فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی پروتینی با برنج قهوه ایی و سفیده تخم مرغ
ترکیبات کوکو و برنج پروتیینی
- برنج قهوه ایی پخته شده ( سه قاشق غذاخوری )
- هویج رنده شده 🥕
-کدو رنده شده
-پیازچه
- سفیده تخم مرغ ( یک عدد) 🥚
- ادویه دلخواه ( پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک ) 🧂 🌶 🧄 🥦
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#کرپ_بورک 👩🍳
3 عدد تخم مرغ
3 لیوان شیر
2.5 لیوان آرد
1 قاشق مربا خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
مواد داخل:
500_400 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 حبه سیر
روغن زیتون
نمک ، فلفل سیاه ، زیره
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
نمک
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#مرغ_تانتونی
▫️500 گرم مرغ (سینه باش بهتر)
▫️1 قاشق کره
▫️فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1
▫️گوجه فرنگی بزرگ
▫️1 پیاز
▫️سماق
▫️نصف دسته جعفری
▫️3 لواش
🔸مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
كرپ رول ژامبون
4تخم مرغ ،2🥛ارد،نمك يك ق چ،1🥛شير،روغن4ق غ،ژامبون كاهو گوجه فرنگي و خيارشور پنير ورقه اي گودا سس مايونز براي بين رول به ميزان روغن
ابتدا تخم مرغ را يك دقيقه با دور كند همزن زده و شير و روغن و نمك را اضافه كنيد ومخلوط كنيد يك دقيقه بزنيد رنگ خوراكي مورد علاقه را اضافه كنيد و مخلوط كنيد،براي اينكه كرپ شما ترك نخورد به مدت نيم ساعت مواد را يخچال گذاشته و كف تابه را كمي با فرچه چرب كنيد ودو ملاقه از مركز وسط تابه ريخته و تابه را چرخانده تا مواد همه جاي تابه برود و بعد از يك دقيقه كرپ را برگردانده تا كمي ديگرو روي حرارت بماند بين يك حوله رول كنيد و بعد از يك ربع ابتدا تمام سطح كرپ را سس مايونز بزنيد و پنير گودا ژامبون كاهو گوجه ي خورد شده و خيارشور ريخته و رول كنيد و برش بزنيد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پیتزا
🥳🥳🥳🥳🥳
✅مواد لازم خمیر پیتزا
آرد سفید ۵۰۰گرم
آب ۲۵۰گرم
روغن مایع یا زیتون ۴۰گرم
شکر ۵ گرم
نمک ۸ گرم
بکینگ پودر ۳گرم
مخمر ۳ گرم
ابتدا کل مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم
آب رو در چند مرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدودن ۴ یا پنج دقیقه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم اگه دستگاه دارید ۶ دقیقه کافیه ورز بدین اگه مثل من نداشتین تمام مراحل رو با دست انجام بدین فقط اینکه زمان ورز دادن با دست بیشتره
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گریل
سینه مرغ ۲ عدد
نان تافتون ۶ عدد
کاهو پیج نصف ۱ عدد
خیار شور ۳ عدد
سیب زمینی ۴ عدد
ادویه سیب زمینی 👇ادویه سیب زمینی👇
نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا و پول بیبر و پودر سیر (هرکدوم ۱ قاشق چای خوری )
کچاب ۱ قاشق غذا غوری
مایونز ۱ قاشق غذا خوری
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
خیار شور یک عدد
ماست ۴ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
#آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_کنجدی 16 عدد
ارده غلیظ وسفت ۱/۲پیمانه سرصاف (از ارده ای که معمولا کف ظرف ته نشین میشه و غلیظ هست استفاده کنید). روغن مایع ۱/۴پیمانه، پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه سرصاف، آرد قنادی تقریبا ۱۵۰ گرم ( آرد را کم کم اضافه کنید)، کنجد، خرما ۸ عدد (خرمای بدون شهد مثل خرمای به هم چسبیده، خرمای دشتستان یا رطب )، گردو(قابل حذف)
🔴ارده غلیظ و سفت، روغن مایع، مقداری آرد +پودر شکر را با لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. اگر نیاز بود کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد. کمی شل و نرم بودن خمیر طبیعی است
1ق س از خمیر بردارید ودردست پهن کنید خرما و گردو داخلش بذارید و بصورت گلوله در آورید. در کنجد بغلتانید و در کاتر گرد قرار دهید با انگشتان کاملا فشار دهید تا خمیر شکل قالب رو بخود بگیرد. کاتر را خارج کنید . در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ودر فر 175 درجه از نیمساعت قبل گرم شده، 25_30 دقیقه بپزید. قطر کاتر گرد ۴/۵ سانتیمتر میباشد. بعد از خارج کردن از فر، بگذارید در دمای محیط کامل خنک شوند بعد با عسل گرم شده، با قلم مو روی شیرینی ها بکشید و با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_سالاد
🎀 یه ایده دلبر و آسون که #سفره هاتونو باهاش خوشگلتر کنین
.
فقط یک نکته اینجا بگم برای حالت دادن خیار و خم کردنش باید حتما برش های نازک بزنین که راحت حالت بگیره وگرنه خیار میشکنه
راستی خیار خیلی سرد هم نباشه
✅ کیک موزی فوق العاده خوش عطرو طعم و بدون نیاز به فر😋
اول یه سلفون رو کف تابه پهن کنید
دو تا موز رو حلقه حلقه کنید و کف تابه بچینید
پانصد میلی لیتر شیر ،سه قاشق نشاسته ذرت ،یک قاشق پودر کاکائو،سه قاشق شکر رو باهم مخلوط کنید و بعد روی حرارت بزاریدو مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه
از روی حرارت بردارید و یه قاشق کره که به دمای اتاق رسیده باشه و شکلات تخته ای رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باز بشن
بعد ترکیب رو روی موزها بریزید
خب حالا ما به بیسکوییت کرمدار نیاز داریم
بیسکویت ها رو روی مواد بچینید
سلفون رو روش بکشید و بزارید یکی دو ساعتی تو یخچال باشه تا خودشو بگیره
#کیک_موزی #بدون_فر
ژله
برای این مدل ژله رنگین کمان هر بسته ژله رو با یه لیوان آبجوش حل کنید بذارید به دمای محیط برسه بعد بهش نصف پیمانه شیر به دمای محیط رسیده اضافه کنید هر قالب ساده ای میتونید انتخاب کنید چرب کنید و هر ژله رو جداگانه تو اون بریزید و ۵ تا ۶ ساعت بذارید یخچال تا کاملا ببنده من توی کاسه ریختم شش تا رنگ ژله توی شش تا کاسه جدا ریختم بعد این مدت از یخچال درآوردم و هر کدوم از ژله ها رو با رنده درشت رنده کردم دو تا بسته ژله آلورا رو با دو لیوان آبجوش حل کردم و بنماری کردم و گذاشتم تو محیط تا خنک بشه بعد قالب اصلی رو چرب کردم یکی از ژله های رنده شده رو کف قالب ریختم و روش یکم ژله آلورا ریختم ( استوری رو هایلایت کردم) گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد بیرون آوردم ژله بعدی رو ریختم و دوباره یکم ژله آلورا و دوباره گذاشتم یخچال به همین ترتیب ادامه دادم تا لایه آخر رو ریختم و توی یخچال به مدت هشت ساعت گذاشتم
ژله های که من استفاده کردم تمشک و پرتقال و موز و طالبی و بلوبری و انگور بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_پخت_کیک
وقتی قالب کیک رو میکوبی علاوه بر هوای اضافه هوای غیر اضافه هم خالی میشه🥴
.
✅نکته مهم:👇🏻
بجای اینکه بکوبیش رو زمین با استفاده از سیخ چوبی بددددون اینکه به دیواره قالب یا ته قالب کشیده بشه از اطراف به سمت مرکز بیارید🙊
❌اینجوری باعث میشه کمک کنی کیکت گنبدی هم نشه❌
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پیراشکی_لقمه_ای
آرد: 2 لیوان، شیر: 1 لیوان،تخم مرغ:1 عدد،کره نرم شده: 1/4 لیوان،شکر: 4 قاشق غذاخوری،بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری،نمک:1/2 قاشق چایخوری، شکلات تخته ای: مقداری
طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید
نوش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کوکتل_هفت_میوه
توت سیاه 1/2 پیمانه
ماست یونانی 1/2 قاشق غذاخوری
آب مقداری
بلوبری 1/2 پیمانه
موز یخ زده نصف عدد
ماست یونانی 1 قاشق غذاخوری
اسفناج یخ زده 1 پیمانه
آناناس 1 پیمانه
انبه 1 پیمانه
نارنگی 1 پیمانه
توت فرنگی یخ زده 1 پیمانه
دستور پخت
داخل مخلوط کن توت سیاه و 1/2 قاشق غذاخوری ماست یونانی و مقدار کمی آب بریزید و مخلوط کنید
داخل مخلوط کن بلوبری و موز یخ زده و مقداری آب بریزید و مخلوط کنید
اسفناج را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید
آناناس را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید
انبه و نارنگی را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید
توت فرنگی یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید و کمی به به آن اضافه کنید و مخلوط کنید
داخل یه ظرف مناسب مخلوط هارو بریزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحتترین و خوشمزه ترین کیک دنیا رو براتون آوردم
مواد لازم:
آرد ۳ ق غ
شکر ۳ ق غ
پودر کاکائو ۱.۵ ق غ
شیر ۵ ق غ
روغن ۳ ق غ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق م
وانیل کمی
شکلات چیپسی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پنیری
روغن
پیاز
قارچ
ادویه جات ترشی جات:
نمک ، فلفل ، سیر خشک
سبزیجات برای طعم دادن
پنیر موزارلا
گوجه فرنگی
نان پیتا
ابتدا پیاز رو داخل روغن سرخ کنید در ادامه قارچ ،نمک، فلفل قرمز و پودر سیر رو بهش اظافه و کاملا سرخ کنید.
