#ژله_رنگین_کمان
مواد لازم
ژله آبی بلوبری نصف بسته
ژله قرمز انار نصف بسته
ژله سبز سیب نصف بسته
ژله زرد موز نصف بسته
ژله هلو نصف بسته
ژله سفید الوورا 1ونیم بسته
طرز تهیه
هرژله رو جداگانه با نصف لیوان اب جوش قاطی میکنیم وبعد نصف لیوان اب سرد میریزیم ،،1.5 بسته ژله الوورا را رو با 1.5 لیوان اب جوش قاطی میکنیم و قتی کاملا سرد شد 1لیوان شیر اضافه میکنیم
همه ژله ها رو به ترتیب داخل پیک ها میریزیم و هرلایه که بسته شد لایه بعد و میریزیم
#بیسکوکیک_ماستی
🧁ماست سون70 گرم
🧁بیسکوییت پتی بور50 گرم
🧁کره (آبشده)40 گرم
🧁پودر هل30 گرم
🧁ژله آلوورا25 گرم
🧁آب جوش سه قاشق سوپ خوری
🍪طرز تهیه🍪
مرحله اول
بیسکوییتهای پتی بور را داخل یک کاسه بریزید و حسابی بکوبید تا کاملا خرد شوند. کره آبشده و پودر هل را به بیسکوییتها اضافه کنید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند. یک عدد قالب فلزی (مثل ویدیو) بردارید و کف آن به اندازه یک لایه بیسکوییت بریزید. با یک قاشق بیسکوییتها را فشار دهید تا فشرده شوند. قالبها را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا مثل یک لایه بیسکوییتی سفت شوند.
مرحله دوم
ماست سون کم چرب را بردارید و 70 گرم از آن را داخل یک کاسه بریزید. در یک لیوان پودر ژله آلوورا را همراه با آب جوش بریزید و حسابی هم بزنید. میتوانید ژله و آب جوش را چند دقیقه روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب بهتر حل شود. این ترکیب را به ماست اضافه کنید و هم بزنید. حالا این مایغ سفید رنگ را روی بیسکوییتها بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
#فینگر_فود
#فرنچ_تست_سوخاري
طرز تهیه
برای فیلینگ نون تست ها فیلینگ دلخواهتون رو آماده کنید .میتونه فیلینگتون مایه ماکارونی باشه میتونه مرغ سرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای باشه .
فقط نباید اصلا آبدار باشه باید کم روغن و سرخ شده باشه میتونید در نهایت به فیلینگتون پنیر پیتزا هم اضافه کنید .
کراست دور نون تست رو جدا کنید و نون رو با وردنه کمی پخش کنید یک قاشق فیلینگ روش قرار بدین و یک ورق دیگه نون تست وردنه شده بعد با کاتر رینگ دایره اندازه مناسب دو ورق نون رو با هم کاتر بزنید بعد لبه های دورشو با چنگال به هم فشرده کنید .1 ساعت تو فریزر بذارین بعد بیرون بیارین. چند تا تخم مرغ رو با چنگال بزنید نون هارو توی تخم مرغ و بعد آرد سوخاری ریز دونه بزنید و سرخ کنید
نوش جان
#گراتن_مرغ_دودی
🧆مواد لازم
مرغ دودی: 250 گرم
سیب زمینی ریز: 4 عدد
کره آب شده: 25 گرم
کره گیاهی: 25 گرم
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
سیر: یک حبه، ساطوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
شیر: 300 میلیلیتر
جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
◽️روش تهیه
1 - فر را روی 200 درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از 30 ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی،یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
2 - یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کردهاید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.
3 - سیبزمینیها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقههای سیبزمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلممو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیبزمینی برشته و طلایی شود.
#خوراک_بادمجان_پنیر
مواد لازم
2 عدد بادمجان 2 ق روغن
1 تا 2 لیوان پنیر موزارلا رنده شده
1 لیوان سس مارینارامl
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 فلفل دلمه سبز 1 پیاز قرمز خرد شده
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید،سپس روغن را در ماهیتابه رو حرارت متوسط گذاشته ، پیاز را تفت دهید سپس گوشت و فلفل دلمه را اضافه کنید و در آخر نمک و ادویه بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزد،همزمان بادمجان ها بصورت حلقه ای برش دهیدظرف فر را آماده کنید و کف ظرف را یک لایه بادمجان گذاشته،سپس مخلوط گوشت یا سوسیس و بعد سس مارینارارا اضافه کنید و لایه آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دوم انجام دهید ،سپس ظرف را برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که بادمجان پخته و روی پنیر طلایی شود قرار دهید،از فر خارج کرده و با جعفری خرده شده سرو کنید
نوش جان
* #هات_چاکلت_خانگی
مواد لازم
شیر یک فنجان
کاکائو 2قاشق مرباخوری
نسکافه 1 قاشق مرباخوری
شکر 2 قاشق مرباخوری
خامه1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود.بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه قرار می دهیم و سرو می کنیم*
شیرینی قندی
روغن جامد 125 گرم
پودر قند الک شده 125 گرم
پودرهل یک ق م
آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم
بیکینگ پودر یک ق چ
پودر کاکائو یکی دو ق غ
روغن جامد+پودرهل+پودرقند راباهمزن انقدر بزنید تا کرم رنگ وپفکی شود (خوب بزنید)سپس مخلوط ارد وبیکینگ پودر سه بار الک شده شده را کم کم اضافه کنید در ابتدا باقاشق مخلوط کنید و سپس با نوک انگشتان دست، مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود، خمیررا دو قسمت کرده، به یک قسمت پودر کاکائو افزوده و به خورد خمیر دهید،درنهایت با نوک انگشتان دست خمیرها را ورز داده تا کاملا لطیف ویکدست شوند به حدی که گلوله ای از آنها در دست نه حالت چسبندگی داشته باشد نه ترک خوردگی،
ازخمیرها به اندازه یک فندق برداشته گرد کنید درون سینی بچینید برروی آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تا داخل فر کمی شکفته شوند فقط خیلی عمیق نزنید
تخم خرفه یا کنجد بپاشید درفر ازقبل گرم 160 تا 170 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه پخت دهید، همین که زیرشون کمی طلایی شد کافیه، پس ازپخت نرم و حالت چسبندگی دارن بمونن و سرد بشن سفت میشن،اگر زیادی داخل فر بمونه شیرینی خشک میشه
#سوخارى
فيله ها رو با نمك و فلفل سياه،آويشن و پاپريكا و كمى روغن زيتون مزه دار ميكنيم و بعد دو تا تهم مرغ رو با يك سوم ليوان شير خوب مخلوط ميكينم و كنار ميذاريم،فيله ها رو ابتدا زر ارد گندم مى غلتونيم و بعد تو تخم مرغ ميزنيم و بعد داخل ارد سوخارى مى غلتونيم و بعد تو روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميكنيم روى اون ترد ها هم مخلوط پنير خامه اى و پودر گردو ريختم و روش گردو گذاشتم سيب زمينى هارو هم سه دقيقه داخل ابجوش ريختم و بعد ابكش كردم و اب سرد روش ريختم و توى روغن داغ سرخ كردم
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دل مرغ
دل مرغ پاک شده نیم کیلو
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: یک تا دو حبه
ادویه فلفل زردچوبه و نمک به میزان لازم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
کمی نعنا و اویشن خشک
اول دلارو خوب تمیز کنید و برش بزنید و بشورید بعد با ی مقدار پیاز و قدری ابلیمو و رب انارو سیر له شده نمک و ادویه و کمی نعنا خشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاتلی صدفی
مواد لازم:
2 لیوان روغن مایع (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
5.5 لیوان آرد
برای شربت:
3 لیوان شکر
4 لیوان آب
1 برش لیمو
طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر و برش لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و 14_13 دقیقه روی اجاق بجوشانید سپس شربت را از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود.
برای خمیر تاتلی تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با همزن دستی یا قاشق) سپس آرد را بریزید بهتر است آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید که خمیر نرمی شود. از خمیر تیکه هایی بردارید و گرد کنید و مثل فیلم با لیوان شکل بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از اینکه تاتلی را از فر بیرون آوردید حدود 3_2 دقیقه بعد که گرمای اولیه خود را از دست داد شربت سرد را روی تاتلی بریزید کمی بعد تاتلی را برگردانید تا طرف دیگر هم شربت را جذب کند.
نوش جان
آشپزی ایرانی🍔
#نافله_خوزستانی 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞
#نافله_خوزستانی
مواد اولیه:
گوشت (چرخكرده) نیم كیلو/آرد نخودچی نیم كیلو/پیاز (بزرگ) پیاز 4 عدد/نمك به میزان لازم/فلفل به میزان لازم/زردچوبه به میزان لازم/سركه 1 فنجان/شكر 2 فنجان/كره به میزان لازم/نعنا (خشك) به میزان لازم/آب 5 پیمانه
طرز تهیه:
1. ابتدا 2 عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخكرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید. توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.
2. مواد را ورز دهید بعد به شكل دایرههای كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. میتوانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخكرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.
3. سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافلههای سرخشده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.
نكات:
1. بهتر است از سركه قرمز یا سركه سیب استفاده كنید.
2. این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه كنید.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