16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر😍😋
مواد لازم:
ماهی ۲کیلو 🐟
پیاز بزرگ ۱ عدد 🧅
سیر ۴حبه بزرگ 🧄
گشنیز،جعفری،نعنا خرد شده ۲لیوان 🍀
رب انار ۶ ق غ
لیمو ترش ۲ عدد 🍋
گردو خرد شده ۳ ق غ
زرشک ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه ۱ ق چ 🌶🧂
زنجبیل،زیره،زردچوبه نصف ق چ سرخالی🫚
نکته ها:
میزان پخت بسته به سلیقتون داره نیم ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ باشه خوب و آبداره اما اگر خشک تر دوست دارید ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر
حتما زیر ظرفتون پیاز بچینید که ماهی نسوزه
اگر سبزی چوچاق و خالواش میتونستید تهیه کنید حتما استفاده کنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه😍😋
1 فنجان شیر گرم؛
2 عدد تخم مرغ؛
1 فنجان پنیر ت خرد شده؛
1/2 فنجان جعفری ، خرد شده؛
پیازچه های فنجان ، خرد شده؛
نمک ، فلفل ، را برای طعم دادن؛
3 ½ فنجان آرد؛
2 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
تمام مواد ذکر شده را ترکیب کنید تا خمیر صاف و کمی چسبنده شودسطح کار را با ارد پر کنید ، خمیر را ورز دهید ، آن را به نصف بریزید و هر یک از آن ها را درون مربع ضخیم 2 سانتی متر تشکیل دهیدهر مربع را به 9 قطعه کرده و آنها را برای 5-6 دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید ، یا تا زمانی که طلایی ، پف کرده و پخته شوند ، سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی
باورتون میشه این دلبرای جذاب بدون خمیرمایه ،اینقدر پفکی درست شده باشن 🥨😍
💛مواد لازم:
۱ عدد تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
۲ ق غ شکر
۱ لیوان سرخالی ماست
۲ ق غ روغن مایع
۳ لیوان آرد
۲ ق چ بکینگ پودر
#پیراشکی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست توت فرنگی
نکته مهم :
وانیل هم اضافه کنید بهش عالی میشه
مواد لازم
نان تست🍞
ماست همزده🍦
شربت افرا یا عسل برای طعم دهنده🍯
روغن مایع🫗
دارچین
میوه دلخواهتون🍓
#فرنچ_تست_توت_فرنگی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلخی بادمجونو ازبین ببر🍆
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_با_سس_خامه😍😋
سینه یِ مُرغ/ ۲عَدد
سیب زَمینی/ ۴عَدد
روغَن زیتون/ ۲ق غ
نانِ باگت/ به میزانِ لـازم
پیاز/ ۱عدد متوسط
شیر/ نصفِ لیوان
کره/ ۳۵گِرَم
فِلفِل سیاه/ ۱ق چ
نَمَک/ ۱ق چ
پودرِ سیر/ ۱ق چ
پونه کوهی/ به میزانِ لازم
