eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بيسکوئيت ۲۰۰ گرم خامه ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم شیر ۱سوم لیوان اگر دوست دارید با طعم شکلاتی باشه بهش ۱ قاشق غذاخوری کاکائو هم بریزید
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برای این قالب اینارو میخوایم👇🏻 برنج ۴ پیمانه کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰ ق غ زعفرون دمکرده ۱/۳ لیوان نمک ۱ ق غ ماست چکیده پرچرب ۸ ق غ سرپر تخم مرغ ۱ عدد کامل +یک زرده پودر گل محمدی ۱ ق چ مواد لایه میانی 🍃 سینه مرغ ۲ عدد پیاز دو عدد نمک و زردچوبه برای مرغ اب یک لیوان زرشک ۳ ق غ بادمجون ۲ عدد 🍃من سه لایه مواد گذاشتم دولایه مرغ یک لایه بادمجون سرخ کرده 🍃برنج حتما نیم پز باشه اگر کامل بپزه خمیر میشه 🍃تو دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط یک ساعت بپزه.
13.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند خوشمزه سیب زمینی😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🛍مواد لازم : 3 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد پنیر ورقه 50 گرم کره 1 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری روغن کمی آویشن ، نمک و فلفل سیاه 🥣طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی هارو پوست میکنید از وسط نصف میکنید ،داخل نصفه سیب زمینی ها سه تا خلال دندان بزنید مثل سه پایه (اینم یه روشه برای بخار پز کردن سیب زمینی) سپس 1 لیوان آب و 1 قاشق روغن و بریزید باهم کف قابلمه د درب قابلمه رو بزارید تا بپزه. بعد 40 دقیقه سیب زمینی هارا له کنید یک ورق پنیر و کمی کره اضافه کنید و آویشن و فلفل و نمک هم بزنید بعد داخل قیف بریزید و در سینی فر کاغذ روغنی بذارید وبا فاصله توی سینی فرم بدید و بذارید رو دمای ۱۸۰ درجه ۱۲ دقیقه تو فر باشه فرم از قبل روشن کنید چند دقیقه گرم بشه سیب زمینی فرمی شما آماده ست 😋
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم‌مرغ ……………….. ۳ عدد شکر قهوه‌ای ………….. ۱۲۰ گرم جوش‌شیرین…………… ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ……………. ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری روغن مایع ………………. ۱۳۵ گرم آرد ……………………….. ۱۸۸ گرم هویج رنده شده ………. ۲۵۰ گرم گردو خرد شده ……….. ۵۰ گرم پودر دارچین …………. ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ و شکر رو ۳ دقیقه با همزن بزنید روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید مواد خشک با هم مخلوط و الک و اضافه بشه هویج با رنده ریز رنده کنید بریزید تو آبکش که اگه آبی نداشته باشه و بعد اضافه کنید گردو هم که اضافه میکنین سایز قالب ۲۲ سانت دمای فر برقی ۱۶۵ و فر گازی ۱۸۰ و مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه وسط کیک با یه سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی نوشمکی خوردی تا حالا؟😍😋
سینه مرغ: ۱ عدد(ابتدا سینه ها را مربعی خرد کرده و بعد با نمک،فلفل،پودر سیر و پیاز بپزین برای ۲۰ دقیقه بپزین) گوجه گیلاسی: ۱ لیوان پیاز قرمز: ۱ عدد خیار: ۲ عدد کوچک فلفل دلمه زرد: ۱ عدد کوچک کاهو: ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته: ۱ لیوان کلم قرمز: ۱ برگ مواد سس: مایونز: ۳ قاشق غ‌خوری ماست خامه ‌ای: ۲ قاشق غ‌خوری فلفل و نمک: به مقدار لازم فلفل قرمز: ½ قاشق چ‌خوری آویشن: ½ قاشق چ‌خوری
🌸بامیه مجلسی زعفرانی ۱٫۱٫۳لیوان آب...۱لیوان ارد_دوتا ونیم تخم مرغ_یه قاشق عسل_وانیل کمی_کره ۵۰گرم ..آب وکره رو میزاریم به جوش بیاد..وقتی دورش شروع به جوش زدن کرد..آرد رو اضافه کنید..وکامل هم بزنید تا یکدست بشه حتما با قاشق چوبی..تا جایی هم می‌زنیم تا یجا جمع بشه..بعد خمیر رو روی تخته کامل باز میکنیم تا خنک بشه..داغیش از بین بره ..بعد که خمیر کمی ولرم بود حدود بیست دقیقه اینا..داخل ظرف همزن ریخته ..همراه وانیل..دوق عسل،وتخم مرغا رو یکی یکی اضافه کرده با همزن میزنیم...خمیر رو داخل قیف میریزیم ..توی روغن سرد ..بعد میزاریم روی حرارت...وقتی سرخ شدن...بامیه ها رو داخل شهدی که از قبل آماده کردین میریزیم..دقت کنید شهد گرم باشه ..نه سرد که خمیر نشه بامیه ها..نه داغ که شربت به داخلش نفوذ نکنه..🌹
🍋 مناسب برای 6 نفر 🍴🍋 مناسب برای 6 نفر 🍴زمان مورد نیاز: 15 دقیقه 🍹مواد لازم: 🍒گیلاس: 60 گرم 🍋آب لیمو ترش تازه: نصف فنجان 🍚شکر: 2 سوم فنجان 🧉آب گازدار: 4 فنجان 🍹طرز تهیه: هسته های گیلاس را جدا کرده و آن را با آب لیمو و شکر در مخلوط کن بریزید تا مخلوط شده و نرم گردد. می توانید آن را صاف کنید یا به همین صورت آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن با یخ و آب گازدار سرو کنید. این نوشیدنی به دلیل دارا بودن آب گازدار طعم متفاوت و تجربه جالبی خواهد بود. گازدار: 4 فنجان 🍹طرز تهیه: هسته های گیلاس را جدا کرده و آن را با آب لیمو و شکر در مخلوط کن بریزید تا مخلوط شده و نرم گردد. می توانید آن را صاف کنید یا به همین صورت آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن با یخ و آب گازدار سرو کنید. این نوشیدنی به دلیل دارا بودن آب گازدار طعم متفاوت و تجربه جالبی خواهد بود.