فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ی جالب تزیین ببین چه عالیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ی جالب تزیین ببین چه عالیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلقلی به سبک جدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنجک ، تنقلات مورد علاقه بچه ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب ترکیه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو غذای خوشمزه شیرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات کشک بادمجون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام متفاوت و دلچسب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت پرطرفدار خوشمزه
#لوف_کیک_شکلاتی_پرتقالی خوشمزه🌸
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
کره نرم شده ۱۵۰ گرم
آرد ۳۲۰ گرم (۲ و ۱/۲ پیمانه)
شکر ۱۸۰ گرم (۱ پیمانه)
آب پرتقال ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
شیر ۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه این کیک خوشمزه هم تو فیلم کاملا مشخصه.
مدت زمان پخت ۵۰ دقیقه
درجه حرارت فر ۱۷۵ درجه
سایز قالب لوف ۱۰ در ۲۰
🔶می تونید تو قالب کرد ساده سایز ۲۱ هم درست کنید.
🔶کره قابل جایگزینی با روغن مایع نیست.
🔶بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید ولی اگر نبود میتونید از سوپرمارکت هم تهیه کنید.
🔶به جای رنده پوست پرتقال از چند قطره اسانس پرتقال میتونید استفاده کتید.
🔶برای تزئین روش هم از گاناش استفاده شده. که بای تهیش کافیه ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو داغ کنید و بریزید روی ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده بعد اجازه بدید دو سه دقیقه بمونه بعد هم بزنید تا شکلات آب بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_پخت_باقالی_خشک
برای تهیه ی این باقالی خشک
من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛
اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____
داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و گلپر...
#محلبي_دورنگ_ليواني 🍧
▫️شير 1ليتر
▫️آرد 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 2 ق غ
▫️وانيل 1ق م
▫️كره 1 ق غ
▫️شكر 1 ليوان
▫️بيسكويت بتي پور 2 بسته
▫️شكلا تخته ايي 80 گرم
🔸شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه
بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنک بشه بعد سرو می نماييم
#نوشیدنی_خرما
مواد لازم برای 6نفر
هل ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۲ پیمانه
گردو ۵۰ گرم
موز ۱ عدد
خامه ۵۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
همه مواد را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و بعد از مخلوط شدن داخل لیوان سرو کنید.
خرما را بدون پوست و هسته اندازهگیری کنید
نوش جان 💖
#سس_خردل_برای_انوع_گوشتها
🧈مواد لازم
2 فنجان آب گوشت
یك قاشق غذا خوری آرد
50 گرم كره یا روغن مایع
2 قاشق غذا خوری آبلیمو
2 قاشق غذا خوری خردل
یك قاشق مربا خوری شبد خشك
یك قاشق مربا خوری شكر
به مقدار كافی نمك و فلفل
🥣طرز تهیه
آرد را با كره یا روغن مایع كمی تفت می دهیم. آبگوشت گرم شده را بتدریج به آرد اضافه و مرتب سس را به هم می زنیم تا صاف و یكنواخت شود. آبلیمو، شكر، خردل، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روی حرارت برمی داریم. سپس شبد را به سس آماده شده اضافه می كنیم.
#دسر_تارت_پرتقال_شکلاتی
تعداد: 10 نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان سرد شدن: 3 ساعت
خوراک: شرقی
مواد لازم
2.5 پیمانه کوکی شکلاتی خرد شده
نصف پیمانه کره آب شده
دو قوطی خامه
دو پیمانه شکلات شیری آب شده
نصف پیمانه آب پرتقال
یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین حل شده در دو قاشق غذاخوری آب داغ
طرز تهیه
کوکیها را با کره درون کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را درون قالب تارت بریزید و فشار دهید تا قالب ظرف را بگیرند. آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
در یک کاسه متوسط، خانه، شکلات آب شده، آب پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید. ژلاتین را روی آنها بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین کاپ کیک خیلی شیک 👌
#سوتی_پلو
مواد لازم
برنج 4پیمانه
شیر 6پیمانه
زعفران (سایده) 1قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
آرد به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمك و كره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست كردن كته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را كه از قبل شسته و تكه كرده ایم با زعفران و آرد مخلوط كرده و در تابه سرخ میكنیم.وقتی برنج دم كشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج كاملا قالبی در بیاید.
#ساندویچ_گوشت_وقارچ
🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد
و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده
#فنجان_نسکافه_فوری☕️
موادلازم
نسکافه۱قاشقغذاخوری
شکر۱قاشقغذاخوری
آبجوش(شیر)۳۰۰میلیلیتر
روشتهیه🥛
نسکافه رو با شکر داخل فنجان بریزیدو به اندازه نصف آب جوشاضافه کنید.کاملامخلوط کنید.وقتییکدست شد بقیه آبجوش اضافه کنید.
چونخودمشیروبیشترمی پسندم
شیروجوشبیارید وقتیکفکردنسکافهوشکرداخلش بریزید هم بزنید.آماده شد
#زاتزیکی_با_سبزیجات
زاتزیکی دیپ نوعی ماست و خیار یونانی محسوب می شود این دیپ طعم لذت بخشی دارد و برای سرو کنار سبزیجات و چیپس و حتی کنار ساندویچ عالیست.
طرز آماده سازی و مواد:
خیار ...آب لیموترش....سیر رنده شده ....شوید خرد شده ...سرکه سیب یا بالزامیک یا سفید...پنیر سفید ...ماست خامه ای ...نمک
دو عدد خیار را از طول برش دهید و تخم خیار را خارج و سپس خیار را رنده کنید خیار رنده شده را روی پارچه ای پخش کنید کمی نمک پاشیده ده دقیقه بعد گوشه های پارچه را بگیرید تا حد ممکن بفشارید تا در خیار آبی نباشد
در ظرفی خیار را با 200 گرم ماست خامه ای با دو ق غ آبلیمو و دو ق چ سرکه با دو حبه سیر رنده شده و یک ق س شوید خرد شده و کمی پنیر سفید ریز شده و کمی نمک مخلوط ودو تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود و در کنار سبزیجات و چیپس و ....میل کنید