eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#ادویه_ترشی #سیاه دانه را قبل از استفاده در تابه روي حرارت در مدت زمان کوتاه تفت دهید. و هنگامي كه بوي معطر سياه دانه به مشام رسيد از روي حرارت برداريد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
تزيين شله زرد با استفاده از خلال بادوم،پسته،گل،مهره خوراكى خيلى ساده و شيك ببينيد و ايده بگيريد😉 #ايده #تزيين_شله_زرد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
نان رو از یه طرف برش بزنید داخلش رو خالی کنید وبا وردنه صاف کنید سس بزنیدبعدژامبون،پنيرتست،كاهوروی نان قرار بدید نون رومحکم رول کنیدداخل سلفون بپیچیدودر یخچال قراربده برش بزنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرمقوی برای برای بچه هاوخوشمزه برای بزرگترها.😍😍 خیلی خوبه مخصوصا برای بچه مدرسه ای ها که نیازبه انرژی دارن دوستای گلم میتونید از انجیر تازه که قیمتش مناسبتره هم استفاده کنید امایه کم نرمتره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
دم کردن زعفران بایخ👌👌👌 ابتدا زعفران را در هاون کوچک یا آسیاب یا بوسیله ی زعفران ساب پودر کنید میتوانید برای بهتر پودر شدن آن یک حبه قند کوچک با آن بکوبید اما این نکته را درنظر بگیرید که قند رنگ زعفران را تیره وکدر میکند .همچنین میتوانید زعفران را در بسته بندی خودش با پشت یک قاشق یا بایک لیوان به شکل وردنه ، پودر کنید . 👈بهترین روش آب کردن این است که پودر زعفران را در یک فنجان ریخته ویک قالب یخ روی آن قرار دهید وصبر کنید تا یخ کاملا آب شود ،زعفران حل شده دراین روش غلیظ تر وپررنگ تر خواهد بود . 👈روش دیگر اینکه آب داغ وجوشیده را به پودر زعفران اضافه کنید.وروی آن را در بگذارید تا دم بکشد . 👈روش دیگر استفاده از کمی گلاب است که روی زعفران پودرشده میریزید بدون اضافه کردن آب جوش یا یخ ،در این مورد به عطر گلاب در غذای مورد نظر دقت کنید . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_دستمال_سفره #کدبانوگری این کلیپ آموزشی زیبا رو از دست ندین👌 اگر موقع مهمانی فرصت ندارید تک تک دستمال سفره ها تون و تریین کنید یا اینکه مثل من یه کم تنبلیتون میاد! می تونید با این روش بسیار راحت و زیبا چند تا گل زیبا درست کنید و اطراف سفره یا میز غذاتون بذارید تا هر کس نیاز داشت یه گلبرگش و استفاده کنه☺️ ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#لازانیا_رشته_فرنگی 🔸طرز تهیه: اول سس بشامل آماده کردم.. بعد مایه میانی با سینه مرغ ، پیاز داغ و فلفل دلمه و ادویه شامل فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، زردچوبه و نمک پختم، این مایه بهتر کم روغن باشه . . رشته فرنگی رو توی آبجوش همراه با نمک و روغن و کمی زردچوبه پختم و آبکش کردم. کف و دیواره ظرف سس بشامل مالیدم یه لایه رشته فرنگی بعد مایه میانی پنیر موزارلا، سس بشامل بعد مجدد رشته فرنگی و روی رشته پنیر پیتزا بعد در فر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۱ ساعت پختم و چند دقیقه گریل زدم تا روش برشته بشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#دسر_تك_نفره ابتدا یک بسته پودر ژله بلوبری را با یک لیوان آب جوش حل کنید . بگذارید تا حسابی خنک شود و به دمای محیط برسد. برای مات شدن ژله به آن یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده اضافه کنید(به جای آب سرد) قسمت سفید دسر را هم به همین صورت با ژله آلوئه ورا تهیه کنید. حالا شات ها را داخل یخچال به صورت مورب بچینید و لایه اول را داخل آن بریزید ، اجازه دهید تا نیم بند شود. سپس قسمت سفید را روی لایه اول بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا شات ها پر شوند. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🍝 🌀قبل از اینکه ماکارونی رو در آبجوش بریزید کمی روغن نمک وزردچوبه به آب اضافه کنید نمک وروغن از چسبیدن ماکارونی بهم جلوگیری میکند وزردچوبه ماکارونی روخوشرنگ میکنه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لیمو_پرورده 🍋🍋 لیمو : ۲ کیلو شکر : ۲ کیلو سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی #ژله_تزریقی_گل دستور ژله تزریقی👇 🌿🍃🌸🍃🌿 به ازای هر بسته ژله آلوورا یک و نیم لیوان آب جوش میریزیم و به روش بن ماری ژله رو حل میکنیم.. داخل قالب رو خیس میکنیم و چند دقیقه تو فریزر میزاریم.. بعد ژله رو توی قالب میریزیم و میزاریم یخچال ..