eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ دسر سرد و خوشمزه ابتدا دویست و پنجاه گرم بیسکوییت ، ترجیحا ساقه طلایی را داخل میکسر میریزیم و له میکنیم و سپس صد گرم کره آب شده بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس ... میکنیم تا کاملا یکدست شه سپس داخل یک ظرف پیرکس کاغذ روغنی میذاریم و مواد رو یکدست کَفِش پخش میکنیم و با ته استکان فشار میدیم تا کاملا به هم بچسبن و داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره داخل یک قابلمه ششصد میلی لیتر آب میریزیم و چهار قاشق غذاخوری شیر خشک و صدوشصت گرم پودر کرم کارامل بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم سپس روی اجاق میذاریم تا به جوش بیاد پس از اینکه کمی غلیظ شد خاموش ... میکنیم حالا ده تا بیکوئست و صدوهفتاد گرم خامه پرچرب رو تو مخلوط کن بریزید ، بعد کِرِمی رو که آماده کردید و هنوز داغه رو بهش اضافه کنیدو میکس کنید حالا موادی که توی یخچال گذاشته بودیم بیرون میاریم و مایعمونو روش میریزیم و دوباره داخل یخچال به مدت سه ساعت قرار میدیم تا دوباره خودشو بگیره وقتی اماده شد از یخچال بیرون میاریم و با الک روش پودر کاکائومیریزیم وسپس بُرش میزنیم
✅گراتن مرغ سبزیجات ✍ مواد لازم : سینه مرغ ......۱عدد قارچ.....۲۰۰گرم بادمجان.....۳عدد کدو.....۲عدد سیب زمینی.....۲عدد پنیر پیتزا.....به مقدار دلخواه فلفل دلمه ای.....۱عدد سس بشامل نمک و فلفل و آویشن 🥣طرز تهیه: سیب زمینی و‌بادمجان و کدو را پوست کنده،نگینی خرد کنید.هر کدام را جداگانه سرخ کنید.قارچ را ورقه کرده و سرخ کنید تا آبش کشیده بشه.سینه مرغ بزارید بپزه،نگینی خرد کنید. داخل یه ظرف مخصوص فر دو قاشق از سس بشامل بریزد.ابتدا یه لایه سیب زمینی بریزد.بعد بقیه سبزیجات را به دلخواه بریزد.مرغ و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.سس بشامل و پنیر پیتزا هم روی سس بریزد.می تونید اگه ظرفتون کوچیک بود،لایه لایه از مواد بریزد.سپس داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدید.حدود ۱۰ دقیقه هم گریل روشن کنید.تا روش طلایی بشه.
✅گراتن مرغ سبزیجات ✍ مواد لازم : سینه مرغ ......۱عدد قارچ.....۲۰۰گرم بادمجان.....۳عدد کدو.....۲عدد سیب زمینی.....۲عدد پنیر پیتزا.....به مقدار دلخواه فلفل دلمه ای.....۱عدد سس بشامل نمک و فلفل و آویشن 🥣طرز تهیه: سیب زمینی و‌بادمجان و کدو را پوست کنده،نگینی خرد کنید.هر کدام را جداگانه سرخ کنید.قارچ را ورقه کرده و سرخ کنید تا آبش کشیده بشه.سینه مرغ بزارید بپزه،نگینی خرد کنید. داخل یه ظرف مخصوص فر دو قاشق از سس بشامل بریزد.ابتدا یه لایه سیب زمینی بریزد.بعد بقیه سبزیجات را به دلخواه بریزد.مرغ و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.سس بشامل و پنیر پیتزا هم روی سس بریزد.می تونید اگه ظرفتون کوچیک بود،لایه لایه از مواد بریزد.سپس داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدید.حدود ۱۰ دقیقه هم گریل روشن کنید.تا روش طلایی بشه.
✅ رولت کرمی شکلاتی ✍مواد کیک: تخم مرغ ۴عدد آرد ۱فنجان شکر ۱فنجان آب گرم ۶-۷ ق غ نشاسته نیم فنجان وانیل ۱ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ کاکائو ۲ق غ ✍مواد کرم: شیر ۲لیوان تخم مرغ ۱عدد شکر نیم فنجان نشاسته و آرد ۱ق غ پر وانیل ۱ق چ پودر خامه شانی شکلات شیری کره ای 🥣طرز تهیه : تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده آب ، آرد ، نشاسته ،وانیل و بیکینگ پودر رو اضافه کرده هم میزنیم بعد در سینی فر ریخته و۳۰ دقیقه در فری که با درجه حرارت ۱۸۰گرم شده میپزیم مواد کرم رو هم روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد بعد از خنک شدن روی کیک مالیده رول میکنیم .نوش جان
✅ چيپس خانگى اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت، روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
✅ کیک موزی فوق العاده خوش عطرو طعم و بدون نیاز به فر😋 اول یه سلفون رو کف تابه پهن کنید دو تا موز رو حلقه حلقه کنید و کف تابه بچینید پانصد میلی لیتر شیر ،سه قاشق نشاسته ذرت ،یک قاشق پودر کاکائو،سه قاشق شکر رو باهم مخلوط کنید و بعد روی حرارت بزاریدو مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه از روی حرارت بردارید و یه قاشق کره که به دمای اتاق رسیده باشه و شکلات تخته ای رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باز بشن بعد ترکیب رو روی موزها بریزید خب حالا ما به بیسکوییت کرمدار نیاز داریم بیسکویت ها رو روی مواد بچینید سلفون رو روش بکشید و بزارید یکی دو ساعتی تو یخچال باشه تا خودشو بگیره
✍ مواد لازم: سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد🥔 یک عدد پیاز نگینی خرد شده🧅 ۳۰۰ گرم گوشت چرخی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم🧂 جعفری خرد شده 2ق غ آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف) روغن به میزان لازم 🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻 🥣 طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی های🥔 پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم. حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز 🧅نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه می‌کنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک 🧂فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام . میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ🍄 فلفل دلمه ای🫑 و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید. از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم داخل دست گرد می‌کنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥖🍞 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍧 ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل و نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده بریزین تو آبکش بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید یک بسته ژله بلوبری به یک‌و نیم لیوان آب جوش حل کنید بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین مرحله آخر دوباره داخل ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین بزارید داخل یخچال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
توت سیاه 1/2 پیمانه ماست یونانی 1/2 قاشق غذاخوری آب مقداری بلوبری 1/2 پیمانه موز یخ زده نصف عدد ماست یونانی 1 قاشق غذاخوری اسفناج یخ زده 1 پیمانه آناناس 1 پیمانه انبه 1 پیمانه نارنگی 1 پیمانه توت فرنگی یخ زده 1 پیمانه دستور پخت داخل مخلوط کن توت سیاه و 1/2 قاشق غذاخوری ماست یونانی و مقدار کمی آب بریزید و مخلوط کنید داخل مخلوط کن بلوبری و موز یخ زده و مقداری آب بریزید و مخلوط کنید اسفناج را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید آناناس را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید انبه و نارنگی را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید توت فرنگی یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید و کمی به به آن اضافه کنید و مخلوط کنید داخل یه ظرف مناسب مخلوط هارو بریزید
🍲مواد لازم🍆 🔸۳ عدد بادمجان 🔸۳ عدد کدو 🔸۳ عدد گوجه فرنگی 🔸۱ عدد پیاز 🔸۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🔸کمی روغن 🔸آبغوره به مقدار لازم 🔸نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم 🥪طرز تهیه🧆🧆 ابتدا بادمجان ها رو پوست میگیریم، حلقه حلقه میکنیم، نمک میزنیم و میگذاریم ۳۰ دقیقه بمونه تا تلخیشون گرفته بشه. (نباید حلقه ها خیلی نازک باشن چون بعد در مراحل پخت ممکنه بادمجان وا بره. تقریبا ۲ سانت ضخامت کافی هستش) حالا پیاز رو خورد یا رنده میکنیم و با ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخش میکنیم. وقتی طلایی شد، زرچوبه رو اضافه میکنیم و رب رو هم میریزیم تو قابلمه تا رب سرخ بشه. وقتی رب هم سرخ شد، گوجه فرنگی ها رو که پوست گرفتیم و ریز خورد کردیم به قابلمه اضافه میکنیم. حالا گوجه رو با بقیه مواد کمی تفت میدیم تا آب بندازه و بپزه. نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم. وقتی گوجه ها کمی نرم شدن و پختن، ۱ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم. بادمجان ها که تلخیشون رفته و کدو هایی هم که حلقه کردیم به قابلمه اضافه میکنیم و در قابلمه رو میگذاریم تا کدو و بادمجان بپزن.
