فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شورینی_مرغ_و_پنیر😍😋
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (به اضافه ۱۰۰ گرم برای رومال نان تست)
شیر دو لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غ پر
نمک نصف قاشق چ(میتونید کمتر هم بریزید)
پودرسیر نصف قاشق چ
کره ۳۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
خیارشور یک عدد
ذرت کنسروی دو قاشق غ
سس مایونز دو قاشق غ
نان تست نصف بسته
پنیر گودا و ذرت کنسروی و جعفری و سس کچاپ برای تزئین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک #بدون_فر 😍😋
تخم مرغ ۲عدد، شکر نصف پیمانه، وانیل ۱/۴ ق چ، آرد قنادی ۱ پیمانه، بکینگ پودر ۱ ق م، پودر کاکائو مقداری، روغن ۱/۴ پیمانه
🔴تخم مرغ رو با شکر و وانیل ۳ دقیقه هم بزنین تا حجمش ۲برابر بشه. روغن رو اضافه و مخلوط کنید
آرد و بکینگ پودر رو به تدریج روی مواد الک و یکدست کنین
3ق غ از مواد بردارید و 1 ق چ پودر کاکائو روش الک کنید.
یک قاشق هم شیر اضافه و داخل قیف بریزید
داخل قالب، کپسول بزارین و از مواد داخل هر کدوم بریزین. از مواد شکلاتی بشکل های متفاوت روش بریزید و با سیخ چوبی طرح بندازین.
قابلمه رو یک ربع روی حرارت گرم کنین و کفش یه جسم فلزی قرار بدید. ظرف کیک رو روش بزارین و در قابلمه رو ببندین. ١۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدین تا پخته بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرِ هندی
ماست ساده ۱/۲ پیمانه سر پر
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه سر پر
شیر عسلی ۱/۲ پیمانه سر پر
زعفران و پودر هل به مقدارِ دلخواه
اسانسِ وانیل یا گلاب ۱/۲ ق چ
در فر گازی با دمایِ ۱۷۰ درجه به مدتِ ۱۵ دقیقه بپزید و برای ۲-۳ ساعت توی یخچال بذاریدُ بعدش خنک سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیفون😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ درشت🥚 ۴ عدد
شکر دانه ریز 🍚۱۱۰ گرم
آرد سفید🥡 (آرد شیرینی پزی) ۱۳۰ گرم
بیکینگ پودر🥄 ۱ قاشق چایخوری یا ۴ گرم
شیر گرم🥛 (نه داغ) ۴۰ گرم
روغن مایع 🥃۴۰ گرم
وانیل🌸 ۱/۴ ق چ
نمک🧂 ۱ پینچ
قالب مورد استفاده ۱۸ سانتی
دمای پخت ۱۷۰ گرم
زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه
برای شکلاتی کردن هرچقدر از پودر کاکائو مدنظرتون هست اضافه کنید همونقدر از آرد کم کنید.
برای قالب فقط کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و دیواره ها رو چرب نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی راحت و خوشمزه🍫
مواد لازم :
شکر ۴ ق غ
شیر ۳ پیمانه
پودر کاسترد ۴ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
بیسکوییت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک مرغ سنگی بی نظیر درست کنیم😎😍
#بزن_صفاکن🤪
مواد لازم:
سینه مرغ
یک عدد سیب زمینی
قارچ به مقدار دلخواه
نمک دریایی، پاپریکا، آویشن و تخمگشنیز به مقدار لازم
کره ده گرم
نصف پیمانه شیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_مرغ_و_قیسی😍😋
مرغ ۱عدد برای هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
برای ۵ تکه مرغ:
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیی: ۱ کاسه
گوجه خشک: ۱ کاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیار و ذرت🥒🌽
این سالاد بنظرم تا الان تو سطر جدول سالادایی بوده که تست کردم🤌🏼
چیزایی که لازم داری:خیار،پیاز قرمز،ذرت،جعفری
،سیر،پودر گردو،ماست،سس مایونز،آبلیمو،روغن زیتون،نمک و فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاک_مرغ😍😋
با ساده ترین موادی که تو هر خونه ای راحت پیدا میشه خوشمزه ترین عصاره مرغ (استاک مرغ)رو خودت راحت میتونی تو خونه درست کنی که خیلی به صرفه ترم هست😍
برای ۶۰ عدد استاک:
فلفل دلمه ای ۱ عدد، هویج ۲ عدد، گوجه ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۳،۴ حبه، گشنیز و جعفری تازه ۱ پیمانه، آب مرغ ۳ پیمانه، برگ بو ۲ عدد، پودر زنجبیل ۱ق،چ، چوب دارچین ۱ عدد، روغن 1پیمانه، آرد ۱ لیوان، نمک، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زیره:1 ق غ سر خالی، فلفل قرمز و پودر سیر:نصف ق،غ
نکات:
میتونید به جای استفاده از آب مرغ یک عدد سینه و ران مرغو با ۴ پیمانه آب بپزین بعد مرغهارو جدا کنید و از آبش استفاده کنید
⠀
۷ الی ۸ ساعت بذارین تو فریزر بمونه بعد برش بزنید میتونید تو ظرف در بسته یا تو فویل بذارین و تا ۱ ساعت تو فریزر نگهداری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_ترکی مرغی امتحان کردی؟؟؟🤩😍😋
