eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لول کباب تهرانی 🧆🧆🧆 مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه: قرمز ۱ عدد جعفری: خرد شده پودر سوخاری: ۲ قاشق نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پول بیبر سیخ چوبی(کمی باید پهن باشه)
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز تهدیگ ترد و مجلسی 🧆🧆🧆🧆 _برای ته‌دیگ ترد و خوشمزه، روغن باید به اندازه باشه یعنی نون تشنه‌ی روغن نباشه. _زردچوبه برای خوشرنگ‌تر شدن استفاده کنید _۴۰ دقیقه با شعله‌ی ملایم دم بزارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. آموزش با طعم بی نظیر🍗🍗🍗 یه بار مرغ و این مدلی درست کنید عاشقش میشید😋💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧋🍧🍦 🔮مواد لازم: بستنی وانیلی یا شکلاتی : ۵۰۰ گرم شیر: ب مقدار لازم و قابل حذف پودر کاکائو: ۱ ق غ خامه صبحانه: ۲ ق غ شکلات چیپسی: ۱ ق غ اسمارتیز: مقداری گردوی ریز خرد شده: ۲ ق غ سس شکلاتی موز ریز خرد شده: ۲ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍈🍦 بعد این ویدیو دیگه لازم نیست بستنی بخری! مواد لازم : طالبی یک عدد موز ۲ عدد شیر یک لیوان نوش جان 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت فالوده 🥂 حتما یک بار هم که شده این شربت خوشمزه رو امتحان کنید. طعم متفاوت و خاصش شما رو طرفدار دائمی خودش می‌کنه.
20.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔮 مواد لازم بستنی 🍶🧊🍦 شیر ۱ لیتر شکر ۴۰۰ گرم زعفرون و‌گلاب از هر کدوم ۱ ق غ (اگه مثل من شیر پرچرب محلی نداشتین‌یه پاکت خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی به شیر اضافه کنین وگرنه حالت یخی میگیره) ۱۰۰ گرم خامه برای خامه یخ زده خلال پسته اختیاری ثعلب ۱/۵ ق غ 🔮 برای بستنی هم‌زدن خیلی مهمه هر نیم ساعت تا ۱ ساعت یبار وقتی دورش یذره میگیره(این تایم دقیق نیست بستگی به فریزرتون داره) ۶ بار تکرار بشه حتما 🔮 وقتی شیر رو حرارته حتما بزارین به غلظت فرنی برسه
20.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این تو روزهای گرم تابستونی حسابی روحتون رو خنک‌ میکنه😋🍈🍹 🟢مواد لازم👇 پوره طالبی: ۲لیوان بستنی وانیلی: ۱لیوان پودر ژله طالبی: ۱بسته آب جوش:۱لیوان پودر ژلاتین: ۲ق.غ آب سرد: یک چهارم لیوان عسل یا شکر: دو سه ق.غ رنگ خوراکی سبز: یه قطره . 🔹بستنی به دمای محیط برسه. 🔹آب سرد و با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم، کاملا که حل شد میذاریم کنار تا خنک بشه. 🔹من از قالب سیلیکونی استفاده کردیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از بستنی خوشمزه یک پیمانه شیر، دو سوم پیمانه شکر ، یک قاشق سر پر نشاسته ذرت، یکدست کنید وَ روی حرارت بزارید. کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارین . نصف قاشق چایخوری وانیل، و یک پاکت خامه صبحانه، اضافه و یکدست کنین. مواد رو تا کمتر از نیمه، داخل لیوانهای یک بار مصرف بریزین، وَ یک ساعت داخل فریزر بزارین. کمی که گرفت، یک چوب بستنی داخلشون بزنید وَ دوباره ۱۲ ساعت داخل فریزر بزارین. دویست گرم شکلات ذوب شده وَ سه قاشق غذاخوری روغن مایع رو با هم یکدست کنین. بستنی ها رو از لیوان خارج کنین وَ داخل شکلات بزنین . پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده درستشون کنید 😍 نوش جان
21.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوبیده مرغ از جمله کباب‌های خونگی هستش که این روز ها توی بعضی از رستوران‌ها پیدا میشه؛ این روزا شدیدا میچسپه😍😋 مواد لازم : فلفل کاپی ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد جعفری یا ریحان ۱ مشت مخلوط ران و سینه ۸۵۰ گرم چربی حیوانی ۱۰۰ گرم پولبیبر ۱ ق چ کره و زعفران نمک ۳ ق چ
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در من امیدی است،می آید و می رود،اما هرگز نمی گویمش بدرود🌹 🔺🔻🔺🔻🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسونترین کیک صبحونه که خیلی هم خوشمزه ست همینه 🥞🥞🥞🥞 مواد مورد نیاز: تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان روغن ۱/۴ لیوان آرد ۱ لیوان سرخالی بکینگ پودر ۱ ق چ طرز تهیه: تخم مرغ وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه. شیر و روغن رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید در نهایت آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و با همزن دستی آروم هم بزنید تا یکدست بشه. تو قالب چرب شده با روغن جداکننده یا ارده بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه بزارید بپزه. وقتی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
، این هم از اوناست که براحتی میشه بصورت تکنفره درستش کرد ، البته لیوانهای من بزرگن ، از لیوان کوچکتر استفاده کنید ، هم خواهید داشت ،هم تکنفره خواهد بود. درست کردنشم بینهایت آسونه ، ژله آناناس رو درست کنید تو لیوانها بریزید ، بذارید یخچال نیمبند بشه ، ژله آلوئه ورا روهم درست کنید ،تو کاسه بذارید نیمبند بشه ،بعد ژله آلوئه ورا رو با همزن یا چنگال هم بزنید تا کف کنه ، با چنگال تو ژله آناناسم چند تا سوراخ بندازید تا هوا بکشه و حباب درست شه داخبش ، ژله آلوئه ورا رو تو لیوانها روی آناناسا بریزید تا ببنده.
یک دست جگر دل قلوه نصف دست جگر سفید پیاز : یک عدد سیر یه حبه سیب زمینی : ۴ عدد درشت گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ ۳قاشق رب گوجه فرنگی پیاز را با روغن سرخ میکنیم . سیب زمینی ها را سرخ میکنیم . جگر دل قلوه را خرد میکنیم و در پیاز داغ سرخ میکنیم . گوجه فرنگی را رنده میکنیم بعد از سرخ شدن جگرها، آن را رویشان میریزم سیب زمینی های سرخ شده را به مواد اضافه میکنیم . غذا آماده است .
مرغ و نیمپز کردم‌ بعد تو روغن کم‌ سرخش کردم یکم‌سرخ بشه کافیه نباید خشک‌بشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم‌ و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته
🥯 😋 ▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️شکر ۴ ق غذاخوری ▫️نمک 1/4 ق چ ▫️بکینگ پودر یک ق م ▫️وانیل کمی 🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا