#فيله_استريپس
🔸اول فيله هاي مرغ رو مرينيت ميكنيم ( سويا سس ، پاپريكا ، نمك ، ابليمو ، سركه بالزاميك ، پودرسير ) حدود سه ساعت ميزاريم توي يخچال تا طعم دار بشن . چاشني كي اف سي رو با اب مخلوط مي كنيم و مرغ ها رو نيم ساعت داخلش ميزاريم .
ارد سفيد رو با پودر اسپايسي كي اف سي مخلوط ميكنيم،
فيله ها رو دونه دونه اول توي ارد ميزنيم بعد به مدت ٢ ثانيه ميزنيم توي اب يخ ٣ بار تكرار ميكنيم اخرين بار بايد بزنيم توي ارد ( اين كار براي پولكي شدن فيله هاست ) بعد توي روغن به مدت ده دقيقه سرخشون ميكنيم. .
#تزیین
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#ڪته_سبزی_پلو_با_ماهے
برنج و ڪته درست مے ڪنیم،وقتی آبش داره جمع میشه سبزے پلویی+سیر تازه خرد شده+ادویه+زرچوبه مے زنیم،آبش ڪه ڪامل جمع شد مے گذاریم دم بڪشه.
ماهی رو هم حدود ۲۰ الے ۳۰ دقیقه نمک مے زنیم بعد نمک هاشو مے شوریم،آرد+پودر سیر+ادویه+زردچوبه+فلفل قاطے مے ڪنیم و ماهے رو توے آرد مے زنیم و در روغن خیلے داغ سرخ مے ڪنیم
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#ژله_میوه_ای_مجلسی
هر لایه میوه که در قالب میچینید نصف پیمانه ژله الورا آب شده اضافه کنید و در یخچال بگذارید وتا وقتی قالب پر میشه ادامه بدید#ژله_میوه_ای_مجلسی
هر لایه میوه که در قالب میچینید نصف پیمانه ژله الورا آب شده اضافه کنید و در یخچال بگذارید وتا وقتی قالب پر میشه ادامه بدید
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#نوشیدنی_شکلات_داغ_و_خامه
شکر سفید: ۲/۳ پیمانه (۱۳۸ گرم)
پودر کاکائوی تلخ: ۶ قاشق غذاخوری (۳۹ گرم)
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چایخوری
شیر کامل: ۳ و ۱/۲ پیمانه
خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
۱. داخل کاسهای با اندازه متوسط شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید
۲. شیر را داخل آن ریخته و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
۳. آن را روی حرارت متوسط یک قل آرام بدهید و مرتب بهم بزنید سپس حرارت را به کمتر از متوسط کاهش دهید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قل بخورد، در این مدت مرتب بهم بزنید. آن را از روی گاز بردارید.
۴. خامه و وانیل را ریخته و بهم بزنید. قبل از سرو کردن بگذارید سرد شود. آن را با خامه زده شده یا مارشمالوی ریخته روی سطح سرو کنید.
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#کیک_خرما_بدون_آرد 🥧
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#پاپس_مرغ_خامه_ايي
🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك
يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
يك دسر مقوى و راحت براى بچه ها
#میلک_شیک_بادام_زمینی
شیر یک لیوان
بستنی وانیلی یکلیوان
کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ
موز یخ زده سه عدد بزرگ
سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین
همه ی مواد رو تو میکسر بریزید ومیکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک روتو لیوان بریزید با بادام زمینی و خامه تزیین کنید.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#حمص_بادمجان_كبابى🍲
▫️بادمجون كبابى ٢عدد
▫️نخود پخته يك و نيم ليوان
▫️روغن زيتون يك دوم استكان
▫️ارده دو سوم استكان
▫️سير دو حبه
▫️فلفل قرمز،فلفل سياه،نمك،پودر زيره،نعنا
🔸نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت)
بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#شیرینی_سوهان_توری 🧇
🔸فرروي درجه ي ٢٠٠ روشن شود.
