eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
کاکائو رو روی حرارت کم آب کنید و داخل قالب یخ و یا هر قالب دیگه ای بریزید و میوه های مختلف داخلش بزارید 🍓🍇🍒
🍘 😋 ▫️سیب زمینی پخته:۲عدد ▫️کدو سبز :۲عدد ▫️تخم مرغ:۲عدد ▫️آرد:۲ق س ▫️بکینگ پودر:۱/۲ق چ ▫️کنجد:۲قاشق ▫️نمک و فلفل ▫️پیازچه:۴ساقه ▫️شوید:۵۰گرم ▫️ماست:۲پیمانه ▫️خامه:۱/۳پیمانه ▫️لیموترش:۱عدد 🔸سیب زمینی و کدو را درشت رنده کنید.آرد،تخم مرغ،بکینگ پودر،کنجد ،نمک و فلفل و نیمی از پیازچه و شوید رو با سیب زمینی و کدو مخلوط کنید و در روغن با قاشق از مایع کوکو ریخته و صاف کنید و اجازه بدید دو طرف سرخ بشه .سپس ماست و خامه و پیازچه و شوید و آبلیمو رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اش رو اندازه کنید و به عنوان سس با غذا سرو کنید
▫️ آرد پنج لیوان ▫️ آب ولرم دو لیوان ▫️شکر دو قاشق غ ▫️ماست سه قاشق غ ▫️نمک نصف قاشق مرباخوری ▫️خمیر مایه یک قاشق غذاخوری ▫️روغن مایه نصف لیوان 🔸دو لیوان آرد و شکر و نمک و خمیرمایه فوری و ماست و آب ولرم را مخلوط کنید و روی ظرف روبپوشونید و اجازه بدید تا بیست دقیقه استراحت کنه و حجمش زیاد بشه. بعد از بیست دقیقه بهش روغن مایع و سه لیوان آرد رو اضافه میکنیم. و اینقدر ورز میدیم تا خمیر چسبندگی ش رو از دست بده. دوباره به خمیر یکساعت استراحت میدیم و بعد چونه گیری میکنیم و لاش مواد میذاریم. زمان بیست و پنج تا سی و پنج دقیقه در فر داغ 180 درجه. در پایان دو دقیقه شعله گریل. پیراشکی ها رو تو فر گذاشتم برای براق شدن و خوش رنگ شدنش هم زرده تخم مرغ و خامه رو مخلوط کردم
🍪🍪 ▫️آرد: 250 گرم ▫️پودر شکر: 180گرم ▫️کره یا روغن جامد: 100 گرم ▫️روغن مایع:50 گرم ▫️تخم مرغ: 2 تا ▫️کشمش: 100 گرم ▫️وانیل: 1 یا نصف ق چ کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند-دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم یعنی با هر بار اضافه کردن تخم مرغ با همزن خوب میزنیم. تجربه خودم: بعد از اضافه کردن تخم مرغ خیلی هم نزنید اگر میخواهید شیرینی تون ترد باشه. وانیل را اضافه میکنیم-آرد + کشمش را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم. برای من یکی دو قاشق آرد اضافه اومد.-فر را با درجه۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم کف سینی کاغذ روغنی قرار میدیم و از مواد شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و در فر به مدت ۱۰دقیقه قرار میدیم تا زیر شیرینی طلایی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرونه 🥳🥳🥳🥳 ارد گندم دو لیوان (اردنانوایی) بیکینگ پودر دو ق م تخم مرغ یک عدد وانیل نصف ق چ شکر یک لیوان سرخالی سرکه دو ق غ شیر یا اب معمولی یک لیوان کره گیاهی یک ق غ ✅️ این کیک بافتش خیلی لطیف نرمه تو فیلم کا ملا مشخصه کاملا پف کرده پنبه ایی شده خیلی خوشمزه هست ✅️بوی سرکه نمیده سرکه کمک میکنه کیک خوب پف کنه بالا بیاد ✅️توی قابلمه سایز کوچیک با کاغذ روغنی همراه با شعله پخش ،دمکنی درست کنید تایم پختش ۳۰ دقیقه هست حتما بعدش با سیخ چوبی تست کنید برای فر گازی دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای فر برقی دمای ۱۴۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک🥳🥳🥳🥳 لوبیا یک لیوان نخود یک لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش نیم کیلو پیازدرشت ۳ عدد نعناخشک ۴ قاشق غذاخوری رشته آش تقریبا بین ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم آب به میزان لازم نمک وفلفل وادویه به میزان لازم سیردرصورت دلخواه ۱۰ حبه کشک به میزان لازم ابتداپیازرویاخلالی یا رنده میکنیم بعدتفت میدیم یکمی که تفت خوردبهش سیروزردچوبه اضافه کرده بعدسبزی آش رومیریزیم تواین مرحله بهش آب اضافه کرده مقدارآب نبایدکم باشه بهش حبوبات روهم