فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول بادمجون با کوفته
👆👇
آشپزی ایرانی🍔
رول بادمجون با کوفته 👆👇
موادلازم:
بادمجان 5عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز درشت 1پیاز
آردسوخاری 2 ق غ
سیر3حبه
جعفری مقداری
نمک،فلفل،زیره
ادویه دلخواه
گوجه فرنگی
فلفل سبز
مواد سس( رب،۱.۵لیوان آب،۱ قاشق روغن )
طرز تهیه:
بادمجان ها را نواری پوست گرفته و به ضخامت نیمسانتی متر برش بزنید.
دوطرف آنها نمک پاشیده و حداقل یک ساعت صبر کنید.سپس آنها را شسته و با دستمال خشک کرده و در کمی روغن گرم سرخ کنید.در ظرفی ،پیازرا ریز خرد کرده و یا رنده کنید،گوشت،جعفری خردشده،آرد سوخاری،ادویه ها را اضافه کرده و خوب ورز دهید ،سپس از مایه گوشتی کوفته هایی به بزرگی گردو جدا کرده و گرد کنید.کوفته ها رادر کمی روغن مختصرا تفت دهید.
کوفته ها رادر بادمجان ها قرار داده و در ظرف مخصوص فر ،مانند پیرکس و غیره بچنید.
لابلای بادمجان ها گوجه فرنگی خرد شده و فلفل سبز بچینید و رویش سیر خردشده بپاشید.(سیر را میتوان در مایه کوفته هم استفاده کرد)در ماهیتابه روغن را گرم کرده و سپس رب را تفت دهید و آب را اضافه کنید اجازه دهید کمی بجوشد و سپس رو و میان بادمجانها بریزید.ظرف را با فویل بپوشانید و در فر200درجه به مدت 30الی 35 دقیقه بپزید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_دریایی 😍😋
#ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ قغ، آرد ۴ قغ، نمک فلفل زردچوبه
🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋
با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی.
برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم.
سس
2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا
سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
🌟
نوشیدنی_ژله 🍹
یه بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم بعد نصف لیوان آب سرد رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یخچال تا ببنده آب و شکر رو روی حرارت حل میکنیم بعد میذاریم تو یخچال تا خوب سرد سرد بشه ژله رو با چنگال یا هر وسیله دیگه ای خورد میکنیم به تخم شربتی آب جوش میریزیم تا لعاب دار بشه ژله ؛آب سرد و تخم شربتی رو همه باهم مخلوط میکنیم 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_لاهیجان
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش خورشت لوبیا چیتی🥓
😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پاپ کورن پنیری😝
😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست مرغ با پنیر 😍😋
مرحله اول این هست که سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید و به دو طرف اون، نمک، فلفلسیاه و ریحون خشک بزنید.
.
مرحله دوم درست کردن سس گوجه و ریحون هست، روغن زیتون بریزید(حرارت ملایم)، گوجه گیلاسیهارو اضافه کنید و با گوشتکوب بکوبید، دو دقیقه بعد، فلفلسیاه، نمک و ریحون تازه بزنید و سریع حرارت رو خاموش کنید. سس آماده هست.
.
مرحله سوم سرخ کردن تکههای سینه مرغ روی حرارت زیاد هست. هر دو دقیقه برگردونید تا نسوزه و متعادل بپزه.
حالا حرارت رو کن کنید و از پنیر خوشمزه ورقهای پستو کالین بزارید. نمیدونید که این پنیر با این ترکیب چه میکنه.
یک پنیر خوشمزه، خوش عطر و کمنظیر.
#کالین #پنیرپستوکالین
.
پنیرهای پستو کالین، سه تا شکل داره،
پنیر ورقهای، پنیر طبیعی و دیپپنیر که نمیدونم بگم کدومش رو بیشتر دوست دارم. بهنظرم یکبار امتحان کنید از هر کدوم. عاشق اونها میشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیروگی😍😋
ماست سان ماس رامک ... ۱/۲ پیمانه
تخممرغ ... ۱ عدد
آرد ... ۲ پیمانه
کره ... ۱/۴ پیمانه
مواد میانی:
پنیرخامهای رامک ... ۱/۳ پیمانه
کره ... به میزان دلخواه
پیازچه ... به میزان دلخواه
قارچ ... ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ... ۱ ق غ
نمک/ پودر سیر/ فلفل قرمز/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الویه_رولی
مواد لازم::
سیب زمینی کاملا پخته باشه تا قشنگ له بشه
نمک
شوید تازه از شوید خشک هم میشه استفاده کرد
ولی خب شوید تازه یه عطر دیگه ای داره😋😋
نخودفرنگی
هویج پخته شده
نگینی خورد شده،رنگشو متفاوت و قشنگ میکنه
ولی اگه دوست ندارین سلیقه ایه
سس مایونز
خیارشور نگینی خورد شده.سعی کنید آبشو بگیریم.مثلا چند دقیقه داخل آبکش باشه خوبه
سلفون اگه نداشتین از کیسه فریزر هم میشه استفاده کرد
داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره
روش روغن داغ و پودر فلفل شیرین ریخت که اختیاری
بیشتر مردم کشور ترکیه این مواد رو میریزن👌
#سس_کچاپ_خانگی
این سس هم به صرفه س هم خوشمزه س هم بدون مواد نگهدارنده... من برای این 2 تا ظرف که تو تصویر می بینین 1 کیلو گوجه فرنگی نارنجی استفاده کردم به اضافه 5 تا گوجه فرنگی قرمز... گوجه فرنگی ها رو قاچ کردم ریختم تو میکسر (مخلوط کن) 3 تا فلفل هندی (تخم هاش رو جدا کردم )و 4 ق غ خوری آبلیمو و 4 ق غ خوری سرکه قرمز و نصف 1 ق چ خوری پودر سماغ و 1 ق چ خوری فلفل سیاه و 1 ق چ خوری فلفل قرمز تند و همچنین از پودر پاپریکای سبز و قرمز که خودم درست کرده بودم و نصف ق چ خوری نمک و اندازه نوک چاقو شکر ریختم تو میکسر تا کامل پوره و صاف و یه دست بشه بعد ریختم تو یه قابلمه و گذاشتم رو حرارت حدود نیم ساعت بعد 4 ق روغن زیتون ریختم تو تابه و پوره گوجه فرنگی رو بهش اضافه کردم گذاشتم یک ربع الی 20 دقیقه جا بیفته و غلیظ بشه بعد که سرد شد ریختم تو اون دو تا ظرف. من چون 1 کیلو از گوجه فرنگی م رنگش نارنجی بود زیاد قرمز نشد شما اگه کلا با گوجه فرنگی نژاد قرمز درست کنین رنگش قرمز آتیشی میشه.
#كاچى_مخصوص
ارد ١ پيمانه
نبات ١ پيمانه
اب ٤ پيمانه
كره ١٠٠ گرم
زعفران دم كرده ٢ ق غ
كنجد ٢ ق غ
زيره سبز ١ ق م (دلخواهى هست )
مغز بادام و گردو هر كدوم ٢ ق غ
هل درسته ٤ عدد
گلاب نصف استكان
ابتدا نبات را با اب و هل ميزاريم بجوشه تا نبات اب بشه بعد يك مقدار بجوشه در اخر گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم بعد از رو اجاق برميداريم .
در قابلمه اى كره را ميريزيم تا اب بشه بعد ارد را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا وقتى بوى ارد بلند بشه ولى رنگش زياد تغيير نكنه بعد از رو اجاق برميداريم و شيره را كه از صافى رد كرديم كم كم به مواد اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و روى اجاق قرار ميديم تا كمى غليظ شود .
در اخر مغزها و كنجد و زيره را هم اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند اگر زياد سفت شد ميتونيم كمى اب جوش اضافه كنيم و هم بزنيم تا غلظت ماست يا كمى رقيقتر باشد بعد از رو اجاق برميداريم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزی_پلو_با_گوشت
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ
اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن .
برای ۳ تا ۴ نفر
سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا ۴۰۰ گرم
گوشت ۴۰۰ گرم
برنج ۳ تا ۴ پیمانه
ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم )
نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم
سیر در صورت دلخواه یه حبه
پیاز ۱ عدد
#خورشت_کدو_و_بادمجان_رژیمی
🍲مواد لازم🍆
🔸۳ عدد بادمجان
🔸۳ عدد کدو
🔸۳ عدد گوجه فرنگی
🔸۱ عدد پیاز
🔸۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🔸کمی روغن
🔸آبغوره به مقدار لازم
🔸نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
🥪طرز تهیه🧆🧆
ابتدا بادمجان ها رو پوست میگیریم، حلقه حلقه میکنیم، نمک میزنیم و میگذاریم ۳۰ دقیقه بمونه تا تلخیشون گرفته بشه. (نباید حلقه ها خیلی نازک باشن چون بعد در مراحل پخت ممکنه بادمجان وا بره. تقریبا ۲ سانت ضخامت کافی هستش)
حالا پیاز رو خورد یا رنده میکنیم و با ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخش میکنیم. وقتی طلایی شد، زرچوبه رو اضافه میکنیم و رب رو هم میریزیم تو قابلمه تا رب سرخ بشه.
وقتی رب هم سرخ شد، گوجه فرنگی ها رو که پوست گرفتیم و ریز خورد کردیم به قابلمه اضافه میکنیم.
حالا گوجه رو با بقیه مواد کمی تفت میدیم تا آب بندازه و بپزه. نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم.
وقتی گوجه ها کمی نرم شدن و پختن، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم. بادمجان ها که تلخیشون رفته و کدو هایی هم که حلقه کردیم به قابلمه اضافه میکنیم و در قابلمه رو میگذاریم تا کدو و بادمجان بپزن.
#فرنی خوشمزه ☺️😋
چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم. .
میتونین کمی کره یا روغن هم اواخر پختش اضافه کنید😋😋😋😋😋
#اکبر_جوجه
مرغ کوچیک : ۱ الی ۱/۵ کیلو (حتما باید پوست مرغ باشه اگه جدا بشه موقع سرخ شدن خیلی سفت و خشک میشه)
پیاز خلالی : ۱ عدد متوسط
پیاز ریز رنده شده : ۱ عدد
زعفران دم کرده : ۴ ق غ
آبلیمو : ۳ ق غ
کره : ۵۰ گرم
روغن مایع : ۱/۵ لیوان
نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
مرغ را تمیز کنید و به دو تکه تقسیم کنید سپس مقداری نمک،فلفل سیاه،زعفران،آبلیمو،پیاز رنده شده همراه با اب پیاز به مرغ اضافه کنید و خوب ماساژ بدین پیاز خلالی را زیر و روی مرغ بریزید روشو سلفون بکشید بمدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت بزارید داخل یخچال تا مزه دار بشه.
بعد از این زمان پیازها رو از مرغ جدا کنید داخل قابلمه گود روغن مایع و کره بریزید بزارید داغ بشه مرغها رو اول از طرف پوست داخل روغن با حرارت ملایم و با در بسته بزارید بپزه بعد از نیم ساعت برگردونید و بزارید با حرارت ملایم طرف دیگر هم بپزه و سرخ بشه(اصل دستورش اینه که باید توی روغن شناور باشه)یکساعت و نیم زمان میخواد تا مرغ کامل با حرارت ملایم بپزه.