دوعَدد سینه یِ مُرغ رو به شِکلی که داخلِ ویدئو میبینی بُرش بده، ۲قاشُق غَذاخوری روغَن زیتون، ۱قاشُق چای خوری از هرکدوم( فِلفِل سیاه،نَمَک،پودرسیر) بهش اضافه کن و با هم دیگه خوب مَخلوطشون کن و پیازِ خِلالی خُرد شده رو اضافه کن و داخلِ ظرفِ در دار قرارشون بده و به مدّت یک ساعَت داخلِ یخچال بذار تا خوب استراحت کنه.سیب زَمینی هایِ آبپز شُده رو با رَنده یِ دُرُشت رَنده کن و بریز داخلِ قابلمه و به میزانِ لـازِم نَمَک،فِلفِل سیاه، پونه کوهی و ۳۵گِرم کره و نصفِ لیوان شیر رو بهش اضافه کن و رویِ شُعله یِ کم خوب هم بزن تا به یه بافتِ نَرم برسی.حالا میریم سُراغِ نون، به اندازه ی دلخواهِت نون ها رو بُرش بزن و یه مِقدار روغَن زیتون بهشون بزن و به مدّت ۱۰ دقیقه بذار تو دمایِ ۱۸۰ درجه تا کمی تُرد بشن
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مجبوس میگو😋😍😋
خوشمزه ترین پلو جنوبی هست😍
~موادلازم(۶نفر)
برنج پاکستانی۳پیمانه (منم نصف ایرانی زدم نصف پاکستانی)
میگو نیم کیلو
پیاز خیلی درشت ۱عدد
سیر۳الی۴حبه درشت
گوجه۳عدد درشت
رب ۱ق غ
تمرهندی نصف بسته کوچیک (اول تمرهندی داخل ۱لیوان ابجوش میریزیم بعد با دست پنجه میزنیم تا هسته ازش جدا بشه وبعد از ابکش رد میکنیم آماده میشه)
~ادویه ها:
برگ بو۳تیکه_جوزهندی رنده شده نوک ق چ_زیره سیاه نصف ق چ_پودرتخم گشنیز ۱ق چ_فلفل سیاه ۲ق چ_فلفل قرمز نصف ق چ_نمک ۲ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا بدون فر
مواد لازم :
آرد ۲ لیوان
آب ولرم
خمیر مایه فوری ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
روغن مایع ۲ ق غ
تایپینگ به دلخواه
پنیر پیتزا
#پیتزا_بدون_فر
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری
هم فوري هم ميتوني فريزش كني هرموقع كه موندي چي درست كني سريع درش بيار ازفريز بعد بزار تو سس ربي كه درست كردي تا بپزه😍🤤
_گوشت چرخكرده مخلوط گوسفندي و گوساله نيم كيلو
_لپه نيم پز شده ١/٥پيمانه
_برنج ابكش شده ١پيمانه
_ادويه نمك وفلفل وپودر زنجبيل
_سبزي گشنيز جعفري ترخون ومرزه هركدوم كمي
_تخم مرغ يك عدد
_براي مواد داخلش هم از الوبخارا و زرشك وگردو با حتي تخم مرغ ابپز هم ميتونيد استفاده كنيد
_براي سسش هم يك ق رب و پياز داغ
_همه مواد باهم بريزيد تو ميكسر بعد خوب كه ميكس شد بهش يدونه تخم مرغ بزنيد خوب ورزش بديد حالا تودستتون بازش كنيد بعد وسطش از هرچيزي كه دوستداريد بزاريد خوب ك گرد شد يكساعت تو يخچال استراحت بديد بعد تو سس كه در حال جوشيدنه بزاريد در قابلمه هم نيم باز قرار بديد بعد از نيم ساعت همون اول درش و نزاريذ چون ترك برميداره خوب ك جاافتاد ميل كنيد عاليههه😍🥰
#شام_فوری
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•قارچ مزه دار😋•
مطمئنم قارچ رو اینطوری مزه دار کنی آخر هفته ها پایه ثابت کبابا میشه😁
~❤️برای یک کیلو قارچ:
دو قاشق سس مایونز
سه قاشق غذا خوری آبلیمو
یک قاشق غذا خوری سر پر سیر
یک قاشق چایخوری فلفل
یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک
یک قاشق چایخوری پاپریکا
و نصف قاشق چایخوری آویشن
سه قاشق غذا خوری روغن مایع یا کره آب شده
~❤️همه رو با هم مخلوط کنید بزارید قارچ چند ساعت با این سس مزه دار بشه!
