eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک با تم هندوانه به مواد کیک رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید و برای دونه های هندونه هم از چیپس شکلات استفاده کنید
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️💚💙💛💜❤️💚💙💛💜💙 ایده تزیین رولت با خمیر دکور آموزش کامل و مرحله به مرحله اینجا👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو موز با کیک موز آلمانی 🍌 خود کیکش هم به تنهایی درست کنید خوشمزست 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود خوشمزه و سریع 🍴 بچه ها دوستش دارن 😍 کلا نون سرخ بشه خیلی خوشمزه میشه 😋 خواستید رژیمی بشه بزارید توی فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک به شکل پنگوئن 🐧 برای چسباندن قطعات فوندانت به هم از چسب مخصوص فوندانت یا آب استفاده کنید .
نان مربایی🤌😋 شیر گرم ۱ لیوان پودر خمیر مایه ۱ و ۱/۲ ق چ استاندارد تخم مرغ ۱ عدد روغن زیتون ۲ ق غذاخوری سرخالی نمک ۱ ق چ ارد نان فانتزی ۳ الی ۳/۵ لیوان مواد میانی: مربای دلخواه و یا شکلات صبحانه رومال : زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ قاشق م شیر و خمیر مایه را مخلوط کرده، تخم مرغ نمک روغن را افزوده مخلوط و سپس ارد را با احتیاط اضافه کنید. تا خمیری یکدست بدست آمده و به دست نچسبد .یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود . خمیر را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده،پس از طی مراحل آماده سازی مجدد یک ربع استراحت داده روما ل زده داخل فر ۲۰۰ درجه ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید. در صورت لزوم ۲ دقیقه گریل . 🌸
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من برنج نیم دونه نداشتم اما اصلا مهم نیست برنج شستم آبشو گرفتم با پودر زعفرون مخلوط کردم و نیم ساعت موند این کار باعث میشه برنج طعم و عطر بی‌نظیری میگیرم موادلازم: ۱ پ برنج ۹ پ آب زعفرون به مقدار لازم نصف پ گلاب پودر هل شکر ۱/۵ پ اگر دوست داشتید میتونید بیشترش کنید اما کمترش نکنید بیمزه میشه ۲۵ گرم کره ۲ ق. غ روغن ی تیکه کوچولو نبات ✅حتما شعله ی اولیه زیاد باشه تا بجوشه و بعد شعله رو کم کنید ✅حتما کف روشو بگیرید که شله زرد با کیفیت تری داشته باشید ✅حتما شکرو بعد له شدن و شکوفه شدن کامل برنج اضافه کنید و دائم همش بزنید که ته نگیره ✅نصف زعفرون دم شده رو اول و نصف بقیشو ۵ دقیقه آخر اضافه کنید ✅همینطور گلاب و پودر هلو آخر سر اضافه کنید که عطرش نپره ✅نبات و روغن براق و خوشرنگ میکنه ✅کره خوش عطرش میکنه ✅یک ربع آخر با شعله پخش کن و در بزارید دم بکشه و شعله ی خیلی کم