یعنی اینجوری ک میگم درست کنی عاشقش میشی🥰
راحت با چند مواد غذایی تو یخچال میتونی این خوشمزه جان رو درست کنی😋
اول سینه مرغ رو نازک برش بزن
تو روغن سرخشون کن
نمک ،فلفل ،پودر سیر و کمی زردچوبه بهش بزن
ی قاشق رب هم اضافه کن
نصف لیوان شیر بزن بزار آبش کشیده بشه
روی نون ک من تافتون استفاده کردم اول پیاز ،جعفری، گوجه، خیارشور و بعدش مرغ رو بزن و رولش کن
تمام نوش جون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل خونگی🧇
مواد لازم :
شیر ½ لیوان
روغن ⅓ کمتر
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ½ ق چ
شکر ½ لیوان
آرد ۱ لیوان
⤹༢➥ ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 ساندویج فوری همبرگر خونگی 😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش گیلانی
داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید
با دست حسابی ورز بدین
هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار
داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین
یک عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر خرد شده
و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دوطرفشو سرخ کنیدبعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجهی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بزاریم
#شیرینی_بادامی
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_شکم_پر #صبحانه #عصرانه😍😋
تخم مرغ: ۲عدد
شکر: دو سوم استکان
وانیل: نصف ق.چ
شیر: ۱لیوان
روغن مایع یا کره آب شده: ۳ق.غ
آرد: یک و نیم لیوان
بکینگ پودر: ۱ق.غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی جایگزین نوشابه
مواد لازم:
هندوانه🍉
انگور🍇
انبه🥭
نعناع🌱
یخ🧊
لیمو ترش 🍋
آب گاز دار🍺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مصری 🍢🍢
فیله مرغ مرینیت شده🐓🍗
گردو ساطوری و رب انار و فلفل دلمه
#پیتزا_سیب_زمینی
سیب زمینی 3عدد
پیاز 1 عدد
سوسیس 2عدد
فلفل دلمه مقداری
قارچ 100 گرم
ذرت مقداری
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
آرد 1 پیمانه
پنیر پیتزا
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
3 عدد سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کردم و بعد با آب خوب شستم تا نشاستش بره . بعد داخل ماهی تابه با روغن سرخ کردم تا خامی اون از بین بره. بعد سیب زمینی رو کنار گداشتم . یه دونه پیاز رو ریز خرد کردم و توی ماهی تابه با روغن تفت دادم و سوسیس نگینی شده و فلفل دلمه و قارچ تفت داده شده و ذرت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . بعد گذاشتم موادم سرد بشه حالا سیب زمینی رو اضافه میکنیم. بعد 3 عدد تخم مرغ رو شکستم توی این مواد و هم زدم و بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری و آرد یه پیمانه رو کم کم اضافه کردم به مواد و همزدم . در آخر کمی از پنیر پیتزا و نمک و فلفل و آویشن رو به مواد اضافه کردم.
حالا ظرف مورد نظر رو چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید. و روی این مواد پنیر پیتزا بریزید و داخل فر که از قبلا روشن کردید به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 قرار بدهید. میتونید در آخر گریل رو هم روشن کنید تا پنیر روش سرخ بشه.
انتخاب مواد داخل پیتزا سلیقه ای هست . هر طور دوست داشتید میتونید گوشت و هویج و یا سایر سبزیجات رو هم اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری املت درست کن😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_شکلاتی #بدون_فر😍😋
ماد لازم👇👇
بیسکویت ۳۰۰ گرم
۲۰ گرم پودرکاکائو
۳ عدد موز رسیده
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
عسل یا شیر عسلی یا شکر (۲ قاشق غذاخوری )
نارنگی کوچک ۵ عدد
طرز تهیه👇👇👇
بیسکوییت را با پودر کاکائو در غذاساز بریزید و آسیاب کنید .
موزهای خیلی رسیده را هم در غذاساز بریزین و پوره کنین.
بیسکوییت های آسیاب شده را با موز له شده ترکیب کنید تا یکدست شود و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. برای خامه یا کرم رولت ، پنیر را با عسل یا شیر عسل و یا شکر در غذاساز بریزید تا یکدست شود.
خمیر بیسکوییتی را از یخچال خارجکنید و بین ۲ ورق کاغذ روغنی به شکل مستطیل با وردنه باز کنید. روی خمیر بیسکوییتی باز شده از کرمپنیری بزنین و نارنگی های پوست کنده را روی کناره خمیر قرار بدید و مثل ویدیو با کمک کاغذ روغنی محکم به شکل رول بپیچید و حداقل یک ربع در یخچال قرار دهید و در صورت تمایل با شکلات آب شده تزیین کنید