eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
کودک سیب زمینی پخته3-4 عدد متوسط تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری یا آرد گندم ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم برای تهیه فرفره ها باید سیب زمینی‌ها را بپزید پس اول سیب زمینی‌ها را آبپز کرده و وقتی نرم شدند آن‌ها را پوست گرفته و رنده کنید یا بکوبید.سیب زمینی‌های له‌شده را با تخم مرغ و آرد و نشاسته مخلوط کنید.نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کنید و در صورت تمایل 3-4 عدد پیازچه را نیز به صورت ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. حالا داخل قیف ریخته و با ماسوره گرد داخل روغن داغ بصورت دایره های تو در تو شکل دهید و سرخ کنید. می‌توانید این غذای سالم و سبک را به عنوان یک وعده ناهار سبک، یک شام خوب و یا یک میان‌ وعده خوشمزه میل کنید. امیدواریم این غذای خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری لوبیا سبز در فریزر دستور کار :👇 ۱-آب رو جوش بیارین. ۲-نصف ق چ جوش شیرین و ۱ ق چ نمک بریزید. ۳-لوبیاهارو داخل آب جوش ریخته و زمانی که نرمی متعادلی گرفت آبکش کرده و بریزید داخل آب یخ. مجدد آبکش کنید و سپس فریز کنید. بهترین روش برای نگهداری لوبیا سبز همینه. 🟢 راستی لوبیاهارو بعد از شستن خرد کنید. 🟢 دلیل زدن جوش شیرین : حفظ رنگ سبز لوبیا میشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍 ۵۰۰ گرم هویج ۱ لیوان چایخوری شکر ۱ لیوان آب ۳ بسته بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم کره ۲ ق غ پودر کاکاعو شیر ۲ لیوان برای سس شکلاتی: ۱ بسته خامه صبحانه ۱ لیوان چایخوری شکلات ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکائو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است. دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد. دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مواد لازم : کاهو : 2 بوته کوچکخیار:3 عددگوجه:3 عددهویج:2 عددشکر:به اندازه دلخواهکلم قرمز: 1 عدد کوچکسس مایونز:1 پیمانه کوچکآبلیمو یا آب نارنج: به اندازه لازمپرتغال آب گرفته : 1 عددنمک : کمی طرزتهیه: ابتدا ظرف سالاد را در کنار دستتان قرار دهید کاهو را خرد کنید و کلم را نواری خرد کنید سپس گوجه و خیارها را حلقه حلقه کنید و بعد هم کاهو را داخل دیس بریزید و کلم ، خیار و گوجه حلقه شده را به شکل دلخواهتان روی کاهو بچینید. در آخر هویج را روی سالاد رنده کنید و حالا نوبت آماده کردن سس است ، ابتدا مقداری نمک ، آبلیمو و شکر را به سس مایونز بیفزایید و خوب هم بزنید و برای خوش طعم تر شدن سس می توانید آب یک عدد پرتقال یا نارنج را گرفته و به سس اضافه نمایید. سس را روی سالاد بریزید و سرو نمایید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
شلغم خرد شده ۲ تا ۳ لیوان روغن زیتون فرا بکر ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان بازم نخود پخته ۴۳۰ گرم ارده یک چهارم لیوان روغن زیتون یک چهارم لیوان سیر خرد شده ۲ حبه آب لیمو ترش نصف عدد نمک نصف قاشق چایخوری زیره نصف قاشق چایخوری 🧆فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینیفر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شلغم ها را با ۱ قاشقروغن زیتون مخلوط کرده نمک و فلفل بزنید و روی سینیفر ریخته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزدو طلایی شود. ۲ . شلغم ها که از حرارت افتاد به همراه سایر مواد در غذاساز ریخته هم بزنید یکدست شوند. در صورت نیاز برای رقیق شدن مقداری آب یا آبلیمو یا روغن زیتون هنگام هم زدن اضافه کنید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🔷مواد لازم 🔹پنیر خامه ای یک بسته 🔹شیر عسلی فجر نصف قوطی 🔹خامه صبحانه صورتی پاکت بزرگ 🔹پودر ژلاتین۱/۵قاشق غذاخوری 🔹آب نصف لیوان 🔹پودر قند به مقدار لازم 🔹کیک اسفنجی ♨️طرز تهیه ابتدا پودر ژلاتین رو در آب حل میکنیم و بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف و یکدست بشه در ظرفی پنیر خامه ای و شیر عسلی رو با دور کند مخلوط میکنیم پودر قند رو الک میکنیم من کم کم اضافه کردم چشیدم تا زیاد شیرین نشه بستگی به خودتون داره بعد ژلاتین حل شده رو بهش اصافه میکنیم و مخلوط میکنیم داخل قالب مورد نظر نایلون گذاشتم شما میتونید داخل قالب کمربندی هم درست کنید و توی قالب یک برش از کیک گذاشتم با آبمیوه خیلی خیلی کم تاکید میکنم خیلی کم با برس تر کردم چون ما نمیخوایم زیاد تر بشه بعد مایه پنیری رو ریختم روی کیک و سطحش رو صاف کردم و به مدت چهار پنج ساعت گذاشتم یخچال تا ببنده بعد از بسته شدن از قالب جدا کردم و برش زدم و تزیین کردم شما هم به سلیقه خودتون میتونید تزیین کنید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🔷مواد لازم: 🔹بیسکویت پتی بور کاکائویی ووانیلی از هر کدام یک بسته 🔹100 گرم پنیر خامه ای 🔹100 گرم پودر قند 🔹100 گرم خامه صبحانه 🔹100 گرم شکلات 🔹وانیل به مقدار لازم ♨️طرز تهیه: شکلات راروی بخار آب ذوب کنید.پنیر خامه ای،پودر قند،خامه و وانیل را باهم مخلوط کرده به شکلات اضافه کنید.هر دو بسته بیسکویت را کاملاخرد کرده وهمه مواد را باهم مخلوط کنید وخوب هم بزنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید.روی آن به دلخواه میتوانید پودر نارگیل،پودر پسته،پودرگردو وترافل بریزید. میتوانید باتعدادی از این توپک ها ویک عدد نان سوخاری آنها را به شکل بستنی دراورد تا جالب تر شود. نوش جانتان♡ 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
