فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_املت_اسفناج🍳🥚
اول یه سیب زمینی رو نگینی کنید و سرخ کنید و کنار بذارید.بعد اسفناج رو تفت بدید در حدی که آبش کشیده بشه توجه داشته باشید حجمش خیلی کم میشه.
بعد دو تا تخم مرغ با دو تا سه قاشق شیر و نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید و توی تابه بریزید یکم که خودشو گرفت اسفناج رو روش میچینیم و در آخر سیب زمینی ها
#زرشک_پلو_فورى
#غذای_فوری
سینه مرغ رونواری برش بدید، نمک، فلفل، زعفران بزنيد، یک پیاز رو با يک هويج رو تفت بدید، تکه های مرغ رو اضافه کنید درآخر رب گوجه و نصف كاسه زرشک ويكم آب اضافه کنید تابپزه
نوش جان
👩🍳
#پنکیک_نوتلا
مواد لازم:
150 گرم آرد
1 قاشق غذاخوری شکر
1 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق چایخوری نمک
250 میلی لیتر آب
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق غذاخوری شیرخشک
1 قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه:
تمام مواد رو با لیسک مخلوط کن تا یکدست و بدون گلوله بشه.
یک قاشق غذاخوری از مواد رو داخل تفلون نچسب بریز تا یک طرفش بپزه بعد برش دار.
با نوتلا پرش کن (داخل قسمتی که طلایی نشده بریز) سپس کناره رو بهم بچسبون و سرو کن.
#راتا_مرغ_و_گردو 🥪
▫️سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم
▫️پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
▫️گردو خرد شده ۳۰ گرم
▫️سس مایونز ۶۰ گرم
▫️پیازچه خرد شده ۳ ق غ
▫️سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم
🔸برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه راباهم مخلوط میکنیم وداخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت.
🔸بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر،از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف ویکدست شود.
♦️نکته:گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید.
#پیتزا_پنیری
طرز تهیه خمیر🧇
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱.۵ ق غذا خوری
جوش شیرین ۱/۲ ق غذا خوری
نمک یک پنس
آرد به مقدار لازم
🥓مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیری
سس کچاب ۳ ق غذا خوری
پنیر ورقه ای ۴ عدد
پنیر رنده ۱۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۳ ق غذا خوری
ریحان به مقدار لازم
🍕🍕
ابتدا ماست را با جوش شیرین مخلوط و بگذارید ماست پف کند و جوش شیرین اکتیو شود سپس به آن تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید در ادامه روغن مایع و نمک را نیز بریزید و کم کم شروع به اضافه کردن آرد کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود و بدست نچسبد چون نوع آردها با هم تفاوت دارد مقدار آرد تقریبی است خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید یا می توانید از استند میکسر استفاده کنید و یا ۱۰۰ بار خمیر را به سطح بکوبید تا نرم و لطیف شود به همین راحتی خمیر پیتزا آماده است و نیازی به استراحت ندارد.
حالا خمیر بدست آمده را داخل قالب پهن کنید و دور خمیر را حاشیه ایجاد کنید به طوری کف خمیر کمی گود شود ابتدا روی خمیر سس کچاب با قلمو بزنید حالا پنیر ورقه و پیتزا و پارمزان را بریزید و در انتها برای زیباتر شدن کمی ریحان روی پنیر ها بریزید.
#پیتزا_پنیری
طرز تهیه خمیر🧇
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱.۵ ق غذا خوری
جوش شیرین ۱/۲ ق غذا خوری
نمک یک پنس
آرد به مقدار لازم
🥓مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیری
سس کچاب ۳ ق غذا خوری
پنیر ورقه ای ۴ عدد
پنیر رنده ۱۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۳ ق غذا خوری
ریحان به مقدار لازم
🍕🍕
ابتدا ماست را با جوش شیرین مخلوط و بگذارید ماست پف کند و جوش شیرین اکتیو شود سپس به آن تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید در ادامه روغن مایع و نمک را نیز بریزید و کم کم شروع به اضافه کردن آرد کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود و بدست نچسبد چون نوع آردها با هم تفاوت دارد مقدار آرد تقریبی است خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید یا می توانید از استند میکسر استفاده کنید و یا ۱۰۰ بار خمیر را به سطح بکوبید تا نرم و لطیف شود به همین راحتی خمیر پیتزا آماده است و نیازی به استراحت ندارد.
