فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
#دسر_لایه_ای
یه دسر مخصوص اونایی که عاشق طعم قهوه هستن😍☕️
مواد لازم :
آرد : دو ق غ
نشاسته ی ذرت : دو ق غ
پودر ژلاتین: دو ق غ سرخالی
قهوه ی فوری: دو ق غ یا) دو بسته کافی میکس
شکر : سه چهارم لیوان
شیر ولرم : 5 لیوان
خامه صبحانه : نصف ،پاکت میتونین بیشترم بزنین
بیسکوییت پتی پور دو تا سه بسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
🌟
مواد غذایی کپک زده رو چیکار کنیم؟🤔
🔸پنیر سفت
اگه تا ۲ ونیم سانت اطراف و زیر ناحیه کپک زده پنیرهای سفت رو جدا کنید، میتونید قسمتهای باقیمونده رو مصرف کنید.
🔸پنیر نرم
اگه تو پنیر خامهای یا همه انواع خرد شده، بریده شده و قطعهقطعه، کپک دیدید، همهاش رو دور بریزید.
🔸 اگه کپک روی میوهها و سبزیجات نرمی مثل خیار، هلو و گوجه دیدید کاملاً دور بریزید.
🔸اگه کلم، فلفل دلمهای و هویج کپک زدن، قسمت کپک رو جدا کنید، میتونید از بقیه قسمتهاش استفاده کنید چون کپک تو میوهها وسبزیجات سفت (کم رطوبت) نمیتونه براحتی نفوذ کنه.
🔸 گوشتهای ورقی، بیکن یا هاتداگ، خوراک و باقیمانده گوشت و مرغ پخته شده، پاستا و غلات پخته شده، ماست و خامهترش، مربا و ژله. نان وخوراکیهای پختهشده، کره بادامزمینی، حبوبات و آجیل تو این مواد اگه کپک دیدید فورا دور بریزین چون کپک قطعا به لایههای زیریشون هم نفوذ کرده.
🔸باتوجه به قیمت زیاد بعضی از محصولات غذایی، معمولاً افراد وسوسه میشن که کپک رو از ماده خوراکی جدا کنن و بقیهشو در هر صورت، مصرف کنن که واقعاً ارزشش رو نداره
👩🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روش عالی برای طعم دار کردن جوجه چینی
مواد لازم:
600 گرم فیله ی مرغ مکعب خورد شده
2 لیوان آب
1 قاشق چای خوری نمک
برای سس
1 بطری آب گازدار
1 لیوان آرد سفید
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
2 عدد سیر رنده شده
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
طرز تهیه:
سینه ی مرغ خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. 2 فنجان آب و 1 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید
برای سس
مخلوط 1 فنجان آرد، 2 عدد سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چایخوری آویشن و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و 1 بطری آب گازدار را به هم اضافه کنید.
سپس ابتدا فیله هارو در آرد سفید سپس در سس بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید
👩🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت بدون بوی خوشمزه
گوشت گوسفندی : ماهیچه یا ران ۴ عدد
پیاز : دو عدد متوسط
سیر : ۴ حبه
رب گوجه : یه قاشق غذاخوری
ادویه : نمک ، زرد چوبه ، فلفل قرمز
چوب دارچین و دو عدد هل
زعفرون دمکرده
زرشک
طرز تهیه :
🍖 پیاز نگینی خرد شده رو تو روغن تفت میدیم کمی که سبک شد تیکه های گوشت رو اضافه میکنیم و در حدی که رنگ گوشت عوض شه تفت میدیم بعد ادویه و رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه
🍖 چوب دارچین و هل هم اضافه میکنیم اندازه سه لیوان آب جوش میریزیم و ۳ ساعت میذاریم با شعله ملایم تا گوشت مغز پخت بشه
بعد نمک و زعفرون دمکرده اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا حسابی جابیفته
🍖 یکی دوکفگیر از برنج دمکشیده رو زعفرونی میکنیم و با زرشک که تو کره و یه قاشق روغن تفت دادیم مخلوط میکنیم و برای تزیین روی چلو گوشت ازش استفاده کردم
👩🍳@ashpazy_irani
به کودکان خود فندق بدهید
فندق طبق نظر حکیمان طب سنتی ،جوهر دماغ را افزایش می دهد و تقویت کننده حافظه و هوش است.