😋 ▫️شکر 2لیوان ▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم، ▫️آب لیمو 2 ق غ ▫️آب 2/5 ليوان 🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍃🍹 نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافه‌کردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید.فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و‌سرد.میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:🥛🍨 نصف پیمانه شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت یک چهارم ق چ نمک ۲ پیمانه آب نارنگی یک نارنگی متوسط ۳ عدد تخم مرغ بزرگ ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ ق چ آبلیموی تازه یک چهارم ق چ وانیل خامه قنادی آناناس، مرکبات و نعناع برای تزئین طرز تهیه:🥮 ۱. ابتدا شکر و نشاسته و نمک را در یک ماهیتابه ضخیم هم بزنید. آب نارنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود. با استفاده از پوست کن، یک نوار از پوست نارنگی جدا کنید و در تابه بیندازید. روی حرارت متوسط رو به پایین جوش بیاورید و گاهی هم بزنید. وقتی جوش آمد یک دقیقه مدام هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ و حبابی شود. تابه را از روی حرارت بردارید. ۲. تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا کف کند. به تدریج یک چهارم پیمانه مخلوط گرم آب نارنگی را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید، سپس مخلوط تخم مرغ را به باقیمانده مخلوط آب نارنگی اضافه کنید و مدام هم بزنید. دوباره روی حرارت بگذارید و در حالی که هم می‌زنید ۲ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید. مخلوط را به یک کاسه متوسط انتقال دهید، کره و آبلیمو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود. به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🔶مواد لازم (چهار نفر): ▫️سه عدد بادمجان ▫️چهار تا پنج عدد تخم‌مرغ ▫️یک قاشق چایخوری زردچوبه ▫️روغن محلی به میزان لازم ▫️نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه ورقه ( بادمجان ) بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت دو سانتیمتر برش میزنیم. روی بادمجانها نمک پاشیده و در آبکش میگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود.پس از حداقل نیم ساعت آنها را شسته، خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آنها را میگیریم.درون یک تابه روغن محلی ریخته و بادمجانها را کف آن میچینیم. تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود.تابه را روی شعله گاز داغ کرده، سپس تخم مرغها را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا بسته شود، بعد از ۱۰ دقیقه برش زده و طرف دیگر را در پایین قرار میدهیم تا هر دو طرف سرخ شود. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و برنج کته سرو میکنیم. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
سیب زمینی حدود نیم کیلو آرد سوخاری حدود نصف لیوان ممکنه بیشتر ببره یا کمتر ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودر تخمگشنیز،پودر سیر و پیاز و پاپریکا) میتونین بعضی ادویه هارو حذف کنین ✔️سیب زمینی با نمک گذاشتم پخت تا داغه باید پوست بگیرید و تا داغه بکوبیدش تا کامل له بشه ✔️ارد سوخاری رو کم کم بریزین یه خمیر منسجم دارین در نهایت ✔️هرچی نازک تر پهن بشه بهتره، زیادم نزارید سرخ شه ممکنه یکم تلخ بشه ✔️جذب روغنش کمه، حرارت هم متوسط رو به پایین باشه، کم نباشه، دستتونو چرب کنین و بعد به کتلتا شکل بدین 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
طرز تهیه: گوشت چرخ کرده با نمک و فلفل سیاه و یک عدد پیاز(رنده ریز و آب گرفته) و 4 ق غ آرد سوخاری خوب ورز میدهید،یک ساعت بهتر تو یخچال بماند ولی اگه عجله دارید میتواند ادامه بدهید. ما بین دو نایلون بصورت مستطیل باز میکنید یک ماکارونی را پهن کرده اندازه زده اضافه گوشت را برش میزنیم ،ماکارونی ها را یکی یکی روی گوشت پهن میکنید . روی ماکارونی پنیر پیتزا پاشیده ،بکمک نایلون رول میکنیم،ته ظرف را روغن مالیده رول را توی ظرف مورد نظر میگذاریم. خواستید مثل من( اب،روغن ،رب) سس درست کنید روش میرزید ویا فقط با آب و روغن روش داده تو فر 180 درجه تا کاملا بپزه اگه خواستید در آخر بمدت 10 دقیقه گریل را روشن کرده تا روش سرخ بشه،من این کار را نکردم چون رول را برش زده بطرف توش سرو میکنیم. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 2 بسته کیک کاکائویی (میتونید از کیک خانگی هم استفاده کنید) تقریبا 450_400گرم 1 بسته خامه (200 میلی لیتر) 180-200 گرم شکلات 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
