12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#فینگرفود_نودلی
اول از همه پوست فیله مرغ رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون(یا هر روغنی که دارید)بزنید
بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و
بعد آبکش کنید
حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید
آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید
👈🏻👈🏻اگر برای مهمونی درست مبکنید میتونید از شب قبل فیله هارو بپ داخل ظرف در دار بذارید مهمونا اومدن سرخشون کنید )فقط فیله هارو روی هم نذارید ،یه ریف داخل ظرف بچینید روش یه لایه کاغذ روغنی یا کیسه فیریزر بذارید بعد لایه بعدی و بچینید وگرنه بهم میچسبن
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#صبحانه_مکزیکی
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره
یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه داستان
زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه
هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید
من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره
سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#کرم_آناناس
آب آناناس ۲۵۰گرم، شیر ۳۷۵گرم، پودر ژلاتین ۲ق س، آب سرد ۶۰گرم، شکر ۱۵۰ گرم، خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه ۲۵۰گرم، وانیل ۱/۴ق چ، رنگ خوراکی زرد چند قطره به دلخواه
🔴 آب آناناس شیر شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. امکان دارد شیر بخاطر اسیدی بودن آناناس ببرد که کاملا طبیعی است و بعد مخلوط شدن با خامه یکدست میشود پودر ژلاتین را روی آب سر ریخته و بن ماری کنید به مواد اضافه کرده کنار بزارید تا کاملا خنک شود
خامه قنادی فرم گرفته به همراه وانیل به محلول شیر اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید تا یکدست شود در آخر در قالب دلخواه ریخته به مدت ۸ساعت در یخچال قرار دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_تن_ماهی
مواد لازم برای 6-8 نفر:
12 برش نان تست
برای پر کردن:
5 برگ کاهو
250 گرم کنسرو تن ماهی
2 عدد گوجه فرنگی کوچک
3 عدد فلفل کنسرو شده
150 گرم زیتون
3 عدد تخم مرغ آب پز
3 ق غ سس مایونز
برای تزئین:
1 ق غ سس مایونز
1 عدد فلفل کنسرو شده
1 تخم مرغ آب پز سفت
زیتون 8 عدد
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پودر_لبوی_خونگی
مواد لازم:
لبوی قرمز، شیرین و بدون رگههای سفید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمس
مواد لازم :👇
نخود یک پیمانه
روغن زیتون چهار قاشق
ابلیمو یک قاشق
سیر یک حبه
نمک فلفل به اندازه دلخواه
یخ کمی
ارده کنجد دوقاشق
دستور تهیه :👇
نخود چهل هشت ساعت خیس کنید سپس بگذارید نخود ها پخته بشه درحدی که پوست اون راحت جدا بشه پوست خودها بهتره گرفته بشه داخل بلندر بریزید سیر
ارده نمک فلفل ابلیمو ویخ اضافه کنید ومخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد درا خر داخل ظرف مناسب سرو بریزید وکمی روغن زیتون داخلش بریزید این غذا با نان پیتا خیلی خوشمزه هستش ویک نوع پیش غذا بحساب میاد.
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سارما_کاکائویی
مواد لازم:
1 لیتر شیر(4 پیمانه قنادی)
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر
3 قاشقغذاخوری سر پر پودرکاکائو
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
50 گرم کره(1 قاشقغذاخوری سر پر
مواد دیگر:
1 و نیم پاکت بیسکوییت کاکائویی (300 گرم)
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید لوازم قنادی فروشی ها دارند)
1 لیوان سرخالی شیر سرد