خوشمزه ☺️😋 چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم. . میتونین کمی کره یا روغن هم اواخر پختش اضافه کنید😋😋😋😋😋 ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
مواد لازم: 5عدد سیب زمینی سوسیس انگشتی به میزان لازم پنیر گودا یک بسته 2 عدد تخم مرغ آرد سفید و سوخاری (برای غلطاندن کروکت) نمک,فلفل سیاه روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه: سیب زمینی را آبپز کرده,له کرده به شکل پوره در می آوریم و ,یک عدد تخم مرغ,نمک,فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کرده مخلوط میکنیم.آر .تیکه هایی به اندازه گردو برداشته داخل هر توپک سوسیس و پنیر قرار میدیم .سپس اول در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌮سالاد تند و شیرین تن ماهی 🧆مواد لازم🧆 ▢180 گرم کنسرو تن ماهی ▢2 عدد پیازچه ▢2 قاشق مرباخوری روغن زیتون ▢⅓ قاشق مرباخوری فلفل قرمز ▢½ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ▢2 قاشق مرباخوری شکر قهوه ای ▢½ قاشق مرباخوری پودر سیر ▢¼ قاشق مرباخوری نمک ▢1.5 قاشق سوپخوری سرکه سیب ▢1 عدد هویج ▢به مقدار لازم فلفل سیاه 🥪دستور تهیه🥪 کنسرو تن ماهی رو بجوشونید و توی صافی بریزید تا روغن یا آبش گرفته بشه. هویج رو رنده کنید، پیازچه را ریز خرد کنید و توی یک کاسه بریزید. شکر، نمک، روغن و سرکه رو توی یک پیاله مخلوط کنید تا شکر حل یشه و سپس توی کاسه بریزید. پودر پاپریکا دودی، پودر سیر و پودر فلفل قرمز رو به باقی مواد اضافه کنید و با یک فلفل ساب مقداری فلفل سیاه تازه روی ظرف آسیاب کنید و تمام مواد رو به آرامی مخلوط کنید تا مواد له نشن. وقتی مواد را با هم مخلوط کردید برای 5 دقیقه صبر کنید تا طعم ها آزاد شده و ترکیب خوش طعم ما آماده بشه
يك فنجون نخود، دو فنجون عدس و سه فنجون لوبيا چيتى را خوب بپزين. پياز داغ كنين از نوع فراوون، دو سه قاشق رب را توش تفت بدين و توى اش بريزين و رشته اش را هم اضافه كنين. . بعد الو بخارا به اندازه يكى دو مشت، به سليقه خودتون توش بريزين و بزارين جا بيافته. نكته شخصى من: نعنا داغ توش اگر ريخته شه خيلى خوشمزه تره و من يك كم سركه قرمز هم توش ريختم
🌯 😋 ▫️3 عدد ران مرغ بدون استخوان ▫️4 عدد فلفل سبز ▫️2 عدد گوجه فرنگی ▫️3 حبه سیر ▫️روغن مایع به مقدار لازم ▫️زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز مقدار آنها را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید. 🔸ابتدا مواد را بصورت ریز خرد کنید. پوست مرغها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید ریز خرد کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید. سیر را یا رنده کنید و یا ریز خرد کنید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کرد گرم کنید. سپس مرغها را بریزید شروع به تفت دادن کنید. بعد از اینکه رنگ مرغها عوض شد فلفل و سیر را اضافه کنید. وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید. مواد را به خوبی هم بزنید و به تفت دادن ادامه بدید. در آخر به این غذای لذیذ نمک و ادویه های دیگر را اضافه کنید
خامه صبحانه ۲۰۰گرمی ۲بسته شکلات تخته‌ای شیری۲۰۰گرم شکلات تخته ای تلخ ۲۰۰گرم کره ۲۵گرم،بیسکوئیت پتی بور دو بسته پودر نارگیل نصف لیوان مغز گردو نصف لیوان خامه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم بشه و روان بشه ،شکلات ها و کره رو‌اضافه می کنیم و میذاریم آب بشه و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست بشه،پودر نارگیل یا هر مغزی که دوست دارید اضافه کنید و بعد بیسکوئیت های خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و تو قالب بریزید و با قاشق سطحش رو صاف کنید و فشار بدید تا منسجم بشه،چند ساعت داخل یخچال بذارید تا سفت‌بشه و بعد از قالب خارج کنید...اگر قالب سیلیکونی باشه لازم نیست چیزی به قالب بزنید.اگر قالب پلاستیکی یا فلزی یا شیشه ای هست حتما کف و دیواره های قالب سلفون بذارید که راحت بتونید از قالب خارج کنید....
