12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نان_کنجدی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستیل_ماستی
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی خوشمزه🍰
۲ بسته بیسکویت پتی پور
۲ بسته خامه صبحانه
۴ بسته شکلات تیره
یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد ۳ بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید
و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب ۲۲ سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد ۴ ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نوشیدنی ساده و جذاب که هم وزنتو کاهش میده و هم پوستتو شفاف میکنه *_*
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#بسبوسه_سينابون
يك ليوان و ربع سميد( آرد سمولينا) و سه قاشق غذا خوري روغن و يك چهارم ليوان خامه صبحانه و يك چهارم ليوان شير و يك قاشق چايخوري پودر دارچين همه رو با هم مخلوط مي كنيم و در قالب كاپ كيك مي ريزيم و در فر با درجه حرارت ١٨٠ به مدت بيست دقيقه قرار مي دهيم
از فر كه بيرون اورديم يك قوطي شير تبخير شده و يك قاشق شكر و يك قاشق چايخوري پودر دارچين رو حرارت قرار مي دهيم و روي بسبوسه ها مي ريزيم و در اخر نصف قوطي شيرعسل و پنج عدد پنير كيبي با هم مخلوط مي كنيم و روي آن مي ريزيم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#نكاتى_براى_تزيين_حلوا
چنانچه می خواهید حلوای پخته شده را شکوفه بزنید باید حلوا نرم تر باشد. پس باید به دستور تهیه حلوا حدود 4 تا 5 قاشق شربت یا گلاب اضافه نمایید تا کمی شل تر شود و راحت تر بتوانید آن را شکوفه بزنید. برای تزیین حلوا، اجازه دهید حلوا کمی خنک شود چراکه حلوای گرم به خوبی فرم نخواهد گرفت.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_اوريو_با_گلكسی
طبقه اول:
چهار بيسته بيسكويت اوريو و نصف بسته بيسكويت ساده وانيلي را خرد مي كنيم و در ظرف مورد نظر مي ريزيم هشت عدد پنير كيبي يا دويست گرم پنير ماسكارپونه و نصف قوطي شير عسل و صد گرم خامه صبحانه با هم مخلوط مي كنيم و روي بيسكويت ها ميريزيم و نيم ساعت در فريزر قرار مي دهيم
طبقه بعدي:
صد گرم خامه و چهار قاشق نوتلا يا شكلات صبحانه به روش بن ماري با هم مخلوط و حل كه شد روي طبقه اول مي ريزيم و دو ساعت در يخچال مي گذاريم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#كيك_نارگيل_با_شعريه
مواد لازم:
يك و نيم پيمانه آرد
بكينگ پودر دو قاشق غذا خوري
پودر نارگيل يك پيمانه
ماست يك پيمانه
روغن يك پيمانه
تخم مرغ سه عدد
شكر يك پيمانه
وانيل يك قاشق چايخوري
تخم مرغ و شكر و وانيل را پنج دقيقه هم مي زنيم تا پف كند روغن را به آن اضافه مي كنيم و با دور كند در حد مخلوط شدن هم مي زنيم و به آن ماست اضافه مي كنيم و در اخر مواد خشك اضافه مي كنيم و در قالب مي ريزيم و روي آن شعريه خرده شده مي ريزيم و در فر با درجه حرارت ١٨٠به مدت چهل دقيقه مي گذاريم از فر كه بيرون اورديم روش شير عسل مي ريزيم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_اناناس
رديف اول:
يك چهارم ليوان شربت فيمتو و يك ليوان آب و يك پاكت كارامل روي حرارت قرار ميدهيم اماده كه شد در ظرف ريخته و در يخچال قرار ميدهيم تا مقداري سفت بشود.
رديف دوم:
يك عدد دريم ويب و يك عدد خامه صبحانه و يك پاكت كارامل و مقداري شير عسل و پنج عدد پنير كيبي با هم مخلوط مي كنيم و روي رديف اول مي ريزيم
رديف سوم:
تكه هاي اناناس يا انبه هر ميوه ي كه دوست دارين
رديف چهارم:
يك عدد دريم و يب و يك عدد خامه و شش عدد پنير كيبي با هم مخلوط ميكنيم و روي اناناس ها ميريزيم
🌝🌼
[𖥻🌤@mallakebash✨𖥻]
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رانی_هلو🤗
مواد لازم :👇
هلو ۱ کیلو
شکر ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
دستور تهیه :👇
بعد از اینکه هلوها رو خرد کردین داخل یه قابلمه ۴ لیوان آب و شکر بریزین وقتی به جوش اومد هلوها رو بهش اضافه کنین به اندازه ۲۰ دقیقه بجوشه تا هلوها نرم بشن کافیه.
نکته : میزان شکر به شیرینیه هلوها بستگی داره.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#نکته_مهم_پخت_کیک✔️ 🎂
بازکردن در فر باعث افت دمای داخل فر می شود و محکم به هم زدن در فر قبل از پخته شدن کیک باعث فروریختن، سنگین شدن و خام ماندن وسط کیک می شود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]