تا ببنده.. بعد از 3-4ساعت ژله رو از یخچال بیرون میاریم و ..دنت صبحانه و یا خامه صبحانه رو که با چند قطره شیر رقیق کردیم به وسیله سرنگ معمولی یا ابزار مخصوص داخل ژله به شکل دلخواه تزریق میکنیم... حالا که کار تزریق تموم شد..برای زمینه کار و پوشش پشت کار یه بسته ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میزاریم سرد بشه... ژله که سرد شد دوسه قاشق شیر و یا خامه و یا بستنی بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم..و درون قالب میریزیم و میزاریم یخچال....تا سه -4ساعت. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تک نفره ترکیه ای مواد لازم 2عدد تخم مرغ 1لیوان شکر(کمتر هم میتوانید بریزید) نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 1لیوان سرپر آرد 1پنس نمک 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 2قاشق غذاخوری کاکائو برای گاناش نصف پاکت خامه(100ml) 1بسته شکلات شیری طرز تهیه ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به مدت 5تا 6 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود .سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود و در آخر مواد خشک الک کرده را اضافه کنید و هم بزنید . قالب های تارت کوچک را با اسپری روغن چرب کرده و از مایه کیک به اندازه 2/3قالب در آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه با کنترل بپزید. برای گاناش شکلاتها را در ظرفی خرد کنید و خامه را روی آنها ریخته و روی حرارت بنماری آب کنید وبا هم ترکیب کنید و روی کیکهای پخته شده (بعد از 5دقیقه) بریزید و مطابق آنچه در ویدئو میبینید روی انها را با شکلات سفید که به روش بنماری آب شده خط گرد و مارپیچ ایجاد کنید و در آخر با خلال دندان آنها را به شکل گل در آورید.نوش جان🌹 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادمجان😋😋🍅🍆 مواد لازم: یک کیلوگرم بادمجان 2 عدد پیاز متوسط 3 عدد گوجه فرنگی سیر به دلخواه تا هشت حبه 7 عدد فلفل (من فلفل سبز استفاده کردم) 1 فنجان روغن زیتون 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق سوپ خوری شکر - جعفری خرد شده . طرز تهیه بادمجان رو پوست گرفته و مانند کلیپ برش بزنید و برای نیم ساعت در آب نمک قرار دهید سپس شسته و آبکش کنید. پیاز رو خرد کرده و به اون نمک و شکر اضافه کنید و اون رو‌هم بزنید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته و خرد کرده و به پیاز ها اضافه کنید همینطور فلفل و‌سیری رو‌که داشتیم. آب اضافه بادمجان رو‌لکیرید اون هم به باقی مواد اضافه کنید، در انتها روغن زیتون را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. مواد رو برای 40 تا 45 دقیقه بدون اینکه هم بزنید روی حرارت کم قرار بدید و بعد از اون جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و بهش چند دقیقه دیگه اجازه پخت بدید.. خوراک بادمجان شما آماده است. @ashpazy_irani
#ترشي_خيار 🌀اینم یه ترشی ساده و راحت خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره. دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم. سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است. بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد. سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزین كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اصول نگهداری مربا😍😍 اگر اخر پخت مربا دارچین اضافه بشه وبه ترشیهاگلپر اضافه شه اصلا کپک نمیزنه حتما امتحان کنید قاشق هم اصلا استیل وخیس نباشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره ی رول شده ی سیب زمینی: مواد لازم: 4-5 عدد سیب زمینی بزرگ 1 قاشق غذاخوری کره (ذوب شده) 1 عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه شیر تا نصف فنجان مواد میانی سیب زمینی: 200-250 گرم گوشت چرخ شده 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای سبز 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز یک تا دو حبه سیر نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پنیر