▫️سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم) ▫️رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري ▫️آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري ▫️سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري ▫️ژامبون گوشت : ٤ اسلايس ▫️پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق ▫️تخم مرغ : ١ عدد ▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم 🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد
طرز تهیه: یک عدد پیاز را خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده را اضافه کردم و تفت دادم نمک و فلفل سیاه واویشن وکمی دارچین اضافه کردم (آویشن بیشتر از بقیه ادویه ها باشه ) نصف لیوان قارچ خرد شده نصف لیوان فلفل دلمه ای رنگی نصف لیوان کوکتل رنده شده همه را تفت دادم و کنار گذاشتم تا خنک بشه در ظرف گود ۴ عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق مربا خوری شکر با همزن ۵ دقیقه زدم نصف لیوان روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری ماست ونصف لیوان شیر اضافه کردم وبا همزن مخلوط کردم ۱/۵لیوان ارد را الک کردم وبه مایه اضافه کردم و یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر زدم و مخلوط کردم مواد گوشتی و یک لیوان پنیر پیتزای رنده شده رو به مایه اضافه کردم و دورانی با لیسک (مطابق فیلم)مخلوط کردم و داخل قالب سیلیکونی را چرب کردم و تا نصف قالب رو از مواد پر کردم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه نیم ساعت گذاشتم تا بپزه با خلال دندان امتحان کردم وقتی تمیز در اومد و روی مافین طلایی شد از فر خارج کردم و قالب رو برگردوندم ومافینهارو به راحتی خارج کردم
خربزه رو بشورید از وسط نصف کنید و تخمه های داخلشو با قاشق کاملا خارج کنید حالا یه بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید بزاربد خنک بشه خربزه دونیم شده رو بشکل عمودی قرار بدید و ژله رو داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ژله کاملا سفت بشه بعد خربزه رو مثل خیار پوست بکنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید نوش جان
: سلام سلام من من اومدم با یه شیرینیه خیلی خوشمزه برای عیداز مواد لازم : ارد سفید 90 گرم ارد نخودچی 40 گرم ارد برنج 50 گرم روغن جامد (روغن صاف) 105 گرم (حدودا یک کم بیشتر از یک سوم لیوان) زرده تخم مرغ 1 عدد پودر قند 40 گرم پودر هل نصف ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم همه مواد به دمای محیط برسه. پودر قند و آرد ها الک بشه. فر رو از یک ربع قبل گرم کردم. داخل فر ۱۷۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم. ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و تا ماه ها در محیط خنک در ظرف درب بسته (الزامی به یخچال نیست) می مونه. بدون فر در فر دست ساز می تونین درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاداییف ۱کیلو ۲۰۰گرم گردو تخم مرغ۳تا روغن برایه سرخ کردن برایه شربت شکر۵لیوان آب۵لیوان نصف لیوترش شکرو آبرو بجوشانید زمانیکه غلیظ شد لیمورواضافه کرده خاموش کنید ،طبق کلیپ درست کنید
100 گرم کره نرم در دمای اتاق حدود 1/4 پیمانه روغن مایع حدود 1/2 پیمانه پودر شکر حدود 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 1 تخم مرغ 5 گرم وانیل شکری(شکر دار) نصف قاشق چایخوری نمک 2ونیم الی 3 لیوان آرد 3-4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو - برای داخل شیرینی شکلات سارله دورنگ (هر شکلات کرمی که دورنگه) همه موادو بجز آرد مخلوط کنین، بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.خمیر رو باز کنین و با کاتر ببرین و روی کاغذ روغنی بچینین.در فر گرم شده 180 درجه 15-20 دقیقه بپزین.بعد از سرد شدن شیرینی ها،داخلشون شکلات دورنگ با قیف بزنین.به کناره های قلب پودر شکر الک کنین نوش جان
😋 🍎🍏🍎🍏 سیب 2 کیلو گرم شکر 2 کیلو گرم کشمش 1 لیوان لیمو ترش 2 عدد چوب دارچین 2 عدد 🍘طرز تهیه مربای سیب با کشمش : ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد. بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
مواد لازم : پودر بادام ۸۰ گرم ، آرد برنج ۱/۲ پ ، شکر ۲۰۰ گرم ، شیر ۳۵۰ گرم ، کره ۵۰ گرم ، اسانس هل چند قطره ، نشاسته گل۵۰ گرم ، نشاسته ذرت ۱ق غ ، گلاب نصف پیمانه ، زعفرون دم شده به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا آرد برنج را ۲۰ دقیقه تفت بدید تا خامی آرد برنج گرفته شود سپس پودربادام را اضافه و حدود ۱۰ دقیقه دیگه دو آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید مقداری ازشیر و گلاب و نشاسته ها و مخلوط آرد برنج و پودر بادام را خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید . شکر را درون ماهیتابه روی حرارت ملایم گذاشته و اصلا با هیچ چیز هم نزنید تا رنگش قهوه ای شود بعد دسته ماهیتابه را گرفته و ماهیتابه را تکان دهید تا شکر کاملا کاراملی شود سپس کره را اضافه و خوب مخلوط کنید بعد باقیمانده شیر را بریزید و هم بزنید تا یکدست شود زعفرون را هم اضافه و هم بزنید در آخر مواد بادامی را ریخته مرتب هم بزنید تا یکدست شود .