اضافه میکنیم میزاریم حدودا یکساعت تاسبزی پخته بشه بعدرشته هارو سه قسمت کرده داخل آش میریزیم تارشتها به اصطلاح دل بازکنه بعدنعناداغ روبهش اضافه کرده اجازه میدیم تاآش ماجابیفته تواین مرحله میتونید یکمی کشک اضافه کنین ویامثل من موقع سرو کشک روی آش بریزین وبه صورت دلخواه تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم مخلوط : یک عدد برگ کلم متوسط گوشت چرخکرده (اختیاری) رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سر پر نمک فلفل یک عدد پیاز مواد لازم برای پخت برنج چهار پیمانه برنج ۶پیمانه آب دو قاشق غذاخوری سرکه یک قاشق غذاخوری زیره در صورت تمایل زعفران نمک و فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: تخم مرغ:۲عدد آرد:یک و یک سوم لیوان شکر:نصف لیوان شیر: یک سوم لیوان روغن:یک سوم لیوان پودر کاکائو:۲ق غ بکینگ پودر:۱ ق م وانیل:نصف ق چ مواد ژله بستنی: ژله:۲بسته بستنی:۱ لیوان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 مواد لازم برای ۵ نفر شیر...‌۲‌لیوان موز...‌۲‌عدد مغزیجات آسیاب شد...‌۴‌قاشق غذاخوری بستنی شکلاتی...‌۲۰۰گرم بستنی وانیلی...۲۰۰گرم اگه دوست دارید شیرین تر بشه یک قاشق غذا خوری عسل هم اضافه کنید🍯 تمام مواد رو داخل مخلوط کن می ریزیم و یک ربع داخل فریزر می گذاریم تا یکم سفت بشه بعد تو لیوان مورد نظر میریزیم و نوش جان 💁🏼‍♀️🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه 🥳🥳🥳🥳 3 فنجان شکر 1.5 فنجان آب نشاسته 3/4 فنجان گلاب ۱/۴ لیوان سرکه یه قاشق چای خوری پسته یک قاشق کره دو پیمانه شکر را با یک و نیم لیوان آبروی حرارت و می گذاریم. تا زمانی که بجوشد، محلول نشاسته را با کمی آب اضافه کنید، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود، سپس یک پیمانه شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند خمیر شود، سپس کره و گلاب یا عرق هل را اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید و در آخر به دلخواه گردو یا پسته را اضافه کنید20-25 دقیقه به هم زدن ادامه داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 شیر ۱لیوان، پودر بادام ۵ ق غ، شکر ۶ق غ، پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ، وانیل نوک ق چ، زرده تخم مرغ ۳ عدد، خامه صبحانه ۱بسته 🔴شیر و پودر بادام رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم میذاریم. زرده ها، وانیل و شکر رو داخل یه ظرف شیشه ای می‌ریزیم و با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا حجیم و کرمی رنگ بشه. پودر ژلاتین رو با نصف استکان آب ولرم حل و بنماری میکنیم. خامه صبحانه رو داخل کاسه می‌ریزیم و بنماری میکنیم مخلوط زرده رو به قابلمه اضافه و سریع هم میزنیم... ژلاتین و خامه بنماری شده رو هم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم قابلمه رو از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد از دما بیفته... قالب رو چرب میکنیم و یک ربع داخل فریزر میذاریم وقتی مواد دسر خنک شد داخل قالب میریزیم و حداقل ۶ساعت داخل یخچال میذاریم بعد دسر رو داخل ظرف سرو برمیگردونیم.با پودر مخملی کاور میکنیم.دور کار رو با دستمال کاغذی تمیز میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری 🥳🥳🥳🥳😉 اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید . اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته . وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید. بزازید یک ساعت بمونه وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید . داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلو و مرغ 🥳🥳🥳🥳😉 🌱مرغ ۴تکه (سینه یا ران) 🌱پیاز ۱عدد بزرگ 🌱کره با روغن مایع به میزان لازم 🌱آلو بخارا ۸عدد 🌱زرشک سه چهارم پیمانه 