گودا در تکه های درشت طرز تهیه: مایه گوشتی میانی را مانند مایه ماکارونی آماده کنید و کناری بگذارید. سیب زمینیها را خوب بپذید و پوست بگیرید و در کاسه ای به همراه ادویه های ذکر شده، تخم مرغ، شیر و کره پوره کنید. سپس آن را بر روی یک کیسه یا سلیفون باز کنید و از مواد میانی و پنیر بر روی آن بگذارید و رول کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و رول سیب زمینی را روی آن بگذارید و بر روی آن پنیر رنده کنیدو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بگذارید. نوش جان آماده است @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره. تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست. بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید. بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن. برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم. برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید. بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادمجان😋😋🍅🍆 مواد لازم: یک کیلوگرم بادمجان 2 عدد پیاز متوسط 3 عدد گوجه فرنگی سیر به دلخواه تا هشت حبه 7 عدد فلفل (من فلفل سبز استفاده کردم) 1 فنجان روغن زیتون 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق سوپ خوری شکر - جعفری خرد شده . طرز تهیه بادمجان رو پوست گرفته و مانند کلیپ برش بزنید و برای نیم ساعت در آب نمک قرار دهید سپس شسته و آبکش کنید. پیاز رو خرد کرده و به اون نمک و شکر اضافه کنید و اون رو‌هم بزنید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته و خرد کرده و به پیاز ها اضافه کنید همینطور فلفل و‌سیری رو‌که داشتیم. آب اضافه بادمجان رو‌لکیرید اون هم به باقی مواد اضافه کنید، در انتها روغن زیتون را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. مواد رو برای 40 تا 45 دقیقه بدون اینکه هم بزنید روی حرارت کم قرار بدید و بعد از اون جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و بهش چند دقیقه دیگه اجازه پخت بدید.. خوراک بادمجان شما آماده است. @ashpazy_irani
اصول نگهداری مربا😍😍 اگر اخر پخت مربا دارچین اضافه بشه وبه ترشیهاگلپر اضافه شه اصلا کپک نمیزنه حتما امتحان کنید قاشق هم اصلا استیل وخیس نباشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره ی رول شده ی سیب زمینی: مواد لازم: 4-5 عدد سیب زمینی بزرگ 1 قاشق غذاخوری کره (ذوب شده) 1 عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه شیر تا نصف فنجان مواد میانی سیب زمینی: 200-250 گرم گوشت چرخ شده 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای سبز 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز یک تا دو حبه سیر نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی پنیر گودا در تکه های درشت طرز تهیه: مایه گوشتی میانی را مانند مایه ماکارونی آماده کنید و کناری بگذارید. سیب زمینیها را خوب بپذید و پوست بگیرید و در کاسه ای به همراه ادویه های ذکر شده، تخم مرغ، شیر و کره پوره کنید. سپس آن را بر روی یک کیسه یا سلیفون باز کنید و از مواد میانی و پنیر بر روی آن بگذارید و رول کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و رول سیب زمینی را روی آن بگذارید و بر روی آن پنیر رنده کنیدو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بگذارید. نوش جان آماده است @ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥شرط بندی علی ضیا و شجاعی مهر بر سر محصولات این داروسازی 🎖🏅تقدیر از مخترع جوان ایرانی در شبکه های صدا و سیما 🌱تولید شده زیر نظر متخصصین انجمن علمی طب سنتی ایران و سازمان غذا و دارو با استفاده از گیاهانی نظیر آرگان ، آووکادو و آلوئه ورا 💯گیاهی و طبیعی🍀🍀 0️⃣3️⃣ سال سابقه در زمینه درمان مشکلات پوست و مو ⚜دارای گواهینامه بین المللی GMP 📬 درمان قطعی مشکلات پوستی نظیر چین و چروک ، لک ، جوش و تیرگی ارسال عدد 10 📬 درمان قطعی ریزش و رویش مجدد مو و رفع سفیدی و سیاه کننده دائمی مو ارسال عدد 30 ⏱راستی آخرین روزهای جشنواره تابستانه رو با تخفیف 30% از دست نده⏱ 📞برای ارتباط با کارشناسان پوست و موی ما کد مورد نظر رو به سامانه 10006189 پیامک کنید📞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس گوجه فرنگی 😋🍅🍅🍅 فصل وفور گوجه و فلفله میتونید تو ایم فصل سس های خوشمزه برای زمستون تهیه کنید .