حالا خمیر بدست آمده را داخل قالب پهن کنید و دور خمیر را حاشیه ایجاد کنید به طوری کف خمیر کمی گود شود ابتدا روی خمیر سس کچاب با قلمو بزنید حالا پنیر ورقه و پیتزا و پارمزان را بریزید و در انتها برای زیباتر شدن کمی ریحان روی پنیر ها بریزید.
#استامبولی🌹🍃
شما #دمی_گوجه صداش میکنین یا #استامبولی؟
ما عشق صداش میکنیم چون خیلی غذای نجیب و بی دردسری هست،راحت و سریع و #خوشمزه و مظلوم !
طرزتهیه
👇👇👇
واسه دمی گوجه من اول پیاز رو خرد کردم و دو تا سیر رنده کردم توش و توی روغن تفت دادم همین که گوجه ها رو تو پیاز داغ تفت دادم و عطرش بلند شد انگار رنگ و شادی پاشید به زندگیم، زردچوبه و آویشن و دارچین وپاپریکا و کاری و ادویه دودی و یه دونه عصاره ی مرغ زدم بهش و گذاشتمش لای برنجی که با زردچوبه و یه قاشق رب و کمی زعفرون پخته بودم و با کلی سیب زمینی سرخ شده دم کردم و این شد نتیجه اش.
به همین سادگی و خوشمزگی😋
روز و روزگارتون خوش و لبخندتون به راه 🌻❤️
نوش جان👌
#پلو
#کیک_ساده🌹🍃
طرزتهیه
👇👇👇
3عدد تخم مرغ درشت که زرده و سفیده رو جدا کردم سفیده رو با همزن زدم تا کف کنه و وقتی ظرفو برمیگردونیم نریزه و میزاریم یخچال
زرده رو با 1لیوان شکر حسابی همزده تا کرم رنگ بشه و بعد دوسوم لیوان شیر و نصف لیوان روغن اضافه کرده هم میزنیم بعد 2لیوان اردو1قاشق بکینک پودرو کمی وانیل و تو چندمرحله به کیکمون الک میکنیم و هم میزنیم اخرسر سفیده رو اضافه میکنم و خیلی اروم و در یک جهت با قاشق هم میزنیم تاکف سفیده ها از بین نره قالبمونو چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم وموادو میریزیم وتوفر در دمای 180درجه به مدت 45 الی 50دقیقه قرار میدیم.
نوش جان👌
#کیک
#تاکیتو_مرغ
🔶مواد مورد نیاز:
▫️سینه مرغ ۴۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
▫️پیاز خرد کرده ۱ عدد متوسط
▫️سس سالسای تند یکسوم پیمانه
▫️تورتیلا یا نان لواش به میزان لازم
▫️فلفل دلمهای خرد کرده ۱ عدد متوسط
▫️پنیر موزارلای رنده کرده ۱ پیمانه
▫️گشنیز تازه خرد کرده ۱۰۰ گرم
▫️آبلیمو ترش از ۱ عدد
▫️روغن زیتون به میزان لازم
🌯طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.آنگاه سینه مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز و به میزان لازم آب را در قابلمه مناسبی بریزید و مرغ را بپزید.سپس مرغ را ریش ریش کرده، با سس سالسای تند مخلوط کنید.حالا نان تورتیلا روی میز کار قرار دهید.اینک از مخلوط مرغ و سالسا بصورت یک ردیف در وسط تورتیلا بریزید، چند برش از فلفل دلمهای رویش قرار دهید.حالا پنیر، گشنیز و چند قطره آبلیمو را روی آن بریزید.سپس سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را با قدری روغن چرب کنید.اکنون تاکیتو را بصورت محکم لوله کرده و در سینی فر کنار هم بچینید.حالا روی تاکیتوها را به روغن آغشته کنید.سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شود.اینک به همراه سس سالسا سرو کنید.
#فینگر_شکلاتی
مواد🥣🤷♀️
🗨آرد ۱۱۵ گرم (۲/۳پ)
🗨پودر کاکائو ۲ ق س
🗨عسل ۲۰ میلی لیتر یا ۴ق سوپ خوری
🗨کره نرم ۵۰ گرم
🗨شکلات ۵۰ گرم
✅کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد
✅اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید.
