eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
برای ۴ نفر برنج ۴ لیوان نمک به میزان لازم روغن ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم. و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم. (درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزکیک سن سباستین🥮 فقط تنبلا ببینن این دستور پخت و از این سه سوته تر هست اصن؟ مواد لازم: -شكر يك ليوان -پنير خامه اي ٤٠٠ گرم -خامه يك پاكت ٢٠٠ گرم -تخم مرغ پنج عدد -نشاسته ي ذرت يك و نيم قاشق سرخالي -وانيل يه قاشق چاي خوري ~دماي فر ١٨٠ درجه تا زماني كه پف كنه و طلايي يا قهوه اي بشه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫 مواد لازم : 🌰فندق بو داده : ۳۰۰ - ۲۵۰ گرم 🍬پودر کاکائو: ۳۰ گرم 🍚 پودر قند (پودر شکر) : ۳۰ گرم 🧂نمک : یک پنس 🍾روغن خوراکی : ۱۰ میلی لیتر 🥛شیر : ۱ قاشق سوپخوری (برحسب غلظت نوتلاتون شیر میشه کم و زیاد بشه و از شیر مدت دار استفاده کنید) 🙋‍♀️نکته :(خیلی باید هم بزنید حدود یک ربع تا کرمی بشه و خرد کنتون تیز باشه و حتما بهش استراحت بدید، فندق تازه بو داده باشه و داغ باشه بهتر) 💚نوش جاان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی پروتینی با برنج قهوه ایی و سفیده تخم مرغ ترکیبات کوکو و برنج پروتیینی - برنج قهوه ایی پخته شده ( سه قاشق غذاخوری ) - هویج رنده شده 🥕 -کدو رنده شده -پیازچه - سفیده تخم‌ مرغ ( یک عدد) 🥚 - ادویه دلخواه ( پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک ) 🧂 🌶 🧄 🥦 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳 👩‍🍳 3 عدد تخم مرغ 3 لیوان شیر 2.5 لیوان آرد 1 قاشق مربا خوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن مایع مواد داخل: 500_400 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب 2 حبه سیر روغن زیتون نمک ، فلفل سیاه ، زیره برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
▫️500 گرم مرغ (سینه باش بهتر) ▫️1 قاشق کره ▫️فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1 ▫️گوجه فرنگی بزرگ ▫️1 پیاز ▫️سماق ▫️نصف دسته جعفری ▫️3 لواش 🔸مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
كرپ رول ژامبون 4تخم مرغ ،2🥛ارد،نمك يك ق چ،1🥛شير،روغن4ق غ،ژامبون كاهو گوجه فرنگي و خيارشور پنير ورقه اي گودا سس مايونز براي بين رول به ميزان روغن ابتدا تخم مرغ را يك دقيقه با دور كند همزن زده و شير و روغن و نمك را اضافه كنيد ومخلوط كنيد يك دقيقه بزنيد رنگ خوراكي مورد علاقه را اضافه كنيد و مخلوط كنيد،براي اينكه كرپ شما ترك نخورد به مدت نيم ساعت مواد را يخچال گذاشته و كف تابه را كمي با فرچه چرب كنيد ودو ملاقه از مركز وسط تابه ريخته و تابه را چرخانده تا مواد همه جاي تابه برود و بعد از يك دقيقه كرپ را برگردانده تا كمي ديگرو روي حرارت بماند بين يك حوله رول كنيد و بعد از يك ربع ابتدا تمام سطح كرپ را سس مايونز بزنيد و پنير گودا ژامبون كاهو گوجه ي خورد شده و خيارشور ريخته و رول كنيد و برش بزنيد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 ✅مواد لازم خمیر پیتزا آرد سفید ۵۰۰گرم آب ۲۵۰گرم روغن مایع یا زیتون ۴۰گرم شکر ۵ گرم نمک ۸ گرم بکینگ پودر ۳گرم مخمر ۳ گرم ابتدا کل مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم آب رو در چند مرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدودن ۴ یا پنج دقیقه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم اگه دستگاه دارید ۶ دقیقه کافیه ورز بدین اگه مثل من نداشتین تمام مراحل رو با دست انجام بدین فقط اینکه زمان ورز دادن با دست بیشتره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گریل سینه مرغ ۲ عدد نان تافتون ۶ عدد کاهو پیج نصف ۱ عدد خیار شور ۳ عدد سیب زمینی ۴ عدد ادویه سیب زمینی 👇ادویه سیب زمینی👇 نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا و پول بیبر و پودر سیر (هرکدوم ۱ قاشق چای خوری ) کچاب ۱ قاشق غذا غوری مایونز ۱ قاشق غذا خوری سرکه ۱ قاشق غذا خوری خیار شور یک عدد ماست ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری سیر ۱ حبه ‎‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
16 عدد ارده غلیظ وسفت ۱/۲پیمانه سرصاف (از ارده ای که معمولا کف ظرف ته نشین میشه و غلیظ هست استفاده کنید). روغن مایع ۱/۴پیمانه، پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه سرصاف، آرد قنادی تقریبا ۱۵۰ گرم ( آرد را کم کم اضافه کنید)، کنجد، خرما ۸ عدد (خرمای بدون شهد مثل خرمای به هم چسبیده، خرمای دشتستان یا رطب )، گردو(قابل حذف) 🔴ارده غلیظ و سفت، روغن مایع، مقداری آرد +پودر شکر را با لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. اگر نیاز بود کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد. کمی شل و نرم بودن خمیر طبیعی است 1ق س از خمیر بردارید ودردست پهن کنید خرما و گردو داخلش بذارید و بصورت گلوله در آورید. در کنجد بغلتانید و در کاتر گرد قرار دهید با انگشتان کاملا فشار دهید تا خمیر شکل قالب رو بخود بگیرد. کاتر را خارج کنید . در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ودر فر 175 درجه از نیم‌ساعت قبل گرم شده، 25_30 دقیقه بپزید. قطر کاتر گرد ۴/۵ سانتیمتر میباشد. بعد از خارج کردن از فر، بگذارید در دمای محیط کامل خنک شوند بعد با عسل گرم شده، با قلم مو روی شیرینی ها بکشید و با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀 یه ایده دلبر و آسون که هاتونو باهاش خوشگلتر کنین . فقط یک نکته اینجا بگم برای حالت دادن خیار و خم کردنش باید حتما برش های نازک بزنین که راحت حالت بگیره وگرنه خیار میشکنه راستی خیار خیلی سرد هم نباشه
☕️ سلام صبحتون بخیر 🍁روزتون ☕️متبرک به نگاه خدا 🍁الهی ☕️دلتون گرم از 🍁آفتاب امید ☕️نگاهتون خندان 🍁ترقی درکارتون ☕️وموفقیت و خوشبختی 🍁در زندگیتون جاری باشه