تهديگ مجلسى😋
سیبزمینی رورنده کنید آب اضافش رو بگیرید سپس کمی نمک وفلفل وکمی زعفرون بزنید کف قابلمه کمی روغن بریزید
سیب زمینی رو پهن کنید کف تابه وبرنج آبکش شده رو روش بریزید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی
برای جدا کردن غذای سوخته از ظرف کافی است آن را دو ساعت درون فریزر قرار بگیرد هنگامی که غذای سوخته یخ می بندد، جدا کردن و تمیز کردن آن آسان تر خواهد بود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#باسلوق_پرتقالي
٤ليوان اب پرتقال تازه
يك پيمانه شكر
نشاسته نصفه پيمانه
پودر نارگيل به مقدار لازم
همه مواد رو باهم مخلوط ميكنيم و حرارت ميدهيم تا جايك مواد كاملا غليظ و اماده شود.سپس مواد رو به ظرف مورد نظرمون انتقال ميديم و چندساعتي در يخچال قرار دهيد و بعد به هرشكلي كه درست داشتيد برش بزنيد داخل پودر نارگيل بغلطانيد!
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سلامتی
🍋 درمان خانگی کبد چرب با لیموترش!
🔹 آب نصف یک لیموترش را در یک لیوان آب بریزید و آن را میل کنید. این کار را دو یا سه بار در روز و بهمدت چند هفته تکرار کنید. همچنین میتوانید دو تا سه لیموترش را برش بزنید، در ظرف آبی بریزید و آن را در بازههای منظمی میل کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_کباب_بروجردی
گوشت چرخ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد ریز خورد شده یا پیازچه ترجیحا ۲ ق غ
شوید خشک خیسانده ۴_۵ ق غ
آرد سوخاری ۱ق غ
ترخون و ریحون و مرزه (سبزی معطر)
مقداری تقریبا ۲ق
تخم مرغ ۱عدد
نمک و زردچوبه و فلفل مقداری
این مواد با هم مخلوط طبق فیلم
بعد با دست ورز داده، حالا به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و تو روغن سرخ کنید، این شامی مخصوص بروجردیاس
خیلی خوشمزه، اصلش اینه پیازچه و سبزی معطر داشته باشه، حالا شوید بعضیاشون میریزن بعضیاشون نه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مچبوس مرغ
اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🔷#املت_قارچ
اول یه پیاز داغ می گیریم پیاز که سرخ شد یه کم زردچوبه می زنیم وگوجه ریز خرد شده رو اضافه می کنیم تا گوجه خوب نرم بشه در یک ظرف جدا قارچ رو سرخ می کنیم وبعد به گوجه نرم شده اضافه می کنیم نمک وفلفل می زنیم وتخم مرغ ها رو می شکنیم هم می زنیم وقتی املت آماده شد روی املت رو پنیر پیتزا می ریزیم ومی گذاریم داخل توستر تا پنیر روش طلایی بشه تموم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت
دویست گرم گوشت چرخکرده
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد
فلفل سیاه یه قاشق مربا خوری
زرد چوبه یه قاشق مربا خوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد(اگر دوست داشتید)
آرد برنج یه قاشق میتونید از آرد سوخاری استفاده کنید
گوشت چرخ کرده سیب زمینی و پیاز
تخم مرغ .فلفل.نمک .آرد و زردچوبه همه رو با هم مخلوط کرده ورز میدیم بعد یک ساعت داخل یخچال گذاشته بعد با دست شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم نکته
حتما آب پیاز و سیب زمینی بگیرید تا کتلت برشته تر میشه میتونید از پودر سیر هم اضافه کنید طعم بهتری میده
صبر کنید روغن داغ بشه بعد کتلت سرخ کنید میتونید به جای آرد گندم از آرد سوخاری آرد نخود چی یا آرد گندم استفاده کنید
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک ردولت
مواد لازم:
یک پاکت پودر کیک ردولت
پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک دوم پیمانه
وانیل یک قاشق چاخوری
روش تهیه:
مطابق دستور جعبه پودر کیک ردولت عمل کرده و آن را با تخم مرغ و آب و روغن مخلوط کنید.
پنیر را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم.
داخل مافین ها را تا نیمه با مخلوط پر کنید بعد کمی روی آن پنیر خامه ای بریزید و باقی را نیز با خمیر ردولت پر کنید.
قالب را تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید و بعد از خارج کردن از فر آن را تزئین کنید
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادنجان
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده
2 بادنجان
2 سیب زمینی
3 فلفل سبز
1 فلفل قرمز
1 عدد سیر
1 پیاز
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ...
روغن زیتون
در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین.
گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین.
.@ashpazy_irani