#مزه_دار_کردن_قارچ
🌟
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر😍😋
مواد لازم:
ماهی ۲کیلو 🐟
پیاز بزرگ ۱ عدد 🧅
سیر ۴حبه بزرگ 🧄
گشنیز،جعفری،نعنا خرد شده ۲لیوان 🍀
رب انار ۶ ق غ
لیمو ترش ۲ عدد 🍋
گردو خرد شده ۳ ق غ
زرشک ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه ۱ ق چ 🌶🧂
زنجبیل،زیره،زردچوبه نصف ق چ سرخالی🫚
نکته ها:
میزان پخت بسته به سلیقتون داره نیم ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ باشه خوب و آبداره اما اگر خشک تر دوست دارید ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر
حتما زیر ظرفتون پیاز بچینید که ماهی نسوزه
اگر سبزی چوچاق و خالواش میتونستید تهیه کنید حتما استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ رو متفاوت درست کن 😋🐳
یعنی اینقدر خوشمزه میشه که دیگه دلت نمیخواد جورِ دیگه ای درست کنی 🥰
❤️مواد لازم:
مرغ ۴ تکه
آلو بخارا یا آلوچه ترش ۵ عدد
شکر یک قاشق غذا خوری
پیاز ۵عدد
کره دو قاشق یا ۲۵ گرم
زعفران دو تا سه قاشق غذا خوری
#مرغ
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه صبحونه جذاب و خفن با اسفناج🥚🌿
مواد لازم :
◗ ۲ عدد تخم مرغ
◗ ۲ قاشق غذاخوری ماست
◗ ۲ قاشق غذاخوری روغن زيتون
◗ نمک و فلفل
◗ پاپریکا و زردچوبه
◗ ۱ ليوان اسفناج خرد شده
◗ ۲ قاشق پيازچه
◗ پنير موزارلا به مقدار لازم
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یخ در بهشت تگری مخصوص این روزهای گرم
#نوشیدنی
23.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت گوجه سبز 😋
تافصلشه درست کن و لذت ببر
20.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه مکزیکی یه غذای فوری عالی😍
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
گشنیز ۳ ق غ
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
ذرت پخته شده ۲ ق غ
فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
سینه مرغ ½ یک عدد
نمک، فلفل سیاه
خمیر یوفکا
فلفل قرمز
سیر ۲ حبه
پاپریکا
#غذای_نونی
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نرگسی یا گل درچمن
با خوردن این غذا اگر اسفناج دوست ندارین عاشقش میشین مثل ملبان زبل😄نرگسی از اون خوراک هایی هست که هم میشه صبحانه باشه و هم ناهار یا شام (البته عموما با کته) 🤌
مواد لازم برای ۳الی۲ نفر :اسفناج خرد شده ۲۵۰ گرم ،تخم مرغ به تعداد نفرات ،پیاز متوسط یک عدد ،نمک زردچوبه،فلفل ،کره حیوانی یا کره یا روغن
43.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فالوده شیرازی ❤️
مخصوص روزهای گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی رولی آسان😍😋
یه غذای سریع و راحت
اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉. مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
#پیراشکی_رولی_آسان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی
برای ۲ تا ۳ نفر
بادمجان 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره)
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریز کردن باقالی
الان فصل باقالیه و بهتره که هممون ازین خوشمزه بگیریم تا بتونیم هر وقت که بخواهیم به باقالی پلوی خوشمزه درست کنیم اما چکار کنیم تا باقالی هامون همیشه همینطور سبز بمونه تغییر رنگ و بو نده تو فریزر من روش ساده ی بلانچ کردن سبزیجات رو پیشنهاد میکنم.
بلانچ کردن : تمام آنزیم هایی که موجب فساد سبزیجات میشه رو غیرفعال میکه اینجوری زمان بیشتری میتونید باقالی رو در فریزر نگه دارید با حفظ طعم و مزه و رنگ.
.
خب همون طور که دیدید من باقالی هارو اول پاک کردم و خوب شستمشون با سرکه و نمک هم میتونید ضدعفونی کنید و بد خردشون کردم شما وقتی باقالی را از وسط برش بزنید و پوستش رو بگیرید در حقیقت به چهار قسمت تقسیم کردید البته خرد کردنش به سلیقه خودتونه یک قابلمه را آب میکنیم میداریم جوش بیاد داخلش کمی نمک میریزیم باقالی هارو داخلش میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه توی آبجوش بمونه و بعد مستقیم به کاسه ای ای که از یخ پرشده منتقل میکنیم به این شوک حرارتی بلانچ میگیم و بعد از 5 دقیقه ابکشش میکنیم و به از اینکه آبش رفت بسته بندی میکنیم بسته های من ۱۷۵ گرمی هستن که مناسب برای ۳-۴ نفره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نکته طلایی برای جداکردن ژله از قالب🤩
#ترفند
🌟
#ادویه_قرمه_سبزی😍😋
سبزیجات آسیاب شده شامل:
ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره
اندازه همه سبزیجات
۴ قاشق غذا خوری سر پر
ادویه ها:
زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری
دارچین:۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری
پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری
پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری
سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هممخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_رستورانی
دستور تهیه :👇
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار، این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه ، مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره را بهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌
نکته : هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید