#پیراشکی_با_نان_تست 🌮
دو عدد نون تست رو روی هم میزاریم و با وردنه پهنش میکنیم با کاتر گرد قالب میزنیم نون به هم میچسبه نون ها رو اغشته به تخم مرغ میکنیم سپس توی ارد سوخاری میزنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم نون ها توی روغن پف میکنه بعد از سرخ شدن نون ها رو از وسط برش بدین و با هر چی دوست داشتین پر کنین
من داخلشو با مرغ پخته ریش ریش شده و مایونز و نمک و فلفل سیاه و جعفری خورد شده پر کردم.
#کیک_قهوه
☕️🧁☕️🧁☕️
بیسکوئیت مورد علاقه تون رو خرد کنید و تو یه ظرف بریزید ، بهش شکر ، شیر ، وانیل ، پودر قهوه و یکم بادوم اضافه میکنیم . ته فنجون رو یه کم چرب کرده و موارد رو میریزیم . به مدت 1 تا 2 دقیقه تو مایکروفر با حرارت بالا بمونه برای نوش جان کردن آماده ست🍥🧁🥧
#شیرینی_بادامی
🍘مواد لازم
🍭پودر بادام یک پیمانه
🍭پودر قند یک پیمانه
🍭آرد 3 پیمانه ( بسته به جنس آردتون ممکنه کمتر لازم شه ولی بیشتر نه)
🍭روغن جامد ذوب شده یک پیمانه
🍭هل دو قاشق چایخوری
🍪دستور تهیه شیرینی بادامی
روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب می کنیم. روغن نباید داغ بشه.
پودر قند و هل رو به روغن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد پودر بادوم را اضافه می کنیم.
بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طعمش مشخص تر بشه. آرد را کم کم اضافه می کنین تا موقعی که خمیر به دست نچسبه.
بعد با دست کمی ورز میدیم تا اندازه بودن آرد و نچسبیدن خمیر رو حس کنیم. خمیر نیاز به استراحت نداره.
خمیر را به قطر 1 سانت بین 2 نایلون باز می کنیم. با کاتر اشک یا جقه قالب میزنیم. کف سینی کاغذ روغنی می ندازیم.
سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 میگذاریم بپزه.
بعد از پخت و خنک شدن با الک روش پودر قند میپاشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه 😋
مواد لازم :
نان تست 2عدد🍞
سیب 2عدد🍎
تخم مرغ 3عدد🍳
شیر یک لیوان🍺
شکر به مقدار لازم🍚
بستنی وانیلی🍧
#شامی_جو_پرک
مواد لازم جهت تهیه شامی جو پرک برای 4 نفر:
🌯سیب زمینی 3 عدد
🌯پیاز 1 عدد کوچک
🌯سویا 1 پیمانه کوچک(که مدت چند دقیقه خیس خورده باشد و بعد در آبکش گذاشته تا آبش کاملا گرفته شود.)
جو پرک نصف پیمانه
🌯فلفل دلمه نصف عدد
🌯تخم مرغ 1 عدد
🌯آویشن به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه :
✔️ برای درست کردن شامی جو پرک ابتدا سیب زمینی و فلفل دلمه ای و پیاز و سویا را در غذا ساز ریخته تا تمامی مواد کاملا مخلوط شده و به خورد هم روند.
✔️سپس تخم مرغ و جو پرک و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید.برای نیم ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.تا مواد مزه دار شوند.
🔹بعد در ماهیتابه که کاملا داغ شده سرخ کنید.به این ترتیب شامی جو پرک آماده سرو می شود.
#کتلت_گوشت_گردو
مواد لازم✍️
💢 گوشت چرخ کرده 100 گرم
💢 گردو کوبیده شده 50 گرم
💢 پیاز رنده شده نصف پیمانه
💢 برنج پخته شده 1 پیمانه
💢 تخم مرغ 2 عدد
💢 عصاره گوشت الیت 1 عدد
💢 نمک - ادویه به میزان لازم
🥘گردوها را له كنيدسپس برنج ، پياز و گوشت چرخكرده را به آن بيافزاييد و كاملا ورز دهيددر پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغ و عصاره گوشت را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد.
#خوش_طعم_شدن_مافین_های_حاضری
🧁قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود.🍬
🧁هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند.🍬
🧁هر قالب مافین را خوب چرب کنید.🍬
🧁برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با آب پر کنید.🍬
🧁از قاشق بستنی (اسکوپ های بستنی) برای ریختن مایه کیک استفاده کنید تا همه یک اندازه باشد.🍬
🧁مافین هایی که گرد نیست و پف می کند، برای مدت طولانی تر یا در دمای خیلی بالا پخته شده است.🍬
🧁خشکی بیش از حد مافین، به علت ریختن مایه کم در قالب و پخت طولانی و در دمای بالا ایجاد می شود.🍬
🧁در پی هم زدن بیش از حد و بالا بودن دمای فر در داخل مافین حفره تشکیل می شود.
#فرنی_موز 🍪🍌
سه تا لیوان شیر با 5 قاشق غذاخوری آرد برنج و 4قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله بسیار ملایم میذاریم.مرتب باید هم زده بشه تا به غلظت مورد نظرتون برسه.در انتها مقداری کره اضافه کرده و زیرش رو خاموش میکنیم و یک عدد موز بزرگ رو رنده کرده و داخل فرنی میریزیم و اگه دوست دارید کنجد و پودر نارگیل رو هم به فرنی همراه موز اضافه میکنیم.نوش جان
#شامی_کباب داغ داغ
پ.ن: ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب
برای این شامی احتیاج داریم به
گوشت چرخ شده نیم کیلو
سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک، زردچوبه، ازبویه(اویشن)، زیره، فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت، نمک، زردچوبه، ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه) مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه...
میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم. پ.ن۱: در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره.
پ.ن۲: پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره.
پ.ن۳: نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن..
#کیک_پسته
مواد لازم:
▪️آرد 2 پ
▪️شکر 1 پ
▪️شیر نصف پ
▪️تخم مرغ 3 عدد
▪️روغن مایع نصف پ
▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی
▪️ب پ 1 ق غ سرخالی
▪️وانیل 1/4ق چ
▪️اسانس دلخواهی
طرز تهیه:
تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید
#نخود_عسلی
مواد لازم :
🍯روغن مایع 2 قاشق چایخوری
🍯دارچین 1 قاشق چایخوری
🍯نخود (پخته(در صورت تمایل پوست آنها را بگیرید)) 400 گرم
🍯شکر 1 قاشق غذاخوری
🍯عسل 1 قاشق غذاخوری
🍯نخود با روکش عسل دارچینی
طرز تهیه:
🥢برای درست کردن تست نخود ابتدا فر را در دمای 375 فارنهایت گرم می کنیم.نخودها را روی دستمال خوب خشک می کنیم. روغن را با شکر و دارچین در ظرفی قاطی می کنیم. نخودها را داخل این مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .نخودها را در سینی فر می چینیم 35 تا 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملا ترد شود.
🥢نخودهای برشته را درحالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل را روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی قرار می دهیم و میگذاریم خشک شود.در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم.
#اسنک_آلبالو
مواد لازم:
🍒کره ۵۰ گرم
🍒مربای آلبالو ۴ قاشق مربا خوری
🍒کنجد ۱ قاشق مربا خوری
🍒گردو (خرد شده) ۴ عدد
🍒نان تست ۸ عدد
🍒پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥪ابتدا روی دو طرف نانها كره مالیده، مربای آلبالو را روی آن پخش میكنیم.
🥪كنجد و گردوها را هم روی مربا پاشیده پنیر میزنیم و نان تست دوم را روی آن گذاشته و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم پس از آماده شدن ساندویچها را با چاقوی تیز برش داده و سرو میكنیم.
سینه ی مرغ به همراه اسفناج :🥬
🍳این غذا یکی از بهترین غذاها برای کاهش وزن است .این غذا نیاز به مقداری فیله مرغ، 1 فنجان برگ اسفناج، 1 پیاز خرد شده، 1 فنجان پنیر فتا، 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون، مقداری فلفل و نمک دارد. فیله ها را برای باز شدن با گشوت کوب بکوبید. پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده و اسفناج ، پنیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .مواد را روی فیله ها ریخته و یفله را بپیچید و توسط یک خلال دندان آن را محکم کنید. فیله های پر شده را روی حرارت ملایم تا ده دقیقه بپزید و در این مدت آن را بچرخانید تا همه قسمت های مرغ پخته شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 کشک بادمجون ✌🏻
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۵-۶ حبه
پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید
بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید)
بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید،
۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فلافل_خونگی👩🍳
مواد لازم:
نخود: ۳۵۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد متوسط
گوجه: ۲ عدد متوسط
پوره سیر: ۱ ق غ
نمک،زردچوبه،پودر فلفل سیاه،پودر کاری،پودر تخم گشنیز
👩ساندویچ وافل
🔸مواد لازم
▫️وافل 1 عدد
▫️کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
▫️مارمالاد یا مربای توت فرنگی 1 قاشق غذاخوری
🧇دستور تهیه:وافل را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.کره بادام زمینی را روی نیمی از وافل بمالید و کمی مربا یا مارمالاد توت فرنگی روی آن قرار دهید.نیم دیگر وافل را روی آن بگذارید و به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_کدوحلوایی🥞🎃
1/5 پیمانه شیر
1 پیمانه پوره کدوحلوایی
3 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 پیمانه آردگندم
2 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایی خوری دارچین
1 قاشق چایی خوری زعفران دم کرده
1 عدد تخم مرغ
یک پنس نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کوکی_ کشمش و گردو
#کیک_پرتقالی
🍊مواد کیک
آرد 2 و 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اسانس پرتقال 1/2 قاشق چایخوری
◀به جای اسانس میتونید از 2 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال استفاده کنید
◀دقت کنید فقط قسمت نارنجی پوست رو ریز رنده کنید اگر قسمت سفید رنده بشه کیک تلخ میشه
شکر 1 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
آب پرتقال 1 پیمانه
◀من هیچ وقت از آب پرتقال طبیعی استفاده نمیکنم...از آب پرتقال پاکتی یا شربت پرتقال مثل شربت سن ایچ استفاده میکنم
◀اگه خواستید آب پرتقال طبیعی مصرف کنید حتما پرتقال رو صاف کنید تا آب پرتقال کاملا زلال و بدون پالپ بشه
.
◀همه مواد به دمای محیط رسیده باشند
◀دمای 180 درحه به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا وقتی خلال دندان تمیز خارج شود
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀قالب 35×25 سانت یا گرد 25 تا 30 سانت
◀پف کیک خیییلی زیاده از قالب 30×20 نمیتونید استفاده کنید مگر اینکه قالبتون ارتفاع 10 سانت داشته باشه
.
🍊مواد کرم پرتقالی
آب پرتقال 3 پیمانه
◀من از شربت پرتقال استفاده کردم
مقداری شربت پرتقال رو با آب رقیق و استفاده کنید
◀اگه آب پرتقال طبیعی استفاده کردید حتما باید خوب صاف کنید تا کاملا زلال و بدون پالپ بشه ولی ریسک داره ممکنه کرم تلخ بشه
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
◀مقدار شکر به سلیقه خودتون بستگی داره میتونید کم و زیاد کنید
پودر ژله پرتقال 1 بسته
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری استاندارد
آب 1/4 پیمانه
.
◀غلظت سس پرتقال مثل فرنی رقیق هست توی فیلم نشون دادم
◀من فقط کف قالبمو با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم...دیواره نیازی به چرب شدن نداره
اگه کاغذ انداختید بعد از اینکه کیک خنک شد روی یه سینی برگردونید کاعذ رو از پشتش جدا کنید و دوباره توی قالب برگردونید ولی باید دقت کنید کیک نشکنه
◀اکه صفحه مشبک در دسترس دارید بهتره وقتی کیک پخت قالب رو روی پنجره مشبک بذارید تا خنک بشه
اینجوری وقتی کیک داخل قالب داره خنک میشه امکان نداره عرق کنه
❌❌❌خامه قنادی رو حذف نکنید...هم مانع خمیر شدن کیک به خاطر سس پرتقالی میشه و هم اینکه فاصله بین کیک و قالب رو پر میکنه و اینجوری سس زیر کیک نمیره
.
🍊🍊🍊مراحلو کامل توضیح دادم
🍊🍊🍊لطفا به دلخواه چیزی رو حذف یا جایگزین نکنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍خوراک مرغ سبزیجات😋❤
مواد لازم :
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
هویج خرد شده یک پیمانه
سیب زمینی خرد شده یک پیمانه
فلفل سبز یا قرمز ۳ الی ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
سیر ۳ الی ۴ حبه
رب یک قاشق مربا خوری
روغن زیتون نصف استکان
آب نصف استکان
پاپریکا یک قاشق مرباخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
در طرف مخصوص فر مرع ،سیب زمینی ، هویج ، فلفل سبز ، فلفل دلمه ای ، پیاز و سیر را به صورت خرد شده قرار دهید. در یک کاسه آب ، روغن ، آویشن ، پاپریکا ، نمک و فلفل و رب رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس این سس را به مرغ و سبزیجات اضافه کنید و سعی کنید تمام مواد با این سس طعم دار شود . سطح ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار داده تا کاملا بپزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_کلم فوری
با این روش یه ترشی کلم خوشرنگ و خوشمزه درست میکنید 🤤
یدونه کلم متوسط، 2 ق نمک، 1ق شکر، مقداری نبات، اندازه ظرفی که دارم نصف سرکه قرمز نصف سرکه سفید
🔹بعد از اینکه کلم ها رو شستیم و خرد کردیم بوسیله پوست کن یا خرد کن یا چاقو کلم ها رو خرد میکنیم. 1ق نمک و 1 ق شکر اضافه میکنیم و میزاریم یکساعت بمونه تا آب بندازه آب کلم ها رو میگیریم تا ترشی خوشرنگ تر و لذیذ تر بشه. یه قاشق نمک مقداری نبات نصف سرکه قرمز و سفید رو اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال بعد از یک روز ترشی ما قابل خوردنه البته بعد از چند ساعت هم میشه ولی خوب اگه یه روز بمونه اون تند وتیز سرکه اش از بین میره