حالا سبزیجات موردنظرتون رو بهمراه گوجه خورد شده و پنیر موزارلا بهش اظافه و مجددا سرخ کنید.همه چیز اماده ست.مطابق فیلم نان های پیتا رو برش و موادمون رو بهش اظافه کنیدحالا نان ها رو بزارید داخل ماهیتابه و با کمی روغن سرخ کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایچلی_کوفته 😍😋
-بلغور جو که حسابی ریز شده باشه ۲/۵ لیوان
-آرد سمولینا دو سوم یک لیوان
-آب داغ ۱لیوان(اندازه لیوانها یکسان هست)
-رب گوجه فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری
-تخم مرغ ۱عدد🥚
-آرد سفید نصف لیوان
-فلفل قرمز-نمک-فلفل سیاه-زیره سبز
-گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
-فلفل دلمه،کاپی یا تُند ۱عدد
-پیاز متوسط ۱عدد🧅
-جعفری ساطوری شده ۵۰گرم یا یک مُشت تقریبا
-پاپریکا-زردچوبه-فلفل قرمز -نمک
-حین فرم دادن ایچلی کوفته ها،حتما دستاتو خیس نگه دار تا براحتی فُرم بدی.برای خیساندن بلغور و سمولینا،از آب زیادی استفاده نکن چون اگر خمیری شکل بشه،دیگه نمیتونی فُرم بدی و توی روغن وا میره.باید خمیری تقریبا خشک تر باشه.برای سرخ کردن،نزار روغن کامل داغ بشه،اینجوری سریع میسوزن،همینکه نصفه داغ شد،۳تایی باهم سرخ کن.تایم پختش هم ۵دقیقه ست.ترکها،روش خاص خودشونو دارن برای شکل ایچلی کوفته.من سعی کردم کمی رعایتش کنم مواد میانی نباید آبدار باشه پس تا جای ممکن بپزاگر خمیر خیلی خُشک بود،خیلی کم آبجوش حین چنگ زدن اضافه کن تا به بافت مورد نظرت برسی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خانگی
میدونستی مایونز تخم مرغ خام داره؟😕
یک و یک چهارم پیمانه روغن
دو سوم پیمانه شیر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر
دو قاشق غذاخوری سس خردل
مواد رو داخل ظرف بریزید و با کمک گوشکوب برقی میکس کنید ، گوشکوب رو بالا و پایین بیارید تا به خوبی میکس بشه
یک قاشق غذاخوری ابلیمو بریزید میکس کنید
اگه از اول آبلیمو بریزید ، میبُره
بعد از دو دقیقه سس مایونز آماده است
این سس بهتر هست که با گوشکوب برقی میکس بشه تا فرم بگیره😋
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته (خیلی نرم نشه )
۴ عدد
هویج خام ۱عدد
پیازچه هر چقدر دوست داری
فلفل دلمه قرمز ۱عدد
شوید
خیار شور ۶-۵ عدد
ذرت ۱/۲پیمانه (نصف کنسرو)
برای سس
۲قاشق غذا خوری مایونز
۲قاشق ماست
۱قاشق چایخوری خردل
۱قاشق غذا خوری لیمو ترش
روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
سیب زمینها را بذارین خنک بشن بعد خرد کنیدمواد سالاد و سس رو كه با هم مخلوط کردین حداقل۲ساعت تو بخچال بمونه برای تزیین میتونید از حلقه قالب کمربندی استفاده کنید.در کنار مرغ یا گوشت هم عالیه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس ماکارونی خیلی ترد و سالم 🍝😍😋
ماكارونی پنه
نمک و فلفل سياه
آويشن
پودر سير
پودر تخم گشنيز
روغن
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کرانچی 😍😍
چه موادی لازم داریم؟!🤔
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
____
چطوری درستش کنیم؟
سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو ۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿
#سالاد_میگو_با_ذرت
مواد لازم:
كنسرو ذرت يك قوطي
میگو پخته خرد شده يك فنجان
خيار شور۲ عدد
نخود فرنگي نصف فنجان
هويج آب پز 3 عدد
كرفس خرد شده يك فنجان
گوجه فرنگي خرد شده يك فنجان
آب ليمو 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سس مخصوص گوشت نصف فنجان
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
خيار شور و هويج آب پز را حلقه حلقه خرد مي كنيم . سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگي ، هويج ، نخود فرنگي ، كرفس و خيار شور را باهم مخلوط مي كنيم. آب ليمو ، روغن زيتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه مي كنيم . در يك ديس گرد چند برگ كاهو قرار مي دهيم و تمامي مواد آماده شده را روي برگ كاهو قرار مي دهيم و روي آنها سس گوشت را مي ريزيم. مي توانيم دور ديس را با چند تربچه گل شده و جعفري تزيين كنيم .
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#رولت_لیمویی
مواد لازم 👇
ارد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
نشاسته ۱ ق غ
نمک ۱ پنس
رنگ خوراکی
روغن مایع ۱/۴پیمانه
شیر ۱/۴پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ عدد
شیر یک پیمانه
پودر خامه ۱ عدد
طرز تهیه 👇
آرد ونشاسته ونمک وپکینگ پودر رو باهم مخلوط والک میکنیم .
زرده وسفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم .
زرده و وانیل و نصف شکرررو با هم می زنیم وبعد روغن مایع وشیر رو اضافه وهم می زنیم
سفیده و نصف شکر رو اینقدر باهم می زنیم تا پف کنه و وقتی برمی گردونیم از ظرف برنگرده
حالا مواد خشک رو به مواد زرده اضافه میکنیم وهم می زنیم وبعد رنده پوست لیمو ورنگ زرد خوراکی و سفیده زده شده رو اضافه کرده وبه حالت دورانی وبه آرامی بالیسک هم می زنیم .در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم مواد رولت رو ریخته وسطحش رو صاف میکنیم ودر فر از قبل روشن شده بادرجه حرارت ۱۸۰وبه مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم .
بعد که رولت پخت از فر بیرون میاریم و اون رو رول میکنیم ویک حوله تمیز روش میزاریم و وقتی خنک شد کاغذ روغنی رو جدا کرده .
شیر وپودر خامه رو باهم اینقدرمی زنیم تا خودش رو بگیره
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#معمول_تمر
که با خرما پرمیشه
مواد لازم👇
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۴پیمانه
کره ۱۰۰گرم
پنیر کیبی ۳ عدد
وانیل نوک ق چ
پکینگ پودر ۱/۴ ق چ
خرما ۱ لیوان
پودر هل ۱ق چ
پودر تخم گشنیز ۱/۴ق چ
کنجد مقداری
طرز تهیه 👇
کره وپودر قند را باهم مخلوط کرده وخوب بزنید وبعد پنیر کیبی و وانیل را اضافه کنید وباهم زن مخلوط کنید
آرد را الک کنید ودر چند مرحله به مواد بالا اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف به دست بیاد .
پوست وهسته خرما را بگیرید وبا ته قاشق خوب له کنید وبعد در مقداری کمی کره تفت بدین حرارت باید کم باشه وبعد بهش کنچد وپودر تخم گشنیز و پودر هلرا اضافه کرده وخوب مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد از این مواد به اندازه یک فندق بزرگ بردارید و گرد کنید وآماده بزارید .
حالا از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید و وسط خمیر را گود کنید ویک گردی از خرما را در وسط خمیر بزارید وخمیر را ببندید و قالب بزنید ودر سینی فر بچینید .
فرا را بادرجه حرارت ۱۲۰ از یک ربع قبل روشن کنید وسینی فر را در فر بزارید وتا وقتی ته معمول طلایی شد از فر خارج کنید.وبا پودر پسته ویا پودر قند تزیین کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]