🍅 در این پست طرز تهیه یک نوع سس گوجه فرنگی رو بهتون آموزش میدم کع میتونید از اون در کنار وعده های غذاییتون، سس ماکارونی و یا حتی با نان استفاده کنید. سس آماده شده رو در ظرف های شیشه ای که هوایی درونشون نمونده نگهداری کنید‌. . مواد لازم برای تهیه شش عدد ظرف کوچک گوجه فرنگی 2 کیلوگرم فلفل سبز تند نیم کیلو (اگر دوست دارید مخلوط استفاده کنید تا کمی شیرین باشد) فلفل قرمز نبم کیلو 6 تا 7 حبه سیر 1 استکان کمر باریک چای خوری روغن زیتون نصف استکان کمر باریک سرکه 2 قاشق غذاخوری نمک سرخالی 1 قاشق چای خوری آویشن 1 قاشق چای خوری نعناع 1 قاشق چای خوری نمک لیمو 1 قاشق چای خوری زیره (شما می توانید ادویه جات ترشی جات را طبق سلیقه خود کم یا زیاد کنید) یک دسته جعفری ساطوری . طرز تهیه: گوجه فرنگی ها پوست کنده و با گوشت کوب یا غذا ساز له کنید و ادویه جات ، روغن زیتون و سرکه و سیر رو بهش اضافه کنید روی اجاق قرار بدید تا جوش بیاید. فلفل ها رو خرد کنید و آن را بعد از پخت اولیه گوجه اضافه کنید تا کامل بافت خودشون رو از دست ندن بعد از گذشت حدود 15 دقیقه ، جعفری خرد شده اضافه شده و اجازه کمی پخت و مواد را در حالی که به جوش و روی حرارت است درون شیشه های تهیه شده بریزید. شیشه ها را کنار بگذارید تا سرد بشن و در صورت وجود فضا در یخچال قرار بدید در غیر این صورا یا در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. توجه: مطمئن شوید که درپوش ها محکم باشد. @ashpazy_irani
#کله_گنجشکی 🔅یه غذای ساده و فوری پیاز نگینی رو‌میذاریم تا طلایی بشه و نمک و فلفل ‌وزردچوبه چوبه اضافه می کنیم و سه تا گوجه ی رنده شده بهش اضافه می کنیم و با یه قاشق رب،میذاریم تا بجوشه و‌بعد گوشت چرخ کرده و پیاز و یه قاشق آرد و نمک و فلفل و زردچوبه رو‌با هم‌ورز بدید و قلقلی کنید و به سسمون اضافه می کنیم ‌وسیله زمینی هارو هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم،با چند تا آلو درب تابه رو‌میذاریم تا بپزه . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فلفل کاپیا : یک #ایده خوشمزه و شیک#دورچین 😍🌶 پنیر خامه ایی را با سیاه دانه، زیره یا سبزی معطر خشک و یک قاشق روغن زیتون با همزن مخلوط کنید و با قیف ماسوره دار درون فلفل را ازنیمه پر کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سالاد_ماكاروني_با_مرغ مواد لازم:ماكاروني فرمدار دولیوان ليوان(بپزيد و آبكش كنيد)،ساقه كرفس خرد شده يك چهارم ليوان،فلفل دلمه اي قرمز يك سوم ليوان،هويج درشت رنده شده يك سوم ليوان،مرغ پخته و ريش ريش شده يك ليوان،ساقه ي سه تا پيازچه،زيتون سياه يا سبز خرد شده يك سوم ليوان،خيار شور خرد شده يك سوم ليوان طرز تهيه: تمام مواد رو مخلوط كنيد و براي سس از تركيب مايونز+ماست سفت+آبليموي تازه+نمك و فلفل و كمي آويشن و پودر سير استفاده كنيد. يكساعت بذاريد يخچال تا مزه دار بشه و بعد سرو کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#نکات_ریز_آشپزی 🌀براى وا نرفتن كتلت از مقدارى ارد توى موادتون استفاده كنيد با اينكار ديگه نيازى به گرفتن اب پياز نيست #ترفند_آشپزی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_کبابی 😋😋😋❤️❤️❤️ مواد لازم: سوسیس مرغ / گوشت گاو کره مارگارین چوب کباب سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق چایخوری سس سویا شیرین: ۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری سس صدفی: ۲ قاشق غذاخوری سیر پوره شده: ۲ حبه طرز تهیه: سوسیس رو به سیخ بزنید و روش را مانند کلیپ برش بزنید و با کره مارگارین سوسیس ها را درون تابه سرخ کنید، تا کمی قهوه ای شود. مواد تشکیل دهنده سس را به صورت یک دست با هم ترکیب کنید‌ سس به سوسیس ها اضافه کنید و یک مرحله دیگر سرخ کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_به_و_بادام😋 به1کیلو شکر1کیلو شکررابا2لیوان آب بزاریدجوش بیادتاشکرحل شه روی به های تمیزشده بریزیدودریخچال بمدت یک شب بزارید بعدبزاریدروحرارت تاقوام بیادبادام واضافه ودرشیشه میریزیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani