#فرنی_زعفرانی
من اومدم با یک پست به شدت خوشطعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه
این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻
مواد لازم برای ۶ ظرف کوچک
شیر ۳ پیمانه
آرد شیرینی پزی یا گندم ۳ قغ سرصاف
شکر ۴ قغ
وانیل کمی
زعفران دم کرده ۴ قغ
گلاب ۳ قغ
پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه
خامه اگر دوست داشتید ۲ قغ
پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین
کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن
داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین
هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه
درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه
تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین کنید
#قرابیه_کنجدی
موادلازم:
125 گرم کره یا مارگارین
1 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع
1/4 پیمانه نشاسته گندم/ذرت
1 قاشق غذاخوری سرکه انگور
نصف پیمانه دانه کنجد بوداده
نصف پیمانه گردوی پودر شده
نصف پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
3 الی 3/5 پیمانه آرد (کنترل شده)
80 گرم شکلات شیری
پسته و گردوی خرد شده
طرز تهیه:
_ابتدا مارگارین یا کره نرم شده در دمای محیط رو در ظرفی بریز و هم بزن، سپس همه مواد(به جز کنجد و گردو) رو اضافه کن و ورز بده تا خمیری نرم حاصل بشه، در آخر گردو و کنجد رو اضافه و مخلوط کن.
_خمیر اماده شده رو به شکل دلخواه فرم بده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته با فاصله بچین (تکه ای از خمیر جدا کن، به شکل بیضی یا مستطیل یا گرد فرم بده و با چنگال خط بنداز، میتونی خمیرُ با اسکوپ بستنی شکل بدی) و در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 20 دقیقه بپز. _زمانی که قرابیه ها پختن، سینی رو از فر خارج کرده و بدون دست زدن به قرابیه ها اجازه بده تا کاملا خنک بشن.
_پس از پخت و سرد شدن، یک سر قرابیه هارو داخل شکلات بن ماری شده فرو کرده و روی سینی که کاغذ روغنی انداخته ای بچین، قبل از اینکه شکلات سفت بشه روش فندق یا گردو یا پسته خردشده بریز.
اجازه بده تا شکلات خودشُ بگیره سپس سرو کن.
#مرباي_غنچه_گل_محمدی
▫️شکر 2لیوان
▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم،
▫️آب لیمو 2 ق غ
▫️آب 2/5 ليوان
🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچهها را بگیرید و کاسبرگها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچهها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچهها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.
#بسبوسه
ايرميك1/5ليوان (آرد سمولینا)
تخم مرغ 3عدد
ماست 1ليوان
شكر 1ليوان
بكينگ پودر ١ق غ
وانيل 1ق م
روغن مايع 1ليوان
براي شهد:
شكر نصف ليوان
آب نصف ليوان
زعفران 2ق غ
ابتدا ايرميك و ماست و شكر روغن را باهم قاطي كرده بعد ب ترتيب تخم مرغارو يكي يكي اضافه كرده بعد وانيل و بكينگ پودر را اضافه كرده بمدت 5دقيقه با همزن برقي هم ميزنيم بعد داخل قالب كاغذ روغني انداخته و مايع كيك را داخل قالب ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 45دقيقه قرار داده و توي اين ميان شكر و اب و زعفران را باهم مخلوط كرده و با مخلوط كن كاملا هم ميزنيم وقتي بسبوسه را از فر در اورديم شربت ك خنك هستتت روي بسبوسه داغ ميريزيم ميزاربم تا شهد جذب بشه بعد برش بدید.
ارده خونگی
کنجد:۱لیوان
روغن مایع یا روغن کنجد:۲قاشق غذاخوری
کنجد رو ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه فقط حواستون باشه کنجد نسوزه،
با هر وسیله ایی که در دسترس دارید کنجد رو آسیاب کنید وقتی حالت پودری پیدا کرد روغن رو بهش اضافه کنید و به آسیاب کردن ادامه بدید هر از چند گاهی به دستگاه استراحت بدید تا بهش فشار نیاد و داغ نشه به اسیاب کردن ادامه بدید تا کاملا رون و یکدست بشه با شیرین کننده هایی مثل شیره ی انگور یا شیره ی خرما یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید
#کلم_پلو_شیرازی
مواد برای 5 نفر
پیاز 2 عدد
روغن و نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
سبزی خرد شده (تره-ترخان-شوید-ریحان) نیم کیلو
برنج (یا 1 کیلو) 6 پیمانه
کلم خرد شده 1 کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
روغن و ادویه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 4 ق غ
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف ق م زردچوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
#کوفته_ریزه
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.
کیک چایی دارچین
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو لیوان
بکینگ پودر سه ق چ
شکر یک و نیم لیوان
چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان
دارچین یک ق چ.(قابل حذف)
وانیل نوک ق چ.
روغن نصف لیوان
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همز ن دستی یا چنگال میزنیم باید کاملا سفید رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه و مخلوط میکنیم قالب کیک یا تابه رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید مایه کیک داخل قالب یا تابه می زاریم وش پخت روی گاز شعله پخش کن رو روی شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و روش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میدیم بعد این زمان چکمیکنیم با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشهw
#کزالاک_مانتی
ابتدا، برانی بادمجان درست کردم.
دوعددبادمجان وکبابی میکنید(میتونیدداخل فربزاریدکه گازتون کثیف نشه)بعدپوستش ومیکنید
وساطوری میکنیدودوعددسیررنده شده ودوتاسه قاشق ماست ونمک فلفل اضافه ومخلوط کنید.
خمیرهای مثلثی یوفکا رو ازطول بریده(یعنی دومثلث بدست بیاد) حالا ازقسمت پایین توسط نی(یاهر وسیله دیگه ای که به ذهنتون میرسه) به سمت نوک مثلث رول میکنیم وداخل روغن سرخ شده سرخ کنید
.
حالا یک حبه سیر به دوعدد پیازسرخ شده اضافه کرده زردچوبه ونمک وفلفل زده و۲۰۰تا۳۰۰گرم گوشت چرخکرده ودوقاشق رب هم میزنیم وخوب تفت میدیم.
حالا خمیریوفکاهای سرخ شده رو درظرف چیده وبرانی بادمجون ومایع گوشت و روی اونها میریزیم وباجعفری یاگشنیز تزیین میکنیم
رولت مرغ و سبزیجات
تخم مرغ 4 عدد.
آرد نصف لیوان.
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری.
شیر سرد یک سوم لیوان.
نمک و فلفل به میزان لازم.
.وانیل یک دوم قاشق چایخوری.
مواد میانی :
نصف سینه مرغ پخته و رنده شده.
سیب زمینی پخته و رنده شده 1 عدد.
هویج پخته و رنده شده 1 عدد.
جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
.
ابتدا نان رولت رو آماده می کنیم، سفیده و زرده ی تخم مرغ ها رو جدا کرده، سفیده ها رو با هم زن میزنیم تا حدی که ظرف رو بر می گردانیم نریزد، آرد، نمک و فلفل رو الک کرده با روغن وشیر مخلوط می کنیم، زرده ها رو با وانیل زده تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس زرده ها و سفید ها را به مخلوط آرد افزوده، در قالب چرب شده میریزیم در فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه، نان را داغ رول می کنیم پس از سرد شده یک لایه سس مایونز مالیده من با ماست سون مخلوط کردم، مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم و با سس مایونز، کمی ماست، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کرده به طور یکنواخت روی سس می ریزیم، دوباره رول کرده، در یخچال قرار می دهیم، پس از سرد شدن تزئین کرده، برش می دهیم، نوش جان
#بیسکوویت_کره_ای
طرز تهیه
نصف پیمانه پودر قند رو با 150 گرم کره به دمای محیط رسیده با همزن خوب بزنید تا سبک وکرم رنگ شه بعد یک عدد تخم مرغ که اونم باید هم دمای محیط باشه با کمی وانیل ترجیحا مایع رو به مخلوط کره اضافه ودو دقیقه دیگر هم میزنیم دراین فاصله کمی هم رنده پوست لیمو اضافه میکنیم بعد تا جایی آرد اضافه میکنیم که خمیر نرم ولطیف ومنسجمی به دست بیاد وداخل یخچال به مدت نیم ساعت استراحت میدیم .فر رو با دمای 180 درجه از یه ربع قبل گرم کرده .وخمیر روبا وردنه به قطر نیم میلی باز کرده وبا کاتر مخصوص بیسکوویت قالب میزنیم وداخل ظرف فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم وتو فر به مدت یه ربع میذاریم تا زیر بیسکویتها طلایی شه
#سالاد_سیب_زمینی
🔸سیب زمینی آب پز شده و نگینی خورد شده،لوبیا چیتی پخته شده،پیازچه خورد شده(اختیاریه)،خیاشور نگینی،هویج پخته و نگینی خورد شده،ذرت و نخود فرنگی هم دلخواهه،شوید تازه یا خشک ۱قاشق غذاخوری،نمک و فلفل سیاه رو خوب مخلوط کردم.
🔸برای تهیه سس ۵قاشق ماست رو با ۱قاشق غذاخوری سس مایونز ،نمک و فلفل،۱قاشق غذاخوری لیموترش تازه مخلوط و داخل مواد ریختم،۱ساعت داخل یخچال گذاشتم و بعد داخل ظرف سرو ریختم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو
رون مرغ کامل ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
جعفری ۱۰-۱۵ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
زعفران حل شده ۵_۶ ق غ
رب گوجه فرنگی ۴ ق غ
زرشک ۴ ق غ
خلال بادام ۱ ق غ
خلال پسته ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک و فلفل سیاه
🥞پنکیک کدو تنبل🥞
🎈1- کدو حلوایی پوره شده یک پیمانه
🎈 2- شیر گرم یک پیمانه ونیم
🎈3- آرد دو پیمانه
🎈4- تخم مرغ یک عدد
🎈5- بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
🎈6- دارچین یک قاشق چایخوری 🎈7- روغن ونمک به میزان لازم
🎈8- سرکه سفید دو قاشق غذاخوری 🎈9- شکر سه قاشق غذاخوری
🎈 10- زنجبیل نصف قاشق چایخوری
🥯در ابتدا باید کدو حلوایی را با مقداری آب پخته پس از آن در میکسر میکس کنید .پوره را با تخم مرغ وشیر ،دوقاشق روغن مایع وسرکه سفید مخلوط کرده وهم بزنید در ظرف دیگری آرد را با شکر ویک پنس نمک وزنجبیل ودارچین ،بکینگ پودر مخلوط کرده وبه مخلوط مایع افزوده وترکیب کنید وهم بزنید.
تا مواد یکدست شود تابه ای مناسب رابا کمی روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته ووقتی داغ شد از مایع به اندازه یک ملاقه بردارید
ودر تابه ریخته ومنتظر شوید روی آن حباب ایجاد شود سپس برگردانیدتا طرف دیگر هم بپزد پس ازآن پنکیک ها را در ظرف مورد نظر قرار داده وبا عسل ویا هر مربایی که تمایل دارید سرو کنید .(نوش جان )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_موزی
🥳🥳🥳🥳
شیر: یک لیوان
نشاسته ی ذرت: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک سوم لیوان
اسانس موز : نصف قاشق چایخوری
خامه صبحانه: صد گرم
شکلات تخته ای تلخ حدود :250 گرم
پودر پسته: مقداری براي تزئین
برای اینکه بافت بستنی تون عالی بشه حتما سه چهار دقیقه با گوشتکوب برقي يا همزن برقی مواد رو بزنین تا کاملا یکدست شن.
برای طعم بهتر بستنی حتما با شعله ی کم مواد رو هم بزنین تا نشاسته کاملا بپزه و غلطت مواد نزدیک به فرنی بشه.
به جاي اسانس موز میتونین از وانیل استفاده کنين .
وفتی مواد رو داخل قالب مورد نظر ریختین، بزارید يک ساعت داخل فریزر، بعد چوب بستني ها رو توش فرو کنين .
میتونین داخل بستنی از موز استفاده نکنین و معمولی درستش کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ این مدلی
مواد لازم قارچ درست کنی از فست فودی ها هم خوشمزه تر میشه
ماست دو ق غ
آرد دو ق غ
آب سرد چهار ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ
فلفل سیاه و پودر سیر هر کدوم یک ق چ
قارچ به میزان لازم
قارچ رو با دستمال نمدار تمیز کنید یا پوست رو بگیرید اصلا قارچ رو نشورید چون آب رو جذب میکنه و موقع پخت آب میندازه
تمام مواد رو مخلوط میکنیم فارج رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم
و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#پلو_سبزیجات
با نخود و بی نخود این پلوی خوشمزه رو حتما امتحان کنید😍👌
سه چهار تا هویج متوسط میخواد و یه سینه مرغ و دو و نیم پیمانه برنج و نمک و فلفل و پودر سیر ،پودر پیاز و پاپریکای و پول بیبر فراوان همین🥰
و البته ادویه پلویی و روغن حیوانی محشرش کرد
Join👇
༅࿐ྀུ༅🌴✿❥🦋🌸🦋❥✿🌴༅࿐ྀུ༅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ این مدلی
مواد لازم قارچ درست کنی از فست فودی ها هم خوشمزه تر میشه
ماست دو ق غ
آرد دو ق غ
آب سرد چهار ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ
فلفل سیاه و پودر سیر هر کدوم یک ق چ
قارچ به میزان لازم
قارچ رو با دستمال نمدار تمیز کنید یا پوست رو بگیرید اصلا قارچ رو نشورید چون آب رو جذب میکنه و موقع پخت آب میندازه
تمام مواد رو مخلوط میکنیم فارج رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم
و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
#مرغ_عسلی
اول ران یا سینه ی مرغ رو با نمک و رردچوبه و فلفل سیاه سرخ کنید
یک عدد پیاز و یه حبه سیر رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین مرغا بپزه
یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.
مرغ های پخته شده رو از آبش جدا کنین و روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین
به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد
عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد
برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی
می تونید عسل رو روی حرارت غیر مستقیم بصورت روان و مایع دربیارید و سپس با زعفران و آب لیمو مخلوط کنید
نوش جان 💖
🍗
#کلم_پلو_شیرازی
مواد برای 5 نفر
پیاز 2 عدد
روغن و نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
سبزی خرد شده (تره-ترخان-شوید-ریحان) نیم کیلو
برنج (یا 1 کیلو) 6 پیمانه
کلم خرد شده 1 کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
روغن و ادویه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
آرد نخودچی 4 ق غ
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف ق م زردچوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
#کوفته_ریزه
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.
#سالاد_اندونزى
كلم سفيد متوسط ١ عدد
كلم بنفش كوچك نصفش
ذرت ١پيمانه
نخودسبز ١پيمانه
هويچ ٢عدد متوسط
كالباس يا مرغ پخته ٢ پيمانه
خيار شور نصف پيمانه
سس سفيد و ماست از هر كدام ٥ قاشق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
کلم سفيد و بنفش رو رشته اى خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك تر باشه بهترحالا كالباس نگينى خيارشور نگينى ذرت ونخودسبز و هويج رنده شده رو به كلم اضافه ميكن براى سس سالاد ٥قاشق غذاخورى ماست و ٥ قاشق غذا خورى سس مايونز و ١ قاشق غذاخورى سركه براى تعادل بين طعم ها ونمك و فلفل رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه کنید
#اش_انار
لپه.....۱پیمانه
برنج....۱پیمانه
پیاز.....۲عدد
سبزی اش.....۵۰۰ گرم
اب انار ملس.....۴لیوان
رب انار.....۱/۳ پیمانه
گوشت.....۳۰۰ گرم
استاک گوشت.....۴عدد
نمک و فلفل وزردچوبه
ارد سوخاری.....۱قاشق
ابتدا پیاز را رنده می کنیم همراه ادویه و ارد سوخاری به گوشت اضافه کنید.خوب ورز بدید.گوشت را قلقلی کنید.در روغن سرخ کنید و کنار بزارید.پیاز دیگر را در قابلمه ریز کرده و سرخ کنید.ادویه را به پیاز اضافه کنید.لپه و برنج را بریزد.استاک گوشت در اب حل کنید به اش اضافه کنید.(در صورت تمایل اب داغ اضافه کنید)بزارید برنج و لپه نیم پز شود.سبزی اش،رب انار ،اب انار اضافه کنید.اجازه بدید سبزی کمی نرم بشه .بعد نعنا داغ و گوشت قلقلی را اضافه کنید.حدود یک ساعت زمان می برد که اش کامل جا بیوفته.روی اش را با گوشت و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
کیک چایی دارچین
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو لیوان
بکینگ پودر سه ق چ
شکر یک و نیم لیوان
چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان
دارچین یک ق چ.(قابل حذف)
وانیل نوک ق چ.
روغن نصف لیوان
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همز ن دستی یا چنگال میزنیم باید کاملا سفید رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه و مخلوط میکنیم قالب کیک یا تابه رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید مایه کیک داخل قالب یا تابه می زاریم وش پخت روی گاز شعله پخش کن رو روی شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و روش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میدیم بعد این زمان چکمیکنیم با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشهw