ژله
برای این مدل ژله رنگین کمان هر بسته ژله رو با یه لیوان آبجوش حل کنید بذارید به دمای محیط برسه بعد بهش نصف پیمانه شیر به دمای محیط رسیده اضافه کنید هر قالب ساده ای میتونید انتخاب کنید چرب کنید و هر ژله رو جداگانه تو اون بریزید و ۵ تا ۶ ساعت بذارید یخچال تا کاملا ببنده من توی کاسه ریختم شش تا رنگ ژله توی شش تا کاسه جدا ریختم بعد این مدت از یخچال درآوردم و هر کدوم از ژله ها رو با رنده درشت رنده کردم دو تا بسته ژله آلورا رو با دو لیوان آبجوش حل کردم و بنماری کردم و گذاشتم تو محیط تا خنک بشه بعد قالب اصلی رو چرب کردم یکی از ژله های رنده شده رو کف قالب ریختم و روش یکم ژله آلورا ریختم ( استوری رو هایلایت کردم) گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد بیرون آوردم ژله بعدی رو ریختم و دوباره یکم ژله آلورا و دوباره گذاشتم یخچال به همین ترتیب ادامه دادم تا لایه آخر رو ریختم و توی یخچال به مدت هشت ساعت گذاشتم
ژله های که من استفاده کردم تمشک و پرتقال و موز و طالبی و بلوبری و انگور بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_پخت_کیک
وقتی قالب کیک رو میکوبی علاوه بر هوای اضافه هوای غیر اضافه هم خالی میشه🥴
.
✅نکته مهم:👇🏻
بجای اینکه بکوبیش رو زمین با استفاده از سیخ چوبی بددددون اینکه به دیواره قالب یا ته قالب کشیده بشه از اطراف به سمت مرکز بیارید🙊
❌اینجوری باعث میشه کمک کنی کیکت گنبدی هم نشه❌
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#پیراشکی_لقمه_ای
آرد: 2 لیوان، شیر: 1 لیوان،تخم مرغ:1 عدد،کره نرم شده: 1/4 لیوان،شکر: 4 قاشق غذاخوری،بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری،نمک:1/2 قاشق چایخوری، شکلات تخته ای: مقداری
طرز تهیه :
شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.
داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید
نوش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کوکتل_هفت_میوه
توت سیاه 1/2 پیمانه
ماست یونانی 1/2 قاشق غذاخوری
آب مقداری
بلوبری 1/2 پیمانه
موز یخ زده نصف عدد
ماست یونانی 1 قاشق غذاخوری
اسفناج یخ زده 1 پیمانه
آناناس 1 پیمانه
انبه 1 پیمانه
نارنگی 1 پیمانه
توت فرنگی یخ زده 1 پیمانه
دستور پخت
داخل مخلوط کن توت سیاه و 1/2 قاشق غذاخوری ماست یونانی و مقدار کمی آب بریزید و مخلوط کنید
داخل مخلوط کن بلوبری و موز یخ زده و مقداری آب بریزید و مخلوط کنید
اسفناج را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید
آناناس را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید
انبه و نارنگی را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید
توت فرنگی یخ زده را داخل مخلوط کن بریزید و کمی به به آن اضافه کنید و مخلوط کنید
داخل یه ظرف مناسب مخلوط هارو بریزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحتترین و خوشمزه ترین کیک دنیا رو براتون آوردم
مواد لازم:
آرد ۳ ق غ
شکر ۳ ق غ
پودر کاکائو ۱.۵ ق غ
شیر ۵ ق غ
روغن ۳ ق غ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق م
وانیل کمی
شکلات چیپسی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پنیری
روغن
پیاز
قارچ
ادویه جات ترشی جات:
نمک ، فلفل ، سیر خشک
سبزیجات برای طعم دادن
پنیر موزارلا
گوجه فرنگی
نان پیتا
ابتدا پیاز رو داخل روغن سرخ کنید در ادامه قارچ ،نمک، فلفل قرمز و پودر سیر رو بهش اظافه و کاملا سرخ کنید.