✅خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل۲×۸ هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم ۱۵ دقیقه تو فر
✅بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مک اند چیز
مواد لازم :
* پاستا - 450 گرم.
* پنیر خامه ای ذوب شده - 200 گرم.
* پنیر چدار - 200 گرم.
* پنیر گودا - 200 گرم.
* کره - 70 گرم.
* آرد - 1.5 قاشق غذاخوری.
* پیاز - 1/2 عدد.
* سیر - 2-3 حبه
* خامه - 500 گرم.
* فلفل قرمز
* پودر سیر
طرز تهیه:
#پاستا را به مدت 2 دقیقه کمتر از آنچه روی بسته مشخص شده است در آب کم نمک بجوشانید.
کره را در قابلمه ای ذوب کرده پیاز ریز خرد شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم سیر خرد شده و آرد را اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه ۱ لیوان آب ماکارونی را اضافه می کنیم.
خامه را اضافه کنید، حرارت دهید سپس پنیر خامه ای و بعد نیمی از هر دو #پنیر چدار و گودا ، پاپریکا، پودر سیر را اضافه کنید، یکنواخت کنید.
با ماکارونی ترکیب کنید، 1/3 قسمت را روی یک ورقه پخت پهن کنید، با پنیر بپوشانید، دوباره #ماکارونی، پنیر، ماکارونی و پنیر بپاشید.
در فر که با دمای 200 گرم شده میگذاریم . به مدت 5-7 دقیقه، تا زمانی که رویه #زیبایی پیدا کند.
نوش جان😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون رو رنده کن و با این دستورِ عالی ببین چی میشه!🤩🤩
پنج عدد بادمجون رو پوست بگیرین و رنده کنین
کمی نمک بریزین و ده دقیقه بذارین کنار تا تلخیش گرفته بشه
داخل کاسه
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
سه حبه سیر رنده شده
نمک، فلفل سیاه و شوید خشک
سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
بادمجون هایی که تلخیشونو گرفتین
بریزین و با دست ورز بدین تا خوب مخلوط شه
به کتلت ها شکل بدین
داخل تابه کمی روغن بریزین
دو طرف رو با حرارتِ کم سرخ کنین
حتی اگه طعم بادمجون رو دوست نداری مطمئنم خوشت میاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت
پفکُ بذار کنار؛ این کروکت سالم و بینهایت خوش طعم رو درست کن🤩🤩
۷۰۰ گرم سیب زمینی خرد شده رو بخارپز کنین
وقتی که داغه با گوشتکوب خوب له کنین
یک قاشق غذاخوری کره
دو عدد زرده تخم مرغ
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
کمی جور هندی رنده شده
اضافه کنین و مخلوط کنین تا یکدست بشه
مواد رو داخل کیسه بریزین
روی تخته سلفون کشیده شده، بصورت نواری بریزین و یک ساعت داخل فریزر استراحت بدین
به اندازه دلخواه برش بزنین
ابتدا داخل تخم مرغ
بعد داخل آرد
دوباره داخل تخم مرغ
و آرد سوخاری
بغلطونین
داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین
کوچیک و بزرگ عاشقشن
ازین به بعد، اینو جایگزین تنقلاتِ مضر کنین
نوش جان 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از شیرینی آسون با مواد در دسترس اونم بدون فر اصلا نمیشه گذشت!😍
دو پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری دارچین
چهار قاشق غذاخوری روغن مایع
و دو قاشق غذاخوری کره.
با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه .
یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد .
خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.
روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید.
مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد.
در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه .
یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه.
داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید.
خیلی ترد و خوشمزس. 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف سینه مرغ پخته و خرد شده
۳ عدد تخم مرع آبپز رنده شده
۲ ق سس مایونز
۳ حبه سیر رنده شده
فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید
از مواد کمی بردارید تو دست شکل بدید
داخل هرچیزی که دوست داشتید بغلتونید
( من از شوید و کنجد و زردچوبه استفاده کردم )
اینم از توپک های رنگارنگمون
ممنون که با ما همراه بودید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم و هزار خاصیت با این روش لذیذتر درستش کن😍😍
۳۰۰ گرم کلم رو خرد کنید
داخل ظرف بریزید
۱ ق چایخوری نمک آب یک لیموترش تازه رو اضافه کنید و حسابی چنگ بزنید تا آب کلم ها دربیاد.
یک عدد هویج رو پوست بگیرید و رنده کنید و به کلم ها اضافه کنید .
۳-۴ شاخه پیازچه رو خرد کنید و تو ظرف بریزید.
یک عدد سیب خرد شده رو هم به مواد قبلی اضافه کنید
چند قاشق غذاخوری هم روغن زیتون و همه رو باهم خوب ترکیب کنید
به به چه سالادی شد😍😍
پیشنهاد میکنم این سالاد خوشمزه و متفاوت رو یکبار امتحان کنید🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پخته شد رو بریزید
( برای روغن از روغن کنجد استفاده کنید یا اگر خواستین میتونید روغن رو حذف کنید و بجاش ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید
رو حرارت بزارید تا سسش غلیظ بشه )
( میزان چاشنی ها کاملا سلیقه ای هست )
مقداری رب انار،
نمک،
گلپر،
سماق،
در آخر کمی سرکه سفید اضافه و
۵ تا ۱۰ دقیقه تفت بدید
این باقالی فوق العاده خوشمزه تو این برف زمستونی
خیلی میچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شام سبک و کامل و لذیذ با مواد دم دست🥰
یک قابلمه آب جوش بیارین
و نمک بریزین سیب زمینی ها رو بریزین تا آب پز بشه
دویست گرم ژامبون رو رنده کنین
سیب زمینی ها رو پوست بگیرین
داخل تابه مقداری روغن بریزین و سیب زمینی ها ی پوست شده رو حلقه کنین و بریزین
نمک و فلفل و پودر سیر بریزین
ژامبون ها
نصف یک فلفل دلمه خرد شده کمی هم بزنین تا پخته بشه
مقداری پنیر موزارلا بریزین و اجازه بدین پنیر باز بشه
دو عدد تخم مرغ بشکنین و زرده ها رو هم بزنین
در نهایت غذای خوشمزه مون با کمی پودر پولبیبر آماده سرو کردنه
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تست مرغ با پنیر 😍😋
مرحله اول این هست که سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید و به دو طرف اون، نمک، فلفلسیاه و ریحون خشک بزنید.
.
مرحله دوم درست کردن سس گوجه و ریحون هست، روغن زیتون بریزید(حرارت ملایم)، گوجه گیلاسیهارو اضافه کنید و با گوشتکوب بکوبید، دو دقیقه بعد، فلفلسیاه، نمک و ریحون تازه بزنید و سریع حرارت رو خاموش کنید. سس آماده هست.
.
مرحله سوم سرخ کردن تکههای سینه مرغ روی حرارت زیاد هست. هر دو دقیقه برگردونید تا نسوزه و متعادل بپزه.
حالا حرارت رو کن کنید و از پنیر خوشمزه ورقهای پستو کالین بزارید. نمیدونید که این پنیر با این ترکیب چه میکنه.
یک پنیر خوشمزه، خوش عطر و کمنظیر.
#کالین #پنیرپستوکالین
.
پنیرهای پستو کالین، سه تا شکل داره،
پنیر ورقهای، پنیر طبیعی و دیپپنیر که نمیدونم بگم کدومش رو بیشتر دوست دارم. بهنظرم یکبار امتحان کنید از هر کدوم. عاشق اونها میشید
#کلوچه_وانیلی_صبحانه
🍬برخی روزها پس از بیدار شدن، بلافاصله میل به شیرینی پیدا خواهید کرد. این کلوچههای مخصوص صبحانه، راهحل مناسبی هستند، بهخصوص از آنجاییکه میتوان آن را به راحتی و سریع میل نمود و یا آنکه میتوان آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال یا فریزر قرارداد تا شما بتوانید آماده شوید. هنگام خارج شدن از منزل میتوانید آنها را برداشته و میل نمایید و از یک صبح با طراوت و پرانرژی لذت ببرید.
#کوکوی_گل_ریواس
مواد لازم
گل ريواس: یک كاسه متوسط
تخم مرغ: 4 يا 5 عدد
سبزيهاي معطر به دلخواه: یک پياله كوچك
پياز و سيب زميني: از هر كدام یک عدد
آرد: یک قاشق غذا خوري سر پر
سير: یک حبه
نمك، فلفل و زرد چوبه: به اندازه دلخواه
طرز تهیه
گلهاي ريواس را خيس كنيد و خوب شستوشو دهيد. اجازه دهيد آب آن كاملا گرفته شود. در اين حين سيب زميني و پياز را رنده كنيد. سپس گلهاي ريواس را چرخ كنيد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد. در آخر مخلوط به دست آمده را مانند ساير كوكوها در روغن سرخ كنيد.
فوت كوزهگري
در صورت تمايل ميتوانيد ميزان پياز را دوبرابر كرده و از سه حبه سير استفاده كنيد. اين كوكو را همچنين ميتوانيد داخل ظرف كيك در فر و با روغن كمتري تهيه كنيد.
نوش جان
#پفک_خونگى 🍟 😋
▫️۳ عدد سیب زمینی متوسط
▫️نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
▫️۲ ق غ خ روغن مایع
▫️نمک ۱ ق غ خ
▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و ▫️زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ
🔸سیب زمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها) رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن.
حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم
#آشپزی
#کیک_موزی_شکلاتی 🍰 😋
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️شکر قهوه ای 90گرم
▫️روغن مایع 70گرم
▫️پودر کاکائو 2ق غ
▫️آرد قنادی 130گرم
▫️موز 2عدد متوسط
▫️بکینگ پودر یک ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️جوش شیرین نصف ق چ
🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید
#براونی_بدون_فر
مواد لازم
آرد 3/4 پیمانه
کره 120 گرم
شیر 1 پیمانه
وانیل نوک ق چ
شکر 2 پیمانه
چیپس شکلاتی 1 پیمانه
گردو خورد شده 1 پیمانه
بیسکویت ساقه طلایی 1 پیمانه
طرزتهیه
در ظرف تفلون ونچسبی کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود 8 دقیقه.
.حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم .و دوباره 5دقیقه روی حرارت میزاریم .
بعد قالب 20 در 20. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت 4 ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم.
#پای_گیلاس
آرد 2 پیمانه
روغن جامد و کره سه چهارم پیمانه
آب یخ 4 ق س
نمک یک هشتم ق چ
وانیل نصف ق چ
پودر قند 3 ق س
زرده تخم مرغ 1 عدد
مواد میانی
مغز فندق و بادام یک و نیم پیمانه
آرد سفید دو و نیم ق س
کره نرم 100 گرم
پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آب آلبالو 2 ق س
گیلاس به مقدار لازم
آرد و نمک و وانیل و پودر قند را در ظرفی الک کنید کره خنک را به صورت حبه قند برش داده و روی آرد بریزید و با نوک انگشت آرد را بخورد آن داده تا به صورت خرده نان درآید. زرده تخم مرغ را در آب یخ ریخته و خوب هم بزنید و روی آرد بپاشید و آرام خمیر را گلوله کرده و در کیسه نایلون بگذاریدتا حداقل نیم ساعت در یخچال بماند. خمیر را به کمک نایلون باز کنید و در قالب بگذارید و خمیر را به کف و دیواره ها با انگشت بچسبانید. کره و پودر قند را با هم زن زده تا کرم رنگ شود تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید بادام و فندق و آرد را با هم آسیاب کرده و همراه آب آلبالو به کره و پودر قند اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در قالب روی خمیر بریزید. گیلاس ها را روی پای چیده و در فر داغ آن را بپزید.
#جوجه_عسلی
🥯۲ عدد سینه مرغ
🥯۲ ق غ کره آب شده
🥯۲ ق غ عسل
🥯۲ تا ۶ ق چ سس تند ( بسته به ذائقه و تندی سس)
🥯۱ ق غ رنده پوست پرتقال
🥯۱/۲ ق چ نمک
🥯۱/۴ ق چ فلفل
🍗فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
روی یک سینی مناسب فر رو کاغذ آلومینیومی یا کاغذ روغنی می کشیم.
در یک کاسه مواد سس رو مخلوط می کنیم
سینه مرغ رو به قطعات ۳ سانتی تکه تکه می کنیم و داخل سس می ریزیم و هم می زنیم تا سس به همه جای تکه های مرغ برسه.
تکه های مرغ مزه دار شده رو روی سینی فر می چینیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر می پزیم تا کاملاْ مغز پخت بشه
برای کباب شدن سطح جوجه ها می تونیم از حرارت گریل یا شعله بالای فر به مدت ۱-۲ دقیقه استفاده کنیم.
برای سرو می تونیم از خلال دندون یا سیخ های چوبی استفاده کنیم.