eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍧🍝 پودر ژله از چند طعم مختلف (من از آلبالو و بلوبری استفاده کردم) بنا به ذائقه تون بستنی و تکه های میوه و ترافل اول هر کدام از ژله ها رو با یک و نیم لیوان آب جوش بن ماری کردم و گذاشتم یخچال تا ببندن، بعد نصف ژله هارو با چنگال خرد کردم و با بستنی میکس کردم و داخل ظرف سرو بصورت لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی رو ریخته و روی دسر بستنی ساده ریختم وبا میوه و ترافل تزیین کردم. *میتونید تکه های میوه رو لابلای ژله بریزید. *میشه از خامه هم برای این دسر استفاده کرد. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
سینه مرغ و ران مرغ را خام دو بار چرخ کردم و پیاز را با رنده ریز رنده کردم و ابشو گرفتم.همه مواد را باهم مخلوط کردم و ده دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا منسجم بشه و با سلفون روشو پوشوندم چند ساعت در یخچال گذاشتم(من همیشه شب قبل اماده میکنم و در یخچال میزارم)یک کیسه فریزر روی کباب زن پلاستیکی باز کردم از مواد با قاشق داخل کباب زن ریختم قالب زدم سپس داخل ماهیتابه سرخ کردم. البته میتونید سیخ رو داخل قالب کباب زن بزارید و به سیخ بزنید روی اتیش هم کباب کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁 🌀مواد لازم: تخم مرغ پنج عدد شکر آرد کره آب شده پودر وانیل یک قاشق چایخوری 💢همه مواد رو با هم مخلوط تا خمیری صاف و یکدست بدست بیاد بعدم میریزین وسط دستگاه وافل ساز و زمانی که پخته شدن تا نرم هستن باید فرم داده بشن .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
شربت ليمو نعناع 🍃🍋 «اين يه شربتيه كه تخم ريحونا توي شربت شناور ميمونن و ته نشين نميشن» ✅دستور تهیه :👇 يه بسته ژله با هر طعمي كه دوس دارين رو(من طعم ليمو انتخاب كردم)با يك ليوان آب جوش مخلوط و خوب هم بزنين تا ذوب بشه،بزارين يخچال تا نيم بند بشه،دقت كنين كه نبايد كامل ببنده يه حالت آبكي بايد داشته باشه. حــــالا ژله رو ميزارين كنار... يه كاسه بزرگ وردارين ٢ ليوان آب توش ميريزيم با ٣قاشق غذاخوري عرق نعناع و كمتر از نصف ليوان شكر و ٤قاشق غذاخوري تخم شربتي،قشنگ هم ميزنيم و ميزاريم يك ساعت يخچال تا لعاب بده. بعد از يك ساعت شربتي كه درست كرديم رو با ژله ي نيم بند شده مخلوط ميكنيم و با هم زن دستي خوب مخلوط ميكنيم،شربت آمادس .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳۱ شهریور ۱۴۰۲
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳۱ شهریور ۱۴۰۲