‍ ✅ریحون_پلو 🍜طرز تهیه ابتدا پیاز داغ فراوان درست کنید بعد گوشت چرخی رو باهاش تفت بدین برای 3پ برنج 2پ ریحان سبز خرد شده رو به گوشت اضافه کنید کمی تفت بدید.نمک و فلفل و زردچوبه و1ق چ شمبلیله خشک اضافه کنید 1ق پر رب بزنید و بزارید کنار . حالا برنجو ابکش کنید و مواد رو لابلاش بریزید و دم بزارید. 🌟ریحون بعد گرما دیدن تیره میشه که عیبی نداره ولی کم تفت بدین در حدی که فقط حرارت ببینه چون اگر مثل سبزی قورمه زیاد تفت بخوره عطرشو تو غذا از دست میده و کمی تلخ میشه. 🌟می تونید از گوشت تیکه ای هم استفاده کنید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍌دستور این بستنی خیلی ساده است و شما میتونید با اضافه کردن کاکائو یا انجیر و میوه های خشک دیگه و فندق و بادام و پسته خورد شده سرو کنید. یا کمی عسل یا مالت یا شیره خرما بریزید. اصل این بستنی اینه که موز رو تکه تکه کرده در پلاستیک توی فریزر بذارید تا یخ بزنه. حداقل 6 ساعت 🧋🧋🧋 موزهای یخ زده رو در مخلوط کن خوب له کنید تا به صورت بستنی دربیاد و با هر یک از موادی که در بالا گفتم سرو می کنیم. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای برنج قالبی حتمااااا از قابلمه تفلون وبدون خش استفاده کرد تا حال از چدن استفاده نکردم نمیدونم قالبی در میاد یا نه. برنج رو چند ساعتی خیس کنید وسپس بپزید وابکش کنید ته قابلمه چند قاشق روغن بریزید وداغ کنید کمی برنج آبکش شده با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کرده وته قابلمه میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدهیم وروشو صاف میکنیم یکی دو کفگیر برنج سفید میریزیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدهیم این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید؛ وبزارید رو شعله کم تا بخار کنه بخار که کرد کمی روغن روش بریزید وبزارید دم بکشه معمولا یکساعت طول میکشه توجه کنید زمان دم کشیدن بستگی به زیادی وکمی برنجتون داره این مقدار برنج من یکساعت طول کشید. .💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍎مواد لازم🍎 🍭سیب سبز خرد شده 1 عدد 🍭ماست کم چرب 1/2 لیوان 🍭شیر کم چرب 3/4 لیوان 🍭آب سیب یخ زده 2 قاشق غذاخوری 🍭دارچین 1/2 قاشق چای‌خوری 🍭یخ به میزان دلخواه 🍎طرز تهیه 1- تمام مواد را در یک میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. 2- هنگامی که مواد یک دست شدند، اسموتی شما آماده است. 3- اسموتی را در لیوان دلخواه ریخته و با سیب و دارچین تزئین و سرو کنید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 با میگو و 👩🏻‍🍳😍😍 کره: ۲۰ گرم روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه میگو: ۲۵۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم خامه: ۲ قاشق غذاخوری شیر: نصف فنجان آب نصف لیمو تازه فلفل سیاه + نمک + پودر گشنیز پنیر پارمسان و جعفری برای دیزاین بشقاب. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍳سبزیجات مورد علاقه تون مثل اسفناج ،پیاز ، کلم بروکلی ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رو خرد می کنیم . اگر دوست داشتید میتونید ژامبون یا سوسیس هم اضافه کنید . 1 یا 2 تخم مرغ هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوطشون کنید و تو فنجون بریزید . کمی پنیر هم اگر روش بریزید خیلی ترد تر و خوشمزه تر میشه! 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
▫️گوشت چرخکرده 150 گرم ▫️فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده ▫️جعفری 1 پیمانه ▫️زرشک به مقدار لازم ▫️تخم مرغ 6 عدد 2عددآبپز 4عدد خام ▫️پیاز 2عدد متوسط ▫️آرد 2قاشق غذاخوری ▫️سیر 1عددخلالی ▫️نمک فلفل زغفران کاری 🔸ابتدا پیاز رو سرخ کرده گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای سیر به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز توی مواد گوشتی رنده میکنیم. برای رول جعفری ابتدا 2قاشق آرد را با 1قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4عددتخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم یک عدد پیاز هم توش رنده میکنیم باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول توش میریزیم در تابه رو میزاریم اجازه میدیم خودش رو بگیره سرخ بشه بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c