برای اینکه کیک بریده شده تازه بماند و اطراف آن خشک نشود 👇 کافیست قسمت های بریده شده آن را با نان بپوشانید و با چند خلال دندان نان را فیکس کنید تا کیک مدت ها تازه و نرم بماند. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
مواد لازم: ✨جوجه یک عدد ✨حریره سیر یک ق غ ✨رنده زنجبیل تازه تازه یک ق مرباخوری ✨فلفل نیمکوب یک ق چ ✨نمک و زردچوبه پاپریکا و اب زعفران به میزارن لازم ✨اب انار تازه یک لیوان ✨سس انار و رب انار به میزان لازم طرز تهیه جوجه رو تمیز پاک کنیدو بشویید از وسط به دو نیم کنید تمام مواد بجز رب و سس انار را با هم مخلوط کرده و به تمام قسمتهای مرغ اغشته کنید حدود چهار ساعت داخل یخچال بمونه تا مزه بگیره 🍻بعد داخل تابه نچسب بچینید اب انار رو روی جوجه بریزید در تابه رو بزارید وقتی بخار کرد حرارت رو کم کنید تا اب بندازه و مغز پخت بشه گاهی برگردونید سمت دیگه هم رنگ بگیره و خوب بپزه سس باقی مانده از کف جوجه رو خارج کنید با سس انار و رب انار مخلوط کنید تا یکدست بشه 🔛وقتی دو سمت جوجه کمی برشته شد داخل ظرف سرو بکشید و با سس انار اماده شده و چلو زعفرانی سرو کنید توجه کنید من جوجه رو با پوست طبخ کردم و اینکه اصلا از روغن استفاده نکردم
مواد لازم پاستا پخته شده ۱پ قارچ بلانچ شده ۱/۲پیمانه گوجه گیلاسی خردشده ۱/۲پ زيتون حلقه شده ۱/۴پ فلفل دلمه زرد خردشده ۱/۴پ هویج ریش شده ۱/۲پ جعفری خردشده ۲ ق غ موادلازم برای سس سس خردل ۱ ق غ سرپر روغن زیتون ۳ ق غ آبلیمو یا سرکه ۱_۲ق غ نمک و فلفل و پودرسیر و پاپریکا به میزان لازم برای بلانچ کردن قارچ ، درون آب‌جوش مقداری نمک و آبلیمو ریخته قارچهای ورقه شده رو افزوده وحدود ۵ دقیقه حرارت میدیم بعد بلافاصله درون آب یخ میریزیم. پاستا رو هم درون آب‌جوش و نمک میریزیم وقتی نرم شد آبکش میکنیم. بقیه سبزیجات رو هم خردکرده باهم مخلوط میکنیم و مواد سس رو هم ترکیب کرده و به سالاد اضافه میکنیم.
موادلازم: تحم مرغ سه عدد پودر کاسترد دو قاشق شکر چهار قاشق ٱرد سفید سه قاشق زعفران دم کرده دو قاشق گلاب دو قاشق بکینگ پودریک قاشق چ نمک نوک قاشق چ عسل؛ دارچین وگردو به مقدار دلخواه طرزتهیه: به جزدارچین عسل وگردو همه مواد رو باهمزن میزنیم تا یکدست بشه کف ماهی تابه رو چرب کرده مواد را داخل ٱن میریزیم اجازه میدهیم تا هر دو طرفش طلایی بشه . شربت رو از قبل تهیه میکنیم میزاریم سرد بشه(یه لیوان ٱب نصف لیوان شکر،یه قاشق زعفران دم کرده) برش های مربع میزنیم سه تا سه روی هم میزاریم لابه لای خاگینه ها عسل و دارچین میپاشیم بعد شربت رو روی خاگینه میریزیم وروی آن را با گردو تزیین میکنیم.