حالا سبزیجات موردنظرتون رو بهمراه گوجه خورد شده و پنیر موزارلا بهش اظافه و مجددا سرخ کنید.همه چیز اماده ست.مطابق فیلم نان های پیتا رو برش و موادمون رو بهش اظافه کنیدحالا نان ها رو بزارید داخل ماهیتابه و با کمی روغن سرخ کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایچلی_کوفته 😍😋
-بلغور جو که حسابی ریز شده باشه ۲/۵ لیوان
-آرد سمولینا دو سوم یک لیوان
-آب داغ ۱لیوان(اندازه لیوانها یکسان هست)
-رب گوجه فرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری
-تخم مرغ ۱عدد🥚
-آرد سفید نصف لیوان
-فلفل قرمز-نمک-فلفل سیاه-زیره سبز
-گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
-فلفل دلمه،کاپی یا تُند ۱عدد
-پیاز متوسط ۱عدد🧅
-جعفری ساطوری شده ۵۰گرم یا یک مُشت تقریبا
-پاپریکا-زردچوبه-فلفل قرمز -نمک
-حین فرم دادن ایچلی کوفته ها،حتما دستاتو خیس نگه دار تا براحتی فُرم بدی.برای خیساندن بلغور و سمولینا،از آب زیادی استفاده نکن چون اگر خمیری شکل بشه،دیگه نمیتونی فُرم بدی و توی روغن وا میره.باید خمیری تقریبا خشک تر باشه.برای سرخ کردن،نزار روغن کامل داغ بشه،اینجوری سریع میسوزن،همینکه نصفه داغ شد،۳تایی باهم سرخ کن.تایم پختش هم ۵دقیقه ست.ترکها،روش خاص خودشونو دارن برای شکل ایچلی کوفته.من سعی کردم کمی رعایتش کنم مواد میانی نباید آبدار باشه پس تا جای ممکن بپزاگر خمیر خیلی خُشک بود،خیلی کم آبجوش حین چنگ زدن اضافه کن تا به بافت مورد نظرت برسی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خانگی
میدونستی مایونز تخم مرغ خام داره؟😕
یک و یک چهارم پیمانه روغن
دو سوم پیمانه شیر
نصف قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر
دو قاشق غذاخوری سس خردل
مواد رو داخل ظرف بریزید و با کمک گوشکوب برقی میکس کنید ، گوشکوب رو بالا و پایین بیارید تا به خوبی میکس بشه
یک قاشق غذاخوری ابلیمو بریزید میکس کنید
اگه از اول آبلیمو بریزید ، میبُره
بعد از دو دقیقه سس مایونز آماده است
این سس بهتر هست که با گوشکوب برقی میکس بشه تا فرم بگیره😋
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته (خیلی نرم نشه )
۴ عدد
هویج خام ۱عدد
پیازچه هر چقدر دوست داری
فلفل دلمه قرمز ۱عدد
شوید
خیار شور ۶-۵ عدد
ذرت ۱/۲پیمانه (نصف کنسرو)
برای سس
۲قاشق غذا خوری مایونز
۲قاشق ماست
۱قاشق چایخوری خردل
۱قاشق غذا خوری لیمو ترش
روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
سیب زمینها را بذارین خنک بشن بعد خرد کنیدمواد سالاد و سس رو كه با هم مخلوط کردین حداقل۲ساعت تو بخچال بمونه برای تزیین میتونید از حلقه قالب کمربندی استفاده کنید.در کنار مرغ یا گوشت هم عالیه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس ماکارونی خیلی ترد و سالم 🍝😍😋
ماكارونی پنه
نمک و فلفل سياه
آويشن
پودر سير
پودر تخم گشنيز
روغن
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کرانچی 😍😍
چه موادی لازم داریم؟!🤔
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
____
چطوری درستش کنیم؟
سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو ۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿
#سالاد_میگو_با_ذرت
مواد لازم:
كنسرو ذرت يك قوطي
میگو پخته خرد شده يك فنجان
خيار شور۲ عدد
نخود فرنگي نصف فنجان
هويج آب پز 3 عدد
كرفس خرد شده يك فنجان
گوجه فرنگي خرد شده يك فنجان
آب ليمو 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سس مخصوص گوشت نصف فنجان
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
خيار شور و هويج آب پز را حلقه حلقه خرد مي كنيم . سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگي ، هويج ، نخود فرنگي ، كرفس و خيار شور را باهم مخلوط مي كنيم. آب ليمو ، روغن زيتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه مي كنيم . در يك ديس گرد چند برگ كاهو قرار مي دهيم و تمامي مواد آماده شده را روي برگ كاهو قرار مي دهيم و روي آنها سس گوشت را مي ريزيم. مي توانيم دور ديس را با چند تربچه گل شده و جعفري تزيين كنيم .
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#رولت_لیمویی
مواد لازم 👇
ارد ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
نشاسته ۱ ق غ
نمک ۱ پنس
رنگ خوراکی
روغن مایع ۱/۴پیمانه
شیر ۱/۴پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ عدد
شیر یک پیمانه
پودر خامه ۱ عدد
طرز تهیه 👇
آرد ونشاسته ونمک وپکینگ پودر رو باهم مخلوط والک میکنیم .
زرده وسفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم .
زرده و وانیل و نصف شکرررو با هم می زنیم وبعد روغن مایع وشیر رو اضافه وهم می زنیم
سفیده و نصف شکر رو اینقدر باهم می زنیم تا پف کنه و وقتی برمی گردونیم از ظرف برنگرده
حالا مواد خشک رو به مواد زرده اضافه میکنیم وهم می زنیم وبعد رنده پوست لیمو ورنگ زرد خوراکی و سفیده زده شده رو اضافه کرده وبه حالت دورانی وبه آرامی بالیسک هم می زنیم .در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم مواد رولت رو ریخته وسطحش رو صاف میکنیم ودر فر از قبل روشن شده بادرجه حرارت ۱۸۰وبه مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم .
بعد که رولت پخت از فر بیرون میاریم و اون رو رول میکنیم ویک حوله تمیز روش میزاریم و وقتی خنک شد کاغذ روغنی رو جدا کرده .
شیر وپودر خامه رو باهم اینقدرمی زنیم تا خودش رو بگیره
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#معمول_تمر
که با خرما پرمیشه
مواد لازم👇
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۴پیمانه
کره ۱۰۰گرم
پنیر کیبی ۳ عدد
وانیل نوک ق چ
پکینگ پودر ۱/۴ ق چ
خرما ۱ لیوان
پودر هل ۱ق چ
پودر تخم گشنیز ۱/۴ق چ
کنجد مقداری
طرز تهیه 👇
کره وپودر قند را باهم مخلوط کرده وخوب بزنید وبعد پنیر کیبی و وانیل را اضافه کنید وباهم زن مخلوط کنید
آرد را الک کنید ودر چند مرحله به مواد بالا اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف به دست بیاد .
پوست وهسته خرما را بگیرید وبا ته قاشق خوب له کنید وبعد در مقداری کمی کره تفت بدین حرارت باید کم باشه وبعد بهش کنچد وپودر تخم گشنیز و پودر هلرا اضافه کرده وخوب مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد از این مواد به اندازه یک فندق بزرگ بردارید و گرد کنید وآماده بزارید .
حالا از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید و وسط خمیر را گود کنید ویک گردی از خرما را در وسط خمیر بزارید وخمیر را ببندید و قالب بزنید ودر سینی فر بچینید .
فرا را بادرجه حرارت ۱۲۰ از یک ربع قبل روشن کنید وسینی فر را در فر بزارید وتا وقتی ته معمول طلایی شد از فر خارج کنید.وبا پودر پسته ویا پودر قند تزیین کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کوکی_مارپیچی
مواد لازم :👇
آرد۴ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
نشاسته ذرت ۱پیمانه
پودرشکر۱پیمانه
روغن مایع ۱پیمانه
رنده پوست لیمو ترش ۱ق م
پودر کاکائو۱ق غ
وانیل ۱ق چ
نمک ۱پنس
پکینگ پودر ۱ ق م
طرزتهیه 👇
تخم مرغ و رنده پوست لیمو و وانیل وپودر شکر و نمک رو باهم خوب می زنیم تا کرم رنگ بشهروغن مایع رو به مواد بالا اضافه کرده وهم می زنیم وبعد آرد و پودر نشاسته ذرت وپکینگ پودر رو الک وبه موادمون کم کم اضافه میکنیم وخمیر رو ورز میدیم ویک سوم از خمیر جدا کرده وپودر کاکائو می زنیم ومخلوط میکنیم تاخمیر یکدست قهوه ایی داشته باشیم ازخمیر کرم رنگ به اندازه یک گردو برمیداریم وگرد میکنیم ازخمیر قهوه ایی کمی برمیداریم و به شکل لول وباریک باز میکنیم حالا این لول نازک رو از بالای خمیر وصل میکنیم وبه شکل مارپیچ میپیچونیم وبعد بهش یک فشار میدیم که خوب به هم وصل بشه وسطش یک گودی کوچک ایجاد میکنیم و بعد باچاقوروی خمیر شیارهای ایجاد میکنین حالا در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم واین کوکی ها رو در سینی میچینیم ودرفر از قبل روشن شده بادرجه حرارت۱۸۰به مدت ۱۵دقیقه قرار میدهیم وقتی از فردر اوردیم و خنک شد وسطش رو پر میکنیم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر_و_تخم_مرغ
⠀
مواد تشکیل دهنده:
بیسکوییت خامه دار
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
250 میلی لیتر (1 فنجان) شیر
گاناش شکلاتی
📝 بیسکوییت ها را در مخلوط کن خرد کنید. بیکینگ پودر را به خرده اضافه کنید و مخلوط کنید. شیر ، خامه کلوچه را اضافه کرده و هم بزنید.
فرم را با روغن چرب کرده و پایین آن را با مواد روغنی آغشته کنید. مخلوط را در قالب بریزید. قابلمه را با مخلوط داخل تابه قرار دهید. به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
کیک آماده شده را با گاناش تزیین کنید😋
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کسادیاباگوشت_مرغ
400 گرم مرغ
10 عدد تورتیلا
پنیر موزارلا رنده شده
پنیر چدار خرد شده.
ادویه جات
2 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری پودر زیره
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری فلفل چیلی
نمک
3 قاشق غذاخوری روغن
3 حبه سیر تازه
1 فلفل دلمه ای قرمز
1 فلفل دلمه ای سبز
1 پیاز سفید
1 گوجه فرنگی
سس ها (یک از این 4 سس رو میتونید استفاده کنید)
1.آووکادو با کمی نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و 2.سیر خرد شده
3.سس کچاپ
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
ژله خامه ای هلویی😍😍
✍ مواد لازم:
برای یک پیرکس 9×13 سانتیمتری
2 بسته ژله هلوی 170 گرمی (کلا حدود 340 گرم میشه)
14 گرم پودر ژلاتین ویا 1ونیم قاشق غذاخوری
1 پیمانه آب جوش
1 پیمانه آب سرد
حدود 397 گرم شیرعسل
حدود 425 گرم هلو اسلایس شده
🍜 طرز تهیه:
1 بسته ژله رو طبق دستورالعمل روی بسته درست کنین، داخل پیرکس بریزین و 1-2 ساعت بزارین یخچال.بعد از 45 دقیقه، شروع نین به درست کردن لایه دوم.پودر ژلاتین رو رو با 1 پیمانه آب جوش مخلوط کنین تا کاملا حل شه، 1 پیمانه آب سرد بریزین و مخلوط کنین، شیرعسل رو اضافه کنید و مخلوط کنید با قاشق. بعد حدود 30 دقیقه بزارین در دمای اتاق بمونه (بیشتر از 45 دقیقه نمونه) و به آرامی روی لایه اول بریزین و بزارین یخچال. بعد از حدود 5 دقیقه اسلایس های هلو رو روش بزارین، باید توش فرو بره و دوباره بزارین یخچال.اینجوری نمیایین روی دسر. دومین بسته ژله هم درست کنین و بعد ازینکه به دمای اتاق رسید، (30 دقیقه اینا) بریزین روی سر به آرامی و بزارین یخچال.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#هویج_پلو
طرز تهیه:
۴۰۰ گرم فیله مرغ و یا ران مرغ بدون استخان را به ابعاد مد نظر خورد کرده و با ۱ عدد پیار رنده شده، زعفران دم شده، آبلیموی تازه، ۱ ق غ خ سس مایونز، ۱/۲ ق چ خ دارچین،نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر به مدت ۲ ساعت مزه دار میکنیم.
