eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی آب پز ... ۷ عدد متوسط پنیر موزارلای رامک ... ۱۰۰ گرم پیازچه نگینی خرد شده... ۳ ق غ بیکن سرخ شده ... ۳ ق غ پودر سیر/فلفل سیاه/ نمک ... به میزان لازم پنیر محلی رامک ... ۹ مکعب بیکن ... ۹ ورق آرد سوخاری ... ۱ پیمانه آرد سفید ... ۱ پیمانه تخم مرغ ... ۲ عدد کره حیوانی رامک ... ۱۰۰ گر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب بخورید ! اگر بیش از 8 تا 10 ساعت در روز با گوشی موبایل یا کامپیوتر کار می‌کنید ، حداقل در روز یک سیب بخورید ! سیب از آسیب به سلول‌های چشم و مغز جلوگیری می‌کنه ♡••♡••♡••♡••♡
خوشمزه🌸 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد کره نرم شده ۱۵۰ گرم آرد ۳۲۰ گرم (۲ و ۱/۲ پیمانه) شکر ۱۸۰ گرم (۱ پیمانه) آب پرتقال ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه) شیر ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه این کیک خوشمزه هم تو فیلم کاملا مشخصه. مدت زمان پخت ۵۰ دقیقه درجه حرارت فر ۱۷۵ درجه سایز قالب لوف ۱۰ در ۲۰ 🔶می تونید تو قالب کرد ساده سایز ۲۱ هم درست کنید. 🔶کره قابل جایگزینی با روغن مایع نیست. 🔶بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید ولی اگر نبود میتونید از سوپرمارکت هم تهیه کنید. 🔶به جای رنده پوست پرتقال از چند قطره اسانس پرتقال میتونید استفاده کتید. 🔶برای تزئین روش هم از گاناش استفاده شده. که بای تهیش کافیه ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو داغ کنید و بریزید روی ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده بعد اجازه بدید دو سه دقیقه بمونه بعد هم بزنید تا شکلات آب بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه ی این باقالی خشک من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛ اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____ داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و گلپر...
🍧 ▫️شير 1ليتر ▫️آرد 3 ق غ ▫️نشاسته ذرت 2 ق غ ▫️وانيل 1ق م ▫️كره 1 ق غ ▫️شكر 1 ليوان ▫️بيسكويت بتي پور 2 بسته ▫️شكلا تخته ايي 80 گرم 🔸شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنک بشه بعد سرو می نماييم
مواد لازم برای 6نفر هل ۱/۲ قاشق چای خوری شیر ۲ پیمانه گردو ۵۰ گرم موز ۱ عدد خامه‏ ۵۰ گرم خرما ۲۰۰ گرم طرز تهیه : همه مواد را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و بعد از مخلوط شدن داخل لیوان سرو کنید. خرما را بدون پوست و هسته اندازه‌گیری کنید نوش جان 💖 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🧈مواد لازم 2 فنجان آب گوشت یك قاشق غذا خوری آرد 50 گرم كره یا روغن مایع 2 قاشق غذا خوری آبلیمو 2 قاشق غذا خوری خردل یك قاشق مربا خوری شبد خشك یك قاشق مربا خوری شكر به مقدار كافی نمك و فلفل 🥣طرز تهیه آرد را با كره یا روغن مایع كمی تفت می دهیم. آبگوشت گرم شده را بتدریج به آرد اضافه و مرتب سس را به هم می زنیم تا صاف و یكنواخت شود. آبلیمو، شكر، خردل، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روی حرارت برمی داریم. سپس شبد را به سس آماده شده اضافه می كنیم.