درظرفي ٢٠ گرم كره ،(يك قاشق سوپخوري پر) ويك قاشق سوپخوري عسل ونوك قاشق زعفران بريزين وبذارين روي بخاركتري ومرتب هم بزنين تا موادخوب مخلوط ومايع يكدست وروون بشه ،سپس ازروي حرارت بردارين ويك قاشق اردونصف پيمانه شكر،٤ قطره اسانس هل ويانوك قاشق چايخوري پودرهل رواضافه كنين وخوب موادروباهم مخلوط كنين ،سپس ١/٢ ليوان (٥٠ گرم)مغزبادام خردشده وياكنجد (باكنجدتردتره)اضافه ومخلوط كنين ودراخريك قاشق پرخامه ي صورتي بدون اب رواضافه ومخلوط كنين .
قالب تفلون روباكره ي اب شده خوب چرب كنين ،موادسوهان روداخل قيف ريخته وبافاصله داخل قالب به اندازه ي ،ازگردوكوچكترپايپ كنين . قالب روداخل فرداغ به مدت ٥ دقيقه بذارين .
قالب روازفرخارج كنين وكمي كه سردشدباكاردك توري هاروبردارين وداخل ظرف سروبچينين
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#حمص_بادمجان_كبابى🍲
▫️بادمجون كبابى ٢عدد
▫️نخود پخته يك و نيم ليوان
▫️روغن زيتون يك دوم استكان
▫️ارده دو سوم استكان
▫️سير دو حبه
▫️فلفل قرمز،فلفل سياه،نمك،پودر زيره،نعنا
🔸نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت)
بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت درباری
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم (تیکه های درشت)
پیاز نگینی ۴ عدد متوسط
هویج ۱ عدد حلقه شده
فلفل دلمه ای ۱ عدد خلال شده
چوب دارچین ۱ تیکه
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشف
رب گوجه ۲ قاشق
کره ۱ قاشق
نمک ب مقدار کافی
ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه)
بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. ۴ لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
قرابیه کَره ای
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره
کره۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده)
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
زعفران به مقدار کافی
پودر پسته برای تزیین
کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#تورتیلای_مرغ_رومی
🥪مواد لازم برای برای 4 نفر:
🟠حدود نیم کیلو سینه مرغ، حدود 60 گرم پنیر خامه ای ، 1 ق.س ریحان، نمک و فلفل به میزان لازم، 4 عدد نان، یک دوم فنجان پنیر پیتزا کم چرب، 1 فنجان کاهو یا برگ اسفناج خرد شده، 1 فنجان گوجه فرنگی
🥗🥘🥗🥘🥗🥘🥗🥘
🧅🍗 طرز تهیه:✔️
مرغ را پخته تکه تکه کنید و کنار بگذارید. سپس پنیر، ریحان، نمک و فلفل را با قاشق هم بزنید.مخلوط پنیر را روی قطعات نان پخش کرده و از پنیر پیتزا روی آنها بپاشید و برگ کاهو و گوجه فرنگی را روی مرغ ها بگذارید. پس از خنک شدن می توانید سروکنید.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#کرابیه_سیب_گردو
مواد لازم:👇
6 عدد سیب متوسط
1 لیوان شکر
1 قاشق چایخوری دارچین
1 فنجان گردو ریز خردشده
برای خمیر:👇
250 گرم کره
1 تخم مرغ
150 گرم ماست
100 گرم پودر قند
1 ق چ وانیل
1 ق غ بکینگ پودر
4-4.5 لیوان آرد
طرز تهیه:👇
برای خمیر ،تمام مواد به جز آرد را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید، سپس آرد را به آرامی اضافه کرده ، ورز دهید تا خیلی سفت نشود و به دست نچسبد.
از طرف دیگر ، سیب های رنده شده را در قابلمه بریزید ، شکر را اضافه کرده و بپزید تا آب آن تمام شود ، سپس دارچین و گردو را به آن اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید و بگذارید تا خنک شوند.
مواد میانی را بین خمیر (مطابق فیلم)قرار دهید و به آن شکل دلخواه بدهید.
در آخر آن را در فر 160 درجه بذارید تا روی آن صورتی شود.
بعد از خنک شدن می توانید با پودر قند سرو کنید.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_مغزدارشکلاتی🧑🍳
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
مواد مغز شکلاتی
نشاسته ذرت ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ
شکر دو سوم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
وانیل نوک ق چ
کره ۱ ق غ
موز ۲ عدد
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#اسموتی_انار (برای ۳ لیوان)
آب انار طبیعی ۲ لیوان موز ۲ عدد عسل ۱ تا ۲ ق غ ماست شیرین ۲ تا ۳ ق
انار رو دون کنید داخل مخلوط کن ریخته و از صافی رد کنید تا آب انار یکدست بشه موز هارو خرد کرده و یک ساعت داخل فریزر قرار بدید تا یخ بزنه داخل مخلوط کن، آب انار، موز یخ زده، عسل و ماست رو خوب میکس کنید تا یکدست بشه
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#گوشت_چرخکرده_بانیمرو
تخم مرغ 4 عدد
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 3 عدد
روغن 100 گرم
رب گوجه فرنگی 2 عدد
فلفل کمی
نمک کمی
ابتداپیاز را خلال میکنیم و با روغن سرخ میکنیم تا طلائی بشود و سپس گوشت را داخل پیاز میریزیم هم میزنیم تا آب گوشت کشیده شود.
بعد یک لیوان آب، کمی نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را را داخل گوشت میریزیم حرارت را ملایم میکنیم و میگذاریم تا آب گوشت کشیده شود. سپس با پشت قاشق روی گوشت را صاف میکنیم تخم مرغها را روی سطح گوشت میشکنیم کمی نمک و فلفل روی تخم مرغها میپاشیم و دو سه دقیقه در ظرف را میگذاریم تا سفیده تخم مرغ بسته شود.
و بعد خوراک را در ظرف بطوریکه تخم مرغ له نشود میکشیم
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#سس_پیاز_کاراملی
مواد لازم:
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیاز شیرین خلالی شده ۲ عدد یا تقریبا ۵ فنجان
خامه ترش ۱ فنجان
دوغ ۱/۲ فنجان
نمک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
حدود ۲۰ دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند.
سپس ۱ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود.
زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای ۱ ساعت خوب سرد شود.
حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.
درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.
پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید.
برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید.
این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید
نوش جان
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#لواشک_زردآلو
🔸زردآلودوکیلو
🔸نمک مقداری
🍃طرز تهیه 🍃
براي درست کردن لواشک بايد زردآلوها را شسته و هسته ي آن را جا کنيد.بعد با کمي نمک بگذاريد که بپزد. وقتي کاملاً پخت آن را از صافي رد کنيد تا پوست آن کاملاً جدا شود. توجه داشته باشيد که سوراخهاي صافي به اندازه اي باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند.بعد آن را درون سيني که کمي سطح آن را چرب کرده ايد پهن کنيد. قطر آن بايد حداقل يک سانتي متر باشد. آن را جلوي آفتاب قرار دهيد. کمي که روي آن گرفت يک نايلون تميز روي آن بکشيد تا ميکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خيال راحت جلوي آفتاب قرار دهيد تا کاملاً خودش را بگيرد و خشک شود.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#کیک_مواج
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
ماست خامه ای یکلیوان
روغن مایع یک لیوان سر خالی
وانیل یک قاشق مربا خوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
پودر کاکائو برای لایه های کیک
ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه
حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🔷#باسلق_شیره_انگور_ابتکاری 😍
اشپزی خاص
نشاسته 200 گرم
شکر400گرم
گلاب 1لیوان
ابسرد1لیوان
روغن مایع دوق غ
شیره انگور نصف لیوان
مغزگردو هرچی بیشتر بهتر
پودر نارگیل وترافل رنگی به دلخواه وسلیقه ای
توی یه ظرف تفلون نشاسته رو باابسرد مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم وتاکاملا حل بشه خیلی مواظب باشید گلوله نشه وقتی مایع حل شد ونرم شدشکر وگلاب وروغن ومغز گردو وشیره رو اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه وبه صورت خمیر وسط ظرف جمع بشه بعد از روی حرارت برمیداریم ومیریزیم توی ظرف میزاریم یخچال تا سفت شه بعدش باپودر نارگیل وترافل تزیین کنید
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#فرنی_شیر_عسلی 🥣🍯
۵ قاشق غذاخوری سرپرنشاسته گندم
۳ قاشق سرپرشیرعسلی
۲ لیوان شیر
۲ قاشق غذاخوری گلاب
🔸نشاسته را با شیر سرد مخلوط کنید. بعد شیرعسلی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید تا قوام بیاد،
فرنی بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشه پس نیازی نیست روی حرارت سفت بشه برای تزئین ازمقداری پودرکاکائو ودارچین که باچندقطره آب یاگلاب مخلوط شده وگل و خلال پسته استفاده کردم
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c