eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍕 😋 🔸مواد پیتزا هر چی می تونه باشه (گوشت ،قارچ ، فلفل دلمه ایی، ذرت و خیلی چیزای دیگه) نون پوآجا یا همبرگر یا برودشن کمی پنیر پیتزا ادویه پیتزا(اوریگانو،پودر سیر، پونه ی خشک ) گوشت رو همراه پیاز حسابی تفت بدین سبزیجات رو اضافه کنیبن و کنار بزارین. روی نون ها رو برش بزنن ،خمیر نون‌ها رو خارج کنین، وبا مواد پیتزا رو داخلش رو‌پر کنین و روش پنیر بپاشین و داخل فر بزارین تا طلایی و تست بشه @ashpazy_irani
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍢🌯 طریقه ی مزه دار کردن و کباب کردن جوجه کباب😋😋 @ashpazy_irani
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین فوق العاده ساده وزیبا 😍 دراین تزئین فقط ازبریلوڪارامل استفاده ڪردم ڪه شمااین طرح روباهررنگ بریلویے روے هرزمینه اے میتونیداجراڪنیدفقط ڪافیه بابریلو نقطه هایے یڪدست دور ڪیک بزنید. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗 😋 🔸کاهو، گوجه فرنگی، خیار، پیاز قرمز، زیتون سیاه، فلفل دلمه‌ای سبز و و پنیر فتا 🔸سس : آبلیموترش تازه، روغن زیتون بکر(بو دار)، اورگانو خشک، فلفل سیاه و کمی نمک در صورت لزوم. در بعضی رسپی‌های خارجی به این ترکیب سرکه انگور قرمز و کمی سیر له شده(یا پودر سیر) هم اضافه می‌کنند. @ashpazy_irani
😍😍 بیسکویت پتی بور شیری ۱ بسته کوچک ژله بلوبری ۱ بسته آب جوش یک لیوان آب سرد نصف لیوان پودرژله روبا۱لیوان آب جوش بنماری میکنیم وبعدآب سردوبهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم توقالبی که ازقبل چرب شده و۱۰ دقیقه توفریزربوده موادومیریزیم ومیگذاریم دریخچال. وقتی ژله خوب بسته شدازقالب بیرون میاریم بیسکوییت هاروازقبل خردکرده وبهش رنگ خوراکی زده میگذاریم تاخشک شوددوباره آسیابش کرده تاریزریز بشه بعدبا الک ریزمیپاشیم روی ژله. البته من خودم ژله بستنی درست کردم و قالب رو چرب نکردم و اینکه میتونید هر طعم استفاده کنید میتونید رنگ خوراکی هم به بیسکویت نزنید سلیقه ایه @ashpazy_irani
🍮 😋 🔸ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد3 بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد. @ashpazy_irani
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
150گرم کره دو لیوان شیر 1.5 فنجان آرد 1 فنجان شکر 1 ق چ وانیل دو بسته شکلات 1 قاشق غذاخوری کاکائو برای آخرین لایه پودرکاکائو و پسته برای تزئین آن . ! آرد را به خوبی تفت دهید تا عطر و بوی خوبی بده. . در حین حرارت پودینگ را حتما مدام هم بزنید روی حرارت کم و مطمئن شوید که هیچ توده ای باقی نماند ، در صورت لزوم می توانید آنرا با همزن بزنید. . در حالی که شکلات را اضافه می کنیم ، اجاق با حرارت کم باشه. . توصیه می کنم بعد از اتمام در یخچال به مدت یک شب بزارید بمونه.   @ashpazy_irani
😋 1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر، 1 قاشق مرباخوری وانیل 🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم @ashpazy_irani
😋 آرد نخودچی یک لیوان + سه ق غ پودر قند دوسوم لیوان پودر هل‌‌ یک ق م روغن جامد یا کره نصف لیوان ( یا مخلوطی از هردو) 🔸آرد نخودچی و میزاریم رو حرارت تفت میدبم تا بوش بلند شه خوب تفت بخوره شیرینی خوشمزه ای دارین بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند(الک کنید) و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن و‌ کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید نکته : روغن و کم کم اضافه کنید ممکنه روغن کمتری به خودش بگیره چون آرد ها باهم متفاوت هستند طوری باشه مواد رو تو دستتون بتونید گرد کنید پس یکباره نریزید @ashpazy_irani