سپس توی ۱ ق غ خ روغن با شعله بالا سرخ میکنیم.
۵ عدد هویج رو رنده کرده و توی ۲ ق غ خ کره با حرارت کم تفت میدیم. هویجا که نرم شدن و به روغن افتادن بهش نصف ق غ خ آبلیمو و ۱/۵ الی ۲ ق غ خ شکر بهش اضافه میکنیم سپس ۱/۳ پیمانه خلال پسته و ۱/۳ پیمانه خلال بادام و ۱/۲ پیمانه زرشک بهش اضافه میکنیم و یه تفت کوچیک میدیم که مواد با هم ترکیب بشن.(دقت داشته باشین ۱ دقیقه تفت کافیه چون زرشکها سیاه میشن و زیبایی و طعمشونو از دست میدن.
کف قابلمه تهدیگ مد نظرمونو میچینیم حالا برنجی رو که آب کش کردیم رو میریزیم روش و لا به لای برنج از مواد هویج و گوشتمون میریزیم و دوباره به این ترتیب و در آخر اگر دوست داشتین روش زعفران بریزید که من نریختم چون نخواستم زیاد رنگ برنج تغییر کنه به نظرم زیباییش اینجوری حفظ شده چون خود مرغ هم زعفرون داشت☺️
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم_انار
٢ ليوان آب انار
٧ ق غ نشاسته ذرت
٢ ق غ عسل يا شيره طبيعى
١/٢ ق چ وانيل
۵۰ گرم مغز پسته
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موس_هندوانه
ویژه_یلدا
همگی طرز تهیه ژله رولی رو بلدین یه بسته ژله سبز رنگ رو طبق فیلم عمل کنید برش بزنید کمی از موس سفید رنگ رو خیلی کم، رنگ سبز بزنید و لابه لای ژله سبزتون بریزید داخل یخچال قرار بدید وقتی خودش رو گرفت موس سفید رنگ رو روش بریزید باز بزارید یخچال کامل که بست داخل قالب قرار داده موس هندوانه رو ریخته باز داخل یخچال قرار میدیم وقتی کاملا بسته شد با شکلات طرح هسته رو میدیم و برش میزنیم
قسمت قرمز رنگ : هندونه رو تو مخلوط کن آبشو میگیریم
1 ق غ پودر ژلاتین و با یه بسته پودر ژله گیلاس با نصف لیوان آب جوش بن ماری میکنیم و به خامه صبحانه که کمی حرارت دادیم اضافه مکنیم، باید هر دو هم دما باشن که خامه نبره،
به نصف پارچ آب هندونه اضافه میکنم و سریع هم میزنم و تا یکدست بشه و داخل قالب ریخته داخل یخچال میزاریم ، یک شب بمونه خوب بسته میشه
قسمت سفید رنگ موس: اونم مثل موس هندوانه عمل میکنیم فقط از ژلاتین استفاده کرده وبا خامه وشیر مخلوط میکنیم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بِرلینِر (یه نوع نان آلمانی )
🔺️مواد لازم
شیر 300 میلیلیتر (معادل 1 ونیم لیوان)
کره ذوب100
شکر 4 قاشقغذاخوری سر پر(80 گرم)
تخم مرغ 2 عدد
خمیر مایه خیس 35 گرم یا یک و نیم قاشق غذا خوری خمیر مایه خشک
وانیل شکری 1 پاکت 5 گرمی یا یک قاشق چای خوری وانیل ایرانی
نمک نوک قاشق چای خوری
آرد تقریبا 5 لیوان ( 650 گرم)
🔺️مواد لازم برای روی برلینرها
شکر 4 قاشقغذاخوری
وانیل شکری 1 پاکت 5 گرمی یا یک قاشق غذا خوری وانیل ایرانی
🔺️مواد لازم برای داخل برلینر
مارمالاد توتفرنگی یا مارمالاد هر میوه دیگه ای ویا نوتلا
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]