مصرف فندق یادگیری را افزایش می دهد.
👩🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_بادمجان
پیاز 2 عدد
سیر 1 عدد
ماکارونی 1 بسته
گوجه
بادمجان
روغن
نعنا
نمک ، نعناء
ابتدا پیاز و سیر را کاملا خورد کرده و درون روغن سرخ کنید.حال بادمجان ، گوجه و نعنا را نیز کاملا خورد کرده و درون ظرفی که پیاز های سرخ شده قرار دارند اضافه کنید و شروع به سرخ کردن نمائید.
سپس ماکارونی فرنگی را اضافه و مخلوط و آب داغ را نیز اضافه نمائید.حال اجازه دهید کاملا پخت شود و در آخر نعنا هارا نیز اضافه نمائید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت هویج طعم بینظیری داره🥕🥕😍😋
مرغ
هویج ۴یا۵عدد
پیاز یک عدد
نمکوفلفل سیاه وزردچوبه وپولبیبر
زعفران به میزان لازم
یک قاشق آبلیمو
🥕🥕هویجها رو رنده درشت میکنیم وبا کمی روغن تفت میدیم ویک استکان آب ویک قاشق آبلیمو (آب لیمو بخاطر اینکه هویج رنگش ثابت بمونه)اضافه میکنیم وباحرارت خیلی کم میزاریم بپزه
مرغها روهم با ادویه ها مزه دار میکنیم
حالا پیازها رو خلالی یا ریز میکنیم وداخل تابه باکمی روغن تفت میدیم سبک که شد مرغها رومیچینیم روش وحرارت کم ودرتابه رومیزاریم احتیاجی به آب نیست خودش آب میندازه مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم بپزه واز آب مرغ میتونیم روی هویجها بریزیم ودرآخر مرغها رو روی هویجها میچینیم وزعفران ومیگذاریم بیست دقیقه باهم پخته بشن وتمام یعنی نگم از عطر وبو وطعمش😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ترش😍😋
⬅️سینه ی مرغ کامل ۱عدد
⬅️پیاز بزرگ خلالی ۱عد
⬅️پودرگردو ۵قاشق
⬅️جعفری وگشنیز خرد شده ۲قاشق که البته (سبزی اصلیش چوچاق وخالواش هست اما چون همه جای ایران نمیشه این سبزیارو پیدا کرد بجاش جعفری وگشنیز جایگزین شده
(من سبزی تازه نداشتم خشک زدم)
⬅️رب انار ملس ۲تا ۳قاشق
⬅️نمک وفلفل به میزان لازم
⬅️برا سرخ کردن هم میتونین از کره استفاده کنین هم روغن مایع و یا کباب هارو روی زغال بپزین
👈سینه رو مکعبی خرد میکنیم پیاز،گردو،رب انار،سبزی،نمک وفلفل رو روی گوشت ریخته خوب مخلوط میکنیم وسلفون کشیده وبرا چند ساعتی داخل یخچال میزارم تا گوشت مرغ طعم مواد رو جذب خودش کنه.بعداز استراحت گوشتهارو به سیخ میکشیم ودر تابه روغن یا کره ریخته وسرخ میکنیم دقت کنین چون گردو داره باید مدام زیرو رو بشه تا هم مغز پخت بشه هم گردوها نسوزن
36.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیندلی کوفته غذای محبوب ترکی به معنی مورد پسند شاه
چیزایی که میخواییم ایناست👇🏻
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر سه حبه
آرد سوخاری ۱/۲ پیمونه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ ق.چ و فلفل سیاه و پولبیبر نصف ق.م
برای سس سفیدش
دوتا بادمجون بزرگ کبابی یا سه تا کوچیک
شیر سرد ۲ لیوان
آرد نصف پیمونه
کره ۳۰ گرم
پنیر پیتزا نصف پیمونه
نمک و فلفل سیاه
وقتی شیر رو اضافه کردید مدام هم بزنید که گوله نشه✅
برای روغن روش یک سوم پیمونه روغن زیتون رو گرم کردم بهش ۱ ق.م پولبیبر یا پاپریکا اضافه کنید و روی شعله خیلییییی کم وگرنه میسوزه✅
بادمجون کبابی عطرش رو خیلیییی بهتر میکنه ولی اگر در دسترس نبود تو فر بزارید گریل شه✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن پنکیک حرفه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاخفن_رولی🍕
خمیر جادویی یا هزار لا
پپرونی پنیر پیتزا
فلفل دلمه ای ،جعفری برای تزئین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیتزا قیفی پنیری بدون خمیر🍕•⠀
خوشمزه و راحت تر از این پیتزا وجود نداره😋⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•آیس پک شکلاتی🍫•
خیلی راحت درست میشه و خوشمزه ترینه🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
حلوای شیروهویج😍🥕🍼
مزهی بهشت میده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_افغانی
آموزش پخت کباب افغانی با دستور عالی
#آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و اما مایونز خونگی با تخم مرغ کامل و پخته آبپز سفت .
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وعده ی بعد از باشگاه
𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐
مواد لازم:
مواد اصلی:
خیار🥒
ذرت🌽
گردو
هویج🥕
فیله مرغ🍗
سس سالاد:
یک قاشق کشک
دو قاشق ماست یونانی🍶
نعناع خشک🍃
لیموترش🍋
نمک🧂
چاشنی فیله مرغ:
روغن زیتون🫒
رب🥫
پودر سیر🧄
نمک🧂
فیله مرغو طولانی مدت نپز🫠 سفت و تفالهای میشه!
دقیقا همونجایی که با قاشق (کفگیر یا هرچی) دیدی راحت تیکه شد و مغزش سفیده یعنی پخته! خیلیییی لطیفه اصلا لازم نیست کلی رو حرارت نگهش داری…
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طعم_خوش_آشپزی
سالاد میوه 🍓🍌🍍
خاص میزبانی کنید👌
آناناس،موز،توت فرنگی،پنیر خامه ای، شکر،ماست وانیلی
💕💕💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد هویج شایدم خیار🥙•
جدیدا خیلی وایرال شده و واقعا هم خوشمزس😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره پلو🧈🍚🧈🍚
سبکی متفاوت و خوشمزه و راحت
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مدرسه ای😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ متوسط 🥚۲ عدد
آرد 🥡۱۴۰ گرم
شکر 🍚۱۱۰ گرم
شیر 🥛۷۵ گرم
روغن مایع 🥃۷۵ گرم
بکینگ پودر🥄 1/2 tsp یا همون قاشق کوچولو خونتون ولی سرش پر نباشه.
وانیل🌸 ۱ ق چ
پودر کاکائو 🍫۱ ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل ده دقیقه با دور تند بزنید.
شیر و روغن اضافه کنید فقط در حد ۳۰ ثانیه با دور کند بزنید.
آرد و بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن فقط مواد هم بزنید.
مواد به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکائو بزنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
داخل قالب های مافین یا کپسول های کاپ کیک یا حتی لیوان کاغذی ها بریزید .
دمای فر گازی ۱۷۵ درجه
مدت پخت ۳۰ تا ۴۵(تا زمانی که طلایی بشه)
دمای فر برقی ۱۶۵
❌️البته که دمای پخت فرهاتون باید بلد باشین.
میتونید کامل ساده درست کنید.
برای تزئین من از شکلات آب شده و پودر نارگیل و پسته و گردو استفاده کردم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_هویج
گوشت چرخ کرده 250گرم
سیب زمینی 🥔 1عدد رنده درشت
هویج 1عدد رنده درشت
ساقه پیازچه خردشده
نمک وفلفل به زردچوبه
البته سبزی معطر میتونید یا تلخون
ویا ریحون خشک شده کمی اضافه کنید
پنیر پیتزا ویا پنیر پارمسان میتونید استفاده کنید
هردو طعمش عالی میشه
پیاز 1عدد 🧅 ریز خرد کنید وکمی تفت دهید
بعد دوقاشق رب بزنید و کمی آب اضافه کنید تا مثل سس شود هنگام که کباب هویج سرخ شد برروی شان میریزیم ودر فر به مدت 20دقیقه میگذاریم.