برای سس مقدار دلبخواهه:
کمی رب انار+ گردو خورد شده+پودر سیر و زعفرون با هم ترکیب و کنار اکبر جوجه سرو کنید
#سوپ_شیر
۲۵ گرم کره را داخل قابلمه بریزید تا ذوب بشه ۲ لیوان قارچ اسلایش شده بهش اضافه کنید
۱ ق غ آبلیمو بهش اضافه کنید
تفت بدین تا اب قارچ کشیده بشه
حالا یک عدد هویج متوسط رنده شده اضافه کنید
سپس نصف یک سینه مرغ ریش ریش شده رو بهش اضافه کنید(اصلا به مرغ زردچوبه نزنید چون رنگ سوپ رو تغییر میده)
همه مواد و با هم تفت بدین
۲ لیوان آب مرغ بهش اضافه کنید
۱ لیوان جو پرک کمی نمک و نصف ق چ فلفل سیاه هم اضافه کنید(اگه اب مرغ ریختین و نمک داشت مواظب باشید که نمک زیاد نریزید)
در قابلمه رو بزارید یک ربع بپزه
۳ لیوان شیر را بجوشونید(من شیر محلی ریختم چون خوشمزه تره به سوپ اضافه کنید حتما شیر و بجوشونید وگرنه میبره)
در نهایت ۳ ق غ خامه صبحانه (هم دمای محیط باشه)را جداگانه داخل ظرفی بریزید با کمی سوپ مخلوط کنید حرارت و خاموش کنید و به سوپ اضافه کنید(حتما قبل اضافه کردن خامه حتما حرارت و خاموش کنید وگرنه میبره)
#غذای_کودک
طرز تهیه غذای کودک : سوپ
#سوپ_کودک
مواد لازم:
ـ گوشت (یک تکه متوسط خورشتی معادل ۳۰ گرم)، (بهتر است گوشت ماهیچه گوسفند استفاده شود)
ـ برنج (یک قاشق مرباخوری) هویج (یک عدد کوچک)
ـ سیب زمینی (یک عدد کوچک)
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را می گذاریم تا کمی پخته شود. سپس هویج و برنج را اضافه کرده و مدتی بعد سیب زمینی را اضافه می کنیم. پس از پخته شدن کامل، برای بهتر شدن طعم آن می توان از چند قطره آب نارنج یا آب لیموی تازه استفاده کرد.به یاد داشته باشید که در سن یک سالگی تا پایان ۲ سالگی شیر مادر به عنوان مکمل و تامین کننده بخشی از نیازهای تغذیه ای کودک محسوب می شود. این دوره مرحله بسیار حساسی است که اگر در مراقبت از کودک و برآورد نیازهای تغذیه ای او دقت نشود، می تواند منجر به توقف یا افت رشد و نهایتاً سوءتغذیه شیرخوار شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ایتالیایی 🍨 😋
▫️شیر: یک ونیم لیوان
▫️شکر: نصف لیوان
▫️پودر ژلاتین: ۲ق.غ
▫️خامه صبحانه: ۱بسته
▫️آب سرد: نصف لیوان
▫️زعفران دم کرده: به مقدار لازم
🔸اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم.
داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه.
داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌
داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.
بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_سیب_زمینی
موادلازم
1 قاشق غذاخوری کره و روغن
2 عددسیب زمینی خوردشده نگینی
3 تخم مرغ
نمک، فلفل، پونه، فلفل قرمز
پنیرپیتزا
طرزتهیه:سیب زمینی رادرماهیتابه همراه روغن وکره سرخ میکنیم .یک عدد فلفل سبز (دلخواه) اضافه و تخم مرغها راشکسته روی سیب زمینی پخته شده ونمک وفلفل زده و پنیر پیتزا اضافه کرده ودرب ظرف رابسته تاپنیر ذوب شده، اضافه کردن ادویه جات ودیگه اینکه صبحانه شماآماده شد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#براونی👩🏻🍳😍😍
🥣
۱۰۰ گرم کره ذوب شده
۱ فنجان شکر
۱/۲ فنجان #شکلات_فندقی لاردی
۱/۴ قچ وانیل
۱ قغ #قهوه #اسپرسو
۱ قغ پودر کاکائو
۴ عدد تخممرغ
۱ فنجان آرد الک شده
۱ قچ بیکینگ پودر
.