نصف قاشق غذاخوری پسته به اندازه دلخواه طرز تهیه: اول شکر‌ بریزید توی تابه نچسب با حرارت متوسط رو به کم تا شکر آب بشه و رنگش کاراملی بشه،بعد تابه رو مثل فیلم کمی تکون بدید تا همه جای تابه مخلوط بشن، بعد که شکرا کاملا آب شد، ارده رو اضافه کنید و هم‌ بزنید و بعد عسل اضافه کنید و بعد زعفرون و هل و هم بزنید تا مواد حالت یکدست نچسب و غلظتش مثل توی فیلم بشه و از روی حرارت بردارید، کاغذ روغنی روی سطح پهن کنید و مواد سوهان بریزید روی کاغذ و روش پسته بریزید و باز روشو کاغذ روغنی بذارید و با وردنه روی سوهانو بکشید تا سطحش صاف بشه و به قطر دلخواهتون برسه،بعد برش بزنید و اجازه بدید سوهان خودشو بگیره و حالا سوهان خوشمزه و راحتمون آمادست .
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام😍🤚🏻 این شما و این که نگم از خوشمزگیش😋 مواد لازم: نخود خام ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد متوسط سیر تازه ۴ الی ۵ حبه سیب زمینی ۱ عدد متوسط جعفری چند برگ ادویه ها: فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودر انبه👈🏻۱ قاشق مربا خوری سرخالی پودر پیاز👈🏻۲ قاشق مربا خوری پودر تخم گشنیز👈🏻۲ قاشق مربا خوری ادویه ی فلافل👈🏻۱ قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم کاتر مخصوص فلافل ۱ عدد . . نکات: 🔴حتما از ۲۴ ساعت قبل نخود هارو با آب بخیسونید و چندین بار آبش رو عوض کنین 🔴ادویه ی فلافل و پودر انبه رو تمام عطاری ها دارن که میتونید تهیه کنید 🔴آب پیاز و سیب زمینی رو نیازی نیست بگیرید(چون باعث لطافت خمیر فلافل میشه و دیگه نیازی نیست در آخر آب اضافه کنید)فقط سایز سیب زمینی و پیاز متوسط باشه 🔴بهتره فلافل ها توی روغن شناور باشن 🔴اگه چرخ گوشت ندارید میتونین توی بلندر یا غذا ساز نخود هارو آماده کنین فقط حواستون باشه خیلی خمیر نشه 🔴وقت بذارید و خمیر فلافل رو به خوبی ورز بدین 🔴کاتر فلافل رو میتونین از لوازم قنادیا تهیه کنین 🔴با هر مدل سبزیجات و ترشی میتونین ساندویچ فلافلتون رو آماده کنین و از خوردنش لذت ببرید . نوش جان😍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ترکیب سینه و رون مرغ ۶۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۱ حبه فلفل کاپی یا فلفل دلمه ای قرمز جعفری زعفرون دم کرده پودر سوخاری ۳ ق غ نمک و ادویه(فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، سماق، زردچوبه) اگه غذاساز نداشتین مرغ رو بزارین تو فریزر یه کوچولو یخ بزنه بعد رنده کنید پساز و فلفل دلمه و جعفری رو هم حسابی ساطوری کنید اگه فقط از سینه مرغ استفاده کردین حتما ۲-۳ ق غ روغن اضافه کنید که خیلی خشک نشه این مواد رو میتونید به صورت خام بعد از مخلوط کردن فریز کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋😍 🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم 400 گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر (گشنيز، نعنا، جعفري و ترخون) نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم، دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مزه ی اصلی تیرامیسو همینه،هم راحته هم خوشمزه، چند ساعت باید تو یخچال استراحت کنه😍 1بسته لیدی فینگر، 3پیمانه شیر، 3عددتخم مرغ،1پیمانه شکر، 3و نیم ق غ آردالک شده، 1بسته پنیرخامه ای(200 گرم)،1بسته وانیل(۵ گرم) مواد رویی: 1 ق غ پودر کاکائو، میوه دلخواه و بادام پرک 🔴تخم مرغا رو با همزن بزن، یه پیمانه شکر دانه ریز اضافه کن. 3 و نیم قاشق غذاخوری آرد اضافه کن. داخل قابلمه بریز و مدام هم بزن تا غلیظ شن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزن و کنار بزار. بعد از اینکه خنک شد ، پنیر رو اضافه و مخلوط کن، کرم تیرامیسو آماده اس. نصف لیوان آب و نصف لیوان شیر رو توی یا کاسه بریز. 1 بسته نسکافه سه در یک رو اضافه کن. اطراف قالب (میتونین از کمر بندی استفاده کنین) لیدی فینگر چیده، از کرم به اندازه ای که کف قالبُ بپوشونه بریز، بعد لیدی فینگرا رو خیس کن و روی کرم بزار دوباره روش کرم بریز. حداقل 8 ساعت بزار داخل یخچال بمونه بعد توی ظرف سرو برش گردون، پودر کاکائو رو روش الک و تزیین کن. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍🍮😋 سلام مهربونا😍❤اسلایس دلبر کاراملی تقدیم به نگاه قشنگتون مواد کراست: 250 گرم بیسکوئیت شکلاتی پودر شده ◀اینجا از بیسکوییت کرمدار شکلاتی استفاده شده ، اول کرم وسط بیسکوییتها رو جدا کنید و بعد بیسکوییتها رو پودر کنید کره مذاب 125 گرم مواد کرم: پودر کرم کارامل 3 بسته شیر 2 و 1/2 پیمانه خامه صبحانه 200 گرم بیسکوییت پتی بور 20 عدد مواد رویه: 2 قاشق از پودر کرم کارامل که مطابق فیلم جدا کردیم آب جوش 2/3 پیمانه پودر قهوه فوری 1/2 قاشق چایخوری ◀ از نسکافه گُلد استفاده شده ❤😇❤تمام مراحل در فیلم توضیح داده شده ◀از قالب کمربندی 25 سانت استفاده شده ◀بهتره اجازه بدید این دسر کاراملی خوشمزه یک شب داخل یخچال بمونه و بعد اونو سرو کنید ◀اگه قالب کمربندی نداشتید میتونید کف ظرف گرد مورد نظر دو لایه کیسه فریزر بندازید و مراحلو طبق فیلم انجام بدید و بعد از اینکه دسر کاملا بست به آهستگی و به کمک کیسه فریزر دسر را از ظرف مورد نطر دربیاورید و برش بزنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این خوشمزه تر نمیشه!!! دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرونی !! بریم تا درستش کنیم😍 مقداری آب رو جوش بیارین ، دو عدد ران مرغ بدون پوست، یک عدد پیاز، یک عدد فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل قرمز و ادویه کاری اضافه کنین و چهل دقیقه بذارید بجوشه. از آب خارج کنین و از آب مرغ برای دم کردن برنج استفاده کنین . مقداری روغن داخل تابه بریزید و یک عدد پیاز خرد شده رو تفت بدین . یک عدد سیب زمینی خرد شده، نمک و زرد چوبه ، پنج عدد گوجه پوست گرفته و خرد شده، باهم تفت بدید. چهار پیمانه برنج شسته شده و چهار پیمانه هم آب مرغ بریزین و بذارید تا آب برنج کشیده بشه . داخل یه قابلمه دیگه ، مقداری روغن و عصاره زعفران بریزین و مرغ ها رو بهش آغشته کنین و کف قابلمه بزارین . بعد برنج رو بریزین و فشرده کنین . با دمکنی درشو بذارید و چهل دقیقه زمان بدین تا پخته بشه. داخل یه ظرف برگردونید و در کنار ماست یا ترشی سرو‌کنید. عطر و طعمش فوق العادست. نوش جان .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
28.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارونی ساده1 بسته، ماکارونی فرم دار1 بسته، گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم، رب ۲ ق غ که بستگی به کیفیتش داره، پیاز 1 عدد، لازانیا تعدادش بستگی به بزرگی و کوچکی قابلمه دارد، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن 🔴در تابه پیاز را تفت داده زردچوبه زده گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را اضافه و تفت داده رب را اضافه میکنیم اب ریخته تا رب در مواد حل شود بعد تابه را روی شعله ملایم گذاشته درش را حتماً میگذاریم تا مواد جا بیفته در قابلمه آب ریخته جوش که اومد ماکارونی فرم دار را ریخته نمک و روغن می ریزیم. کمی که نرم شدن ماکارونی ساده را اضافه میکنیم. نباید زیاد نرم بشن وگرنه ماکارونی شفته میشه بعد آبکش کرده و با مواد گوشتی مخلوط میکنیم برای تهدیگ لازانیا: آب که جوش اومد لازانیا را به تعداد دلخواه در آب جوش ریخته نرم که شد آبکش کرده در قابلمه روغن ریخته داغ شد کمی زردچوبه زده و لازانیا را کمی به کف قابلمه مالیده بعد میچینیم و ماکارونی ها را روی لازانیا ریخته بعد از نیم ساعت نوش جان کنید🥰
✅ شیربرنج 😋 یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ،وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب ميزارم كمى نيم پز بشه و آبش كامل تبخير بشه،حالا یک و نیم تا دو پیمانه شکر(بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره اضافه به همراه يك ليترشیرپرچرب و نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و برنج حسابى لعاب بندازه و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه وتمام. اگه دوست داشتیم خوشمزه تر بشه آخراى پخت داخلش خامه و خلال بادوم هم ميريزم😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 گردو: ۳۰۰-۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم پیاز برای داخل کوفت قلقلی: یک عدد پیاز برای داخل خورش: دو عدد نگینی ریز زردچوبه، نمک،فلفل، پودر هل و دارچین: به میزان لازم زعفران دم کرده: ۶ قاشق غ سیب یا به پوست گرفته و رنده شده: ۱ عدد یخ: ۴ تکه آلو خورشتی: ۴-۵ عدد نصف لیمو ترش تازه آب با دمای معمولی: به میزان لازم رب انار: ۴ ق غ رب گوجه: ۱ ق غ ⛰نکته: گوشت رو زیاد ورز ندین زیاد هم تفت ندین چون گوشتتون سفت میشه. . ⛰نکته: پودر هل کاملا دلبخواییه و اگه دوست ندارین میتونید اضافه نکنید. . ⛰نکته: توی این خورش میتونید بجای چوب دارچین، پودر دارچین بزنید چون رنگ خورش تیره هست. . ⛰نکته: میزان شکر کاملا سلیقه ای هست و میتونید زیاد و کمش کنید. . ⛰نکته: اضافه کردن یخ فقط به دلیل روغن انداختن گردو هست و اگه وقت داشتین و میتونستید بذارین بیشتر بجوشه نیازی به اضافه کردن یخ نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🎥 مواد لازم : سوسیس - 3 عدد آرد - 150 گرم تخم مرغ - 3 عدد خامه ترش - 100 گرم بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری پنیر پیتزا - 80 گرم زیتون سیاه 10-15 عدد پیازچه تازه 3-4 ساقه فلفل سیاه نمک طرز تهیه: ابتدا توی یک ظرف تخم مرغ را با همزن دستی کمی بزنید تا باز واز لختگی دربیاد، خامه و فلفل و نمک را اضافه و مخلوط کنید و بعد آرد رو به همراه بکینگ پودر در چند مرحله الک و اضافه کنید وباز مخلوط ودر مرحله بعد زیتون وپنیر پیتزا وسوسیس و پیازچه خرد شده رو اضافه و مخلوط کنید. مواد رو درقالب چرب شده بریزید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت تقریبی 30 دقیقه تا کیک پخته شود.نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 🍰😋👆 تخم مرغ 2 عدد درشت عسل 6 ق غ ارد یک پیمانه بکینگ پودر یک ق چ وانیل یک دوم ق چ شیر یا ماست نصف پیمانه پودر نارگیل دو ق غ روغن چهار ق غ کنجد به میزان لازم
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بال و‌کتف ۱ کیلو، کچاب ۱۰۰ گرم، سس فلفل در صورت تمایل مقداری، آبلیمو ۱ عدد، آرد سفید ۱ لیوان، پاپریکا ۱ ق غ، پودر سیر٫ پودر پیاز و بیکینگ پودر از هر کدوم ۱ ق چ، نمک سس: پوره سیر ۱ ق چ سر پر، کچاب ۱۵۰ گرم، سس تند در صورت تمایل، آب یک عدد لیمو، کره ۳۰ گرم، عسل ۱ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین برنج😍 . ✅ایده ای بسیار زیبا و عالی ✅برای تزئین باید خیلی سریع و فرز باشید ولی بازم اگه دیدین برنج سرد شد میتونید بعد از تزئین تو ماکروفر گرم کنید.
18.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی‌ رو اینجوری درست کن 😍😋 . این ویدیو رو حتما سی.وش کن که تو اولین فرصت درست کنی . مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید . طرزتهیه مایع جوجه چینی: یک کیلو آرد سفید گندم (آرد 000) رو میریزیم . یک قاشق غذا خوری نمک‌ یک قاشق غذا خوری فلفل یک قاشق و نصف غذاخوری بکینگ پودر . شش عدد تخم مرغ رو ، به مواد اضافه میکنیم . ۴عدد دلستر رو میریزیم زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم‌ و هم‌ میزنیم تا به غلظت برسه تا یکمی کش بیاد فیله هارو به صورت نواری برش دادیم رو داخل مایعمون‌‌میریزیم و بعد از ۲-۳ دقیقه برشون میداریم تا مایع به خورد فیله مون‌بره داخل روغن داغ به مدت ۴-۵دقیقه میندازیم تا روغن کمتری جذب کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه یبار زرشکای زرشک پلوتو به این روش درست کنی مطمئنم عاشقش میشی😌 میگی نه... زرشکارو بعد از شستو با کره کمی تفت دادمو بهش آبلیمو و شکر و آب خورشت اضافه کردم و ۱۵ دقیقه با در بسته جوشید و تمااام. زرشک نصف لیوان کره ۲۵ گرم شکر ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری آب خورشت صاف شده ۲ ملاقه میزان مواد رو بسته به ذائقه تون میتونید کمو زیادش کنید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب آناناس ۲۵۰گرم، شیر ۳۷۵گرم، پودر ژلاتین ۲ق س، آب سرد ۶۰گرم، شکر ۱۵۰ گرم، خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه ۲۵۰گرم، وانیل ۱/۴ق چ، رنگ خوراکی زرد چند قطره به دلخواه 🔴 آب آناناس شیر شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. امکان دارد شیر بخاطر اسیدی بودن آناناس ببرد که کاملا طبیعی است و بعد مخلوط شدن با خامه یکدست می‌شود پودر ژلاتین را روی آب سر ریخته و بن ماری کنید به مواد اضافه کرده کنار بزارید تا کاملا خنک شود خامه قنادی فرم گرفته به همراه وانیل به محلول شیر اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید تا یکدست شود در آخر در قالب دلخواه ریخته به مدت ۸ساعت در یخچال قرار دهید
🍱 🍗🫔مواد لازم:🫔 3 عدد سیب زمینی 4 عدد فلفل سیوری(فلفل های سبز که معمولا شیرین هستن) 12 عدد قسمت پایین ران مرغ 500 گرم نخودفرنگی 2 عدد پیاز 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب گرم 1 قاشق غذاخوری رب فلفل نمک 🧆🥘طرز تهیه:🥘🧆 سیب زمینی را پوست کنده مثل برش سیب خرد کنین پیاز را پوست کنده خرد کنین. روغن زیتون را در قابلمه گرم کنید پیاز را با حرارت کم تفت بدین .ران های مرغ را اضافه کرده و چند دقیقه تفت بدین .نخود فرنگی , رب و سیب زمینی ها را اضافه کرده به تفت دادن ادامه بدین.با نمک طعم دار کرده و آب گرم را تا جایی که روی مرغ بیاد بریزین . تا وقتی که مرغ و بقیه مواد نرم شود بپزین.گرم سرو کنین.
🍩😋 ▫️شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر ▫️خمیر مایه ۱ ق چ ▫️شکر ۱ ق غ ▫️نمک کمی ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️روغن مایع ۲ ق غ ▫️وانیل شکری یک بسته ▫️بیکیبک پودر ۱ ق چ ▫️آرد ۳۴۰/۳۲۰ گرم ‌ 🔸ابتدا شیر ولرم سکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند سپس بقیه مواد را اضافه کنید در آخر آرد را الک کنید و کم کم به خمیر اضافه کنید بگذارید خمیر ۴۰ دقیقه در جای گرم استراحت کند. خمیر را باز کنید و به نوار های ۱-۱/۵ سانتی برش بزنید وقتی خمیر را رول می کنید خیلی محکم فشار ندهید ۲ طرف پیراشکی ها را در روغن سرخ کند و شکر روی آنها بپاشید
🍽 🍛فیله مرغ رو از شب قبل داخل پیاز و سیر و روغن و زیتون، آبلیمو،زعفران آب کرده،نمک گذاشتم،با بیفتک زن خیلی کم فیله ها رو پهن کردم با چاقو از وسط به صورت طولی فیله ها رو نصف کردم و رول کردم با خلال دندون فیکس شدن. موادی که فیله هارو توش خوابونده بودم ته ماهیتابه ریختم فیله های رول شده را روش گذاشتم درب ماهیتابه رو بستم که کمی پخته بشه بعد از یک ربع در ماهیتابه را باز میکنیم تا آب داخل ماهیتابه جمع بشه و فیله ها کمی گریل بشن فیله هارو از شب قبل داخل پیاز فراوون بزارید چون پیازها بعد از پخته شدن واقعا خوشمزه میشن