🌱نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم 🌱رب یک قاشق غذاخوری 🔔میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون این‌کار هم طعمش عالی میشه) 🔔رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده 🔔آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره 🔔آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ روغن ۳ ق پیاز ۱ عدد برنج ۱ لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش 1.5 لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه در ماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج رو ریخته بعد کره و ادویه ها رو بریزید آبجوش رو هم بریزید تا با هم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی مواد 2.5 فنجان نخود از یک روز قبل بخیسانید (شما می تونید از نخود پخته شده استفاده کنید اما دستور العمل اصلی اینه) 1عدد پیاز 3 پر سیر 3 قاشق غذاخوری آرد برگ های جعفری 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری گشنیز 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک روغن نباتی برای سرخ کردن آماده سازی نخود های خیسانده را داخل غذاساز بریزید وجداگانه جعفری، پیاز، سیر را داخل غذاساز خرد کنید و آن را به نخودها اضافه کنید سپس آرد، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و تمام ترکیبات را کاملا مخلوط کنید. اگراین مخلوط را در یخچال قرار دهید به مدت 40 دقیقه، شما نتایج بهتردریافت خواهید کرد. یک تکه ازمخلوط را بردارید و به اندازه گردو درآورید. روغن روی حرارت بذارید داغ که شد سپس توپ های فلافل را سرخ کنید تا تمام طرفها قهوه ای بشوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برای درست کردن این کیک تخم مرغ ۳ عدد کره ۱۰۰ گرم( روغن مایع هم میشه نصف پیمانه ولی کره بهتره) برای درست کردن این کیک تخم مرغ ۳ عدد کره ۱۰۰ گرم( روغن مایع هم میشه نصف پیمانه ولی کره بهتره یا ترکیبی) شکر یک پیمانه ارد دو پیمانه بکینگ پودر یک ق م ماست نصف پیمانه . 🟣پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
گوجه های خرابتو دور ننداز😱 میخوای ترفندشو یاد بگیری⁉️⁉️ بزن رو لینک تا بهت یاد بدم👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ روغن ۳ ق پیاز ۱ عدد برنج ۱ لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش 1.5 لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه در ماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج رو ریخته بعد کره و ادویه ها رو بریزید آبجوش رو هم بریزید تا با هم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀ سینه مرغ ⠀ 2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀ 200 گرم پودرهای سوخاری ⠀ پارمسان 50 گرم، رنده شده 2 قاشق سوپخوری آویشن⠀ ⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی مواد 2.5 فنجان نخود از یک روز قبل بخیسانید (شما می تونید از نخود پخته شده استفاده کنید اما دستور العمل اصلی اینه) 1عدد پیاز 3 پر سیر 3 قاشق غذاخوری آرد برگ های جعفری 1 قاشق چایخوری زیره سبز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری گشنیز 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک روغن نباتی برای سرخ کردن آماده سازی نخود های خیسانده را داخل غذاساز بریزید وجداگانه جعفری، پیاز، سیر را داخل غذاساز خرد کنید و آن را به نخودها اضافه کنید سپس آرد، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و تمام ترکیبات را کاملا مخلوط کنید. اگراین مخلوط را در یخچال قرار دهید به مدت 40 دقیقه، شما نتایج بهتردریافت خواهید کرد. یک تکه ازمخلوط را بردارید و به اندازه گردو درآورید. روغن روی حرارت بذارید داغ که شد سپس توپ های فلافل را سرخ کنید تا تمام طرفها قهوه ای بشوند